PhenQ vekttap supplement Anmeldelser – Er det virkelig så bra?

Home » Review » phenq » PhenQ vekttap supplement Anmeldelser – Er det virkelig så bra?

Å miste vekt er noe som mange mennesker ønsker å oppnå. Ikke overraskende, derfor er markedet for vekttap bøker, piller, programmer og produkter enorme. Faktisk er det en milliardindustri. Problemet med en industri av denne størrelsen, dessverre, er at det kan være ganske overveldende å identifisere produktet som ville være best for deg.

Et nytt produkt har blitt tilgjengelig, og det kalles 'PhenQ', og i denne artikkelen vil vi undersøke hvorfor det kan være det primære valg for folk flest. Dette er en naturlig vekttap produkt som er utformet for å dra nytte av kroppens fettforbrenning mekanismer. Når det er sagt, har du sannsynligvis har hørt alt dette før, og lurer på hva som gjør PhenQ annerledes. Her vil vi ta en titt på hvorfor det virkelig fungerer på en måte som er trygg.

Hva er PhenQ?

Betyr PhenQ faktisk fungerer? En detaljert gjennomgang

PhenQ er et vekttap supplement består av naturlige ingredienser. Disse komponentene har blitt observert å virke i synergi med hverandre for å forbedre fettforbrenningen og fett lagerkontrollmekanismer i kroppen. Ingrediensene er valgt ut etter mange år med vitenskapelige studier, der produsentene fått en større forståelse av de biologiske prosessene som er involvert med lagring og brenne fett. Dette gjøres uten å ty til phentermine, et stoff som ble funnet å være effektive for vekttap, men hadde uakseptable helseeffekter. I stedet har den en patentert ingrediens som er a-LACYS RESET®, og vi vil diskutere dette mer i detalj senere.

Mange av ingrediensene er også funnet i andre vekttap kosttilskudd, men PhenQ er den første som har satt dem sammen i én enkelt å ta tabletten. Best av alt, ingrediensene er 100% naturlig. I forhold til hvordan PhenQ fungerer, ingrediensene jobber sammen for å:

 • Undertrykke sult cravings og appetitt, men de gjør ikke du føler deg utmattet, som de fleste andre produkter gjør. Normalt, når appetitten er undertrykt og din brennverdi inntak er redusert, ikke lenger har kroppen din nok energi, som er det som gjør at du føler deg så sliten.
 • Brenn fettet som allerede er lagret ved å utløse naturlige mekanismer i kroppen din, slik at det å konvertere fett til energi. Dette er også grunnen til at du ikke vil føle seg sliten.
 • Stoppe ytterligere fett fra å bli produsert, slik at bare en sunn mengde fett forblir i kroppen. Dette vil stoppe deg fra å sette på vekt.
 • Øke energinivået ved å la kroppen bruke opp fettreserver som allerede er der.
 • Forbedre humøret, på grunn av det faktum at du kutte kalorier og har en energi boost. De fleste som diett befinner seg ganske sint og ned, noe som ikke skjer når du tar PhenQ.

Av særlig betydning er at PhenQ er støttet av vitenskapelige bevis. Videre, mens supplement industrien ikke er regulert, produsenten produserer dette tillegget i en FDA og GMP godkjent anlegg. Dette garanterer at formelen er helt sikker.

Produsenten av PhenQ er ERGO Group Ltd Dette selskapet har produsert helseprodukter i over et tiår. Som et bevis på effektiviteten av deres produkter, har de mer enn 190 000 fornøyde kunder . Dette kan gi deg den tryggheten av å vite at dette er en respektert og pålitelig selskap.

PhenQ Supplement Fakta og ingredienser

Ifølge produsenten, de har observert eksepsjonelle PhenQ resultater. Spesifikt er dette leveres gjennom den kombinerte innsats av de enkelte bestanddeler, som tidligere bare er tilgjengelig i separate tabletter. Når du kjøper PhenQ, vil du motta en flaske med 60 piller. Hver pille inneholder:

 • Kalsiumkarbonat (625 mg) . Kalsium er viktig for skjelettet, men det kan også bidra til å skape og opprettholde en sunn vekt. En rekke studier har vist at det oppfordrer cellene til å bruke energi, heller enn lagre fett. Hovedsak, forteller det de cellene som kroppen ikke lenger har til å lagre noe fett, så det er ingen kommende matmangel. Faktisk, en seks-måneders studie viste at overvektige voksne som tok kalsiumtilskudd mistet mer vekt enn de som ikke gjorde det.
 • L-karnitin fumarat (142 mg) , som er en naturlig aminosyre. Den finnes i matvarer, for eksempel rødt kjøtt, grønne grønnsaker og nøtter. Denne aminosyren hjelper kroppen din til å slå lagret fett til energi. Derfor er kroppsfett brent uten at du føler deg utmattet og sliten, som er en felles erfaring mens slanking.
 • Capsimax pulver (15,5 mg) . Dette har vist seg å bokstavelig sprenge fett unna. Det består av koffein, capsicum, niacin (vitamin B) og piperidin (svart pepper). Både paprika og piperine er kjent for å ha sterke thermogenic egenskaper. Dette betyr at den indre kroppstemperaturen stiger, noe som gjør det brenne mer fett, noe som fører til vekttap. Videre har noen studier antydet at piperin stopper dannelsen av nye fettceller. Capsicum har vært omfattende forskning for å vise at den har vekttap fordeler til klinisk relevante nivåer.
 • Krompikolinat (80 ug) , som arbeider med insulin for å bidra til å forbrenne karbohydrater.
 • Koffein Vannfri (150 mg) , som sikrer at man er energisk
 • Nopal (20 mg) , som er et Cactus som er fylt med fibre, og derfor forlater du føler fyldigere lenger. Den inneholder også viktige aminosyrer, som øker energinivået ditt, noe som er nødvendig når du taper vekt. Videre kjemper det væskeretensjon, som er en vanlig grunn for folk å være tyngre enn de burde være. Det spyler ut eventuelle væsker som er unødvendig lagret i vevet.
 • α-LACYS RESET® (25 mg) - “hemmelige” ingrediensen av PhenQ, i mellomtiden, er det proprietære og patentert ingrediens, kjent som α-LACYS RESET®. Den inneholder cystein og alfa-liponsyre, som synergistisk å arbeide sammen for å kontrollere celle reduksjon og oksidasjon balanse. Enkelt sagt, fungerer denne ingrediensen ved å øke stoffskiftet og dette har blitt vitenskapelig bevist. Vitenskapelige studier har vist at de som brukte a-LACYS RESET® tapte 7,24% av kroppsfett og 3,44% av sin kroppsvekt, og samtidig øke muskelmassen ved 3,80% .Her er noen grafer i henhold til vitenskapelig studie, som viser effektiviteten for å bruke PhenQ:

  • Mistet opp til 3,44% av deres totale kroppsvekt
  • Mistet opp til 7,42% av deres totale kroppsfett
  • Forbedret muskelmassen med 3,80%

De synergistiske egenskaper av PhenQ ingrediensene er spesielt interessant. Kalsium signaler cellene til å forbrenne fett, paprika gjør dette enklere ved å heve den interne temperaturen sikrer Nopal at du ikke går tom for energi, og de andre ingrediensene lage sine egne bidrag. Som sådan, gjør hver ingrediens sin egen greie, men den samlede effekten er mye bedre enn hvis ingrediensene ble tatt separat. Så betyr PhenQ arbeid? Det sikkert gjør, i henhold til vitenskapelige studier samt tusenvis av anmeldelser.

Hvordan ta det?

For best resultat, ta to PhenQ tabletter per dag, en til frokost og en til lunsj. Dette betyr at en enkelt 60 pille flaske ville være nok for en måned. Det er viktig å ikke ta det om natten, fordi du kan finne det vanskeligere å få til å sove på grunn av det økte energinivået.

Hva med bivirkninger?

PhenQ er assosiert med noen bivirkninger, men ingen av dem er farlige. Faktisk vil noen enda bedre helsen. Disse inkluderer følgende:

 • Kalsiumkarbonatet innhold og fiber i Nopal kan føre til at personer som er utsatt for forstoppelse kan oppstå noen vanskeligheter.
 • Du vil føle deg ganske tørst, hovedsakelig på grunn av thermogenic effekten av PhenQ. Men dette er en sunn bivirkning som det vil gjøre du drikke mer vann, som igjen betyr at du spiser mindre, og at du er bedre i stand til å skylle ut giftstoffer fra kroppen.
 • Noen mennesker har lagt merke svak angst og skjelvinger i løpet av de første dagene av å ta tilskudd, selv om dette går bort ganske raskt.

Så er PhenQ trygt? Absolutt!

PhenQ Kundeanmeldelser

Ghislain R., alder 31, mistet 11lbs i bare en måned!

Bli frustrert med sin egen vekt og allerede prøvd så mange kosttilskudd og også forbedre livsstilen, men fortsatt uten hell. Etter å ha lest PhenQ gjennomgang endelig Ghislain begynte å ta det. På bare en måned la han merke til positive resultater.

 

Taiylah P., 21 år, mistet 44lbs på bare tre måneder!

mistet 44lbs i 3 måneder - Taiylah sliter med overvekt i mange år, hun aldri klage og alltid fokusert med trening, riktig ernæring og tar PhenQ som de raske slankepiller. De riktige bildene er 100% virkelige resultater.

Priser og hva du får

Det beste stedet å kjøpe PhenQ er direkte fra sin offisielle nettside . Dette garanterer at du faktisk får riktig produkt, og ikke en ulovlig kopi. PhenQ er litt kostbar, men noen spesielle tilbud for bulk kjøp er tilgjengelige:

 • Kjøpe to få en gratis - får du en tre måneders forsyning for prisen av en to måneders forsyning.
 • Kjøpe tre få to tre, med en ekstra flaske Advana Cleanse - Du får en fem måneders forsyning for prisen av tre, samt en ekstra rengjøringsmiddel.

Det er ingen porto og emballasje kostnader, uavhengig av hvor i verden du er, og uansett hvor mange flasker du kjøper.

I forhold til hvor mye du trenger, hvis du ønsker å gå ned mer enn 20 lbs, bør du bestille tre flasker, da dette vil vare i fem måneder, og bør være tilstrekkelig for den typen vekttap. Videre, siden du får en full 60 dagers pengene tilbake-garanti, har du ingenting å tape.

Hva jeg likte om PhenQ

De viktigste PhenQ fordelene er:

 • Produsenten er ERGO Group Limited og den har en veldig positiv omdømme.
 • Den er laget av 100% naturlige ingredienser.
 • Det bidrar til å kontrollere appetitten.
 • Det gjør at du føler deg energisk og aktiv på grunn av en økning i stoffskiftet.
 • Det brenner fett.
 • Det forhindrer produksjonen av nye fettceller.
 • Det forbedrer din generelle stemningen.
 • Det er vitenskapelig støttet av en rekke studier.
 • Det er helt trygt.
 • Når man sammenligner PhenQ vs Phen375, er PhenQ klart et bedre produkt.
 • Den leveres med gratis levering over hele verden.
 • Den har en 60 dagers pengene tilbake-garanti.
 • Produsenten har laget flere spesialtilbud for bulk kjøp.

Det jeg ikke liker med PhenQ

 • Det er ganske kostbare.
 • Det er kun tilgjengelig på nettet.
 • Den kommer med noen bivirkninger.

Endelige dommen på PhenQ resultater

PhenQ er virkelig en av de få vekttap produkter som faktisk leverer på sine løfter. Det har satt sammen ingrediensene tradisjonelt finnes i enkelte kosttilskudd, og skapte noe som fungerer helhetlig. Det brenner eksisterende fett, konvertere den til energi, slik at du ikke føler deg sliten; det stopper deg fra å spise så mye; det gjør du føler deg bra; og det stopper deg fra å lagre nytt fett. Støttet av vitenskapelig forskning, virkelig synes dette å være det produktet vi har ventet på. Det er 100% anbefales!

1 BOTTLE
$69
Retail: $79.95
Save $10 Right Now!
buy now »
2 BOTTLES + 1 FREE
$139.90
Retail: $239.85
Save $99.95 Right Now!
buy now »
3 BOTTLES + 2 FREE + FREE ADVANA CLEANSE
$189.95
Retail: $399.75
Save $209.80 Right Now!
buy now »

Klikk her for å bestille PhenQ fra den offisielle nettsiden »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

KJØP NÅ »