PhenQ vægttab supplement bedømmelser – er det virkelig så god?

Home » Review » phenq » PhenQ vægttab supplement bedømmelser – er det virkelig så god?

Vægttabet er noget, som en masse mennesker ønsker at opnå. Ikke overraskende, derfor, markedet for vægttab bøger, piller, programmer og produkter er enorm. I virkeligheden er det en milliard dollar industri. Vanskeligheden med en industri af denne størrelse, desværre, er, at det kan være ganske overvældende at identificere det produkt, der ville være bedst for dig.

Et nyt produkt er blevet tilgængelig, og det kaldes 'PhenQ', og i denne artikel vil vi undersøge, hvorfor det kunne være det primære valg for de fleste mennesker. Dette er en naturlig vægttab produkt, der er designet til at drage fordel af kroppens fedtforbrænding mekanismer. Når det er sagt, har du sandsynligvis har hørt alt dette før, og spekulerer på, hvad der gør PhenQ anderledes. Her vil vi tage et kig på, hvorfor det virker på en måde, der er sikker.

Hvad er PhenQ?

Er PhenQ rent faktisk arbejder? En detaljeret gennemgang

PhenQ er et vægttab supplement , der består af naturlige ingredienser. Disse komponenter er blevet observeret at fungere i synergi med hinanden for at øge fedtforbrænding og fedt opbevaring kontrolmekanismer i kroppen. Ingredienserne er blevet udvalgt efter talrige års videnskabelige undersøgelser, hvor producenterne fået en større forståelse for de biologiske processer, der er involveret med opbevaring og brændende fedt. Dette gøres uden at ty til phentermin, at et stof, der blev fundet være effektiv til vægttab, men havde sundhedsmæssige uacceptable virkninger. I stedet har en patenteret ingrediens, der er a-LACYS RESET®, og vi vil diskutere dette mere detaljeret senere.

Mange af dets ingredienser findes også i andre vægttab kosttilskud, men PhenQ er den første til at have sat dem alle sammen i en let at tage tabletten. Bedst af alt, ingredienserne er 100% naturlige. Med hensyn til hvordan PhenQ fungerer, ingredienserne arbejder synergistisk til:

 • Undertrykke din sult cravings og appetit, men de gør ikke du føler dig udmattet, som de fleste andre produkter gør. Normalt, når appetit undertrykkes og din kalorieindtag er reduceret, din krop ikke længere har tilstrækkelig energi, hvilket er, hvad gør du føler så træt.
 • Brænde fedt , der allerede er lagret ved at udløse naturlige mekanismer i kroppen, der gør det muligt at omdanne fedt til energi. Det er også derfor, du ikke vil føle sig træt.
 • Stop yderligere fedt fra at blive produceret, hvilket sikrer, at kun en sund mængde fedt forbliver i kroppen. Dette vil stoppe dig fra at lægge på vægt.
 • Boost din energi niveauer ved at lade din krop bruge op fedt reserver, der allerede er der.
 • Forbedre dit humør, på grund af det faktum, at du skære ned på kalorierne og har en energiindsprøjtning. De fleste mennesker, der kost befinder sig ganske vred og ned, hvilket ikke sker, når du tager PhenQ.

Af særlig betydning er, at PhenQ bakkes op af videnskabelige beviser. Endvidere mens tillægget industrien ikke er reguleret, producenten producerer dette supplement i en FDA og GMP godkendt anlæg. Dette garanterer, at formlen er helt sikkert.

Producenten af PhenQ er ERGO Group Ltd. Denne virksomhed har produceret helseprodukter i over et årti. Som et bevis på effektiviteten af deres produkter, de har mere end 190.000 tilfredse kunder . Dette kan give dig fred i sindet at vide, at dette er en respekteret og pålidelig virksomhed.

PhenQ Supplement Fakta og Ingredienser

Ifølge producenten, de har observeret usædvanlige PhenQ resultater. Specifikt er denne leveret gennem den kombinerede indsats af de enkelte ingredienser, som tidligere kun fandtes i separate piller. Når du køber PhenQ, vil du modtage en flaske med 60 piller. Hver pille indeholder:

 • Calciumcarbonat (625 mg) . Calcium er meget vigtigt for knoglerne, men det kan også bidrage til at skabe og opretholde en sund vægt. En række undersøgelser har vist, at det tilskynder celler til at bruge energi, snarere end lagre fedt. Væsentlige, det fortæller cellerne, at kroppen ikke længere har at gemme noget fedt, da der ikke er kommende fødevaremangel. Faktisk er en seks-måneders undersøgelse viste, at overvægtige voksne, der tog kalktilskud mistet mere vægt end dem, der ikke gjorde.
 • L-Carnitin fumarat (142 mg) , som er en naturlig aminosyre. Det findes i fødevarer, såsom rødt kød, grønne grøntsager, og nødder. Denne aminosyre hjælper din krop til at vende lagret fedt til energi. Derfor er kropsfedt brændt uden dig følelse udmattet og træt, som er en fælles oplevelse, mens slankekure.
 • Capsimax pulver (15,5 mg) . Dette har vist sig at bogstaveligt sprænge fedt væk. Det består af koffein, capsicum, niacin (vitamin B) og piperin (sort peber). Både peberfrugt og piperine er kendt for at have stærke termogeniske egenskaber. Det betyder, at din interne kropstemperatur stiger, hvilket gør det forbrænde mere fedt, hvilket fører til vægttab. Desuden har nogle undersøgelser antydet, at piperin stopper dannelsen af nye fedtceller. Capsicum har været i udstrakt grad forskning at vise, at det har vægttab fordele for klinisk relevante niveauer.
 • Krompicolinat (80 mcg) , som arbejder med insulin til at hjælpe med at metabolisere kulhydrater.
 • Koffein Vandfri (150 mg) , som sikrer, at du er energisk
 • Nopal (20 mg) , som er en kaktus, der er fyldt med fibre og derfor efterlader dig følelsen bedre i længere tid. Den indeholder også vigtige aminosyrer, som øger din energi niveau, som er nødvendig, når du er ved at miste vægt. Desuden kæmper væskeretention, hvilket er en almindelig årsag til folk at være tungere end de burde være. Det skyller eventuelle væsker, der er unødigt lagret i vævene.
 • α-LACYS RESET® (25 mg) - den ”hemmelige” bestanddel af PhenQ, i mellemtiden, er den patenterede ingrediens, kendt som α-LACYS RESET®. Den indeholder cystein og ALA, som synergistisk arbejde sammen om at styre reduktion celle og oxidation balance. I enkle vendinger, denne ingrediens virker ved at øge stofskiftet og dette er blevet videnskabeligt bevist. Videnskabelige undersøgelser har vist, at dem, der brugte a-LACYS RESET® tabt 7,24% af deres kropsfedt og 3,44% af deres kropsvægt, og samtidig øge deres muskelmasse med 3,80% .Her er nogle grafer i henhold til den videnskabelige undersøgelse, der viser effektiviteten af anvendelse PhenQ:

  • Mistet op til 3,44% af deres samlede kropsvægt
  • Mistet op til 7,42% af deres samlede kropsfedt
  • Forbedret deres muskelmasse med 3,80%

De synergistiske egenskaber af PhenQ ingredienser er særlig interessant. De calcium signaler celler til at forbrænde fedt, den peberfrugt gør dette lettere ved at hæve din indre temperatur, den Nopal sikrer, at du ikke løber tør for energi, og de andre ingredienser gør deres egne bidrag. Som sådan hver ingrediens gør sit eget ting, men den samlede effekt er meget bedre, end hvis de ingredienser blev taget hver for sig. Så gør PhenQ arbejde? Det sikker gør, ifølge videnskabelige undersøgelser samt tusindvis af anmeldere.

Hvordan at tage det?

For de bedste resultater, tage to PhenQ tabletter om dagen, den ene på morgenmad og én til frokost. Det betyder, at en enkelt 60 pille flaske ville være nok for en måned. Det er vigtigt ikke at tage det om natten, fordi du kunne finde det vanskeligere at få til at sove på grund af den øgede energiniveau.

Hvad med bivirkninger?

PhenQ er forbundet med nogle bivirkninger, men ingen af ​​dem er farlige. Faktisk vil nogle endda forbedre dit helbred. Disse omfatter følgende:

 • Den calciumcarbonat indhold og fiberen i Nopal kan betyde, at folk, der er tilbøjelige til at forstoppelse kan opleve nogle vanskeligheder.
 • Du vil føle sig helt tørstig, primært som følge af de termogene virkninger af PhenQ. Men dette er en sund bivirkning, da det vil gøre du drikker mere vand, hvilket igen betyder, at du spiser mindre, og at du er bedre i stand til at skylle ud toksiner fra kroppen.
 • Nogle mennesker har lagt mærke til svag angst og nervøsitet i de første par dage for at tage tillægget, selv om det går væk ganske hurtigt.

Så er PhenQ sikker? Absolut!

PhenQ Kundeanmeldelser

Ghislain R., 31 år, mistede 11lbs på bare 1 måned!

Kom godt frustreret med sin egen vægt og allerede prøvet så mange kosttilskud og også forbedre den livsstil, men stadig uden held. Efter at have læst PhenQ gennemgang endelig Ghislain begyndte at tage det. I blot en måned lagde han mærke til positive resultater.

 

Taiylah P., alder 21, mistede 44lbs på kun 3 måneder!

mistet 44lbs i 3 måneder - Taiylah kæmper med overvægt i årevis, hun aldrig klage og altid fokuseret med motion, korrekt ernæring og tager PhenQ som de hurtige kost piller. De rigtige billeder er 100% reelle resultater.

Priser og hvad du får

Det bedste sted at købe PhenQ er direkte fra sin officielle hjemmeside . Dette garanterer, at du rent faktisk får det rigtige produkt, og ikke en ulovlig kopi. PhenQ er noget dyr, men nogle specielle tilbud til bulk køb er tilgængelige:

 • Køb to få en gratis - du får en tre måneders forsyning til prisen for en to måneders forsyning.
 • Køb tre får to tre, med en ekstra flaske Advana Cleanse - Du får en fem måneders forsyning til prisen for tre, samt en ekstra sæbe.

Der er ingen porto og emballage afgifter, uanset hvor i verden du er, og uanset hvor mange flasker du køber.

Med hensyn til, hvor meget du har brug for, hvis du ønsker at tabe mere end 20 lbs, skal du bestille de tre flasker, da dette vil vare dig fem måneder, og skulle være tilstrækkeligt for denne type vægttab. Da du får en fuld 60 dages pengene tilbage garanti, har du intet at tabe.

Hvad jeg ønsket om PhenQ

De vigtigste PhenQ fordele er:

 • Producenten er ERGO Group Limited og det har en meget positivt omdømme.
 • Det består af 100% naturlige ingredienser.
 • Det hjælper med at kontrollere din appetit.
 • Det gør du føler energisk og aktiv grund af en stigning i stofskiftet.
 • Det brænder fedt.
 • Det forhindrer produktionen af ​​nye fedtceller.
 • Det forbedrer din generelle humør.
 • Det er videnskabeligt bakkes op af en lang række undersøgelser.
 • Det er helt sikkert.
 • Når man sammenligner PhenQ vs Phen375, PhenQ er klart en bedre produkt.
 • Den leveres med gratis verdensomspændende levering.
 • Det har en 60 dages pengene tilbage garanti.
 • Producenten har skabt flere særlige tilbud til bulk køb.

Hvad jeg ikke kunne lide om PhenQ

 • Det er ganske dyrt.
 • Det er kun tilgængelige online.
 • Det kommer med nogle bivirkninger.

Endelige dom over PhenQ Resultater

PhenQ virkelig er en af ​​de få vægttab produkter, der rent faktisk leverer på deres løfter. Det har sammensat ingredienserne traditionelt forekommer på enkelte kosttilskud, og skabte noget, der virker holistisk. Det brænder eksisterende fedt, omdanne den til energi, så du ikke føler dig træt; det stopper dig fra at spise så meget; det gør du føler dig godt; og det stopper dig i at gemme nye fedt. Bakket op af videnskabelig forskning, dette virkelig synes at være det produkt, vi har ventet på. Det er 100% anbefales!

1 GLAS
65.95€
Standardpris: 75.95€
Besparelse 10.00€
KØB NU »
2 GLAS + 1 GRATIS
129.95€
Standardpris: 227.85€
Besparelse 97.90€
KØB NU »
3 GLAS + 2 GRATIS + GRATIS ADVANA CLEANSE
174.95€
Standardpris: 379.75€
Besparelse 204.80€
KØB NU »

klik her for at bestille PhenQ fra den officielle hjemmeside »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

KØB NU »