PhenQ Review – Hvordan jeg mistet 15 pounds innen en måned?

Home » Review » phenq » PhenQ Review – Hvordan jeg mistet 15 pounds innen en måned?

I moderne dager i samfunnet, økning av fast food forbruk og reduksjon av aktivitetsnivået føre til mange overvektige problemer, spesielt fedme. Disse problemene resultere i en rekke komplikasjoner og plager, blant annet høyt blodtrykk, hjertesykdommer, etc. Hvis folk ikke finner den riktige løsningen for å hindre dem snart, vil dødeligheten beholde sin stige år etter år.

Vi vet alle hvordan å gå ned i vekt - spise mindre og trene mer. Men det faktum at du leser dette innlegget forteller oss at du har prøvd og feilet. Virkeligheten er ikke så lett som det du tror. Så, hva skal du vet?

Vekttap kosttilskudd er svaret. Faktisk, de er overalt, og de fleste av dem ikke fungerer som den måten reklame beskriver. Noen er effektive, slik som Phentermine, men det krever en resept fra lege.

I dag, jeg introdusere deg til en fremtredende produkt - PhenQ - ikke bare en over disk phentermine alternativ, men også en virkelig effektiv løsning for å miste vekt trygt. La oss ta en grundig titt på våre PhenQ gjennomgang for å finne ut.

Hva er PhenQ?

Betyr PhenQ faktisk fungerer? En detaljert gjennomgang

PhenQ er et farmasøytisk-grade vekttap supplement som er produsert av Wolfson Berg Limited - En pålitelig merkevare som har spredt sitt rykte i nutraceutical bransjen i over et tiår. PhenQ ble nettopp introdusert til USA og britiske markedet i 2015, men det har foreløpig hjulpet over 190 000 kunder oppnå den kroppen de alltid ønsker.

Produktet bidrar til å gå ned i vekt på fem forskjellige måter, blant annet brenne lagret fett, blokkerer fettproduksjon, undertrykke appetitten, øke energinivået og bedre humør. Det er FDA og GMP godkjent for sikkerhet, selv om det er noen potensielle bivirkninger. Hver flaske PhenQ inneholder 60 tabletter, og er tilgjengelig på den offisielle nettsiden. Den kommer også med en 60-dagers pengene tilbake-garanti, en frittskipsfartspolitikk og flere rabatter når multi-kjøp.

Hva er ingrediensene i PhenQ?

 • a-Lacy (25mg)

Det er et patentert ingrediens som er fremstilt ved å blande alfa-liponsyre og cystein. Ulike kliniske studier har bevist sin overlegne effekt på å redusere kroppsfett og øke muskelmassen samtidig. Det fungerer virkelig effektiv, forårsaker en 7,24% nedgang i kroppsfett, en 3,44% reduksjon i kroppsvekt og en 3,80% økning i muskelmasse over 5 måneder.

 • Capsimax pulver (15,5 mg;)

Det er laget ved å kombinere capsicum, piperin (svart pepper) og niacin (vitamin B3). Mens forbindelsen fra capsicum og piperin har en sterk virkning på å skru opp kroppsvarme til å brenne mer lagret fett, kan det piperin av seg selv forhindre dannelsen av nye fettceller i kroppen. Denne fettforbrenningen kalles “thermogenic brenne” og vist seg å eliminere opptil 250 kalorier hver dag.

 • Kalsiumkarbonat (625 mg)

Ikke bare et avgjørende element for bein vekst, er kalsium også stor for å opprettholde en sunn vekt ved å spørre cellene til å lagre mindre fett. Som kroppen ikke akkumulere mer fett, utnytter det tilgjengelige fett å slå til energi i stedet for ute etter mer mat. Resultatet er at du kan bli kvitt din ETRA vekt mye raskere.

 • Krompikolinat (10mcg)

Det har evnen til å holde kroppens blodsukker på optimalt nivå. Som blir konsumert, er sukker absorberes i blodet og transporteres til cellene som skal brukes som energikilde. Som cellene dine får nok sukker, de slutter craving det. Hva krom gjør er å stimulere cellene til å ta så mye sukker som mulig. Som suget etter sukker og karbohydrater er lavt, vil du gå ned i vekt.

 • Koffein (142.5mg)

På tross av et sentralstimulerende, koffein er lagt til et bredt spekter av vekttap piller og energidrikkevarer. Det er mange gode grunner til det. For det første øker det årvåkenhet samt reduserer tretthet. Dernest hastigheter opp fettforbrenningen ved å øke metabolismen og thermogenesis. For det tredje, det gjør at du føler deg mindre sulten. Til slutt, det hjelper deg å komme tilbake til treningen rutine ved å forbedre ytelsen.

 • Nopal (20mg)

Nopal er en type Cactus, som er rike på aminosyrer og fiber. Mens fiber hjelper deg med å kontrollere sult, aminosyrer gi deg mer energi for en grundig trening rutine. Dessuten, de skylle overdreven væsker fra vev, noe som betyr at du kan redusere ekstra vekten forårsaket av vann oppbevaring og bloat.

 • L-karnitin fumarat (150 mg)

Det er en naturlig forekommende aminosyre som finnes i oksekjøtt, svinekjøtt, kylling, sjømat, grønne grønnsaker og nøtter, melk, ost, etc. Det er i stand til å forbrenne lagret fett til energi. Resultatet er at du ikke vil bare akselerere fettforbrenningen, men også forhindre tretthet og svak som følge av slanking

Hva er fordelene med PhenQ?

PhenQ er blant de beste fettforbrenningen piller på markedet nylig på grunn av hvor effektiv og sikker den fokuserer på å få tilbake kroppen som vi alle ønsker. Som jeg nevnte ovenfor, fungerer PhenQ i fem forskjellige tilnærminger. Her er de:

 • Brenn fett

PhenQ brenner lagret fett ved å påskynde kroppens stoffskifte og thermogenic priser i løpet av dagen, under trening og selv når du sover. På denne måten tvinger kroppen til å forbrenne flere kalorier fra maten du spiser og gradvis avsløre muskelen under.

 • Stopp Fat Produksjon

Forebygging av nye fettceller fra å utvikle er nøkkelen til å holde vekten av for alltid. Det er derfor PhenQ inneholder ingredienser som kan oppmuntre cellene til å lagre mindre fett, noe som betyr at maten du spiser ikke vil ha muligheten til å forvandle seg til fett. Så, trenger du ikke å bekymre deg for å få mer vekt og kan 100% fokus på å brenne lagret fett.

 • undertrykke appetitt

En av de beste måtene å kutte kaloriinntaket er å spise mindre, men dette kan føre til tretthet og svak. Så, hva PhenQ gjør er å hjelpe deg til å føle full for timer etter måltider ved å dempe appetitten. Med andre ord, sulten det suget, som betyr at du vil være i stand til å konsumere mindre mat uten at metthetsfølelse.

 • Boost Energy

PhenQ inneholder noen energirike ingredienser som vil hjelpe deg “lade opp batteriene” for å være aktiv i løpet av dagen på tross av å spise mindre. På denne måten sikrer at du alltid er full av energi for en konsekvent daglig mosjon rutine - den avgjørende faktoren for hver vekttap kampanjen.

 • forbedre Mood

Som folk redusere mengden av maten de spiser ofte, kan de føle prissy. PhenQ vet det, og det inkluderer ingredienser opptre som placeboes som kan forbedre humøret å sørge for at kosten ikke vil ta sitt toll på ditt temperament.

Hvordan bør du ta PhenQ?

Produsenten anbefaler deg å ta en tablett PhenQ to ganger om dagen - en med frokost og den andre med lunsj. Også ta det med et glass vann ca 20-30 minutter før måltidet. Hver flaske inneholder 60 tabletter, som betyr at du kan fullføre en leverer periode på hver flaske etter 30 dager.

Merknader:

 • Aldri overstige den anbefalte doseringen.
 • Aldri doble neste dose hvis du savner den forrige.
 • Ikke ta det etter 15:00 fordi koffein kan forstyrre din sove om natten.
 • Redusere forbruket av koffein inneholder drikker som kaffe, mens du tar PhenQ.

Hvor mange pounds kan du miste med PhenQ?

Fra hundrevis av anmeldelser på Internett, kan du se at resultatene vil begynne å komme etter 1 til 3 måneder. Husk at ikke alle mennesker vil få de samme resultatene. Prosessen med å miste vekt og brenne fett varierer avhengig av mange faktorer, blant annet gen, kosthold, mosjon, hormoner, etc. Fra min egen erfaring, jeg var vellykket i å miste ca £ 15 per måned, som er det jeg alltid drømmer før du tar PhenQ.

Selvfølgelig, for å oppnå denne fantastiske figur, jeg levde virkelig sunt mens du tar pillene. Spesielt brukte jeg minst 25 minutter per dag for å gjøre cardio øvelser. Jeg spiste også low-carb og lav-kalori mat for et balansert kosthold.

Ifølge ulike attester av kunder som var forbruker PhenQ med et sunt kosthold og mosjon plan, ser jeg mange imponerende resultater. For eksempler, Taiylah (21 år gammel, kvinne) med 44lbs i 3 måneder, Ghislain (31 år gammel, mann) med 11lbs i en måned, Axelle (22 år gammel, kvinne) med 9 kg på en måned, eller april (35 år gammel, kvinne) med £ 20 i 3 måneder. Så, jeg vil si hvor som helst mellom 10-30lbs per måned er mulig.

 

[caption id = "attachment_9" align = "aligncenter" width = "600"] mistet 44lbs i 3 måneder - Taiylah sliter med overvekt i mange år, hun aldri klage og alltid fokusert med trening, riktig ernæring og tar PhenQ som de raske slankepiller . De riktige bildene er 100% ekte resultater [/ caption] [caption id = "attachment_178" align = "aligncenter" width = "600"]. Mistet 11lbs i en måned - Komme frustrert med sin egen vekt og allerede prøvd så mange kosttilskudd og også forbedre livsstilen, men fortsatt uten hell. Etter å ha lest PhenQ gjennomgang endelig Ghislain begynte å ta det. På bare en måned la han merke til positive resultater. [/caption]

Har PhenQ Har noen potensiell bivirkning?

Ja! Hver vekttap supplement består av potensielle bivirkninger, og PhenQ er ikke et unntak, selv om det er godt kjent som en av de beste piller for å miste vekt raskt. Den gode nyheten er at det er svært sjelden å finne bivirkninger når du tar PhenQ. Så det er ingen reell grunn til å være redd, så lenge du følger riktig dosering.

Vanligvis noen negative reaksjoner er diaré, halsbrann, oppblåsthet, svimmelhet, munntørrhet, søvnløs, hodepine, rask puls, kvalme, etc.

Hvem bør ikke ta PhenQ?

Du bør ikke ta noen piller av PhenQ hvis du er i disse forholdene:

 • Under 18 år
 • Over 60 år
 • Gravid eller ammer
 • Tiden tar en foreskrevet medisiner

Hvordan kjøpe PhenQ

Hvor kan man kjøpe : Den mest pålitelige postadresse for å kjøpe PhenQ er sin offisielle hjemmeside. Produsenten aksepterer kun Visa og MasterCard betalinger.

Gratis frakt : PhenQ leveres over hele verden, så uansett hvor du er, kan du kjøpe det på nettet. De betaler frakt er $ 9,98. GRATIS FRAKT politikken brukes bare for de som bestiller to eller flere flasker. Alle bestillinger sendes innen 24-48 timer.

Rabatt : Prisen på hver flaske er $ 69.95. Hvis du bestiller to flasker, vil du motta en gratis en, slik at den totale prisen på disse tre flasker er bare $ 139,90. Enda mer, hvis du bestiller tre flasker, får du to andre gratisprogrammer sammen med en GRATIS Advana rens, og den totale prisen er $ 189.95.

Garanti : Kjøpe PhenQ er risikofritt. Det er fordi PhenQ kommer med en 60 dagers pengene tilbake-garanti som gir deg mulighet til å returnere alle ubrukte flaske innen 67 dager (Ja! 67 dager) fra den dagen du bestilte den. Du vil få full refusjon, unntatt betaler frakt.

ofte stilte spørsmål

Virker det for kvinner og menn?

Ja! Det spiller ingen rolle om du er en mann eller en kvinne. PhenQ fungerer bra med begge.

Kan jeg gå ned i vekt uten å trene?

Du kan, men endringen vil være liten. Så bør en daglig mosjon rutine utføres for å oppnå optimalt resultat. Mitt råd er å starte med noen milde øvelser for rundt 20-30 minutter hver dag, og deretter øker intensiteten for å fremskynde fettforbrenningen. Du kan trene på hjemme eller gå til et treningsstudio.

Hva bør jeg spise?

Spis så sunt som mulig! Mitt forslag er low-carb og lav-sukker mat, magert kjøtt, frukt, grønnsaker, korn, fettfri melk osv Selvfølgelig, holde seg borte fra rask mat som KFC, potetgull, hamburgere, iskrem eller ramen.

Er PhenQ tilgjengelig i butikkene?

Nei! Det er bare selges via den offisielle nettsiden.

Trenger jeg en resept for å bruke PhenQ?

Nei! Det er ingen resept trengs for å bruke PhenQ som alle ingrediensene er urte.

Konklusjon

Kjøpe PhenQ er risikofritt. Tusenvis av kunder har brukt det, og de fleste av dem fornøyde. Til syvende og sist, det fortjener å være en av de beste fettforbrenning piller på markedet akkurat nå. Kjøp det, og du vil ikke angre!

Håper du liker vår PhenQ gjennomgang . Hvis du har noen spørsmål, gi oss beskjed ved å la din kommentar i feltet nedenfor. Vi vil svare på alle! Og ikke glem å komme tilbake og fortelle oss om din suksesshistorie, om hvor mye vekt du har tapt, og om hva du har gjort for å holde ønsket kroppen.

1 BOTTLE
$69
Retail: $79.95
Save $10 Right Now!
buy now »
2 BOTTLES + 1 FREE
$139.90
Retail: $239.85
Save $99.95 Right Now!
buy now »
3 BOTTLES + 2 FREE + FREE ADVANA CLEANSE
$189.95
Retail: $399.75
Save $209.80 Right Now!
buy now »

Klikk her for å bestille PhenQ fra den offisielle nettsiden »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

KJØP NÅ »