PhenQ Review – Hvordan jeg Lost 15 Pounds inden for en måned?

Home » Review » phenq » PhenQ Review – Hvordan jeg Lost 15 Pounds inden for en måned?

I de moderne dage i samfundet, stigningen i hurtig fødevareforbrug og faldet i aktivitetsniveauet føre til mange overvægtige spørgsmål, især fedme. Disse spørgsmål resulterer i en lang række komplikationer og lidelser, herunder forhøjet blodtryk, hjertesygdomme, etc. Hvis folk ikke finde den rigtige løsning til at forhindre dem snart, vil dødeligheden beholde sin stige år efter år.

Vi ved alle, hvordan man kan tabe - spise mindre og motionere mere. Men det faktum, at du læser dette indlæg fortæller os, at du har prøvet og mislykkedes. Virkeligheden er ikke så nemt som det, du tror. Så hvad skal du vide?

Vægttab kosttilskud er svaret. Faktisk, de er overalt, og de fleste af dem fungerer ikke ligesom den måde reklame beskriver. Nogle er effektive, såsom phentermin, men det kræver en recept fra læger.

I dag er jeg præsentere dig for en fremtrædende produkt - PhenQ - ikke kun en over the counter phentermine alternativ, men også en virkelig effektiv løsning til at tabe sig sikkert. Lad os tage et dybdegående kig på vores PhenQ gennemgå for at finde ud af.

Hvad er PhenQ?

Er PhenQ rent faktisk arbejder? En detaljeret gennemgang

PhenQ er en farmaceutisk kvalitet vægttab supplement, der er fremstillet af Wolfson Berg Limited - En pålidelig brand, der har spredt deres ry i nutraceutical industri i over et årti. PhenQ blev netop indført til USA og britiske marked i 2015, men det har i øjeblikket hjulpet over 190 tusind kunder med at opnå den krop, de altid ønsker.

Produktet hjælper med at tabe sig på fem forskellige måder, herunder brænde lagret fedt, blokering fedt produktion, undertrykke appetitten, øge energi niveau og forbedre stemningen. Det er FDA og GMP godkendt til sikkerhed, selv om der er nogle potentielle bivirkninger. Hver flaske PhenQ indeholder 60 tabletter og er tilgængelig på den officielle hjemmeside. Det leveres også med en 60-dages pengene tilbage garanti, en gratis-forsendelse politik og flere rabatter, når flere køber.

Hvad er ingredienserne i PhenQ?

 • a-Lacy (25 mg)

Det er en patenteret ingrediens, som er fremstillet ved at kombinere alfa-liponsyre og cystein. Forskellige kliniske undersøgelser har bevist sin overlegne effekt på faldende kropsfedt og øge muskelmassen samtidig. Det fungerer virkelig effektiv, hvilket medfører en nedsættelse 7,24% i kropsfedt, et fald i kropsvægt 3,44% og en stigning 3,80% i muskelmasse over 5 måneder.

 • Capsimax Powder (15.5mg)

Det er lavet ved at kombinere capsicum, piperin (sort peber) og niacin (vitamin B3). Mens forbindelsen med peberfrugt og piperine har en stærk effekt på at skrue op for kropsvarmen at brænde mere lagrede fedt, kan det piperin af sig selv forhindre oprettelsen af ​​nye fedtceller i kroppen. Denne fedtforbrænding proces kaldes ”termogeniske burn” og bevist at fjerne op til 250 kalorier hver dag.

 • Calciumcarbonat (625 mg)

Ikke bare et afgørende element for knoglevækst, calcium er også fantastisk til at opretholde en sund vægt ved at spørge cellerne til at lagre mindre fedt. Da kroppen ikke ophobes mere fedt, det udnytter den tilgængelige fedt at blive til energi i stedet for trangen til mere mad. Resultatet er, at du kan slippe af med din ETRA vægt meget hurtigere.

 • Krompicolinat (10mcg)

Det har evnen til at holde kroppens blodsukker på det optimale niveau. Som at blive forbrugt, er sukker absorberes i dit blod og transporteres til dine celler, der skal bruges som energikilde. Som dine celler får nok sukker, de stopper kræver det. Hvad krom gør, er at opfordre dine celler til at tage så meget sukker som muligt. Som trangen til sukker og kulhydrater er lav, vil du tabe.

 • Koffein (142.5mg)

På trods af et nydelsesmiddel, der koffein føjes til en bred vifte af vægttab piller og energi drikkevarer. Der er mange gode grunde til. For det første, det øger årvågenhed samt mindsker træthed. For det andet, det fremskynder fedtforbrænding proces ved at øge stofskiftet og termogenese. For det tredje, det gør du føler mindre sulten. Endelig hjælper dig med at få tilbage til din træning rutine ved at øge din præstation.

 • Nopal (20mg)

Nopal er en type kaktus, der er rig på aminosyrer og fiber. Mens fiberen hjælper dig med at kontrollere din sult, aminosyrerne give dig mere energi til en grundig træning rutine. Udover de skylle overdreven væsker fra din væv, hvilket betyder, at du kan reducere ekstra vægt skyldes væskeophobning og bloat.

 • L-Carnitin fumarat (150 mg)

Det er en naturligt forekommende aminosyre, som er til rådighed i oksekød, svinekød, kylling, fisk og skaldyr, grønne grønsager og nødder, mælk, ost, etc. Det er i stand til at metabolisere lagret kropsfedt til energi. Resultatet er, at du ikke kun vil fremskynde fedtforbrænding proces, men også forhindre træthed og træge forårsaget af slankekure

Hvad er fordelene ved PhenQ?

PhenQ er blandt de bedste fedtforbrænding piller på markedet for nylig på grund af, hvor effektivt og sikkert den fokuserer på at komme tilbage i kroppen, som vi alle ønsker. Som jeg nævnte ovenfor, PhenQ arbejder i fem forskellige tilgange. Her er de:

 • Burn Fat

PhenQ forbrændinger lagret fedt ved at fremskynde kroppens stofskifte og termogeniske satser i løbet af dagen, under træningen, og selv når du sover. Denne måde, det tvinger din krop til at forbrænde flere kalorier fra den mad, du spiser, og gradvist afsløre musklen nedenunder.

 • Stop Fat Produktion

Forebyggelse af nye fedtceller i at udvikle er nøglen til at holde vægten ned for evigt. Det er derfor, PhenQ indeholder ingredienser, der kan opmuntre dine celler til at lagre mindre fedt, hvilket betyder, at den mad, du spiser ikke vil have mulighed for at omdanne sig til fedt. Så behøver du ikke at bekymre sig om at få mere vægt og kan 100% fokus på at brænde lagret fedt.

 • undertrykke appetitten

En af de bedste måder at skære kalorieindtag er at spise mindre, men det kan føre til træthed og træg. Så hvad PhenQ gør, er at hjælpe dig med at føle sig fuldt ud i timevis efter måltider ved at bremse din appetit. Med andre ord, det hungrer din trang, hvilket betyder, at du vil være i stand til at forbruge mindre mad uden at gå på kompromis med mæthed.

 • Boost Energy

PhenQ indeholder nogle energirige ingredienser, der vil hjælpe dig ”genoplade batterierne” at være aktiv hele dagen på trods af at spise mindre. På den måde sikres det, at du er altid fuld af energi til en konsekvent daglig motion rutine - den vigtigste faktor i enhver vægttab kampagne.

 • Forbedre Mood

Som folk reducere mængden af ​​den mad, de spiser ofte, måske de føler sippet. PhenQ ved, at, og det omfatter ingredienser handler som placeboes som kan forbedre dit humør for at sikre, slankekure vil ikke tage sit præg på dit temperament.

Hvordan skal du tage PhenQ?

Producenten anbefaler dig at tage en tablet af PhenQ to gange om dagen - den ene med din morgenmad og den anden med din frokost. Også tage det med et glas vand omkring 20-30 minutter før måltidet. Hver flaske indeholder 60 tabletter, hvilket betyder at du kan fuldføre en leverende periode på hver flaske efter 30 dage.

Bemærkninger:

 • Overskrid aldrig den anbefalede dosis.
 • Aldrig fordoble den næste dosis, hvis du går glip af den foregående.
 • Du må ikke tage det efter 3:00, fordi koffein kan afbryde din søvn om natten.
 • Reducere forbruget af koffeinholdige drikkevarer, såsom kaffe, mens de tager PhenQ.

Hvor mange pund kan du miste med PhenQ?

Fra hundredvis af anmeldelser på internettet, kan man se, at resultaterne vil begynde at komme efter 1 til 3 måneder. Husk på, at ikke alle mennesker vil opnå de samme resultater. Processen med at tabe sig og forbrænde fedt varierer afhængigt af mange faktorer, herunder gen, kost, motion, hormoner osv Fra min egen erfaring, jeg var en succes i at miste omkring 15 £ per måned, hvilket er hvad jeg altid drømme, før du tager PhenQ.

Selvfølgelig, for at opnå denne fantastiske figur, jeg levede virkelig sundt, mens du tager pillerne. Især jeg brugte mindst 25 minutter om dagen til at gøre cardio øvelser. Jeg spiste også low-carb og lav kaloriefattige fødevarer til en afbalanceret kost.

Ifølge forskellige udsagn fra kunder, der var forbrugende PhenQ med en sund kost og motion planen, ser jeg masser af imponerende resultater. For eksempler, Taiylah (21 år, kvinde) med 44lbs i 3 måneder, Ghislain (31 år, mand) med 11lbs i en måned, Axelle (22 år, kvinde) med 9lbs i en måned, eller april (35 år gammel, kvinde) med 20 £ i 3 måneder. Så jeg vil sige et sted mellem 10-30lbs per måned er mulig.

 

[caption id = "attachment_9" align = "aligncenter" width = "600"] mistet 44lbs i 3 måneder - Taiylah kæmper med overvægt i årevis, hun aldrig klage og altid fokuseret med motion, korrekt ernæring og tager PhenQ som de hurtige kost piller . De rigtige billeder er 100% reelle resultater [/ caption] [caption id = "attachment_178" align = "aligncenter" width = "600"]. Mistede 11lbs på en måned - Kom godt frustreret med sin egen vægt og allerede prøvet så mange kosttilskud og også forbedre den livsstil, men stadig uden held. Efter at have læst PhenQ gennemgang endelig Ghislain begyndte at tage det. I blot en måned lagde han mærke til positive resultater. [/caption]

Er PhenQ Har nogen potentiel bivirkning?

Ja! Hver vægttab supplement omfatter potentielle bivirkninger, og PhenQ er ikke en undtagelse, selvom det er velkendt som en af ​​de bedste piller til at tabe sig hurtigt. Den gode nyhed er, at det er meget sjældent at finde bivirkninger, når du tager PhenQ. Så der er ingen reel grund til at være bange, så længe du følger den korrekt dosering.

Generelt nogle negative reaktioner er diarré, halsbrand, oppustethed, svimmelhed, mundtørhed, søvnløs, hovedpine, hurtig puls, kvalme, osv

Hvem bør ikke tage PhenQ?

Du bør ikke tage nogen piller af PhenQ hvis du er i disse betingelser:

 • Under 18 år
 • Over 60 år
 • I øjeblikket gravid eller ammer
 • tage øjeblikket en ordineret medicin

Sådan køber PhenQ

Hvor kan man købe : Den mest pålidelige adresse for at købe PhenQ er dens officielle hjemmeside. Producenten accepterer kun Visa og MasterCard betalinger.

Gratis levering : PhenQ leveres over hele verden, så uanset hvor du er, kan du købe det online. Shipping gebyr er $ 9,98. Den GRATIS FORSENDELSE politik anvendes kun for dem, der bestiller to eller flere flasker. Alle ordrer afsendes indenfor 24-48 timer.

Rabat : Prisen på hver flaske er $ 69,95. Hvis du bestiller to flasker, vil du modtage en anden gratis én, så den samlede pris for disse tre flasker er kun $ 139,90. Endnu mere, hvis du bestiller tre flasker, får du to andre frie dem sammen med en GRATIS Advana rense, og den samlede pris er $ 189,95.

Garanti : Opkøb PhenQ er risikofri. Det er fordi PhenQ kommer med en 60 dages pengene tilbage garanti, der giver mulighed for at returnere eventuelle ubrugte flaske inden for 67 dage (Ja! 67 dage) fra den dag, du har bestilt det. Du vil modtage en fuld refusion, eksklusive gebyr shipping.

Ofte stillede spørgsmål

Virker det for mænd og kvinder?

Ja! Det betyder ikke noget, hvis du er en mand eller en kvinde. PhenQ fungerer fint med begge.

Kan jeg tabe uden at udøve?

Du kan, men ændringen vil være lidt. Så bør en daglig øvelse rutine udføres for at opnå det optimale resultat. Mit råd er at starte med nogle milde øvelser for omkring 20-30 minutter hver dag, så øge intensiteten til at fremskynde fedtforbrænding proces. Du kan udøve derhjemme eller gå til en gym.

Hvad skal jeg spise?

Spis så sundt som muligt! Mine forslag er low-carb og lavt sukkerindhold fødevarer, magert kød, frugt, grøntsager, korn, fedtfri mælk osv Selvfølgelig holde sig væk fra fastfood såsom KFC, chips, hamburgere, is eller ramen.

Er PhenQ tilgængelig i butikkerne?

Ingen! Det er kun sælges via den officielle hjemmeside.

Skal jeg have en recept for at bruge PhenQ?

Ingen! Der er ingen recept er nødvendig for at bruge PhenQ som alle dets ingredienser er plantestoffer.

Konklusion

Opkøb PhenQ er risikofri. Tusindvis af kunder brugt det, og de fleste af dem tilfredse. I sidste ende, det fortjener at blive en af ​​de bedste fedtforbrænding piller på markedet lige nu. Køb det, og du vil ikke fortryde!

Håber du nyder vores PhenQ gennemgang . Hvis du har spørgsmål, så lad os vide ved at efterlade din kommentar i boksen nedenfor. Vi vil besvare alle! Og glem ikke at komme tilbage og fortælle os om din succeshistorie, om hvor meget vægt du har tabt, og om, hvad du har gjort for at holde den ønskede krop.

1 GLAS
65.95€
Standardpris: 75.95€
Besparelse 10.00€
KØB NU »
2 GLAS + 1 GRATIS
129.95€
Standardpris: 227.85€
Besparelse 97.90€
KØB NU »
3 GLAS + 2 GRATIS + GRATIS ADVANA CLEANSE
174.95€
Standardpris: 379.75€
Besparelse 204.80€
KØB NU »

klik her for at bestille PhenQ fra den officielle hjemmeside »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

KØB NU »