PhenQ Review – Hur jag förlorade 15 pund inom en månad?

Home » Review » phenq » PhenQ Review – Hur jag förlorade 15 pund inom en månad?

I den moderna dagar i samhället, ökningen av snabbmat konsumtion och minskning av aktivitetsnivån leda till många överviktiga frågor, särskilt fetma. Dessa frågor resulterar i en mängd olika komplikationer och krämpor, inklusive högt blodtryck, hjärtsjukdomar, etc. Om folk inte hitta rätt lösning för att förhindra dem snart kommer dödligheten behålla sin uppgång år efter år.

Vi vet alla hur man gå ner i vikt - äta mindre och motionera mera. Det faktum att du läser detta inlägg berättar att du har försökt och misslyckats. Verkligheten är inte så lätt som vad du tycker. Så, vad ska du vet?

Viktminskning kosttillskott är svaret. Faktum är att de är överallt, och de flesta av dem inte fungerar som det sätt reklam beskriver. Vissa är effektiva, såsom Phentermine, men det kräver ett recept från läkare.

Idag jag presentera dig för en framstående produkt - PhenQ - inte bara en över disk fentermin alternativ utan också en verkligt effektiv lösning för att gå ner i vikt på ett säkert sätt. Låt oss ta en grundlig titt på våra PhenQ granska att ta reda på.

Vad är PhenQ?

Har PhenQ egentligen? En detaljerad genomgång

PhenQ är ett läkemedels kvalitet viktminskning tillägg som tillverkas av Wolfson Berg Limited - En pålitlig märke som har spridit sitt rykte i nutraceutical industrin i över ett decennium. PhenQ var bara introducerades till USA och brittiska marknaden 2015, men det har nu hjälpt över 190 tusen kunder att uppnå kroppen de alltid önskar.

Produkten hjälper till att gå ner i vikt på fem olika sätt, bland annat att bränna lagrat fett, blockerar fettproduktion, undertrycka aptit, öka energinivån och förbättra humöret. Det är FDA och GMP godkänt för säkerheten, även om det finns några potentiella biverkningar. Varje flaska PhenQ innehåller 60 tabletter och finns tillgänglig på den officiella hemsidan. Det kommer också med en 60-dagars pengarna tillbaka-garanti, en fri sjöfartspolitik och flera rabatter när multi-köp.

Vilka är ingredienserna i PhenQ?

 • a-Lacy (25mg)

Det är en patenterad ingrediens som är gjord genom att kombinera alfa-liponsyra och cystein. Olika kliniska studier har visat sin överlägsna effekt på att minska kroppsfett och öka muskelmassa samtidigt. Det fungerar verkligen effektivt, vilket orsakar en 7,24% minskning av kroppsfett, en 3,44% minskning av kroppsvikten och en ökning 3,80% i muskelmassa under 5 månader.

 • Capsimax Pulver (15.5mg)

Den är gjord genom att kombinera capsicum, piperin (svartpeppar) och niacin (vitamin B3). Medan föreningen med capsicum och piperin har en stark inverkan på att vrida upp kroppsvärmen att bränna mer lagrat fett kan piperin i sig hindrar skapandet av nya fettceller i kroppen. Detta fettförbränning process kallas ”termogena bränna” och visat sig eliminera upp till 250 kalorier varje dag.

 • Kalciumkarbonat (625 mg)

Inte bara en avgörande faktor för bentillväxt, är kalcium också bra för att upprätthålla en hälsosam vikt genom att meddela cellerna för att lagra mindre fett. Eftersom kroppen inte ackumuleras mer fett, utnyttjar det tillgängliga fettet att förvandlas till energi i stället för sug efter mer mat. Resultatet är att du kan bli av med din Etra vikt mycket snabbare.

 • Krompikolinat (10 mcg)

Det har förmågan att hålla kroppen blodsocker på en optimal nivå. Som konsumeras, är socker absorberas i blodet och transporteras till dina celler för att användas som en energikälla. När dina celler få tillräckligt med socker, slutar de sugen det. Vad krom gör är att uppmuntra dina celler att ta så mycket socker som möjligt. När suget efter socker och kolhydrater är låg, kommer du att gå ner i vikt.

 • Koffein (142.5mg)

Trots ett stimulerande, är koffein sattes till ett brett spektrum av viktminskning piller och energidrycker. Det finns många goda skäl för detta. För det första ökar det vakenhet samt minskar trötthet. För det andra snabbar upp fettförbränning processen genom att öka ämnesomsättningen och thermogenesis. För det tredje gör det du känner dig mindre hungrig. Slutligen, det hjälper dig att komma tillbaka till din träning rutin genom att förbättra din prestation.

 • Nopal (20mg)

Nopal är en typ av kaktus, som är rik på aminosyror och fibrer. Medan fiber hjälper dig att kontrollera din hunger, aminosyror ger dig mer energi för en grundlig träning rutin. Dessutom är de spola överflödig vätska från dina vävnader, vilket innebär att du kan minska extra vikt som orsakas av vätskeansamling och svälla.

 • L-karnitin Furmarate (150 mg)

Det är en naturligt förekommande aminosyra, som finns i nötkött, fläskkött, kyckling, fisk och skaldjur, gröna grönsaker och nötter, mjölk, ost, etc. Det är i stånd att metabolisera lagrat kroppsfett till energi. Resultatet är att du inte bara kommer att accelerera fettförbränning process, men också förhindra trötthet och trög orsakas av bantning

Vilka är fördelarna med PhenQ?

PhenQ är bland de bästa fettförbränning piller på marknaden nyligen på grund av hur effektivt och säkert det är inriktat på att få tillbaka kroppen som vi alla önskar. Som jag nämnde ovan, fungerar PhenQ i fem olika metoder. Här är de:

 • Bränna fett

PhenQ brännskador lagrat fett genom att påskynda kroppens ämnesomsättning och termogena priser under hela dagen, under träningen och även när du sover. På så sätt tvingar kroppen att bränna mer kalorier från den mat du äter och så småningom avslöja muskeln under.

 • Stoppa fettproduktion

Förebygga nya fettceller från att utvecklas är nyckeln för att hålla vikten nere för alltid. Det är därför PhenQ innehåller ingredienser som kan uppmuntra dina celler för att lagra mindre fett, vilket innebär att den mat du äter inte kommer att ha möjlighet att omvandla till fett. Så behöver du inte oroa dig för att få mer tyngd och kan 100% fokus på att bränna lagrat fett.

 • dämpa aptiten

Ett av de bästa sätten att minska kaloriintaget är att äta mindre, men detta kan leda till trötthet och trög. Så, vad PhenQ gör är att hjälpa dig att känna full timmar efter måltid genom att hålla tillbaka aptiten. Med andra ord, hungrar det ditt sug, vilket innebär att du kommer att kunna konsumera mindre mat utan att kompromissa med mättnad.

 • öka Energi

PhenQ innehåller vissa energirika ingredienser som hjälper dig ”ladda batterierna” att vara aktiva hela dagen trots att äta mindre. På så sätt ser den till att du alltid full av energi för en konsekvent daglig motion rutin - den viktigaste faktorn för varje viktminskning kampanj.

 • förbättra Mood

När människor minska mängden mat de äter ofta, kanske de känner prissy. PhenQ vet det, och det innehåller ingredienser agera som placeboes som kan förbättra ditt humör för att se till bantning kommer inte att ta ut sin rätt på ditt humör.

Hur ska du ta PhenQ?

Tillverkaren rekommenderar dig att ta en tablett PhenQ två gånger om dagen - en med din frukost och den andra med din lunch. Dessutom tar det med ett glas vatten ca 20-30 minuter före måltiden. Varje flaska innehåller 60 tabletter, vilket innebär att du kan fylla i en uppgiftslämnande period av varje flaska efter 30 dagar.

Anmärkningar:

 • Aldrig överstiga den rekommenderade dosen.
 • dubbelt aldrig nästa dos om du missar den tidigare.
 • Ta det inte efter 15:00 eftersom koffein kan avbryta din sömn på natten.
 • Minska konsumtionen av koffeinhaltiga drycker, såsom kaffe, samtidigt som PhenQ.

Hur många pounds kan du förlorar med PhenQ?

Från hundratals recensioner på Internet, kan man se att resultaten börjar komma efter en till tre månader. Tänk på att inte alla människor kommer att få samma resultat. Processen att gå ner i vikt och bränna fett varierar beroende på många faktorer, inklusive gen, kost, motion, hormoner, etc. Från min egen erfarenhet, jag var framgångsrik i att förlora om 15 £ per månad, vilket är vad jag alltid drömmer innan PhenQ.

Naturligtvis, för att uppnå denna fantastiska siffra, jag levde verkligen hälsosamt samtidigt som piller. Framför allt jag tillbringat minst 25 minuter per dag för att göra konditionsträning. Jag åt också low-carb och låg kalori livsmedel för en balanserad kost.

Enligt olika vittnesmål från kunder som var konsumerar PhenQ med en hälsosam diet och motion plan, ser jag massor av imponerande resultat. För exempel, Taiylah (21 år gammal, kvinna) med 44lbs i 3 månader, Ghislain (31 år gammal, man) med 11lbs i en månad, Axelle (22 år gammal, kvinna) med 9lbs i en månad eller april (35 år gammal, kvinna) med £ 20 i 3 månader. Så skulle jag säga någonstans mellan 10-30lbs per månad är möjligt.

 

[caption id = "attachment_9" align = "aligncenter" width = "600"] förlorade 44lbs i 3 månader - Taiylah kämpar med övervikt i flera år, hon aldrig klagomål och alltid fokuserat med motion, rätt kost och ta PhenQ som de snabba bantningspiller . Rätt bilderna är 100% verkliga resultat [/ caption] [caption id = "attachment_178" align = "aligncenter" width = "600"]. Förlorade 11lbs i en månad - Komma frustrerad med sin egen vikt och redan försökt så många kosttillskott och även förbättra livsstilen, men fortfarande ingen lycka. Efter att ha läst PhenQ översyn äntligen Ghislain började ta det. På bara en månad märkte han positiva resultat. [/caption]

Har PhenQ Har alla eventuella Side Effect?

ja! Varje viktminskning tillägg omfattar potentiella biverkningar, och PhenQ är inte ett undantag, även om det är väl känt som en av de bästa piller för att gå ner i vikt snabbt. Den goda nyheten är att det är mycket ovanligt att hitta biverkningar när man tar PhenQ. Så det finns ingen riktig anledning att vara rädd så länge du följer rätt dos.

I allmänhet, en del negativa reaktioner är diarré, halsbränna, uppblåsthet, yrsel, muntorrhet, sömnlösa, huvudvärk, snabb puls, illamående, etc.

Vem bör inte ta PhenQ?

Du ska inte ta någon piller PhenQ om du är i dessa villkor:

 • Under 18 år
 • Under 60 års ålder
 • För närvarande gravida eller ammar
 • För närvarande tar en föreskriven medicin

Hur man köper PhenQ

Var kan man köpa : Den mest tillförlitliga adress för att köpa PhenQ är sin officiella webbplats. Tillverkaren accepterar endast Visa och Mastercard betalningar.

Fri frakt : PhenQ levereras över hela världen, så var du är kan du köpa den på nätet. Frakten är $ 9,98. Fri frakt policy tillämpas endast för dem som beställer två eller flera flaskor. Alla beställningar skickas inom 24-48 timmar.

Rabatt : Priset för varje flaska är $ 69,95. Om du beställer två flaskor, får du en annan fri en, så den totala kostnaden för dessa tre flaskor är endast $ 139,90. Ännu mer, om du beställer tre flaskor, får du två andra fria dem tillsammans med en gratis Advana rengöra och det totala priset är $ 189,95.

Garanti : Köpa PhenQ är riskfri. Det beror på PhenQ levereras med en 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti som gör att du kan returnera oanvänd flaska inom 67 dagar (ja! 67 dagar) från den dag du beställt den. Du får en full återbetalning, exklusive fraktavgift.

Vanliga frågor

Fungerar det för män och kvinnor?

ja! Det spelar ingen roll om du är en man eller en kvinna. PhenQ fungerar bra med båda.

Kan jag gå ner i vikt utan att utöva?

Du kan, men förändringen kommer att vara lite. Så ska en daglig motion rutin utföras för att uppnå ett optimalt resultat. Mitt råd är att börja med några milda övningar för cirka 20-30 minuter varje dag, sedan öka intensiteten för att påskynda fettförbränningen processen. Du kan träna hemma eller gå till ett gym.

Vad ska jag äta?

Ät så hälsosamt som möjligt! Mina förslag är low-carb och låg socker livsmedel, magert kött, frukt, grönsaker, spannmål, fettfri mjölk, etc. Naturligtvis hålla sig borta från snabbmat som KFC, chips, hamburgare, glass eller Ramen.

Är PhenQ tillgängliga i butiker?

Nej! Det är bara säljs via den officiella hemsidan.

Behöver jag ett recept för att använda PhenQ?

Nej! Det finns inget recept behövs för att använda PhenQ som alla dess ingredienser är växtbaserade.

Slutsats

Köpa PhenQ är riskfri. Tusentals kunder använde den, och majoriteten av dem nöjda. I slutändan, det förtjänar att vara en av de bästa fettförbränning piller på marknaden just nu. Köp den, och du kommer inte att ångra!

Hoppas du njuta av vår PhenQ översyn . Om du har några frågor, låt oss veta genom att lämna din kommentar i rutan nedan. Vi kommer att svara på alla! Och glöm inte att komma tillbaka och berätta om din framgång, om hur mycket vikt du har förlorat och vad du har gjort för att hålla önskad kropp.

1 FLASKA
65.95€
Besparingar: 75.95€
Återförsäljare 10.00€
köp nu »
2 FLASKOR + 1 GRATIS
129.95€
Besparingar: 227.85€
Återförsäljare 97.90€
köp nu »
3 FLASKOR + 2 GRATIS + GRATIS ADVANARENGÖRING
174.95€
Besparingar: 379.75€
Återförsäljare 204.80€
köp nu »

Klicka här för att beställa PhenQ från den officiella hemsidan »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

BUY NOW »