PhenQ Review – Hoe ik verloor 15 pond binnen een maand?

Home » Review » phenq » PhenQ Review – Hoe ik verloor 15 pond binnen een maand?

In de moderne tijd van de samenleving, de stijging van de fast food consumptie en de afname van de activiteit niveau leiden tot veel overgewicht problemen, in het bijzonder obesitas. Deze kwesties resulteren in een verscheidenheid van complicaties en aandoeningen, waaronder hoge bloeddruk, hart-en vaatziekten, enz. Als de mensen niet de juiste oplossing om ze snel te voorkomen vinden, zal het sterftecijfer zijn stijging jaar houden na jaar.

We weten allemaal hoe om gewicht te verliezen - minder eten en meer te bewegen. Echter, het feit dat je lezen van dit bericht vertelt ons dat u hebt geprobeerd en mislukt. De werkelijkheid is niet zo eenvoudig als wat je denkt. Dus, wat moet je weten?

Gewichtsverlies supplementen zijn het antwoord. Sterker nog, ze zijn overal, en de meeste van hen werken niet zoals de manier waarop de reclame-beschrijft. Sommige zijn effectief, zoals Phentermine, maar het vereist een recept van artsen.

Vandaag heb ik u kennismaken met een prominente product - PhenQ - niet alleen een over de toonbank phentermine alternatief, maar ook een echt effectieve oplossing om gewicht te verliezen veilig. Laten we eens een grondige blik op onze PhenQ herzien om uit te vinden.

Wat is PhenQ?

Heeft PhenQ eigenlijk? Een gedetailleerde beoordeling

PhenQ is een farmaceutische kwaliteit gewichtsverlies supplement dat is vervaardigd door Wolfson Berg Limited - Een betrouwbare merk dat hun reputatie in de nutraceutical industrie voor meer dan een decennium heeft verspreid. PhenQ was net ingevoerd om de Amerikaanse en Britse markt in 2015, maar het heeft nog bijgedragen aan meer dan 190.000 klanten het lichaam ze altijd verlangen te realiseren.

Het product helpt om gewicht te verliezen op vijf verschillende manieren, met inbegrip van het verbranden van opgeslagen vet, het blokkeren van vet productie, het onderdrukken van eetlust, het stimuleren van energie-niveau en het verbeteren van stemming. Het is FDA en GMP goedgekeurd voor de veiligheid, maar er zijn een aantal mogelijke bijwerkingen. Elke fles van PhenQ bevat 60 tabletten en is beschikbaar op de officiële website. Het komt ook met een 60-dagen geld terug garantie, gratis verzending-beleid en een aantal kortingen wanneer multi-kopen.

Wat zijn de ingrediënten van PhenQ?

 • a-Lacy (25mg)

Het is een gepatenteerd ingrediënt dat wordt bereid door combineren van alfa-liponzuur en cysteïne. Verschillende klinische studies zijn superieure effect op het verminderen van lichaamsvet en het vergroten van de spiermassa op hetzelfde moment bewezen. Het werkt echt effectief, waardoor een daling van 7,24% in lichaamsvet, een daling van 3,44% van het lichaamsgewicht en een stijging van 3,80% in de spiermassa meer dan 5 maanden.

 • Capsimax poeder (15.5mg)

Het is gemaakt door het combineren van paprika, piperine (zwarte peper) en niacine (vitamine B3). Terwijl de verbinding van paprika en piperine heeft een sterk effect op het draaien van de lichaamswarmte om meer opgeslagen vet te verbranden, kan het piperine op zichzelf het creëren van nieuwe vetcellen in het lichaam voorkomen. Deze vetverbranding proces heet de “thermogene branden” en bewezen te elimineren tot 250 calorieën per dag.

 • Calciumcarbonaat (625 mg)

Niet alleen een cruciaal element voor de groei van botten, calcium is ook zeer geschikt voor het handhaven van een gezond gewicht door het vragen aan de cellen om minder vet op te slaan. Als het lichaam meer vet niet ophopen, het maakt gebruik van de beschikbare vet om te zetten in energie in plaats van verlangen naar meer voedsel. Het resultaat is dat je veel sneller kan ontdoen van uw Etra gewicht.

 • Chroompicolinaat (10mcg)

Het heeft de mogelijkheid om het lichaam de bloedsuikerspiegel op het optimale niveau te houden. Zoals wordt verbruikt, wordt suiker opgenomen in je bloed en vervoerd naar je cellen om te worden gebruikt als energiebron. Als je cellen genoeg suiker, ze stoppen betrap. Wat chroom doet is om je cellen te stimuleren om zo veel suiker te nemen mogelijk te maken. Omdat de drang naar suiker en koolhydraten laag is, zul je gewicht te verliezen.

 • Cafeïne (142.5mg)

In weerwil van een stimulerend middel, wordt cafeïne toegevoegd aan een breed scala van gewichtsverlies pillen en energie dranken. Er zijn veel goede redenen voor. Ten eerste, het verhoogt de alertheid en vermindert vermoeidheid. Ten tweede, het versnelt de vetverbranding door het verhogen van de stofwisseling en thermogenese. Ten derde, je voelt je minder honger. Tot slot, het helpt je terug naar je workout routine te krijgen door het verbeteren van uw prestaties.

 • Nopal (20 mg)

Nopal is een soort cactus, die rijk aan aminozuren en vezels. Terwijl de vezels helpt u uw honger controle, de aminozuren bieden u meer energie voor een grondige workout routine. Bovendien zijn ze spoelen overmatig vocht uit de weefsels, wat betekent dat u extra gewicht veroorzaakt door het vasthouden van water en bloat te verminderen.

 • L-Carnitine Furmarate (150 mg)

Het is een natuurlijk voorkomend aminozuur dat in rundvlees, varkensvlees, kip, vis, noten en groene groenten, melk, kaas, enz. Is het mogelijk om opgeslagen vet metaboliseren in energie. Het resultaat is dat u de vetverbranding niet alleen zal versnellen, maar ook de vermoeidheid en trage veroorzaakt door een dieet te voorkomen

Wat zijn de voordelen van PhenQ?

PhenQ is een van de beste vetverbranding pillen recent op de markt als gevolg van hoe effectief en veilig het zich richt op het verkrijgen van terug het lichaam dat we allemaal naar verlangen. Zoals ik hierboven vermeld, PhenQ werkt in vijf verschillende benaderingen. Daar zijn ze:

 • Vet verbranden

PhenQ brandwonden opgeslagen vet door het versnellen van de stofwisseling van uw lichaam en thermogene tarieven gedurende de dag, tijdens het hardlopen en zelfs wanneer u slaapt. Op deze manier, het dwingt je lichaam meer calorieën te verbranden van het voedsel dat je eet en geleidelijk onthullen de spier eronder.

 • Stop Fat Production

Het voorkomen van nieuwe vetcellen uit ontwikkelingslanden is de sleutel tot het gewicht af te houden voor altijd. Daarom PhenQ bevat ingrediënten die je cellen kunnen stimuleren om minder vet op te slaan, wat betekent dat het voedsel dat je eet de kans om te zetten in vet niet zal hebben. Dus, hoeft u zich geen zorgen te maken over het verkrijgen van meer gewicht en kan 100% focus op het verbranden van de opgeslagen vet.

 • eetlust onderdrukken

Een van de beste manieren om calorie-inname te snijden is om minder te eten, maar dit kan leiden tot vermoeidheid en traag. Dus, wat PhenQ doet is u te helpen een vol gevoel voor uren na de maaltijd door het terugdringen van uw eetlust. Met andere woorden, het hongert uw verlangen, wat betekent dat je in staat zijn om minder voedsel consumeren zonder afbreuk te doen aan verzadiging.

 • Boost Energy

PhenQ bevat een aantal energie-rijke ingrediënten die u zullen helpen “herbronnen” actief te zijn gedurende de hele dag in weerwil van het eten van minder. Op deze manier, het zorgt ervoor dat je altijd vol van energie voor een consistente dagelijkse oefening routine - de belangrijkste factor van elke gewichtsverlies campagne.

 • Verbeter Mood

Als mensen de hoeveelheid van het voedsel dat ze eten vaak te verminderen, kunnen ze voelen preuts. PhenQ weet dat, en bevat ingrediënten handelen als placeboes die je stemming kunnen verbeteren om ervoor te zorgen dat een dieet zal zijn tol te nemen op uw humeur.

Hoe Moet u PhenQ?

De fabrikant raadt u aan om een ​​tablet van PhenQ tweemaal per dag - een met uw ontbijt en de andere met uw lunch. Ook, neem het met een glas water ongeveer 20-30 minuten vóór de maaltijd. Elke fles bevat 60 tabletten, wat betekent dat u een toeleveringsbedrijf periode van elke fles te voltooien na 30 dagen.

Opmerkingen:

 • Nooit meer dan de aanbevolen dosering.
 • verdubbelen nooit de volgende dosis als je de vorige missen.
 • Neem het niet na 15:00, omdat de cafeïne je slaap kan onderbreken 's nachts.
 • Verminder de consumptie van cafeïnehoudende dranken, zoals koffie, terwijl het nemen van PhenQ.

Hoeveel Ponden kan je verliest met PhenQ?

Van honderden reviews op het internet, kun je zien dat de resultaten zullen beginnen binnen te komen na 1 tot 3 maanden. Houd er rekening mee dat niet alle mensen dezelfde resultaten zal verkrijgen. Het proces van het verliezen van gewicht en het verbranden van vet is afhankelijk van vele factoren, waaronder genen, voeding, lichaamsbeweging, hormonen, enz. Vanuit mijn eigen ervaring, was ik succesvol in het verliezen van ongeveer 15 pond per maand, dat is wat ik altijd al van gedroomd alvorens PhenQ.

Natuurlijk, om deze verbazingwekkende cijfer te bereiken, ik leefde echt gezond, terwijl het nemen van de pillen. In het bijzonder heb ik minstens 25 minuten per dag aan cardio-oefeningen te doen. Ik at ook low-carb en low-calorie voedsel voor een evenwichtige voeding.

Volgens verschillende getuigenissen van klanten die werd in beslag PhenQ met een gezond dieet en lichaamsbeweging plan, zie ik veel indrukwekkende resultaten. Voor voorbeelden, Taiylah (21 jaar oud, vrouw) met 44 pond in 3 maanden, Ghislain (31 jaar oud, man) met 11 pond in een maand, Axelle (22 jaar oud, vrouw) met 9 pond in een maand, of april (35 jaar oud, vrouw) met 20 pond in 3 maanden. Dus, ik zou ergens tussen 10-30lbs zeggen dat per maand is mogelijk.

 

[caption id = "attachment_9" align = "aligncenter" width = "600"] verloren 44 pond in 3 maanden - Taiylah worstelen met overgewicht al jaren, Ze heeft nooit klacht en altijd gericht met lichaamsbeweging, goede voeding en het nemen van PhenQ als de snelle dieetpillen . De juiste beelden is 100% echte resultaten [/ caption] [caption id = "attachment_178" align = "aligncenter" width = "600"]. Verloren 11 pond in een maand - gefrustreerd met zijn eigen gewicht en al geprobeerd zo veel voedingssupplementen en ook het verbeteren van de levensstijl, maar nog steeds geen geluk. Na het lezen van PhenQ beoordeling eindelijk Ghislain begon te nemen. In slechts een maand merkte hij positieve resultaten. [/caption]

Heeft PhenQ Hebben eventuele Side Effect?

Ja! Elke gewichtsverlies supplement bevat mogelijke bijwerkingen, en PhenQ is geen uitzondering, zelfs al is het bekend als een van de beste pillen om gewicht te verliezen snel. Het goede nieuws is dat het zeer zeldzaam om bijwerkingen te vinden bij het nemen van PhenQ. Dus, er is geen echte reden om bang, zolang je de juiste dosering te kunnen volgen.

In het algemeen, sommige negatieve reacties zijn diarree, brandend maagzuur, opgeblazen gevoel, duizeligheid, droge mond, slapeloze, hoofdpijn, snelle hartslag, misselijkheid, etc.

Wie zou niet moeten nemen PhenQ?

Je moet elke pil van PhenQ niet te nemen als je in de volgende voorwaarden:

 • Onder de leeftijd van 18 jaar
 • Over de leeftijd van 60 jaar
 • Op dit moment zwanger zijn of borstvoeding
 • Momenteel is het nemen van een voorgeschreven medicijn

Hoe te PhenQ kopen

Waar te koop : de meest betrouwbare adres PhenQ kopen is haar officiële website. De fabrikant accepteert alleen Visa en MasterCard betalingen.

Gratis verzending : PhenQ wordt wereldwijd geleverd, dus waar je bent, kun je het online te kopen. De verzendkosten vergoeding is $ 9.98. De gratis verzending beleid is alleen van toepassing voor degenen die twee of meer flessen bestellen. Alle bestellingen worden binnen 24-48 uur.

Korting : De prijs van elke fles is $ 69,95. Als u twee flessen bestelt, dan heb je een andere gratis een te ontvangen, zodat de totale prijs van deze drie flessen is slechts $ 139,90. Sterker nog, als je drie flessen bestelt, zult u twee andere vrije degenen krijgen samen met een gratis Advana reinigen, en de totale prijs is $ 189,95.

Garantie : Kopen PhenQ zonder risico's is. Dat komt omdat PhenQ wordt geleverd met een 60 dagen geld terug garantie die u toelaat om alle ongebruikte fles binnen 67 dagen (Yes! 67 dagen) terug te keren vanaf de dag dat u besteld. Je krijgt een volledige terugbetaling te ontvangen, met uitzondering van de verzendkosten.

Veel Gestelde Vragen

Werkt het voor mannen en vrouwen?

Ja! Het maakt niet uit of je een man of een vrouw bent. PhenQ werkt uitstekend met beide.

Kan ik gewicht verliezen zonder te oefenen?

Dat kan, maar de verandering zal weinig zijn. Dus, moet een dagelijkse oefening routine worden uitgevoerd om het optimale resultaat te bereiken. Mijn advies is om te beginnen met een aantal milde oefeningen voor ongeveer 20-30 minuten per dag, dan is de intensiteit te versnellen de vetverbranding. U kunt oefenen thuis of ga naar een sportschool.

Wat zou ik eten?

Eet zo gezond mogelijk! Mijn suggesties zijn low-carb en low-suiker voedingsmiddelen, mager vlees, fruit, groenten, granen, vetvrije melk, etc. Natuurlijk, weg te blijven van fastfood, zoals KFC, chips, hamburgers, ijs of ramen.

Is PhenQ verkrijgbaar in de winkel?

Nee! Het wordt alleen verkocht via de officiële website.

Moet ik een recept om PhenQ gebruiken?

Nee! Er is geen recept nodig is om PhenQ gebruiken als al haar ingrediënten zijn kruiden.

Conclusie

Buying PhenQ zonder risico's is. Duizenden klanten gebruikt, en de meerderheid van hen tevreden. Uiteindelijk is het de moeite waard een van de beste vetverbranding pillen op de markt op dit moment zijn. Koop het, en u zult er geen spijt van!

Ik hoop dat je geniet van onze PhenQ beoordeling . Als u vragen heeft, laat het ons weten door het verlaten van uw opmerkingen in het vak hieronder. We zullen allemaal te beantwoorden! En vergeet niet om terug te komen en vertel ons over uw succes verhaal, over hoeveel gewicht je hebt verloren en over wat je hebt gedaan om uw gewenste lichaam te houden.

2 POTTEN + 1 GRATIS
129.95€
Detailhandel: 75.95€
Bespaar 10.00€
koop het nu »
1 POT
65.95€
Detailhandel: 227.85€
Bespaar 97.90€
koop het nu »
3 POTTEN + 2 GRATIS + ADVANA CLEANSE GRATIS
174.95€
Detailhandel: 379.75€
Bespaar 204.80€
koop het nu »

klik hier om PhenQ bestellen via de officiële website »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

KOOP NU »