PhenQ Review ~ Er det virkelig arbejde for vægttab? Den fordomsfri sandheden endelig afsløret

Home » Review » phenq » PhenQ Review ~ Er det virkelig arbejde for vægttab? Den fordomsfri sandheden endelig afsløret

Hvis du er træt af at forsøge forskellige vægttab metode med lidt eller ingen resultater at vise for det, så er det nok en god idé at give kost piller som  PhenQ en chance.

[TTT] - overvægtige

Hvis du har besøgt vores blog før så ved du jeg er en stor tilhænger af høj kvalitet Garcinia kosttilskud. Men der er andre store kosttilskud, der kan hjælpe dig med at få fantastiske vægttab resultater.

Sandheden af ​​sagen er, at der er mange typer, du kan prøve, herunder:  

 • fedt blokkere,
 • carb blokkere
 • og så videre.

Men i den post, jeg ønsker at fokusere på en meget populært mærke, der skaber en masse rygter på nettet. Det er PhenQ.

Lige fra starten, vil jeg gerne indrømme, at det meste af den Phenq anmeldelser, at jeg i øjeblikket ser online har virkelig fået under min hud.

Næsten hver kost pille korrekturlæser synes at have dette mærke opført blandt de øverste valg. I betragtning af, at vi lever i en verden, hvor det er yderst vanskeligt at skelne ægte korrekturlæsere fra grådige marketingfolk, fandt vi det vigtigt at grave den virkelige sandhed bag de farverige Phenq anmeldelser.

 • Er produktet så godt som de foreslår?
 • Er det FDA godkendt?
 • Hvad er bivirkninger?

Hold læsning for at finde ud af.

Så hvad er PhenQ? Og Hvordan effektiv er det for vægttab?

Er PhenQ rent faktisk arbejder? En detaljeret gennemgang

Den enkle sandhed er, at Phenq er en kost pille.

Hver pakke kommer i en flaske, der omfatter 60 piller. Tilsyneladende, virksomheden er ansvarlig for salget siger, at de har tjent mere end 190.000 kunder fra hele verden.

Vi kunne ikke bekræfte dette faktum.

Men der er ingen bestrider, at dette produkt er meget populært.

Lidt mere forskning baggrund afslører, at den er fremstillet af et selskab går under navnet ERGO Group Limited. Dette er en virksomhed baseret i Dubai, som er en del af De Forenede Emirater.

Et andet produkt fremstillet af samme selskab er Testogen, som er designet til at øge testosteron hos mænd.

Hvad vi ikke ved er dog, hvis virksomheden har et amerikansk datterselskab eller hvis overhovedet det fungerer i overensstemmelse med de standarder og praksis i USA.

Nogle Phenq anmeldelser hævder, at pillen er fremstillet i en FDA godkendt facilitet. Et kig på forvaltningerne hjemmeside viser imidlertid, at FDA ikke certificere eller godkende produktionsfaciliteter for kosttilskud produktion.

På den positive side er der dog ingen omtale af Phenq om bevidstheden del af hjemmesiden forvaltninger forbruger. Dette er en god ting , fordi med den popularitet, den har hentet på markedet, ville vi have forventet at finde det blacklistet af FDA hvis overhovedet det var et fupnummer.

Ifølge den officielle hjemmeside, dette produkt hjælper forbrænde oplagret fedt, øge energi niveauer, ophøje humør, blokere fedt produktion og undertrykker appetitten.

Men for at det skal ske, anbefaler de at tage to tabletter om dagen ( den ene under morgenmaden og en anden under frokosten ).

Du bør ikke tage en anden pille efter 15:00, fordi lægemidlets højt koffeinindhold kan afbryde dine sovevaner.

Fra hvad vi kunne samle, har Phenq været på markedet i tre år nu, og det er udelukkende tilgængelig fra den officielle hjemmeside. Der er også fri fragt og en 60-dages pengene tilbage garanti.

Hvad Ingredienser Make Up Phenq? Og fungerer de lette vægttab?

Dette vægttab supplement består af flere ingredienser nemlig: Capsimax pulver, chrompicolinat, calciumcarbonat, L-carnitin, fumarat, nopal og det vigtigste ingrediens en-Lacys Nulstil.

Medmindre du er en videnskabsfolk, chancerne er, at du ikke har nogen idé om, hvad de syv er. Så lad os bryde dem ned til dig.

Capsimax Pulver

Dette er en blanding af peberfrugt, niacin, koffein og piperine.

Capsicum opnås fra chili peberplanter, som er blevet anvendt siden tidernes morgen at inducere processen med vægttab. Niacin er også kendt som vitamin B3 og det anbefales generelt til omdannelse oplagret fedt til energi.

Koffein er kendt for sin evne til at optimere stofskiftet og piperine et ekstrakt af sort peber spiller en rolle i vægttab.

krompicolinat

Lad ikke fancy navnet narre dig, chrompicolinat er et naturligt mineral findes i fuldkorn, grøntsager og frugter.

Det er populært kendt for at modvirke insulinresistens. The Journal of Nutrition anbefaler det til at undertrykke kulhydrat cravings og regulering af blodsukkeret.

Der er også tegn på, at krompicolinat kan mindske vægtøgning i type 2 diabetes.

Calciumcarbonat

Dette er et diætetisk form for calcium.

Der er ikke meget information om, hvad denne ingrediens gør i forhold til vægttab, selvom Phenq hævder, at det fremmer fedtforbrænding.

Indtil videre er der ingen videnskabelige undersøgelser til at bakke denne påstand. Heldigvis, calciumcarbonat er en relativt sikker ingrediens og spare op til moderate bivirkninger, anbefales det for at opbygge sunde muskler og forbedre hjerte-kar-funktioner .

L-carnitin fumarat

L-carnitin fumarat er en form for protein byggeblok ( også kendt som aminosyre ), der primært findes i avocado og mejeriprodukter.

Forskning viser, at dette spiller en væsentlig rolle i energiproduktionen og fedtstofskiftet.

The University of Maryland Medical Center fastholder, at meget få beviser eksisterer for at vise, hvor L-carnitin kan hjælpe med vægttab, på trods af nogle undersøgelser angiver supplement kan øge muskelmasse.

Nopal

Dette er fremstillet af kokos og det er kendt for sin antioxidant egenskaber.

Ifølge en artikel af ”Journal of Clinical Nutrition” udgivet i 2014, kan dette reducere oxidative skader på lipider sikrer du ikke kun tabe fedt, men gøre det på en sund måde .

I endnu en undersøgelse ledet af Dr. Maria Fernandez of California, blev Nopal vist sig at føre til en 28 procent nedgang i kolesteroltal.

a-Lacys Nulstil

Dette er en patenteret formel, som indeholder cystein og ALA (alpha lipoic syre).

Denne ingrediens virker ved at kontrollere og neutralisere radikaler, som er tilskrevet aldring, intens træning og generelle krop lidelser.

Nogle forskere har krediteret et-Lacy nulstille for at være spil-changer i Phenq og sandsynligvis årsagen til dens effektivitet og magt .

Er der nogen Solid videnskab for at kontrollere effektiviteten af ​​disse PhenQ Ingredienser?

Vi fandt ikke nogen undersøgelser udført om produktet generelt. Dog lykkedes os at komme på tværs af undersøgelser udført på Phenq individuelle ingredienser.

Den første undersøgelse peger i retning af effektiviteten af Capsimax Pulver og det er titlen ” Capsaicinoids og capsinoids : En potentiel rolle for vægtkontrol? En systematisk gennemgang af beviser.”

Dateret maj 22, 2012, undersøgelsen involverede 563 deltagere, og bemærkede, at selv om capsaicinoids er ikke magiske kugler til vægttab, der er betydelig dokumentation for, at de kan spille en rolle som en del af vægtkontrol.

I endnu en anden pilot studie blev 113 randomiserede folk bruges til at teste effektiviteten af ​​Krompicolinat undertrykke kulhydrat trang.

Efter 8 ugers rutinemæssige overvågning, at resultaterne af undersøgelsen foreslået, at elementært chrom kan hjælpe med at kontrollere kulhydrat trang.

Den sidste undersøgelse fandt vi tæt relateret til dette vægttab produkt er ”Koffein og motion: stofskifte, udholdenhed og ydeevne”, som er dateret 2001 om det amerikanske National Library of Medicine (National Institute of Health).

Denne undersøgelse bekræfter, at ja, kan koffein forbedre processen med fedtforbrændingen ved at skåne muskel glykogen, hvilket skaber et gunstigt intracellulære miljø, der øge stofskiftet .

Til dette formål, selvom der ikke er nogen videnskabelige undersøgelser udført på den helt produkt, er det klart, at nogle (hvis ikke alle) indholdsstoffer deri kan arbejde symbiotisk at hjælpe dig realisere dit vægttab mål.

Hvad er nogle af de vigtigste fordele ved PhenQ?

Rejsen for at miste vægt er en overvældende en, især når man har brug for den hastighed for at nå toppen.

Med vejledninger, tips og hacks, der kommer fra alle retninger, er det vigtigt at indse, at det ultimative spil-changer skal være en alt-i-én, videnskabeligt testet produkt.

Så endnu en gang opstår et spørgsmål, gør Phenq opfylde snittet?

Lad os veje ind på nogle af sine forventede fordele.

Brændende fedt

Denne kost pille hævder at forbedre vægttab ved at øge kroppens stofskifte sats og øge ens termogeniske sats.

Til en vis grad, at teori lyder rigtigt. Men det er værd at bemærke, at disse to faktorer alene er ikke nok til at fremkalde en langsigtet fedttab.

Stop Fat Produktion

Mange mennesker kender ikke dette, men generelt brændende fedt og styre vægten er ganske vanskeligt, fordi nye fedt holder der produceres.

Nogle gode nyheder til alle, der overvejer at bruge Phenq er, at den hævder at hjælpe med at stoppe produktionen af ​​ny fedt. Dette opnås ved at øge effektiviteten af ​​leveren i at konvertere kulhydrater til fedt.

Phenq er også kendt for at reducere kulhydrater cravings og der går langt i at kontrollere situationen.

Curbing din appetit

Ingen tvivl om, kan ved hjælp af denne pille hjælpe tæmme dine sult veer. Nogle af de ingredienser, der indgår i det fremme en følelse af mæthed og stabilisere fordøjelsessystemet.

Det gør det muligt kun at holde sig til de centrale dagens måltider. Det betyder også din risiko for at bryde dine slankekure regler ved at hengive sig til en usund snack reduceres yderligere.

Faktisk er der enorme videnskabelige beviser til at bakke denne metode .

Øget energi niveauer

En af de største bekymringer, der opstår, når man begiver sig ud på et vægttab mission er, hvordan man forvalter energi niveauer.

Slankekure, intermitterende fastende og stringent udøver kan tage en vejafgift på dig få dig til at sætte farten ned på dine dag-til-dag aktiviteter.

Det er dog ikke tilfældet med Phenq. Bortset fra at øge din energi niveauer, det er på høje koffein niveauer holde dig fokuseret og motiveret hele dagen.

Øget dit humør

Phenq er lastet med humør bedre egenskaber.

Forskellige Phenq anmeldelser tyder på, at det helt fjerner mærkelig følelse ud af dit liv. Udøver kan forbedre dit humør også, så hvis du kan klare at presse et par timer på gym, når dette produkt, vil du bemærke store forbedringer i dit humør.

Bedst af alt, p-piller giver omhyggeligt hensyn til dit temperament gennem sine humør-styrke egenskaber ud over at forbedre din fysik.

Er der nogen mulige PhenQ bivirkninger at bekymre sig om?

En af de vigtigste ingredienser i denne slankepille er koffein, som trods øge din energi niveauer kan forstyrre din sovende mønstre. Det er derfor, det anbefales at tage dette kun under morgenmad og frokost .

I samme åndedrag, hvis du er gravid eller ammer så skal du måske ønsker at søge samtykke fra din læge. Samme sag gælder, hvis du har nogen kronisk, præ-eksisterende medicinske tilstande, eller hvis du tager anden medicin .

Noget interessant om PhenQ er, at flertallet af mennesker, der har brugt det har ikke rapporteret bivirkninger fra dens brug. Af de moderate indberettede bivirkninger hidtil omfatte:

 • uro
 • Nervøsitet
 • Opkastning
 • Kvalme
 • Digestive spørgsmål

En anden potentiel ulempe ved anvendelse af dette produkt er, at dens vægttab virkninger kun er begrænset i kort tid.

Det vil sige , du er nødt til at omfavne en sund livsstil, selv efter at bruge det ellers kan du stadig genvinde vægten nogle få år ned linjen.

Når alt er sagt og gjort, vi stadig føler mere videnskabelige undersøgelser nødvendigt at udføre undersøgelsen på denne kost pille især at fastslå de langsigtede virkninger for sundheden.

Hvor kan jeg købe PhenQ?

På grund af sin voksende popularitet, Phenq er tilbøjelig til svindel.

Ja, tro mig, der er så mange mennesker, som gerne vil tjene på succesen af ​​dette produkt. Og for at undgå at få en dårlig behandling fra Wheeler-forhandlere, du vil gør, at du kun erhverve denne forsyning fra et velrenommeret kilde.

For nu, den kost pille er udelukkende tilgængelig på den officielle hjemmeside. Nogle af de vigtigste elementer til at se ud for bare at være sikker på, at du får den rigtige aftale omfatter:

 • Penge tilbage politik garanti
 • Omfattende ingrediensliste
 • Gratis verdensomspændende skibsfart

Pro og ulemper ved at bruge PhenQ Fat Burner

Hvad jeg er klar over, mens du gør min forskning er, at de fleste af de PhenQ anmeldelser online kun tale om den gode side af dette produkt. Det er primært fordi de bliver kompenseret for deres anmeldelser.

Mens denne hjemmeside accepterer affiliate provisioner, ( se vores hjemmeside ansvarsfraskrivelse ), mit mål er at give 100% uvildige anmeldelser, så du min læser kan træffe et kvalificeret en informeret beslutning.

Så med dette er sagt, her er både fordele og ulemper ved PhenQ med intet udeladt.

Fordele

 • Omformer din generelle fysik
 • Øger dit stofskifte
 • Forbedrer din livskvalitet
 • Fremmer din produktivitet i løbet af dagen
 • Forbedrer muskelvækst, for et godt tonet krop
 • Arbejder i en 100% naturlig måde

Ulemper

Små skrupler med den ellers næsten perfekt produkt ville være, at prisen er lidt højere end andre kosttilskud til rådighed. Men som en, der er virkelig ser at slå bule, vi vil hellere du betale en præmie for at få nogle bemærkelsesværdige resultater end en billig pris kun at blive skuffet.

Real Og Udtalelser af tidligere PhenQ Kunder

”Jeg har brugt PhenQ i 2 dage nu, og jeg har fuldstændig mistet min appetit, som er godt, fordi før jeg kunne litterære spise huset ned. Så langt så godt.”- Lena

Min erfaring har været den bedste jeg har haft, primært fordi jeg har mistet omkring 30 pounds siden jeg bestilte min første flaske januar 3. Jeg elsker virkelig PhenQ og jeg vil købe det igen og igen, indtil jeg når mit mål. ”- Christina Murphy

”Det er ikke et mirakel pille, og jeg mistede ikke 36 pounds i løbet af natten. I gennemsnit Jeg mistede omkring 4 pounds per uge. Det er virkelig fungere, hvis du holde sig til det.”- Emily Walker

Bedømmelse: Er PhenQ Arbejde Og anbefales?

Vores bundlinje på PhenQ anmeldelser er, at vi først og fremmest elsker, at dette produkt er solgt med en 60-dages pengene tilbage garanti .

Men vi var lidt tilbageholdende med at give det en ti ud af ti rating på grund af nogle klager i forbindelse med bivirkninger som kvalme og hovedpine. Men vi er temmelig sikre på, at PhenQ fungerer, kun at for nogle mennesker, det tager noget tid at vænne sig til det.

1 GLAS
65.95€
Standardpris: 75.95€
Besparelse 10.00€
KØB NU »
2 GLAS + 1 GRATIS
129.95€
Standardpris: 227.85€
Besparelse 97.90€
KØB NU »
3 GLAS + 2 GRATIS + GRATIS ADVANA CLEANSE
174.95€
Standardpris: 379.75€
Besparelse 204.80€
KØB NU »

klik her for at bestille PhenQ fra den officielle hjemmeside »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

KØB NU »