Phenq Review 2017 – Hitta alla recensioner av Phenq

Home » Review » phenq » Phenq Review 2017 – Hitta alla recensioner av Phenq

PhenQ är en fentermin alternativ som har varit tal om viktminskning tillägg industrin ända sedan den först släpptes. Det verkar var och när produkten nämns genererar spänning.

Men är det så bra som folk säger? Eller är det all hype?

Låt oss titta under huven på denna märkliga lilla pillret och se vad som gör det kryssa.

Vad är PhenQ?

Har PhenQ egentligen?  En detaljerad genomgång

PhenQ är ett modernt alternativ till den populära och mest använda viktminskning drogen fentermin. Phentermine förändrats bokstavligen hur människor förlorade vikt när det först släpptes. Dess primära funktion var en aptitnedsättande. Även om detta var (och är fortfarande) ett bra sätt att gå ner i vikt - det fanns utrymme för förbättringar.

Det är där PhenQ kommer in.
PhenQ tar 5 olika faktorer som är mycket viktiga för viktminskning och kombinerar dem till ett piller. (Ett stort antal människor som används för att ta flera kosttillskott för att få precis två eller tre av dessa fördelar.)

Låt oss ta en närmare titt på de saker PhenQ 5 påståenden gör att.

aptitnedsättande

PhenQ är en aptitnedsättande, precis som vanligt Phentermine. Att vara en någorlunda modern produkt PhenQ påstår sig ha kunnat justera formeln för fentermin att förstärka och förbättra egenskaperna hos originalet. För att vara ärlig, är den ursprungliga fentermin redan ganska bra på att undertrycka aptit så att vi kan vara ganska säkra PhenQ kommer att göra samma eller bättre.

Stoppa fettproduktion

Folk tror ofta att förlora vikt handlar om att bara ta bort fett som redan finns på kroppen. Även om detta är naturligtvis en stor del av processen, är det inte det hela. Det är lika viktigt att stoppa din kropp lägga till nya fett (medan bränna gamla fett) för att förlora så mycket vikt som möjligt på kort tid.

energi Boosting

Alla som någonsin har bantat tidigare kommer att kunna berätta att bantning är ansträngande arbete som vanligtvis lämnar du känner ganska trött. Vad du kanske inte vet är att trötthet är faktiskt en oundviklig biprodukt av ett värmeunderskott (med mer kalorier än du förbrukar). PhenQ säkert och enkelt löser det här problemet genom att lägga till lite extra energi i din dag med sin lilla pillret.

Mood förbättring

En annan bieffekt av bantning är hungrig (vanligtvis). Detta kan göra många människor känner lite mer cranky än vad de normalt skulle (ofta tar sina besvär på de som ligger närmast till dem). PhenQ lägger en mild humör förstärkare till sin produkt som är avsedd att göra din dag just det lite ljusare från början till slut.

Fettförbränning
Detta är den stora.

PhenQ är utformad för att hjälpa dig att gå ner i vikt genom att använda sin varumärkes och vetenskapligt bevisad formel som kallas α-Lacys Återställ. Detta är fantasinamn är i grunden ett trevligt sätt att marknadsföra de två verkliga biologiska processer som PhenQ kemiskt inducerar.

Den mest intressanta av de två processerna kallas thermogenesis. Detta är en teknik som inte hade använts av någon annan diet piller på marknaden och är vad som orsakade sådan spänning inom viktminskning samhälle.

Termogenes är en naturlig funktion som kroppen redan gör på en daglig basis, är det vetenskapligt sätt att säga ”generera värme”.

Har du någonsin undrat varför ödlor och ormar lätt kan uthärda veckor utan att äta mat?

Det beror på att de är kallblodiga.

Oss däggdjur är varmblodiga. Och att vara varmblodiga har betydande fördelar (som inte behöver ligga i solen i flera timmar innan de kan fungera normalt). Men det har en ”nackdel”.

Värmer vårt blod tar en stor mängd energi.

Jag är säker på att du vet att använda en stor mängd energi, innebär att bränna en enorm mängd kalorier. (Och nu ska du börja förstå varför jag här talar om ödlor i en diet piller översyn!)

PhenQ förändrar mycket svagt era kroppar interna termostaten på bara en bråkdel av en grad högre.

Nu när man kan förvänta sig att värma upp kroppen upp denna lilla lite mer kräver inte en så mycket mer energi, om vi säger att det tar ca 100 kalorier per dag för att göra detta (det är förmodligen mer, men låt oss vara konservativ) - I en månad detta slutar upp att vara runt 3000 kalorier.

Baserat på de rekommenderade riktlinjer för värmeintag som är motsvarigheten till att göra en total snabbt utan värmeintag alls för mer än 1,5 dagar varje månad.

( Obs: Du kommer inte att känna skillnaden i kroppstemperaturen alls, den är för liten skillnad så oroa dig inte om värmekänsla hela tiden.!)
Den andra fettförbränning funktion PhenQ är mycket mer traditionella jämfört med termogenes. PhenQ snabbar upp kroppens ämnesomsättning att över normala nivåer.

Detta innebär i princip att PhenQ ökar naturligtvis den takt som din kropp förbränner kalorier, vilket i sin tur resulterar i viktminskning. Själva vetenskapen bakom principen om viktminskning via en ökad ämnesomsättning är skäligen enkel och har granskats och visat bortom allt tvivel.

Så om gör vad den påstår sig göra om Termogenes och ämnesomsättning, då viktminskning bör garanteras.

(Spoiler: Det är garanterat - pengarna tillbaka garanti).

Hur använder jag den?

PhenQ har utformats särskilt för människor som helt enkelt inte har tid att hålla sig till en strikt diet och fitness regimen.

Låt oss vara ärliga om vi alla hade 8 timmar fritid varje dag vi inte skulle behöva undra droger som PhenQ och skulle förmodligen tillbringar mer tid aktiv eller i gymmet ...

Men de flesta av oss inte har något liknande tid gratis varje dag. I själva verket de flesta av oss inte har tid att planera och hålla sig till en strikt komplettera regimen heller.

Tack och lov har PhenQ avsikt utformats för att vara lätt att ta utan att behöva ägna timmar av ditt liv att räkna ut rätt tid att ta det.

Helt enkelt ta ett piller med frukost och en tablett med middag och du är klar.

Vad finns i PhenQ?

PhenQ består av en mängd olika föreningar och ingredienser, vissa kommer du förmodligen redan hört talas om - andra som du inte. Låt oss ta en titt på de 5 viktigaste ingredienserna i PhenQ.

Capismax Pulver

Detta är härledd från Capsicum och är en organisk förening. Den capsicum ökar blodflödet och underlättar ökad frekvens av thermogenesis i kroppen.

Kalciumkarbonat

Detta används för att förhindra fett lagring - gör det möjligt för kalorier som du förbrukar ska användas omedelbart i stället för att lagras som fett för senare användning.

Chromium Picolinate

Detta är den viktigaste ingrediensen som dämpar aptiten. Det fungerar genom att optimera era kroppar blodsockernivåer för att minska hunger och sug.

Koffein

Du vet redan vad det är.

L-karnitin

Detta är den ingrediens som faktiskt uppmuntrar kroppen att bränna fett som den redan har lagrat. Det bryter ner fettet som sedan sprids i blodet som ska användas för energi.

Är det säkert?

PhenQ görs med FDA godkänt farmaceutisk kvalitet ingredienser i medicinsk kvalitet renrum. Företaget som tillverkar produkten är högt respekterade Wolfen Berg LTD som har årtionden av erfarenhet inom läkemedelsindustrin.

Företag verkligen inte få mer seriösa och pålitliga än detta.

Fungerar det?

Det har förekommit omfattande oberoende kliniska prövningar på PhenQ till faktiskt kontrollera kraven de gör om sin produkt. Och resultaten är ganska imponerande, minst sagt!

En testgrupp delades upp i två halvor, halv tog en placebo och halv tog PhenQ.

Vid slutet av försöket att personer som använder PhenQ förlorat en enorm 7,24% av deras kroppsfett, och de förlorade 3,44% av sin kroppsvikt, och de ökade sin muskelmassa med 3,80%.

Häpnadsväckande resultat, särskilt för de som genererades under strikt vetenskaplig granskning. Men vi ville se vad verkliga människor hade att säga om produkten.

Som PhenQ har funnits ganska länge nu, har det samlat otaliga anekdotiska recensioner från människor över hela världen (och alla samhällsskikt). Vi tillbringade en stor del av tiden forskar dessa recensioner för den här artikeln. Vi bedömde för partiskhet och kontrollerade deras äkthet.

När vi hade lämnat vi äkta recensioner tog vi en bra lång titt på dem.

Inom alla recensioner läser vi det fanns ett mycket brett spektrum av resultat. Även om alla vi läsa om gjorde gå ner i vikt, en del människor bara förlorat 3 eller 4 pounds per månad, medan andra förlorar en enorm 10 eller 11 pounds per månad.

De avvikelser verkade vara baserad på diet, människor som var i princip äta samma sak som vanligt och gjorde ingen övning förlorade minst vikt (men fortfarande en del), de som skär ner på skräpmat förlorat en hel del mer.

Men oavsett livsstil och kost, slutresultatet var alltid densamma och vår opartisk slutsats är att PhenQ hjälper dig gå ner i vikt, och det hjälper dig att gå ner i vikt snabbt.

PhenQ Kunder Recensioner

Emily - 31 mars st 2016: En oberoende kund Emily skriver att ”inom 10-15 minuter att ta” PhenQ hon upplever en ökning av sina energinivåer. Till den grad att hon kan börja att utföra daglig motion. Något hon tidigare inte haft energi att göra. Emily rapporterar också en viktminskning på 48 pounds i 3 månader med PhenQ, en hälsosam kost och motion.

Amanda - April 19 th 2016: Amanda är en av de få konsument granskarna reportes en negativ erfarenhet av att använda PhenQ. Hon påstår sig lider av de PhenQ biverkningar av kalciumkarbonat. Men medan Amanda slutligen beslutar att biverkningarna PhenQ är alltför svår att fortsätta att ta tillägget. Hon erkänner också att hon upplever betydande viktminskning.

Jason - denna konsument reportes upplever frustration med andra viktminskningsprodukter innan du slår till PhenQ. Och slutligen med detta tillägg, uppnår han resultat viktminskning han önskar.

Majoriteten av recensioner tillgängliga aremore liknar Emily och Jasons kommentarer än Amandas. Huruvida dessa granskare faktiskt är verkliga och oberoende, måste du bedöma själv.

Låter bra, finns det några garantier?

PhenQ är så säkra i kraven de gör om sin produkt som de erbjuder några frågor 60-dagars pengarna tillbaka garanti.

Om du inte gå ner i vikt, eller om du inte förlorar så mycket som du skulle ha velat - du kan få dina pengar tillbaka lätt.

Allt du behöver göra är att återvända oanvända PhenQ till dem inom 60 dagar från mottagandet att få en full återbetalning (du behöver för att täcka fraktkostnader).

Som de uttryckte det på deras hemsida - ”Du har inget att förlora men din vikt”

Så ska du ta PhenQ?

I slutändan, med den bästa viktminskning tillägg på marknaden är upp till dig. Men vi hoppas att denna artikel visar hjälp för dig. Och nu överväga för- och nackdelar med att ta detta kosttillskott.

1 FLASKA
65.95€
Besparingar: 75.95€
Återförsäljare 10.00€
köp nu »
2 FLASKOR + 1 GRATIS
129.95€
Besparingar: 227.85€
Återförsäljare 97.90€
köp nu »
3 FLASKOR + 2 GRATIS + GRATIS ADVANARENGÖRING
174.95€
Besparingar: 379.75€
Återförsäljare 204.80€
köp nu »

Klicka här för att beställa PhenQ från den officiella hemsidan »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

BUY NOW »