Phenq omtale 2017 – Finn Nyeste Kunde Of Phenq

Home » Review » phenq » Phenq omtale 2017 – Finn Nyeste Kunde Of Phenq

PhenQ er en Phentermine alternativ som har vært snakk om vekttap supplement bransjen helt siden den først ble lansert. Det virker uansett hvor og når produktet er nevnt den genererer spenning.

Men er det så godt som folk sier? Eller er det all hype?

La oss se under panseret på denne bemerkelsesverdige liten pille og se hva som gjør det tick.

Hva er PhenQ?

Betyr PhenQ faktisk fungerer?  En detaljert gjennomgang

PhenQ er et moderne alternativ til den populære og mye brukt vekttap narkotika Phentermine. Phentermine bokstavelig talt forandret måten folk mistet vekt da den først ble utgitt. Dens primære funksjon var en appetitt suppressant. Selv om dette var (og fortsatt er) en fin måte å gå ned i vekt - det var rom for forbedring.

Det er der PhenQ kommer inn i bildet.
PhenQ tar 5 ulike faktorer som er svært viktig for vekttap og kombinerer dem i én pille. (Et stort antall mennesker brukes til å ta flere kosttilskudd for å få akkurat to eller tre av disse fordelene.)

La oss ta en nærmere titt på de 5 ting PhenQ krav gjør det.

appetitt suppressant

PhenQ er en appetitt suppressant, akkurat som vanlig Phentermine. Å være en rimelig moderne produkt PhenQ hevder å ha vært i stand til å justere formelen for phentermine for å styrke og forbedre egenskapene til den opprinnelige. For å være ærlig, er den opprinnelige phentermine allerede ganske darn vellykket på å undertrykke appetitten, slik at vi kan være ganske sikker på at PhenQ vil gjøre det samme eller bedre.

Stopp Fat Produksjon

Folk tror ofte at å miste vekt handler om å bare fjerne fettet som allerede er tilstede på kroppen din. Selv om dette er åpenbart en stor del av prosessen, er det ikke hele greia. Det er like viktig å stoppe kroppen din å legge nytt fett (mens du brenner den gamle fett) til å miste så mye vekt som mulig i løpet av kort tid.

Energy Boosting

Alle som har dieted før vil kunne fortelle deg at slanking er utmattende arbeid som vanligvis etterlater deg følelsen ganske darn sliten. Det du kanskje ikke vet er at tretthet er faktisk en uunngåelig biprodukt av et brenn underskudd (med mer kalorier enn du forbruker). PhenQ trygt og enkelt løser dette problemet ved å legge litt ekstra energi til dagen med sine bitte liten pille.

Mood forbedring

En annen bivirkning av slanking er sulten (vanligvis). Dette kan gjøre mange mennesker føler litt mer grinete enn de normalt ville (ofte tar sitt ubehag ut på de som er nærmest til dem). PhenQ legger en mild stemning enhancer til deres produkt som er ment å gjøre dagen din bare enda litt lysere fra start til slutt.

Fat Burning
Dette er den store.

PhenQ er utviklet for å hjelpe deg å miste vekt ved å utnytte deres varemerke og vitenskapelig bevist formelen kalt α-Lacys Reset. Dette er fancy navn er i utgangspunktet en fin måte å markedsføre de to faktiske biologiske prosesser som PhenQ kjemisk induserer.

Den mest interessante av de to prosessene kalles thermogenesis. Dette er en teknikk som ikke hadde blitt utnyttet av noen annen diett pille på markedet, og er hva som forårsaket en slik spenning innenfor vekttap samfunnet.

Thermogenesis er en naturlig funksjon som kroppen din allerede gjør på en dag til dag basis, er det vitenskapelig måte å si “generere varme”.

Har du noen gang lurt på hvorfor øgler og slanger lett kan tåle uker uten å spise mat?

Det er fordi de er kaldblodig.

Oss pattedyr er varmblodige. Og å være varmblodige har betydelige fordeler (som ikke ønsker å ligge i solen i flere timer før de kunne fungere normalt). Men det har en “ulempe”.

Varmer vårt blod tar en enorm mengde energi.

Jeg er sikker på at du vet at bruk av en enorm mengde energi, betyr å brenne en stor mengde kalorier. (Og nå skal du begynne å forstå hvorfor jeg er her snakk om øgler i en diett pille gjennomgang!)

PhenQ meget svakt endrer de organer indre termostat til bare en brøkdel av en grad høyere.

Nå som du kanskje forventer å varme kroppen opp denne lille litt mer krever ikke så mye mer energi, hvis vi sier det tar rundt 100 kalorier om dagen for å gjøre dette (det er sannsynligvis mer, men la oss være konservative) - I en måned dette ender opp med å være rundt 3000 kalorier.

Basert på de anbefalte retningslinjer for brennverdi inntak som er det samme som å gjøre en total raskt med ingen brennverdi inntak i det hele tatt for over 1,5 dager hver måned.

( Merk: Du vil ikke føle forskjellen i kroppstemperatur i det hele tatt, det er for lite av en forskjell Så ikke bekymre deg om å føle seg varm hele tiden.!)
Den andre fettforbrenning funksjon av PhenQ er mye mer tradisjonell i forhold til thermogenesis. PhenQ hastigheter opp kroppens metabolisme til over normale nivåer.

Dette betyr i utgangspunktet at PhenQ naturlig øker hastigheten som kroppen brenner kalorier, noe som igjen resulterer i vekttap. Selve vitenskapen bak prinsippet om vekttap via en økt metabolic rate er rimelig enkel og har blitt fagfellevurdert og bevist hinsides tvil.

Så hvis gjør hva det hevder å gjøre om thermogenesis og metabolic rate, deretter vekttap bør være garantert.

(Spoiler: Det er garantert - pengene tilbake garantert).

Hvordan kan jeg bruke det?

PhenQ har blitt spesielt designet for folk som rett og slett ikke har tid til å følge en streng diett og mosjon regime.

La oss være ærlig, hvis vi alle hadde 8 timer fritid hver dag vi ikke trenger vidundermedisin som PhenQ og vil trolig bruke mer tid aktiv eller i gymsalen ...

Men de fleste av oss ikke har noe som dette hvor lenge gratis hver dag. Faktisk de fleste av oss ikke har tid til å planlegge og holde seg til en streng supplement diett heller.

Heldigvis PhenQ forsettlig har blitt designet for å være lett å ta uten å måtte vie timer av livet ditt for å finne ut riktig tid til å være å ta den.

Bare ta en pille med frokost, og en pille med middag og du er ferdig.

Hva er i PhenQ?

PhenQ består av en rekke forbindelser og ingredienser, noen vil du sannsynligvis av allerede hørt om - andre vil du ikke. La oss ta en titt på de 5 viktigste ingrediensene i PhenQ.

Capismax Powder

Dette er avledet fra Capsicum og er en organisk forbindelse. Capsicum øker blodstrømmen og letter økt forekomst av Termotilblivelsen i kroppen.

Kalsiumkarbonat

Dette brukes til å hindre fettlagring - noe som gir kalorier som du forbruker skal brukes umiddelbart i stedet for å bli lagret som fett for senere bruk.

krom picolinate

Dette er den viktigste ingrediensen som undertrykker appetitten. Det fungerer ved å optimalisere organer blodsukkernivået til å redusere sult og cravings.

Koffein

Du vet allerede hva dette er.

L-karnitin

Dette er den ingrediensen som faktisk oppmuntrer kroppen til å forbrenne fett som det allerede har lagret. Det bryter ned fettet som deretter spres i blodet som skal brukes til energi.

Er det trygt?

PhenQ er laget ved hjelp FDA godkjente farmasøytiske grade ingredienser i medisinsk karakter rene rom. Selskapet som produserer produktet er høyt respektert Wolfen Berg LTD som har flere tiårs erfaring i den farmasøytiske industrien.

Selskaper har egentlig ikke få mer hederlig og troverdig enn dette.

Virker det?

Det har vært omfattende uavhengige kliniske studier utført på PhenQ å faktisk sjekke påstandene de gjør om sitt produkt. Og resultatene er ganske imponerende, for å si det mildt!

En testgruppe ble delt i to halvdeler, en halv var å ta en placebo, og halvparten ble tatt PhenQ.

På slutten av rettssaken folk bruker PhenQ mistet en stor 7,24% av kroppsfett, og de mistet 3,44% av kroppsvekten, og de økte muskelmassen med 3,80%.

Forbløffende resultater, spesielt for de som ble oppnådd under strenge vitenskapelige granskning. Men vi ønsket å se hva ekte mennesker hadde å si om produktet.

Som PhenQ har eksistert i ganske lang tid nå, har det samlet mange anekdotiske vurderinger fra folk over hele verden (og alle samfunnslag). Vi brukte en stor mengde tid på å undersøke disse anmeldelser for denne artikkelen. Vi vurderte for skjevhet og bekreftet deres ekthet.

Når vi hadde stått vi ekte vurderinger tok vi en god lang titt på dem.

Innenfor alle vurderinger, leser vi det var et svært bredt spekter av resultater. Mens alle vi leser om gjorde miste vekt, noen mennesker bare tapt 3 eller 4 pounds per måned, mens andre var å miste en stor 10 eller 11 pounds per måned.

Avvikene syntes å være basert på diett, folk som var i utgangspunktet spise det samme som vanlig, og gjorde ingen trening mistet minst vekt (men fortsatt noen), de som kutte ned på junk food mistet en hel masse mer.

Men uavhengig av livsstil og kosthold, sluttresultatet var alltid den samme og vår upartisk konklusjon er at PhenQ hjelper deg ned i vekt, og det hjelper deg å miste vekt raskt.

PhenQ Kunder Anmeldelser

Emily - 31. mars st 2016: En uavhengig kunde Emily skriver at “innen 10-15 minutter for å ta” PhenQ hun opplever en økning i sine energinivå. Til det punktet at hun kan begynne å utføre daglig mosjon. Noe hun tidligere ikke hadde hatt energi til å gjøre. Emily rapporterer også et vekttap på 48 pounds i 3 måneder med PhenQ, et sunt kosthold og mosjon.

Amanda - 19 april th 2016: Amanda er en av de få forbruker anmeldere reportes en negativ erfaring med PhenQ. Hun hevder å lide av PhenQ bivirkninger av kalsiumkarbonat. Men mens Amanda slutt avgjør at PhenQ bivirkningene er for alvorlig til å fortsette å ta supplement. Hun erkjenner også at hun opplever betydelig vekttap.

Jason - Denne forbruker reportes opplever frustrasjon med andre vekttap produkter før du slår til PhenQ. Og til slutt med dette tillegget, oppnår han vekttap resultatene han ønsker.

Flertallet av kunder i butikken aremore lik Emily og Jason kommentarer enn Amandas. Hvorvidt disse anmeldere faktisk er reelle og uavhengige, må du dømme selv.

Høres bra ut, er det noen garantier?

PhenQ er så sikre på påstandene de gjør om sitt produkt at de tilbyr ingen spørsmål 60-dagers pengene tilbake-garanti.

Hvis du ikke ned i vekt, eller hvis du ikke mister så mye som du ville ha likt å - kan du få pengene tilbake lett.

Alt du trenger å gjøre er å returnere alle ubrukte PhenQ til dem innen 60 dager fra du mottar den for å få full refusjon (du trenger for å dekke fraktkostnadene).

Som de sette det på deres hjemmeside - “Du har ingenting å tape, men vekten din”

Så bør du ta PhenQ?

Til syvende og sist tar den beste vekttap supplement på markedet er opp til deg. Men vi håper denne artikkelen beviser nyttig for deg. Og nå du vurdere fordeler og ulemper med å ta denne dietten supplement.

1 BOTTLE
$69
Retail: $79.95
Save $10 Right Now!
buy now »
2 BOTTLES + 1 FREE
$139.90
Retail: $239.85
Save $99.95 Right Now!
buy now »
3 BOTTLES + 2 FREE + FREE ADVANA CLEANSE
$189.95
Retail: $399.75
Save $209.80 Right Now!
buy now »

Klikk her for å bestille PhenQ fra den offisielle nettsiden »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

KJØP NÅ »