PhenQ Mnenja: Najboljša Prehrana Tablete Za Hujšanje Over The Counter

Home » Review » phenq » PhenQ Mnenja: Najboljša Prehrana Tablete Za Hujšanje Over The Counter

PhenQ Mnenja: Najboljša prehrana tablete za hujšanje na prostem trgu. Če iščete moč številnih dodatkov za hujšanje, vse zapakirano prav v eno tabletko, bi vas mikajo PhenQ, saj je to še posebej prav, kaj je to Supp …PhenQ Mnenja: Najboljša prehrana tablete za hujšanje na okencu . Če iščete moč številnih dodatkov za hujšanje, vse zapakirano prav v eno tabletko, bi vas mikajo PhenQ saj je to izrecno samo tisto, kar ta dodatek izjavi za dobavo!

PhenQ Mnenja: najboljša prehrana tablete za hujšanje Over The Counter

PhenQ vsebuje nekaj zanimivih in občasni aktivne sestavine za zmanjšanje telesne teže, vendar pa bodo rezultati delujejo na način, v katerem je oglaševanje pojasnjuje? in veliko bolj pomembno je to varno? Vzamemo celovit pregled ven PhenQ izvedeti več.PhenQ Povzetek

PhenQ Pregled - PhenQ Komentarji: Best Diet Pills za hujšanje Over The Counter

PhenQ je posebna, popolnoma nov izgorevanje maščob izdelek predstavljen na trgu, ki pomaga uporabnikom, da se telo svojih sanj, zaradi česar so programi prehrana obdelati veliko hitreje, kot tudi veliko bolj zanesljiv. ga je zelo ugleden Bauer skupine izdelan, je bila ta postavka ustanovljena z ekipo zdravje in fitnes in prehranskih strokovnjakov, kot tudi z uporabo tehnik vrhunskih v FDA in GMP odobrenih pogojev. To zagotavlja, da potrošniki dobijo izdelek, ki je ne le najboljšo kakovost ni testiran za varnost in učinkovitost.

Podatki, ki jih je izdelovalec predstavljeni je izjemno strokovno kot tudi zanimiva, pri čemer podrobnosti o kako deluje formule, pa tudi, kaj stranke bi moral predvideti, ko z uporabo blagovne znamke. Glede na to, da je formula ukvarja s številnimi sistemi so ciljno številni elementi kurjenje maščob, vključno s sežiganjem shranjenih maščob, zmanjšanje želje, kakor tudi povečanje moči in tudi dobro počutje. Ciljanje številna področja v eni formuli pomeni, da stranke ne bi bilo treba pridobiti več različnih predmetov, zaradi česar je postopek hujšanje bolj udobno in tudi cenovno. PhenQ Mnenja: najboljša prehrana tablete za hujšanje Over The Counter

Skupaj s celovitimi podatki postavk, ki jih nudi proizvajalec, glavni PhenQ internetno stran razkriva različne pričevanja zadovoljen strank in tudi podrobno, pronicljivo Pogosto zastavljena območju vprašanja. PhenQ je na voljo za nakup po znižanih cenah neposredno od proizvajalca, ki zagotavlja potrošniku številne različne nakupne alternative, glede na njihove posebne potrebe.

en mesec napajalna postavke se lahko pridobi na račun $ 93,53, ali potrošniki lahko koristi od razsutem stanju kupne ponudbe, ki vključuje "dobili 3 dobimo 2 brezplačne" ponudbe. To je odlično za stranko, ki naj bi lahko s svojo točko dalj časa, da bi dosegli njihovo popolno težo. Za razliko od številnih izdelkov na spletu, PhenQ je brezplačna dostava in vse pridobitve so podprta s brez težav 60 dni zavarovanja vračila.PhenQ Sestavine

PhenQ Sestavine - PhenQ Komentarji: Best Diet tablete za hujšanje Over The Counter

Sestavni deli so zelo pomembna ne glede na to, kakšen dodatek kupujete. Težava je v tem, da veliko ljudi ne ve, samo kaj iskati. Če iščete nekaj več podrobnosti v zvezi z aktivnimi sestavinami, ki gledajo ven, si oglejte objavo, Kaj je najboljše Fat Gorilnik?

Kot splošno vodilo Vendar pa nameravajo nekatere od nekaj točk. Hočeš prepričati, da dodatek razmišljate o običajih aktivne sestavine, ki so bile preverjene. Tam bi morala nenehno biti znanstveno raziskovalne študije spremljevalni komponente, ali pa ne morete vedeti, za prepričani, da delajo.

Ti prav tako morali videti, da to ni zadostovalo količine posamezne aktivne sestavine, zaradi dejstva, da je drugače, dodatek bo gotovo ni bila tako učinkovita, kot bi lahko bilo. Nazadnje so sestavine sodelujoče? So komponente sodelovanje? Preprosto postavi, ne delujejo dobro skupaj? V nasprotnem primeru boste morda nameravajo preprečiti ta izdelek. Prav tako je treba prepričati, da so ustrezne količine vsake aktivne sestavine, ker če ne, dodatek ne bo tako zanesljiv kot je mogoče. So sestavine sinergistično?

PhenQ je premium kakovosti, medicinsko dokazano aktivne sestavine v zadostnih količinah, in bi lahko prepričani, so te komponente zelo sinergistično. Spodaj je seznam ...

Capsimax Prašek : Uničevalec maščobe Stores-- mešanica številnih preizkušenih maščobnih sestavin izgube, ki so sestavljeni iz piperin, visoke ravni kofeina, capsicum, in tudi niacina. Ta mešanica je termogeneze del PhenQ, kar pomeni, da mešanica ima sposobnost, da poveča notranjo temperaturo vašega telesa.

Ko je temperatura vašega telesa povečala, je treba delati, da se ohladi. Ta postopek hlajenja klice za veliko energije, in mislim samo tisto, kar vaše telo uporablja kot plin za dokončanje tega procesa? Fat! To je le eden od mnogih načinov PhenQ pomoči za zgori zaloge maščob. Fat! To je le eden od številnih načinov PhenQ pomoči za zgori zaloge maščob.

Piperin (od Black Pepper) ima tudi sposobnost, da se prepreči proizvodnjo maščobnih celic, zaradi česar je zelo pomemben element te maščobe gorilnika. Piperin je vključena v vse najbolj učinkovitih maščobe grelnikov osredotočila na izogibanje maščob.

Kalcijev karbonat : Preventer nezaželenih Fat-- Ta sestavina spominja na Izbacivač v klubu, ki zapre ven undesirables. Klub je vaše telo in tudi nezaželene so maščobne celice.

Glavni dejavnik vaše telo trgovine toliko maščobe, kot to počne je, ker se boji prehranjenostjo. Vaše telo ima na maščobo, da bi prinašala prepričani, da je ima energetske rezerve v primeru lakote. Naloga te sestavine je preprečiti, da od poteka. Kalcijev bikarbonat obvešča svoje telo, da je že dobro hrani, kot tudi ni treba, da več maščobe. Vaše telo visi na maščobo, da bi gotovo, da je ima moč rezerve v primeru lakote. Kalcijev bikarbonat obvešča svoje telo, da se trenutno dobro nahranjena, in ni potrebe za shranjevanje več maščobe.

Krom Picolinate : The Hrepenenje Supressor-- Ta aktivna sestavina preprečuje občutke hrepenenja, ki ga držimo krvni sladkor pod nadzorom. Kadar je krvni sladkor, če je treba, boste zagotovo ne dobijo teh samovoljnih želje za sladkor, ki jih običajno dobili. Kroma poskrbi, da si vpijejo ves sladkor, kar potrebujete od vaše jedi, da se zagotovi, da si telo nikoli ne zahtevajo veliko več.

Kofein : Energetski Booster-- Ta aktivna sestavina je precej samo informativne narave in v veliki meri razumeti. Razlog vsak izmed najboljših maščob gorilniki za odstranjevanje maščob trgovine vsebujejo kofein je od kdaj je raven energije navzgor, vaše telo poškodbe maščobe dodatno učinkovito.

Kofein je znanstveno preverjeni za izboljšanje energetske stopinj in zmanjša utrujenost, zato je vključen v veliko pre-vaja dodatkov. To vam omogoča, da gredo skozi celotno vadbo ne gori, kot tudi naredi prepričani, da imajo možnost, da bi vsako malo stvar, ki jo imajo v njej.

Nopal : Vodni Teža Eliminator-- nopal je nekaj posebnega, kot rezultat svoje sposobnosti za spiranje tekočine zmanjkalo prostora za shranjevanje, kot tudi pravico, v krvni obtok. To vam omogoča, da pridobijo odpraviti vse teže, ki ste jih dejansko gotten kot rezultat zadrževanje vode.

L-karnitin furmarat : maščoba je Cabbie-- Deluje kot taksist, katerega edina stranka maščobe. Da bi za maščobe, ki se uporablja kot moč, je treba dostaviti na mitohondrije celice. L-karnitin je bilo potrjeno, da izberete maščobe up od prostora za shranjevanje, kot tudi da se za mitohondrije, kjer bi se lahko uporabljajo kot gorivo. To bo zagotovo pomoč, da se odstranijo vse maščobe, ki ste dejansko zbranih v preteklih letih. L-karnitin furmarat: maščoba je Taxi driver-- Deluje kot Taksi motorist, katerega edini potrošnikov je maščoba. Da bi za maščobe, ki se uporablja kot moč, je treba prenesti na mitohondrije celice.Le kako Ali PhenQ Job?

PhenQ podprta z znanostjo - PhenQ Komentarji: Najboljša prehrana tablete za hujšanje Over The Counter

Je PhenQ slendering tableta dovolj za začetek učinke hujšanje vam ljubši? Običajno bodo rezultati zanašajo na to, kaj stane? ekstra maščobe smo začeli s. Posamezniki z manj maščobnega tkiva, zagotovo hitrejši, veliko bolj vidne rezultate. Obstajajo tudi različne druge elemente vključeni, ki jih bomo, da gredo čez kasneje. Bistvo je, da lahko PhenQ res deluje veliko bolje. Če imate blizu si oglejte na znanstvenih raziskavah za njim, boste zagotovo razumeli, zakaj. Je PhenQ slendering tabletke dovolj, da pobota vpliva na izgubo teže, ki jih želijo? Seveda, bodo rezultati odvisni od točno koliko maščobe dodali smo začeli s. Bistvo je, da lahko PhenQ dejansko deluje veliko bolje.

Kot je navedeno, druga izgorevanje maščob protokol ne osredotočajo na več učinkov hkrati pa ena 1 ali 2. Ta mešanica aktivnih sestavin je veliko močnejši, saj je namenjen veliko več telesne funkcije. To spominja ob veliko več tablet v enem.

Torej, če imate nešteto različnih predmetov, zmanjšanje telesne teže pred vami, pa tudi ni mogoče ugotoviti, katera bi dobili, to je mosting verjetno, da bi veliko boljši izbor. Če imate veliko izbiro različnih izdelkov za hujšanje pred vami in tudi vi ne morete odločiti, katero bi dobili, ta se dogaja, da je veliko boljše option.Likewise, bo to zagotovo gospodarno. To bo dostopna.

Je zmanjšanje telesne mase absolutno neverjetno? Sklicujoč se na situacijo, lahko pa zagotovo. To je vse v multi-kotne strategijo, kot smo poudarili že prej. Dodaten ključni vidik je, da PhenQ ni polnjenje svojega telesa z dodatki ali polnila. Je hujšanje absolutno boljši? Drug pomemben vidik je, da se PhenQ res ni pakiranje svojega telesa s sestavinami ali polnil.

Če bi vzeli več tablet za hujšanje, ki jih d dobili tisti, zagotovo. To je varnejša, bolj zdrava sredstva za raztopi ekstra maščobe.

Obstaja 5 načinov, v katerih dela PhenQ. Se topi hrani maščobe, zmanjšujejo apetit, nadzira proces varčevanja maščobe, ponuja dodatno energijo, kot tudi izboljšuje razpoloženje, tako da boste dosegli vajo več kot imajo energijsko življenjski slog.

Telo vsakogar ima sposobnost, da uporabi it maščobe trgovine s. To je intricacy lastnega metabolizma, ki določa natančno, kako hitro ali kako počasi se maščoba stopila. Včasih je genetska nagnjenost k hitro ali počasno metabolizem.

Seveda, načrt prehrane igra bistveno vlogo pri ohranjanju maščob in tudi ukinitev, kot lastnega stopnje telesne dejavnosti. Poleg tega, da vse to, hormoni igrajo pomembno funkcijo, kot dobro. Lahko poveča hitrost, s katero nekateri fizikalni postopki zgodi ob veliko dodatkov.

Boste zagotovo videli maščobe plast tanjša. Dopolnila bodo pogosto predvidevajo spojine vaše telo nima. Pri uporabi več aktivnih spojin, obstaja sinergistični učinek, kar je vedno močnejši. To je točno, zakaj PhenQ dela. Videli boste, maščobe plast tanjša. To je točno, zakaj PhenQ dela.

PhenQ ugodno vpliva na presnovo. Počasno presnovni proces ne bo gorijo maščobe, ki jih prejme od hrane, vendar ohranijo vse pod kožo ali na svojih organih. Kot da postane boljša, se začne uporabljati lipide iz hrane v proizvodnji električne energije, kakor tudi drugih procesov.

Prav tako izkorišča drugih hranil ustrezno. Ker se je želja zmanjša, tebi ne bo tako številne lipidi za shranjevanje iz hrane, ki jo zaužijejo. Preprosto ob priporočeno količino zadostuje, da pride do teh učinkov ni potrebe za povečanje odmerka.

Tu je dodatna dobra malo je o: ta postavka poveča vašo raven energije. Zato boste zagotovo res počutim veliko bolje, kot tudi veliko bolj sposobna opravljati telesne dejavnosti. Izdelava zagotovo ne bo zdelo takšno skrb. To poveča nivo energije, ste lahko prepričani, da boste dodatno imeli možnost, da izgubijo težo z vadbo, ki je mosting verjetno, da bi točke tudi bolje za vas. V bistvu, boste zagotovo res počutim bolje, kot dodatno možnost, da bi iz telesne dejavnosti. Ta povečana raven energije zagotavlja, da boste prav tako lahko vitek dol z vadbo, kar se dogaja, da se točke, še bolje za vas.Tipični Škodljivi učinki PhenQ:

Bistveno je, da veš, o stranskih učinkih postavko, ker tudi če je postavka zagotavlja tisoč koristi, lahko ena škodljivi učinki uniči njegovo učinkovitost. Torej, ko preiskuje izdelek in tudi od strank pričevanja preveč, se je pokazalo, da PhenQ ne ima kakršno koli negativnih vplivov, kot tudi, da je popolnoma zakonito in tudi varno uporabiti |. Ko gledamo v izdelek in od uporabnikov zaznamkov kot dobro, je potrdil, da PhenQ ne mora vsako vrsto neželenih učinkov, poleg tega pa je popolnoma zakonito in varno za uporabo. Posamezniki niso potrebni, da bi dobili recept od svojih zdravnikov preveč, kar nakazuje, formula postavke ni nevarna. Lahko bi uporabili tudi ne sprašuje svojo zdravnikom, tako da je dovolj dokazov, da bo postavka učinkovito delovanje ne da bi ponudila kakršno koli neželenega rezultata. To je res bistveno, da se priznajo glede na stranske učinke postavko, zaradi dejstva, da tudi, če se izdelek daje tisoč prednosti, na eni strani rezultat lahko pokvari njeno učinkovitost. Po pregledu v izdelek in tudi uporabniki pregledi, kot tudi, je pokazala, da PhenQ ne ima vsak tip neželenih rezultatov, kot tudi, da je povsem zakonito, kot tudi varna za uporabo.

Neželeni učinki gorenja Izdelki Fat:

Kljub temu, da so postavke za hujšanje je z vseh naravnih aktivnih sestavin, vendar obstaja možnost, da se lahko posamezniki zavestno posebne aktivne sestavine, dobili nekaj svetlobe negativne učinke. Postavke hujšanje so narejeni z vseh naravnih sestavin, vendar obstaja možnost, da bi lahko ljudje občutljivi na določene sestavine dobili nekaj zmerne vplive stranskih.

Morda je sestavljen iz;

 • Občutljivost
 • bojazni
 • Prebavni sistem
 • Težave
 • frustracij
 • izguba spanja
PhenQ kodo kupona 10% OFF: [NO_COUPON]


PhenQ Uporabniški Vrednotenja

PhenQ Mnenja strank

 • Izgubil sem 44 kilogramov v 3 mesecih - Ljudje so mislili, da ne bi mogla storiti, pa sem izgubil 44 kilogramov v 3 mesecih seznanjanje svoj zdrav načrt prehrane in vadbe z PhenQ - Taiylah P, star 21 let
 • Izgubil sem 11 £ v 1 mesecu - Po poskuša številne diete in spremembe življenjskega sloga brez uspeha, PhenQ pomaga mi slim navzdol, če nič drugega, je deloval - Ghislain R, star 31 let
 • Shed sem 14 £ v 9 tednih - Začetek ogleda rezultate že po 2 tednih in izgubila 14 kilogramov, 11,5 centimetrov v pasu in šel od velikosti UK 12 do 10 - Nicola, 36 let starosti
 • Shed sem 20 £ v 5 mesecih - sem potreboval, da slim navzdol, da se bodo moje otroke v parku, ki je bila omogočena zahvaljujoč PhenQ - Valerie, 31 let od starosti
 • Izgubil sem 20 kilogramov v 3 mesecih - PhenQ podprto me izgubiti težo otrok. To je impresivna in sem mosting verjetno še naprej, da se uporabljajo, ko sem popolnoma dosegli svoje cilje - april 35 let starosti
 • Shed sem 9 £ v 1 mesecu - PhenQ pomaga mi dosegli svoje cilje izgubili trebuh maščobe in ljubezen ročaji skupaj s spodbudo moje telo obliko - Axelle, 22 let starosti

V PhenQ Prednosti in slabosti

Torej bom začel s slabostmi.

Ne vzemite v evening-- Sčasoma sem se odločil, da PhenQ v zvezi 10pm, ker sem pozabil, da ga bo na kosilu.

No, tisti večer sem bil buden, dokler ne glede 3am, ker je energija booster in energizer. Neumno napako mene.

Torej, če ste se pripravljali, da bi PhenQ pred vašim nočno vadbo potem je to verjetno ni dobra ideja, saj boste celo noč.

Nočem reči, da pri tem, ko 6pm če nameravate doseči spanec!

Migraines-- Vsake toliko časa sem dobil migrene po jemanju PhenQ. To je lahko, da ni snacking, da je bil moj krvni sladkor pod tipično.

Potem, ko par paracetamols sem se počutila odlično, čeprav. Da bi bila enostavna, čeprav sem bila vedno dovzetna za frustracije, tako da ne vem, če je bilo res opraviti s PhenQ.

Po PhenQ - Ena stvar, da ne povem, je način, da ohranjajo težo off, ko ste dejansko izgubili. Predvidevam dokaj veliko posameznikov bo shujšati z njim in potem ga dobiti nazaj, potem ko zaprete uporaben.

No, sem pravzaprav odkril način, da se ohrani težo off, ki bom deliti z vami spodaj v najboljših načinov za ohranjanje teže off območje.
Trenutno dovoli govoriti o prednosti.

To je učinkovit lakota suppressant-- glavni razlog, da je pridobila tako debelih je zaradi dejstva, da sem sedel na mojo pisalno mizo ves dan snacking.

Ko sem začel ob PhenQ sem bil precej presenečen, da najti, da sem skoraj v celoti nehal snacking.

Po prevzemu PhenQ z mojim zajtrk ne bi zares lačen ur. Ne bi si mislil, tudi o hrani sploh.

To je skoraj kot del vašega uma, ki vas obvešča, da ste lačni, kot tudi, da imajo malico samo, dobi izključen.

Po tem, da bom imel kosilo z PhenQ tabletke številko 2, pa tudi ne bi res lačni v vse dokler čas večerje.

Torej takoj, ko sem začela jemati 2 teh tablet na dan, ko sem ustavil popolnoma snacking zaradi dejstva, da sem preprosto ni stradal.

To dodatno pomaga mi zmanjša moje kalorije, ki jih množično količino, ki je najverjetneje velik dejavnik, sem zmanjšala težo.

Veliko več energy-- V 10-15 minut, ko je to I ob ugotovili, da sem dejansko prebudil in na koncu pa dodatno pozorni in energična. Biti energična res ni točno, kako bi se veliko ljudi, zagotovo me določiti še po ob tem opažam, resnično spremembo v svojih energetskih ravneh za naslednjih nekaj ur.

Ker sem dejansko ustavil snacking in imajo veliko več moči, da sem bil veliko bolj opravljeno delo.

In tudi z vso energijo, ki jo mi daje sem delal ven na redni osnovi, ki sem bi prepričan je podprto z upravljanjem teže.

Šel sem od tega ni vaja, da gre okoli 25 minut dnevno. Nikoli nisem imela energije, preden storiti ničesar, da bi zagotovili, da preprosto vam pokaže točno, kako učinkovito PQ je.

Ti bi zagotovo prav tako prevzame, da sem "D zelo nizko na energijo iz čim bolj zmanjšati kalorij, vendar je bilo v resnici nasprotno.

To topi fat-- Tako je eden izmed najbolj ključni pro od vseh je, da v resnici ne samo tisto, kar se pravi, da se bo naredil in da je gorijo maščobe. Lahko bi resnično čutijo posledice po tem, ko ga sprejme in sem preprosto skladišče toliko teže, da sem se po resnici mislim, da je močan grelec maščobe.

Vsaka oseba lahko uporabite it-- sem poskušal te vadbene programe v preteklosti, ki so bili samo način, da težko normalno posameznik storiti. Nimam časa, da bi porabili ur dnevno delajo in kuhanje edinstvene jedi.

Sem kot, da vse, kar potrebujete, da je z PhenQ je vzeti zjutraj, kot tudi na kosilo in tudi bo zagotovo zmanjša apetit in vam energijo. S to energijo lahko naredite nekaj vaje.

Če želite biti iskren Predvidevam, da bi zagotovo zmanjšali težo, tudi če si ne vajo, tudi če porabijo manj in tudi pomaga, da shed maščobe.

Res functions-- Ampak na splošno menim, da je glavni dejavnik, ki mi je všeč, da je, ker deluje. Sem poskušal vse vrste metod za vitek pred dol brez dejanskega uspeha, ampak sem začel, da se zmanjša težo zelo hitro po zaužitju PhenQ.

Denar nazaj Assurance-- Da bi bili resnični jaz ne vem, toliko o tem kot jaz nikoli niti šteje zahteva za moj nadomestila menjava po mestu imajo 60 dni denar nazaj garancije, če niste zadovoljni, da se zagotovi, da je ugleden.

PhenQ brezplačno? Ena točka, ki sem spoznal je, da je v resnici cenejši, da se PhenQ kot pa zdraviti.

Več kot običajni mesec bi gotovo vlagati tako veliko več o sranje sem uporabil, da porabijo kot samo tisto, kar te tablete nastavite nazaj, tako z odstranjevanjem prigrizke sem pravzaprav ohranjanje denarja.PhenQ bottom line

PhenQ je eden izmed najbolj naprednih formule za hujšanje trenutno na voljo, da, ko je uporabil menjava skladu s priporočili ustvarjalcev, bo povzročilo hiter in tudi učinkovito hujšanje. Ker predmeti zmanjšanje številnih teže osredotočiti samo na en vidik upravljanja teže, kupci ponavadi končajo moti ali potrebujejo za nakup številnih blagovnih znamk. PhenQ Mnenja: Najboljša prehrana tablete za hujšanje na prostem trgu. S tem številne prednosti v eni točki, potrošniki so bolj verjetno, da se držijo svojih prizadevanjih gorenja maščob in ne bi potisnili na rob ga hrane hrepenenj, zmanjšana razpoloženja in tudi znižala raven energije. To PhenQ izdela sklicuje, verodostojne poslovanja je preprosto dodaten razlog, da je ta točka zelo predlagali kot način, da bi dobili slim, napeta telo v zelo malo časa.

Zagotovljena?

PhenQ se prodaja z 60-dnevno vračilo denarja izpolnitev garancije.

Naj ga kupiti?

Zdi se, da bi imela PhenQ izjemne učinke termogenezo kot formula popolnoma vsebuje nekaj zelo uporabnih aktivnih sestavin. Od tega, da posamezniki, ki so zelo občutljivi na učinke visoke ravni kofeina zagotovo izognili tej vrsti formule hujšanje.

1 PLOČA
65.95€
Maloprodaja: 75.95€
Prihranki 10.00€
kupi zdaj »
2 STEKLA + 1 BREZPLAČNO
129.95€
Maloprodaja: 227.85€
Prihranki 97.90€
kupi zdaj »
3 BOTTLES + 2 FREE + FREE ADVANA CLEANSE
174.95€
Maloprodaja: 379.75€
Prihranki 204.80€
kupi zdaj »

kliknite tukaj za naročilo PhenQ iz uradne spletne strani »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

KUPI ZDAJ »