PhenQ Beoordeling ~ werkt het echt voor Weight Loss? De zuivere waarheid eindelijk onthuld

Home » Review » phenq » PhenQ Beoordeling ~ werkt het echt voor Weight Loss? De zuivere waarheid eindelijk onthuld

Als je moe bent van het proberen verschillende gewichtsverlies methode met weinig of geen resultaten te laten zien, dan is het waarschijnlijk een goed idee om dieetpillen zoals geven  PhenQ proberen.

[TTT] - overgewicht

Als u onze blog voor die tijd hebben bezocht je weet dat ik ben een grote voorstander van hoge kwaliteit Garcinia supplementen. Echter, er zijn andere grote supplementen die u kunnen helpen verbazingwekkende gewichtsverlies resultaten te krijgen.

De waarheid van de zaak is dat er vele soorten die je kunt proberen, waaronder:  

 • vet blokkers,
 • carb blockers
 • enzovoorts.

Echter, in de post wil ik me richten op een zeer populair merk dat is het creëren van een veel buzz online. Het is PhenQ.

Vanaf het begin, wil ik graag toegeven dat het merendeel van de Phenq reviews die ik op dit moment te zien online hebben echt kreeg onder mijn huid.

Bijna elke dieetpil reviewer lijkt dit merk genoemd onder de top keuzes. Gezien het feit dat we leven in een wereld waar het uiterst moeilijk is om echte reviewers van hebzuchtige marketeers onderscheiden, vonden we het belangrijk om de echte waarheid achter die kleurrijke Phenq beoordelingen ontgraven.

 • Is het product zo goed als ze suggereren?
 • Is het FDA goedgekeurd?
 • Wat zijn de bijwerkingen?

Blijf lezen om erachter te komen.

Dus wat is nu precies PhenQ? En hoe effectief is het voor Weight Loss?

Heeft PhenQ eigenlijk? Een gedetailleerde beoordeling

De simpele waarheid is dat Phenq is een dieet pil.

Elk pakket wordt geleverd in een fles die 60 pillen. Blijkbaar, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de verkoop zegt dat ze hebben meer dan 190.000 klanten uit de hele wereld geserveerd.

We waren niet in staat om dat feit te controleren.

Echter, er is geen twijfel dat dit product is heel populair.

Een beetje meer achtergrond onderzoek blijkt dat het is vervaardigd door een bedrijf onder de naam ERGO Group Limited. Dit is een bedrijf gevestigd in Dubai, dat deel uitmaakt van de Verenigde Emiraten.

Een ander product vervaardigd door hetzelfde bedrijf is Testogen, die is ontworpen om testosteron te verhogen bij mannen.

Wat we echter niet weten is of het bedrijf een Amerikaanse dochteronderneming of als dat al het werkt in overeenstemming met de normen en praktijken van de Verenigde Staten.

Sommige Phenq beoordelingen beweren dat de pil wordt vervaardigd in een FDA goedgekeurde faciliteit. Echter, een blik op de administraties website blijkt dat de FDA niet certificeren of goedkeuren productiefaciliteiten voor voedingssupplementen productie.

Op een positieve noot is er echter geen melding gemaakt van Phenq het besef deel administraties van de consument van de website. Dit is een goede zaak , want met de populariteit die het heeft gehaald op de markt, zouden we verwachten te vinden op de zwarte lijst door de FDA als het al was het een oplichterij.

Volgens de officiële website, dit product helpt verbranden opgeslagen vet, het energieniveau stimuleren, verheffen stemming, blokkeren vet productie en onderdrukt de eetlust.

Maar om dat te laten gebeuren, bevelen zij aan dat zij twee tabletten per dag ( één tijdens het ontbijt en een andere tijdens de lunch ).

Je moet een andere pil niet meer na 15:00 omdat hoge cafeïnegehalte van de drug uw slaapgewoonten kan onderbreken.

Van wat we kunnen samenkomen, is Phenq geweest in de markt voor drie jaar nu en het is exclusief verkrijgbaar bij de officiële website. Er is ook wereldwijd gratis verzending en een 60-dagen geld-terug garantie.

Welke ingrediënten Make Up Phenq? En doen ze Faciliteer Weight Loss?

Dit gewichtsverlies supplement bestaat uit verscheidene ingrediënten namelijk: Capsimax poeder, chroompicolinaat, calciumcarbonaat, L-carnitine, furmarate, nopal en het hoofdingrediënt een Lacys reset.

Tenzij je een wetenschappers, is de kans groot dat je hebt geen idee wat die zeven zijn. Dus laten we breken ze naar beneden voor u.

Capsimax Powder

Dit is een mix van paprika, niacine, cafeïne en piperine.

Capsicum wordt verkregen van Spaanse peper planten die sinds mensenheugenis gebruikt om het proces van gewichtsverlies induceren. Niacine is ook bekend als vitamine B3 en wordt aanbevolen voor het omzetten van opgeslagen vet in energie.

Cafeïne staat bekend om zijn vermogen om het metabolisme en piperine een extract van zwarte peper speelt een rol in vetreductie te optimaliseren.

chroompicolinaat

Laat je niet voor de fancy naam gek, chroompicolinaat is een natuurlijk mineraal gevonden in volle granen, groenten en fruit.

Het is de volksmond bekend om het tegengaan van insulineresistentie. The Journal of Nutrition aanraadt voor het onderdrukken van onbedwingbare trek in koolhydraten en de regulering van de bloedsuikerspiegel.

Er zijn ook aanwijzingen dat chroompicolinaat gewichtstoename bij type 2 diabetes kan verminderen.

Calciumcarbonaat

Dieetgericht vorm van calcium.

Er is niet veel informatie over wat dit ingrediënt doet met betrekking tot gewichtsverlies, hoewel Phenq beweert dat het stimuleert de vetverbranding.

Tot nu toe zijn er geen wetenschappelijke studies om deze bewering te steunen. Gelukkig, calciumcarbonaat is een relatief veilige ingrediënt en op te slaan voor matige bijwerkingen, is het raadzaam voor de bouw van gezonde spieren en het verbeteren van de cardiovasculaire functies .

L-carnitine Furmarate

L-carnitine Furmarate is een vorm van eiwit bouwsteen ( ook bekend als aminozuren ) dat voornamelijk wordt gevonden in avocado en zuivelproducten.

Onderzoek laten zien dat dit speelt een essentiële rol in de productie van energie en vetmetabolisme.

De Universiteit van Maryland Medical Center stelt dat weinig bewijs bestaat om te laten zien hoe L-carnitine kan helpen bij gewichtsverlies, ondanks een aantal studies die wijzen op het supplement kan spiermassa te vergroten.

ontkennend

Dit wordt verkregen uit kokosnoot en het is bekend om zijn antioxiderende eigenschappen.

Volgens een artikel van de “Journal of Clinical Nutrition”, gepubliceerd in 2014, kan deze oxidatieve schade aan lipiden te verminderen zodat u niet alleen vet te verliezen, maar doen dit op een gezonde manier .

In nog een andere studie onder leiding van Dr. Maria Fernandez van Californië, werd Nopal aangetoond dat leiden tot een 28 procent daling in het cholesterolgehalte.

a-Lacys Reset

Dit is een gepatenteerde formule waarin cysteïne en ALA (Alfa Liponzuur) bevat.

Dit ingrediënt werkt door het beheersen en het neutraliseren van radicalen die worden toegeschreven aan de vergrijzing, intensieve training en algemene lichamelijke aandoeningen.

Sommige onderzoekers hebben gecrediteerd een Lacy resetten omdat het de game-changer in Phenq en waarschijnlijk de reden voor de effectiviteit en kracht .

Zijn er Solid Science om te controleren of de effectiviteit van deze PhenQ Ingredients?

Er zijn geen studies gedaan over het product in het algemeen. Echter, we zijn erin geslaagd over onderzoeken gedaan naar Phenq individuele ingrediënten te komen.

De eerste studie wijst in de richting van de effectiviteit van Capsimax Poeder en het is getiteld “ Capsaicinoids en capsinoids : Een mogelijke rol voor gewichtsbeheersing? Een systematische review van het bewijs.”

Gedateerd 22 mei 2012, de studie bij 563 deelnemers en merkte op dat, hoewel capsaicinoids geen magische kogels om gewicht te verliezen, is er substantieel bewijs dat zij een rol kunnen spelen als onderdeel van gewichtsbeheersing.

In nog een andere pilot-studie werden 113 willekeurig mensen gebruikt om de effectiviteit van chroompicolinaat te testen in het onderdrukken van het hunkeren naar koolhydraten.

Na 8 weken van periodiek toezicht, de resultaten van de studie suggereerde dat elementaire chroom kan helpen bij het controleren koolhydraten verlangen.

De laatste studie vonden we nauw verwant aan dit gewichtsverlies product is “Cafeïne en lichaamsbeweging: metabolisme, uithoudingsvermogen en prestaties”, die dateert van 2001 over de Amerikaanse National Library of Medicine (National Institute of Health).

Deze studie bevestigt dat inderdaad, cafeïne kan het proces van de vetverbranding te verhogen door te sparen spier glycogeen, hetgeen een gunstige intracellulaire omgeving dat het metabolisme te verbeteren creëert .

Te dien einde, ook al zijn er geen wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar het product geheel, is het duidelijk dat een aantal (zo niet alle) ingrediënten daarin opgenomen symbiotisch kunnen werken om u te helpen realiseren van uw doelstellingen van het gewichtsverlies.

Wat zijn enkele van de belangrijkste voordelen van PhenQ?

De reis van het verliezen van gewicht is een overweldigende één, vooral wanneer men de snelheid nodig heeft om de top te bereiken.

Met gidsen, tips en hacks uit alle richtingen, is het belangrijk om te beseffen dat de ultieme game-changer moet een all-in-one, wetenschappelijk getest product.

Dus nogmaals een vraag, doet Phenq voldoen aan de cut?

Laten we wegen op een aantal van haar vermeende voordelen.

Vet verbranden

Dit dieet pil beweert om gewicht te verliezen te verbeteren door het stimuleren van het lichaam van de stofwisseling en het stimuleren van iemands thermogene tarief.

Tot op zekere hoogte die theorie klinkt waar. Maar het is vermeldenswaard dat deze twee factoren alleen zijn niet genoeg om de lange termijn vet verlies veroorzaken.

Stoppen Fat Production

Veel mensen weten dit niet, maar over het algemeen het verbranden van vet en het beheer van het gewicht is heel moeilijk omdat er vet houdt geproduceerd.

Goed nieuws voor iedereen die overweegt het gebruik van Phenq is dat het beweert te helpen stoppen met de productie van nieuw vet. Dit wordt bereikt door het verbeteren van de efficiëntie van de lever bij het omzetten koolhydraten in vet.

Phenq is ook bekend voor het verminderen van koolhydraten cravings en dat gaat een lange weg bij het beheersen van de situatie.

Het terugdringen van uw eetlust

Geen twijfel, het gebruik van deze pil kan helpen temmen je hongergevoel. Enkele van de ingrediënten die in het te bevorderen een gevoel van verzadiging en het stabiliseren van het spijsverteringsstelsel.

Dat maakt het mogelijk om alleen vast te houden aan de belangrijkste maaltijd van de dag. Het betekent ook dat je kans op het breken van je dieet regels door zich overgeeft aan een ongezonde snack wordt verder gereduceerd.

Inderdaad, er is immens wetenschappelijk bewijs om deze methode te steunen .

Stimuleren Energy Levels

Een van de grootste problemen die ontstaan ​​wanneer men begint aan een gewichtsverlies missie is hoe je energie te beheren.

Aan de lijn, intermitterende vasten en rigoureus te oefenen kan een tol op u nemen waardoor je te vertragen op uw dag-tot-dag-activiteiten.

Dat is echter niet het geval met Phenq. Naast het stimuleren van uw energie, het is hoog cafeïnegehalte niveau te houden u geconcentreerd en gemotiveerd de hele dag door.

Het stimuleren van uw Mood

Phenq is beladen met stemming verbeterende eigenschappen.

Verschillende Phenq beoordelingen suggereren dat het volledig verwijdert de chagrijnig gevoel uit je leven. Het uitoefenen kan je stemming te verbeteren, dus als het je lukt om een ​​paar uur te knijpen in de sportschool bij gebruik van dit product, zou u merken grote verbeteringen in uw stemming.

Het beste van alles, de pil geeft een zorgvuldige afweging om je humeur door zijn stemming verbeterende eigenschappen in aanvulling op het verbeteren van uw lichaamsbouw.

Zijn er Mogelijke PhenQ Side Effects te maken over?

Een van de belangrijkste ingrediënten in dit dieet pil is cafeïne, die ondanks het stimuleren van uw energie niveaus kunnen interfereren met uw slaappatroon. Daarom is het raadzaam om deze pas tijdens het ontbijt en lunch .

In dezelfde adem, als u zwanger bent of borstvoeding geeft dan je zou willen om toestemming te vragen van uw arts. Hetzelfde geval van toepassing als u een chronische, reeds bestaande medische aandoeningen of als u andere drugs .

Iets interessants over PhenQ is dat de meerderheid van de mensen die gebruik hebben gemaakt dat zijn geen nadelige effecten als gevolg van het gebruik ervan gemeld. Van de matige bijwerkingen tot nu toe gemeld zijn onder andere:

 • onbehaaglijkheid
 • Nervositeit
 • braken
 • Misselijkheid
 • spijsvertering problemen

Een ander potentieel nadeel van het gebruik van dit product is dat het gewichtsverlies brengt alleen beperkt kortstondig.

Dat wil zeggen dat je moet een gezonde levensstijl, zelfs na het gebruik ervan anders kun je nog steeds terug te krijgen gewicht enkele jaren langs de lijn te omarmen.

Wanneer alles is gezegd en gedaan, we nog steeds het gevoel meer wetenschappelijke studies moeten worden uitgevoerd op dit dieet pil met name de lange-termijn effecten op de gezondheid vast te stellen.

Waar kan ik PhenQ kopen?

Door zijn groeiende populariteit, Phenq is gevoelig voor oplichting.

Ja, geloof me, er zijn zoveel mensen die willen profiteren van het succes van dit product. En om te voorkomen dat het krijgen van een ruwe overeenkomst van wieler-dealers, wilt u zorgt ervoor dat u alleen dit aanbod van een betrouwbare bron te verwerven.

Voor nu, de dieetpil is exclusief beschikbaar op de officiële website. Enkele belangrijke elementen om uit te kijken om zeker te zijn dat je krijgt de juiste deal zijn onder andere:

 • Geld terug garantie beleid
 • Uitgebreide lijst van ingrediënten
 • Gratis wereldwijde verzending

De Pro's en contra's van het gebruik van de PhenQ Fat Burner

Wat ik realiseer terwijl het doen van mijn onderzoek is dat de meeste van de PhenQ beoordelingen online alleen maar praten over de goede kant van dit product. Dat komt vooral omdat ze worden gecompenseerd voor hun beoordelingen.

Hoewel deze website affiliate commissies, (accepteert zie onze website disclaimer ), mijn doel is om 100% onpartijdige beoordelingen te bieden, zodat je mijn lezer kan een gefundeerde een weloverwogen beslissing te maken.

Dus met dat gezegd zijnde, hier zijn zowel de voors en de tegens van PhenQ met niets weggelaten.

Pros

 • Hervormt uw algehele lichaamsbouw
 • Verhoogt je metabolisme
 • Verbetert de kwaliteit van uw leven
 • Bevordert uw productiviteit gedurende de dag
 • Verbetert de spiergroei, voor een goed gestemde lichaam
 • Werkt in een 100% natuurlijke manier

Cons

Kleine moeite met de anders bijna perfecte product zou zijn dat de prijs is iets hoger dan andere supplementen beschikbaar. Maar als iemand die is echt op zoek naar de Ardennen te verslaan, zouden we liever betaalt u een premie aan een aantal opmerkelijke resultaten dan een goedkope prijs alleen worden teleurgesteld te krijgen.

Real reviews en getuigenissen van de voormalige PhenQ Klanten

“Ik heb met behulp van PhenQ voor 2 dagen nu en ik heb helemaal verloren mijn eetlust dat is goed, want voordat ik kon literaire eten het huis naar beneden. So far so good.”- Lena

Mijn ervaring is de beste die ik heb gehad, vooral omdat ik heb verloren ongeveer 30 pond sinds ik mijn eerste fles besteld op 3 januari Ik hou echt van PhenQ en ik zal het opnieuw en opnieuw kopen totdat ik mijn doel te bereiken. ”- Christina Murphy

“Het is geen wonder pil en ik wilde niet te verliezen 36 pond 's nachts. Gemiddeld verloor ik ongeveer 4 pond per week. Het doet echt werken als je de stok met het.”- Emily Walker

Oordeel: Heeft PhenQ Werk En wordt het aanbevolen?

Onze bottom line op PhenQ beoordelingen is dat in de eerste plaats we houden van het feit dat dit product wordt verkocht met een 60-dagen geld-terug garantie .

Echter, we waren een beetje terughoudend om het een tien op tien waardering omwille van een aantal klachten in verband met effecten zoals misselijkheid en hoofdpijn rechts. Maar we zijn er vrij zeker van dat PhenQ werkt, alleen dat voor sommige mensen, duurt het enige tijd om te wennen aan het.

2 POTTEN + 1 GRATIS
129.95€
Detailhandel: 75.95€
Bespaar 10.00€
koop het nu »
1 POT
65.95€
Detailhandel: 227.85€
Bespaar 97.90€
koop het nu »
3 POTTEN + 2 GRATIS + ADVANA CLEANSE GRATIS
174.95€
Detailhandel: 379.75€
Bespaar 204.80€
koop het nu »

klik hier om PhenQ bestellen via de officiële website »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

KOOP NU »