Phenq anmeldelse 2017 – Find Nyeste Kundernes anmeldelser af Phenq

Home » Review » phenq » Phenq anmeldelse 2017 – Find Nyeste Kundernes anmeldelser af Phenq

PhenQ er en phentermin alternativ, der har været snak om vægttab supplement industrien lige siden det første gang blev udgivet. Det lader til hvor og når produktet er nævnt det genererer spænding.

Men er det så godt som folk siger? Eller er det hele hype?

Lad os se under kølerhjelmen af ​​denne bemærkelsesværdige lille pille og se, hvad der gør det kryds.

Hvad er PhenQ?

Er PhenQ rent faktisk arbejder?  En detaljeret gennemgang

PhenQ er en moderne alternativ til den populære og udbredte vægttab stof phentermin. Phentermine bogstaveligt ændret den måde, folk mistede vægt, når det først blev udgivet. Dens primære funktion var en appetitnedsættende. Mens dette var (og stadig er) en fantastisk måde at tabe sig - der var plads til forbedringer.

Det er her PhenQ kommer i spil.
PhenQ tager 5 forskellige faktorer, der er meget vigtigt for vægttab og kombinerer dem i én pille. (Et stort antal mennesker bruges til at tage flere kosttilskud for at få bare 2 eller 3 af disse fordele.)

Lad os tage et nærmere kig på de 5 ting PhenQ fordringer gøre for.

appetitnedsættende

PhenQ er en appetitnedsættende, ligesom normal Phentermine. At være et rimeligt moderne produkt PhenQ hævder at have været i stand til at nappe formlen for phentermin for at styrke og forbedre egenskaberne af originalen. For at være ærlig, den originale phentermin er allerede temmelig darn vellykket på at undertrykke appetitten, så vi kan være temmelig sikker på PhenQ vil gøre det samme eller bedre.

Stop Fat Produktion

Folk tror ofte, at tabe vægt handler om bare at fjerne det fedt, der er allerede er til stede på din krop. Mens dette er naturligvis en stor del af processen, er det ikke det hele. Det er lige så vigtigt at stoppe din krop tilføje nyt fedt (ved forbrænding den gamle fedt) for at miste så meget vægt som muligt i en kort periode.

Energi Øget

Enhver, der nogensinde har været på slankekur før vil være i stand til at fortælle dig, at slankekure er udmattende arbejde, som normalt efterlader dig følelsen temmelig lidt træt. Hvad du måske ikke ved er, at træthed er faktisk en uundgåelig side produkt af en brændværdi underskud (ved hjælp af flere kalorier, end du indtager). PhenQ sikkert og nemt løser dette problem ved at tilføje en lille smule af ekstra energi ind i din dag med deres lille bitte pille.

Mood Improvement

En anden bivirkning af slankekure er sulten (som regel). Dette kan gøre mange mennesker føler en lille smule mere mærkelig end de normalt ville (ofte tager deres ubehag ud på dem tættest på dem). PhenQ tilføjer en blid stemning forstærker til deres produkt, der er beregnet til at gøre din dag netop lidt lysere fra start til slut.

Fat Burning
Dette er den store.

PhenQ er designet til at hjælpe dig med at tabe ved at udnytte deres varemærkede og videnskabeligt bevist formel kaldet α-Lacys Nulstil. Dette er fancy navn er dybest set en pæn måde at markedsføre de to faktiske biologiske processer, der PhenQ kemisk fremkalder.

Den mest interessante af de to processer kaldes termogenese. Dette er en teknik, der ikke var blevet udnyttet af nogen anden kost pille på markedet, og er, hvad der forårsagede en sådan spænding i vægttab samfund.

Thermogenesis er en naturlig funktion, som din krop allerede gør på en dag til dag basis, det er den videnskabelige måde at sige ”generere varme”.

Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor firben og slanger nemt kan udholde uger uden at spise mad?

Det er fordi de er koldblodig.

Os pattedyr er varmblodede. Og at være varmblodede har betydelige fordele (ligesom ikke behøver at ligge i solen i timevis, før de kan fungere normalt). Men det har en ”ulempe”.

Warming vores blod tager en enorm mængde energi.

Jeg er sikker på, du ved, at ved hjælp af en enorm mængde energi, betyder at brænde en enorm mængde af kalorier. (Og nu skal du begynde at forstå, hvorfor jeg her taler om firben i en kost pille gennemgang!)

PhenQ meget lidt ændrer jeres kroppe interne termostat til blot en brøkdel af en grad højere.

Nu som man kunne forvente at opvarme kroppen op denne lille bitte smule mere kræver ikke en, der meget mere energi, hvis vi siger, at det tager omkring 100 kalorier om dagen for at gøre dette (det er nok mere, men lad os være konservative) - På én måned dette ender med at blive omkring 3000 kalorier.

På baggrund af de anbefalede retningslinjer for kalorieindtag, der svarer til at lave en samlet hurtigt med ingen kalorieindtag overhovedet i over 1,5 dage hver måned.

( Bemærk: Du vil ikke mærke forskel i kropstemperaturen på alle, det er for lille en forskel Så du skal ikke bekymre sig om at føle varmt hele tiden.!)
Den anden fedtforbrænding funktion PhenQ er langt mere traditionel i forhold til termogenese. PhenQ fremskynder kroppens stofskifte til ovenstående normale niveauer.

Dette indebærer som udgangspunkt, at PhenQ naturligt øger den hastighed, som din krop forbrænder kalorier, hvilket igen resulterer i vægttab. Den faktiske videnskab bag princippet om vægttab via en øget stofskifte er rimeligt enkel og er blevet peer reviewed og bevist uomtvistelig.

Så hvis gør hvad det hævder at gøre med hensyn til termogenese og stofskifte, så vægttab bør sikres.

(Spoiler: Det er garanteret - penge tilbage garanti).

Hvordan bruger jeg det?

PhenQ er specielt designet til folk, der simpelthen ikke har tid til at holde sig til en streng diæt og fitness regime.

Lad os være ærlige, hvis vi alle havde 8 timers fritid hver dag, vi ville ikke har brug for underligt stoffer som PhenQ og ville sandsynligvis bruge mere tid aktiv eller i gymnastiksalen ...

Men de fleste af os ikke har noget lignende mængde tid fri hver dag. Faktisk de fleste af os ikke har tid til at planlægge og holde sig til en streng supplement regime enten.

Heldigvis har PhenQ med vilje blevet designet til at være let at tage uden at det er nødvendigt at dedikere timer af dit liv til at finde ud af den korrekte tid til at være at tage det.

Du skal blot tage en pille med morgenmad, og en pille med middag og du er færdig.

Hvad er I PhenQ?

PhenQ består af en række forbindelser og ingredienser, nogle vil du sandsynligvis for allerede hørt om - andre ikke vil. Lad os tage et kig på de 5 vigtigste ingredienser i PhenQ.

Capismax Pulver

Dette er fremstillet af Capsicum og er en organisk forbindelse. Den Capsicum øger din blodgennemstrømning og letter øget hyppighed af termogenese i kroppen.

Calciumcarbonat

Dette bruges til at forhindre fedt oplagring - gør det muligt for kalorier, du indtager skal anvendes straks stedet for at blive lagret som fedt til senere brug.

krompicolinat

Dette er den vigtigste ingrediens, der undertrykker din appetit. Det virker ved at optimere jeres kroppe blodsukker til at reducere sult og cravings.

Koffein

Du ved allerede, hvad det er.

L-Carnitin

Det er den ingrediens, der faktisk opmuntrer din krop til at forbrænde fedt, at det allerede er gemt. Det nedbryder fedt, som derefter spredes ind i blodbanen, der skal bruges til energi.

Er det sikkert?

PhenQ er lavet ved hjælp FDA godkendt farmaceutisk kvalitet ingredienser i medicinsk kvalitet rene værelser. Virksomheden, der fremstiller produktet er den højt respekterede Wolfen Berg LTD, der har årtiers erfaring i den farmaceutiske industri.

Virksomheder kan ikke rigtig få mere hæderlige og troværdige end dette.

Virker det?

Der har været omfattende uafhængige kliniske forsøg, der gennemføres på PhenQ til faktisk kontrollere påstandene de gør om deres produkt. Og resultaterne er ganske imponerende, at sige det mildt!

En testgruppe blev opdelt i to halvdele, halvdelen tog en placebo og halvdelen tog PhenQ.

Ved afslutningen af ​​forsøget mistet mennesker, der bruger PhenQ en kæmpe 7,24% af deres kropsfedt, og de mistede 3,44% af deres kropsvægt, og de øgede deres muskelmasse med 3,80%.

Forbløffende resultater, især for dem, der blev genereret under streng videnskabelig kontrol. Men vi ønskede at se, hvad rigtige mennesker havde at sige om produktet.

Som PhenQ har eksisteret i temmelig lang tid nu, har det tjent utallige anekdotiske anmeldelser fra folk over hele verden (og alle samfundslag). Vi brugte en stor mængde tid på at undersøge disse anmeldelser til denne artikel. vi vurderede for bias og verificeret deres ægthed.

Når vi var blevet efterladt vi de ægte bedømmelser tog vi en god lang kig på dem.

Inden alle de anmeldelser, vi læser der var en meget bred vifte af resultater. Mens alle vi læser om gjorde tabe sig, nogle mennesker kun tabt 3 eller 4 pounds per måned, mens andre var ved at miste en enorm 10 eller 11 pounds per måned.

Uoverensstemmelserne syntes at være baseret på kost, mennesker, der var stort set spiser det samme som normalt og gjorde ingen motion mistet mindst vægt (men stadig nogle), dem, der skæres ned på junkfood mistet en hel masse mere.

Men uanset livsstil og kost, slutresultatet var altid den samme, og vores upartisk konklusion er, at PhenQ hjælper dig med at tabe, og det hjælper dig med at tabe sig hurtigt.

PhenQ Kunder Anmeldelser

Emily - 31. marts st 2016: En uafhængig kunde Emily skriver, at ”inden for 10-15 minutter efter indtagelse” PhenQ hun oplever en stigning i hendes energi niveauer. Til det punkt, at hun kan begynde at udføre daglig motion. Noget hun ikke tidligere havde haft energi til at gøre. Emily rapporterer også et vægttab på 48 pounds i 3 måneder med PhenQ, en sund kost og motion.

Amanda - April 19 th 2016: Amanda er en af de få forbruger korrekturlæsere reportes en negativ oplevelse ved hjælp PhenQ. Hun hævder at lide under de PhenQ bivirkninger af calciumcarbonat. Men mens Amanda i sidste ende beslutter, at de PhenQ bivirkninger er for svær at fortsætte med at tage tillægget. Hun erkender også, at hun oplever betydeligt vægttab.

Jason - denne forbruger reportes oplever frustration med andre vægttab produkter, før du tænder for PhenQ. Og endelig med dette tillæg, opnår han de vægttab resultater han ønsker.

De fleste af kundeanmeldelser rådighed desuden mere ligner Emily og Jasons kommentarer end Amandas. Hvorvidt disse korrekturlæsere faktisk er reelle og uafhængige, skal du selv bedømme.

Lyder godt, Er der nogen garantier?

PhenQ er så overbevist i kravene, de gør om deres produkt, at de tilbyder ingen stillede spørgsmål 60-dages pengene tilbage garanti.

Hvis du ikke tabe sig, eller hvis du ikke mister så meget som du gerne ville have - kan du få dine penge tilbage nemt.

Alt du skal gøre er returnere eventuelle ubrugte PhenQ til dem inden for 60 dage efter modtagelsen af ​​den til at modtage en fuld refusion (du skal dække forsendelsesomkostninger).

Som de lægge det på deres hjemmeside - ”Du har intet at tabe, men din vægt”

Så skal du tage PhenQ?

I sidste ende, idet det bedste vægttab supplement på markedet, er op til dig. Men vi håber, at denne artikel viser sig nyttige for dig. Og nu overveje dig de fordele og ulemper ved at tage dette kosttilskud.

1 GLAS
65.95€
Standardpris: 75.95€
Besparelse 10.00€
KØB NU »
2 GLAS + 1 GRATIS
129.95€
Standardpris: 227.85€
Besparelse 97.90€
KØB NU »
3 GLAS + 2 GRATIS + GRATIS ADVANA CLEANSE
174.95€
Standardpris: 379.75€
Besparelse 204.80€
KØB NU »

klik her for at bestille PhenQ fra den officielle hjemmeside »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

KØB NU »