PhenQ κριτική και τα αποτελέσματα μου – Είναι δυνατόν να χάσουν βάρος με τη λήψη ενός χαπιού;

Home » Review » phenq » PhenQ κριτική και τα αποτελέσματα μου – Είναι δυνατόν να χάσουν βάρος με τη λήψη ενός χαπιού;

Μια σύντομη επισκόπηση της PhenQ

Μήπως PhenQ πραγματικά εργασία;  Μια λεπτομερής αξιολόγηση

PhenQ είναι ένα λίπος συμπλήρωμα καυστήρα. Λιποδιαλύτες είναι τα προϊόντα που γίνονται για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Το βάρος θα χάσετε θα πρέπει να προέρχονται κυρίως από λίπος και όχι μυς. PhenQ δηλώνει ότι θα κάψει το λίπος που έχει αποθηκευμένο στο σώμα σας. Επιπλέον, το συμπλήρωμα αυτό δηλώνει ότι θα βελτιώσει τη διάθεσή σας, να αυξήσει την ενέργεια και να βοηθήσει να εμποδίσει τη μελλοντική λίπος παραγωγής. Μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι PhenQ γίνεται σε FDA επιθεώρηση και εγκεκριμένες εγκαταστάσεις , δεν θα διαπιστώσετε ότι με πολλούς άλλους λιποδιαλύτες.

Λίστα συστατικά σε αυτό το συμπλήρωμα

Εδώ είναι μερικά βασικά συστατικά σε PhenQ και ποια είναι αυτά τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για την. Ένα συστατικό αποκλειστικά για PhenQ είναι γνωστό ως α-Lacys Επαναφορά . Αυτό παραδόξως ονομάζεται συστατικό έχει μελετηθεί επιστημονικά για να επιταχύνει τον μεταβολισμό και την αύξηση της θερμογένεσης. Θερμογένεση είναι η διαδικασία κατά την οποία η εσωτερική θερμοκρασία του σώματός σας αυξάνεται αρκετά μικρή για να ξεκινήσει η καύση του λίπους μακριά.

Ένα άλλο μεγάλο συστατικό σε PhenQ είναι Capsimax σκόνη, ένα μείγμα από κοκκινοπίπερο, η πιπερίνη, η καφεΐνη και η νιασίνη . Έχοντας ένα από αυτά τα συστατικά είναι αρκετό για να κάνει μια αξιοπρεπή συμπλήρωμα απώλειας βάρους. Ωστόσο, μεταξύ των οποίων τέσσερις γνωστές αυξήσετε το μεταβολισμό συστατικά είναι απλά φοβερό . Θα ήθελα περισσότερες εταιρείες θέσει αυτό το μίγμα στο λίπος καυστήρες τους.

Πραγματικά υπάρχουν αρκετά φοβερό συστατικά σε αυτό το συμπλήρωμα. Θέλω να σας αποκαλύψω περισσότερα για PhenQ. Έτσι, πρόκειται να στρογγυλεύουν το υπόλοιπο του καταλόγου των συστατικών στην PhenQ που περιλαμβάνουν ανθρακικό ασβέστιο, nopal, και L-καρνιτίνη .

Αποτελέσματα μου με PhenQ

Κάθε μπουκάλι PhenQ είναι περίπου ίση για να έχουν μια προμήθεια ενός μηνός. Θα σας δώσω ένα μικρό ιστορικό για το βάρος μου πηγαίνει σε αυτόν τον έλεγχο. Όταν είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, θα ζυγίζει περίπου 210lbs. Έχω χτυπήσει το γυμναστήριο, αλλά έχω κάνει επίσης μερικές μπούκλες cheeseburger και επεκτάσεις γαλλικό τηγανίζουμε τα τελευταία χρόνια (υπερβολική κατανάλωση fast food). Από την 1η ημέρα της επανεξέτασης αυτής, θα weighed..228bs. Αυτό που έκανα κατά τη διάρκεια της παρούσας έρευνας ήταν, πήρε PhenQ, με μια κανονική ποσότητα της διατροφής και της άσκησης.

Έχω ένα σημείο για να μην αλλάξει τον τρόπο που κανονικά τρένο κάνει. Δεν είχα πραγματικά αυστηρή δίαιτα, γιατί ήθελα να δω τι θα μπορούσε πραγματικά να κάνει PhenQ. Θα έλεγα ότι η διατροφή μου κατά τη διάρκεια λαμβάνοντας PhenQ ήταν κατά μέσο όρο, κάποια καλό φαγητό και κάποια πρόχειρο φαγητό.

Η πρώτη μέρα πήρα αυτό το συμπλήρωμα, ένιωσα την ενέργεια αμέσως! Θα πρέπει να πω ότι η σκόνη Capsimax. Σοβαρά, Iregularly έχουν ενεργειακά ποτά και PhenQ λειτούργησε πολύ καλύτερα. Δεν είμαι πρωινός τύπος, ώστε το τράνταγμα της ενέργειας που πήρα από PhenQ ήταν ένα ωραίο προνόμιο . Έχοντας ενέργεια είναι μεγάλη, αλλά ας μπει το πώς PhenQ έκανε για την απώλεια βάρους, δηλαδή το λίπος.

Πριν πάρει ποτέ PhenQ, ανέφερα ότι ζύγιζε περίπου 228lbs. Ευτυχώς, μέσα στις δύο πρώτες εβδομάδες της χρήσης PhenQ, είχα ήδη κατέβει σε βάρος 220lbs, που ήταν δροσερό μαζί μου. Έχω αποθηκεύονται πάντα λίπους στις πλευρές μου, κοινώς ονομάζεται lovehandles. Είμαι βέβαιος ότι πολλοί άλλοι τύποι ξέρουν τι εννοώ για το πώς αυτο-συνειδητή lovehandles μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε σε ορισμένες περιπτώσεις. Ήμουν πλησιάζει στο τέλος του πρώτου μήνα μου (δοχείο) του PhenQ και αρχίζουν να βλέπουν lovehandles μου συρρικνωθεί κάτω αρκετά.

Μήπως μπορώ να τελειώσει τριάντα ημερών μου με PhenQ με τεμαχισμένα έξι πακέτο κοιλιακούς, άστραφταν στο φως; Όχι, αλλά το έκανα πάμε, σε τελευταία μου ζύγιση, από 228lbs να 214lbs, να χάσει 14 κιλά μέσα σε περίπου 30 ημέρες .

PhenQ Πιθανές Παρενέργειες

Ένα από τα κύρια συστατικά σε αυτό το χάπι διατροφής είναι η καφεΐνη, η οποία παρά την αύξηση των επιπέδων ενέργειας σας μπορεί να επηρεάσει τις συνήθειες ύπνου σας. Γι 'αυτό συνιστάται να το λάβουν αυτό μόνο κατά τη διάρκεια πρωινό και μεσημεριανό .

Στην ίδια αναπνοή, εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε τότε ίσως να θέλετε να ζητήσει τη συγκατάθεση του γιατρού σας. Ίδια περίπτωση ισχύει εάν έχετε οποιεσδήποτε χρόνια, προϋπάρχουσες ιατρικές παθήσεις ή αν παίρνετε άλλα φάρμακα .

Κάτι ενδιαφέρον για PhenQ είναι ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων που έχουν χρησιμοποιηθεί δεν έχουν αναφερθεί ανεπιθύμητες ενέργειες από τη χρήση του. Από τις μέτριες ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν μέχρι τώρα περιλαμβάνουν:

  • Ανησυχία
  • Νευρικότητα
  • εμετός
  • Ναυτία
  • Πεπτικό θέματα

Ένα άλλο πιθανό μειονέκτημα του χρήση αυτού του προϊόντος είναι ότι οι επιδράσεις απώλεια βάρους του να περιορίζονται μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Δηλαδή θα πρέπει να αγκαλιάσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής, ακόμη και μετά τη χρήση με άλλο τρόπο μπορείτε ακόμα να ανακτήσει το βάρος μερικά χρόνια κάτω από τη γραμμή.

Όταν όλα έχουν ειπωθεί και γίνει, θα εξακολουθούν να αισθάνονται πιο επιστημονικές μελέτες πρέπει να διεξάγονται σε αυτό το χάπι διατροφής, ιδίως για να εξακριβωθεί μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του στην υγεία.

Πού μπορείτε να βρείτε αυτό το συμπλήρωμα; (Και Εξοικονομήστε $ Έκπτωση 10 Λιανική);

Αυτό το συμπλήρωμα είναι διαθέσιμη μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της PhenQ. Αυτό το συμπλήρωμα είναι διαθέσιμη μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας PhenQ. Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε αυτό για $ 10 φθηνότερα από ό, τι λιανικής PhenQ.

Extra Tip Ταμιευτήριο:

Αν αποφασίσετε να πάρετε ένα δοχείο PhenQ, υπάρχει ένας τρόπος για να αποθηκεύσετε περισσότερα χρήματα. Αν έχετε δύο δοχεία των PhenQ, η ιστοσελίδα αυτόματα προσθέτει ένα δωρεάν μπουκάλι για την παραγγελία σας . Επιπλέον, να πάρει τρία μπουκάλια Phenq θα έχετε δύο επιπλέον μπουκάλια για δωρεάν .

Το Καλό και το Κακό του PhenQ:

Το καλό:

  • Made in FDA ελέγχονται και εγκρίνονται εγκαταστάσεις.
  • Πίσω από επιστημονικά αποδεδειγμένα συστατικά για την απώλεια λίπους, συμπεριλαμβανομένων των αποκλειστικών ένα-Lacys Επαναφορά.
  • Περιέχει ένα μείγμα Capsimax, με καφεΐνη, πιπερίνη, και άλλα γνωστά απώλεια βάρους τόνωση συστατικά.

Το κακό:

  • Το προϊόν είναι διαθέσιμο μόνο online μέσω μιας ιστοσελίδας που μπορεί να οδηγήσει σε έξω από τα θέματα απόθεμα.

PhenQ Αναμενόμενα Αποτελέσματα

Το μέσο αποτέλεσμα των PhenQ θα είναι περίπου 10 έως 12 κιλά τον πρώτο μήνα. Κάποιοι μπορεί να χάσετε περισσότερα κιλά ανάλογα με το πώς το σώμα σας αντιδρά σε αυτό. Ωστόσο, συνιστάται να χρησιμοποιούν το χάπι δίαιτα για τουλάχιστον τρεις μήνες. Ακόμα και όταν έχετε φτάσει στο επιθυμητό βάρος, το συμπλήρωμα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το νέο σας βάρος.

Ρεάλ Μαρτυρίες

[caption id = «attachment_9» align = πλάτος «aligncenter» = «600»] χάσει 44lbs σε 3 μήνες - Taiylah παλεύουν με το υπερβολικό βάρος για χρόνια, Ποτέ καταγγελία και πάντα επικεντρώθηκε με την άσκηση, σωστή διατροφή και λαμβάνοντας PhenQ όπως τα γρήγορα χάπια διατροφής . Οι σωστές εικόνες είναι 100% πραγματικό αποτέλεσμα [/ caption] [caption id = «attachment_178» align = «alignright» width = «600»]. Έχασε 11lbs σε ένα μήνα - Να πάρει απογοητευμένοι με το ίδιο του το βάρος του και ήδη δοκιμάσει τόσα πολλά συμπληρώματα διατροφής και επίσης να βελτιώσει τον τρόπο ζωής, αλλά και πάλι καμία τύχη. Μετά την ανάγνωση επανεξέταση PhenQ τελικά Ghislain άρχισε να παίρνει αυτό. Σε ένα μόλις μήνα παρατήρησε θετικά αποτελέσματα. [/caption]

Ο τελικός βαθμός για PhenQ

Εάν είστε άρρωστοι να χάσουν κανένα βάρος ή να χάσει σιγά-σιγά, μάλλον θα πρέπει να δοκιμάσετε ένα λίπος καυστήρα. Αν θέλετε να χάσετε το λίπος γρήγορα και με ασφάλεια, PhenQ είναι ένα μεγάλο συμπλήρωμα στη χρήση. Παρατήρησα ότι είχα περισσότερη ενέργεια κατά τη λήψη PhenQ. Επιπλέον, παρατήρησα καμία πραγματική νέες λίπος κέρδη, ενώ χρησιμοποιείτε αυτό το συμπλήρωμα. Επίσης, ήταν σε θέση να (μέχρι το τέλος του πρώτου μήνα) να αρχίσει πραγματικά να χάσετε το λίπος από τις αποθηκευμένες περιοχές, όπως lovehandles μου.

1 φιάλη
65.95€
Λιανική: 75.95€
Εξοικονόμηση 10.00€
Αγοράστε Τώρα »
2 Μπουκάλια + 1 Δώρο
129.95€
Λιανική: 227.85€
Εξοικονόμηση 97.90€
Αγοράστε Τώρα »
3 φιάλες + 2 Δωρεάν + Δωρεάν Advana Cleanse
174.95€
Λιανική: 379.75€
Εξοικονόμηση 204.80€
Αγοράστε Τώρα »

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε PhenQ από την επίσημη ιστοσελίδα »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »