Phenq Αναθεώρηση 2017 – Βρείτε Τελευταία Ενημέρωση του Phenq

Home » Review » phenq » Phenq Αναθεώρηση 2017 – Βρείτε Τελευταία Ενημέρωση του Phenq

PhenQ είναι μια εναλλακτική λύση Phentermine που ήταν η συζήτηση για την βιομηχανία συμπληρωμάτων απώλειας βάρους από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά. Φαίνεται όπου και όποτε το προϊόν αναφέρουν ότι δημιουργεί ενθουσιασμό.

Αλλά είναι τόσο καλή όσο λένε; Ή μήπως είναι όλη η διαφημιστική εκστρατεία;

Ας ρίξουμε μια ματιά κάτω από την κουκούλα αυτού του αξιόλογου μικρό χάπι και να δούμε τι κάνει τσιμπούρι.

Τι είναι PhenQ;

Μήπως PhenQ πραγματικά εργασία;  Μια λεπτομερής αξιολόγηση

PhenQ είναι μια σύγχρονη εναλλακτική λύση για το δημοφιλές και ευρέως χρησιμοποιούμενο Phentermine φάρμακο απώλειας βάρους. Phentermine αλλάξει κυριολεκτικά τον τρόπο που οι άνθρωποι έχασαν βάρος όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά. Η κύρια λειτουργία ήταν ένα κατασταλτικό της όρεξης. Αν και αυτό ήταν (και εξακολουθεί να είναι) ένας πολύ καλός τρόπος για να χάσετε βάρος - δεν υπήρχε περιθώριο για βελτίωση.

Αυτό είναι όπου PhenQ μπαίνει στο παιχνίδι.
PhenQ λαμβάνει 5 διαφορετικούς παράγοντες που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την απώλεια βάρους και τις συνδυάζει σε ένα χάπι. (Ένας μεγάλος αριθμός των ανθρώπων που χρησιμοποιείται για να λάβει πολλαπλές συμπληρώματα για να πάρει μόνο 2 ή 3 από αυτά τα οφέλη.)

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο 5 πράγματα PhenQ αξιώσεις κάνετε για να.

όρεξη καταπιεστική

PhenQ είναι ένα κατασταλτικό της όρεξης, όπως και η κανονική Phentermine. Όντας ένα αρκετά σύγχρονο προϊόν PhenQ ισχυρίζεται ότι ήταν σε θέση να τσιμπιά τον τύπο της φαιντερμίνης για την ενίσχυση και βελτίωση της από τις ιδιότητες του αρχικού. Για να είμαι ειλικρινής, η αρχική φαιντερμίνη είναι ήδη αρκετά καταριέται επιτυχία στην καταστολή της όρεξης, ώστε να μπορούμε να είμαστε αρκετά βέβαιοι PhenQ θα κάνει το ίδιο ή καλύτερο.

Διακοπή λίπος Παραγωγής

Οι άνθρωποι συχνά πιστεύουν ότι η απώλεια βάρους είναι όλα σχετικά απλά αφαιρώντας το λίπος που υπάρχει ήδη στο σώμα σας. Αν και αυτό είναι προφανώς ένα μεγάλο μέρος της διαδικασίας, δεν είναι το όλο θέμα. Είναι εξίσου σημαντικό να σταματήσει το σώμα σας προσθέτοντας νέα λίπους (κατά την καύση του λίπους παλιά) να χάσει τόσο πολύ βάρος όσο το δυνατόν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ενέργεια Τόνωση

Όποιος έχει ακολουθήσει κάποια δίαιτα ποτέ θα είναι σε θέση να σας πει ότι η δίαιτα είναι κουραστική δουλειά που συνήθως σας αφήνει αίσθηση αρκετά καταριέται κουρασμένος. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι η κούραση είναι στην πραγματικότητα ένα αναπόφευκτο παραπροϊόν της έλλειμμα δύναμη (χρησιμοποιώντας περισσότερες θερμίδες από όσες καταναλώνετε). PhenQ εύκολα και με ασφάλεια λύνει αυτό το πρόβλημα, προσθέτοντας λίγο επιπλέον ενέργεια την ημέρα σας με το μικροσκοπικό χάπι τους.

Διάθεση Βελτίωση

Μια άλλη παρενέργεια της δίαιτας είναι αίσθημα πείνας (συνήθως). Αυτό μπορεί να κάνει πολλούς ανθρώπους να αισθάνονται λίγο πιο εκκεντρικός από ό, τι κανονικά θα (συχνά λαμβάνοντας δυσφορία τους έξω για τα πιο κοντινά τους). PhenQ προσθέτει ένα απαλό ενισχυτή διάθεση για το προϊόν τους που έχει ως στόχο να κάνουν την ημέρα σας ακριβώς λίγο πιο λαμπερή από την αρχή μέχρι το τέλος.

Fat Burning
Αυτό είναι το μεγάλο.

PhenQ έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος με τη χρήση εμπορικού σήματος και επιστημονικά αποδεδειγμένη φόρμουλα που ονομάζεται α-Lacys Επαναφορά. Αυτό είναι φανταχτερό όνομα είναι βασικά ένα ωραίο τρόπο εμπορίας των δύο πραγματικές βιολογικές διαδικασίες που PhenQ προκαλεί χημικά.

Το πιο ενδιαφέρον από τις δύο διαδικασίες ονομάζεται θερμογένεση. Πρόκειται για μια τεχνική που δεν είχε χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε άλλο χάπι διατροφής στην αγορά και είναι αυτό που προκάλεσε τέτοιο ενθουσιασμό στην κοινότητα απώλεια βάρους.

Θερμογένεση είναι μια φυσική λειτουργία που το σώμα σας κάνει ήδη σε καθημερινή βάση, είναι ο επιστημονικός τρόπος για να πούμε «Δημιουργία Heat».

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί σαύρες και τα φίδια μπορεί εύκολα να αντέξει εβδομάδες χωρίς κατανάλωση των τροφίμων;

Είναι επειδή είναι εν ψυχρώ.

Μας θηλαστικά είναι θερμόαιμα. Και είναι θερμόαιμα έχει σημαντικά πλεονεκτήματα (όπως δεν χρειάζεται να βρίσκονται στον ήλιο για ώρες πριν να είναι σε θέση να λειτουργήσει κανονικά). Αλλά έχει ένα «μειονέκτημα».

Η θέρμανση του αίματος μας παίρνει ένα τεράστιο ποσό ενέργειας.

Είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε ότι η χρήση μια τεράστια ποσότητα ενέργειας, σημαίνει καύση ένα τεράστιο ποσό των θερμίδων. (Και τώρα θα πρέπει να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε γιατί είμαι εδώ μιλάμε για σαύρες σε μία κριτική χάπι διατροφής!)

PhenQ αλλάζει πολύ λίγο τα σώματά σας εσωτερική θερμοστάτη σε μόλις ένα κλάσμα του ενός βαθμού υψηλότερη.

Τώρα, όπως μπορείτε να φανταστείτε τη θέρμανση του σώματος μέχρι αυτό το μικροσκοπικό λίγο περισσότερο δεν απαιτεί τόσο πολύ περισσότερη ενέργεια, αν πούμε ότι χρειάζεται περίπου 100 θερμίδες την ημέρα για να γίνει αυτό (είναι μάλλον περισσότερο, αλλά ας είμαστε συντηρητικοί) - Μέσα σε ένα μήνα αυτό καταλήγει να είναι περίπου 3000 θερμίδες.

Με βάση τις συνιστώμενες κατευθυντήριες οδηγίες για την θερμιδική πρόσληψη που είναι το ισοδύναμο του να κάνει μια συνολική γρήγορα χωρίς θερμιδική πρόσληψη καθόλου για πάνω από 1,5 ημέρες κάθε μήνα.

( Σημείωση: Δεν θα νιώσετε τη διαφορά στη θερμοκρασία του σώματος σε όλα, είναι πάρα πολύ μικρή διαφορά Γι 'αυτό μην ανησυχείτε για το αίσθημα ζεστό όλη την ώρα.!)
Η δεύτερη λίπος λειτουργία καύση PhenQ είναι πολύ πιο παραδοσιακό, σε σύγκριση με θερμογένεση. PhenQ επιταχύνει το μεταβολισμό του σώματός σας να πάνω από το φυσιολογικό επίπεδα.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι PhenQ αυξάνει με φυσικό τρόπο την ταχύτητα που το σώμα σας καίει θερμίδες, η οποία με τη σειρά του οδηγεί σε απώλεια βάρους. Η πραγματική επιστήμη πίσω από την αρχή της απώλειας βάρους μέσω της αύξησης του μεταβολικού ρυθμού είναι αρκετά απλή και έχει κριτές και έχει αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας.

Έτσι, αν κάνει ό, τι υποστηρίζει ότι κάνει σχετικά με θερμογένεση και μεταβολικό ρυθμό, τότε θα πρέπει να είναι εγγυημένη απώλεια βάρους.

(Spoiler: Είναι εγγυημένο - εγγυημένη επιστροφή χρημάτων).

Πώς μπορώ να το χρησιμοποιήσω;

PhenQ έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους ανθρώπους που απλά δεν έχουν το χρόνο να εμμείνει σε μια αυστηρή δίαιτα και καλή φυσική αγωγή.

Ας είμαστε ειλικρινείς, αν όλοι είχαμε 8 ώρες ελεύθερο χρόνο κάθε μέρα που δεν θα χρειάζεται φάρμακα θαύμα, όπως PhenQ και θα περάσετε πιθανώς περισσότερο χρόνο ενεργά ή στο γυμναστήριο ...

Αλλά οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν τίποτα σαν αυτό το χρονικό διάστημα δωρεάν κάθε μέρα. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν το χρόνο να σχεδιάσουν και να επιμείνουμε σε μια αυστηρή θεραπευτική αγωγή συμπλήρωμα είτε.

Ευτυχώς, PhenQ έχει σκοπίμως σχεδιαστεί ώστε να είναι εύκολο να πάρει, χωρίς την ανάγκη να αφιερώσει ώρες της ζωής σας για να υπολογίζει τη σωστή ώρα για να το παίρνετε.

Απλά πάρτε ένα χάπι με πρωινό και ένα χάπι με δείπνο και είστε έτοιμοι.

Τι Σε PhenQ;

PhenQ αποτελείται από μια ποικιλία ενώσεων και των συστατικών τους, κάποιοι μάλλον θα του έχουν ήδη ακούσει - οι άλλοι δεν θα σας. Ας ρίξουμε μια ματιά στα 5 πιο σημαντικά συστατικά της PhenQ.

Capismax Σκόνη

Αυτό προέρχεται από Capsicum και είναι μια οργανική ένωση. Το πιπεριά αυξάνει τη ροή του αίματος και διευκολύνει την αύξηση του ποσοστού των θερμογένεση στο σώμα σας.

Ανθρακικό ασβέστιο

Αυτό χρησιμοποιείται για την πρόληψη αποθήκευση λίπους - που επιτρέπει τις θερμίδες που καταναλώνετε να χρησιμοποιηθούν αμέσως αντί να αποθηκεύονται ως λίπος για χρήση αργότερα.

πικολινικό χρώμιο

Αυτό είναι το κύριο συστατικό που καταστέλλει την όρεξη σας. Λειτουργεί με τη βελτιστοποίηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα φορείς για να μειώσετε την πείνα και τους πόθους.

Η καφεΐνη

Γνωρίζετε ήδη τι είναι αυτό.

L-Καρνιτίνη

Αυτό είναι το συστατικό που ενθαρρύνει πραγματικά το σώμα σας να κάψει λίπος που έχει ήδη αποθηκευτεί. Αναλύεται το λίπος το οποίο στη συνέχεια διασκορπίζεται στο αίμα σας για να χρησιμοποιηθεί για την ενέργεια.

Είναι ασφαλές?

PhenQ γίνεται με FDA ενέκρινε φαρμακευτικά συστατικά ποιότητας στην ιατρική βαθμού καθαρά δωμάτια. Η εταιρεία που παρασκευάζει το προϊόν είναι η αξιοσέβαστη Βόλφεν Berg ΕΠΕ που έχει δεκαετίες εμπειρίας στη φαρμακευτική βιομηχανία.

Οι εταιρείες δεν πραγματικά να πάρει πιο γνωστό και αξιόπιστο από αυτό.

Λειτουργεί?

Υπήρξαν εκτεταμένες ανεξάρτητες κλινικές δοκιμές που διεξάγονται στις PhenQ για το γεγονός ελέγξει τους ισχυρισμούς που κάνουν για το προϊόν τους. Και τα αποτελέσματα είναι αρκετά εντυπωσιακά, να πούμε το λιγότερο!

Μια ομάδα δοκιμής χωρίστηκε σε δύο μισά, μισά έπαιρνε εικονικό φάρμακο και το μισό έπαιρνε PhenQ.

Στο τέλος της δοκιμής οι άνθρωποι χρησιμοποιούν PhenQ χάσει ένα τεράστιο 7,24% του σωματικού λίπους τους και έχασαν 3,44% του σωματικού τους βάρους, και αύξηση της μυϊκής μάζας τους από 3,80%.

Εκπληκτικά αποτελέσματα, ειδικά για αυτά που δημιουργήθηκαν υπό αυστηρό επιστημονικό έλεγχο. Αλλά θέλαμε να δούμε ποια είναι η πραγματική άνθρωποι έπρεπε να πει για το προϊόν.

Όπως PhenQ έχει εδώ και αρκετό καιρό τώρα, έχει συγκεντρώσει αμέτρητα ανέκδοτα σχόλια από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο (και όλα τα κοινωνικά στρώματα). Περάσαμε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ερευνώντας αυτά κριτικές γι 'αυτό το άρθρο. αξιολογήσαμε την για μεροληψία και επαλήθευσε την αυθεντικότητά τους.

Μόλις είχαμε μείνει εμείς οι αναχωρήσει από το ξενοδοχείο πήραμε μια καλή μακρά ματιά σε αυτά.

Μέσα σε όλα τα σχόλια, διαβάζουμε υπήρχε ένα πολύ ευρύ φάσμα των αποτελεσμάτων. Ενώ όλοι έχουμε διαβάσει για κάναμε να χάσουν βάρος, ορισμένοι άνθρωποι έχασαν μόνο 3 ή 4 κιλά το μήνα, ενώ άλλοι είχαν χάσει ένα τεράστιο 10 ή 11 κιλά ανά μήνα.

Οι διαφορές φαίνεται να βασίζονται σε δίαιτα, άτομα που είχαν βασικά τρώνε το ίδιο πράγμα κανονικά και έκανε καμία άσκηση χάσει το λιγότερο βάρος (αλλά ακόμα μερικά), αυτοί που περικόψει το πρόχειρο φαγητό χάσει ένα σωρό άλλα.

Όμως, ανεξάρτητα από τον τρόπο ζωής και τη διατροφή, το τελικό αποτέλεσμα ήταν πάντα το ίδιο και αμερόληπτη συμπέρασμά μας είναι ότι PhenQ σας βοηθά να χάσετε βάρος, και σας βοηθά να χάσετε βάρος γρήγορα.

PhenQ Πελάτες Κριτικές

Emily - 31 Μαρτίου st 2016: Ένα ανεξάρτητο πελάτη Emily γράφει ότι «μέσα σε 10-15 λεπτά από τη λήψη» PhenQ βιώνει μια αύξηση στα επίπεδα της ενέργειά της. Σε σημείο που να μπορεί να αρχίσει να εκτελεί καθημερινή άσκηση. Κάτι που στο παρελθόν δεν είχαν την ενέργεια για να κάνουμε. Emily αναφέρει επίσης απώλεια βάρους 48 κιλά σε 3 μήνες με PhenQ, μια υγιεινή διατροφή και άσκηση.

Amanda - 19 Απρ ου 2016: Amanda είναι ένας από τους λίγους σχολιαστές καταναλωτή reportes μια αρνητική εμπειρία με τη χρήση PhenQ. Ισχυρίζεται να υποφέρουν από τις παρενέργειες PhenQ ανθρακικού ασβεστίου. Ωστόσο, ενώ η Αμάντα τελικά αποφασίσει ότι οι παρενέργειες PhenQ είναι πολύ σοβαρή για να συνεχίσει να λαμβάνει το συμπλήρωμα. Έχει αναγνωρίζει επίσης ότι βιώνει σημαντική απώλεια βάρους.

Jason - Αυτή καταναλωτή reportes βιώνουν την απογοήτευση με άλλα προϊόντα απώλειας βάρους πριν στραφεί προς PhenQ. Και, τέλος, με αυτό το συμπλήρωμα, που επιτυγχάνει τα αποτελέσματα απώλειας βάρους που επιθυμεί.

Η πλειοψηφία αξιολογήσεις πελατών διαθέσιμη aremore παρόμοια με τα σχόλια Emily και του Ιάσονα από ό, τι της Amanda. Είτε αυτές οι αναθεωρητές στην πραγματικότητα είναι πραγματική και ανεξάρτητοι, θα πρέπει να κρίνετε μόνοι σας.

Ακούγεται καλό, υπάρχουν εγγυήσεις υπάρχουν;

PhenQ είναι τόσο σίγουροι για τις αξιώσεις που κάνουν για το προϊόν τους ώστε να προσφέρουν δεν ερωτήσεις των 60 ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Εάν δεν χάσετε βάρος, ή αν δεν χάσουν όσο θα θέλαμε να - μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω εύκολα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιστρέψει τα αχρησιμοποίητα PhenQ τους εντός 60 ημερών από την παραλαβή της να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων (θα πρέπει να καλύψει τα έξοδα αποστολής).

Όπως το έθεσε στην ιστοσελίδα τους - «Δεν έχετε τίποτα να χάσετε, αλλά το βάρος σας»

Έτσι πρέπει να πάρετε PhenQ;

Τελικά, λαμβάνοντας το καλύτερο συμπλήρωμα απώλειας βάρους στην αγορά είναι στο χέρι σας. Αλλά ελπίζουμε αυτό το άρθρο αποδεικνύεται χρήσιμη σε σας. Και τώρα μπορείτε να εξετάσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα να παίρνετε αυτό το συμπλήρωμα διατροφής.

1 φιάλη
65.95€
Λιανική: 75.95€
Εξοικονόμηση 10.00€
Αγοράστε Τώρα »
2 Μπουκάλια + 1 Δώρο
129.95€
Λιανική: 227.85€
Εξοικονόμηση 97.90€
Αγοράστε Τώρα »
3 φιάλες + 2 Δωρεάν + Δωρεάν Advana Cleanse
174.95€
Λιανική: 379.75€
Εξοικονόμηση 204.80€
Αγοράστε Τώρα »

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε PhenQ από την επίσημη ιστοσελίδα »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »