My PhenQ opinie și rezultate – este posibil să se piardă în greutate de a lua o pastila?

Home » Review » phenq » My PhenQ opinie și rezultate – este posibil să se piardă în greutate de a lua o pastila?

O scurtă trecere în revistă a PhenQ

Are PhenQ fapt de lucru?  O revizuire detaliată

PhenQ este un supliment arzător de grăsime. Arzătoare de grăsimi sunt produse care sunt făcute pentru a vă ajuta să piardă în greutate. Greutatea ai pierdut ar trebui să vină în primul rând de grăsime și nu musculare. PhenQ afirmă că va arde de grăsime , care a fost stocat pe corpul tau. În plus, acest supliment afirmă că va îmbunătăți starea de spirit, crește energia, și să contribuie la blocarea viitoare grăsime de producție. Îmi place foarte mult faptul că PhenQ este făcută în FDA , inspectate și aprobate facilități , nu veți găsi că cu multe alte arzătoare de grăsimi.

Lista de ingrediente din acest supliment

Iată câteva ingrediente cheie în PhenQ și ce aceste ingrediente sunt folosite pentru. Un ingredient exclusiv pentru PhenQ este cunoscut sub numele de-Lacys Reset . Acest ingredient numit bizar a fost studiat științific pentru a accelera metabolismul și crește termogeneza. Termogeneza este procesul în care temperatura internă a corpului este ridicat suficient de ușor pentru a începe arderea de grăsime departe.

Un alt ingredient excelent în PhenQ este pulbere capsimax, un amestec de capsicum, piperina, cofeina si niacina . Având una dintre aceste ingrediente este suficient pentru a face un supliment pierdere în greutate decente. Cu toate acestea, inclusiv patru metabolism stimularea ingrediente bine cunoscute este pur și simplu minunat . Aș vrea mai multe companii pune acest amestec în arzătoare lor de grăsime.

Există într - adevăr destul de multe ingrediente minunat în acest supliment. Vreau să te lase mai multe despre PhenQ. Deci, vom rotunji restul listei de ingrediente în PhenQ care includ carbonat de calciu, Nopal, și L-carnitină .

Rezultatele mele cu PhenQ

Fiecare flacon de PhenQ este aproximativ egal cu a avea o aprovizionare de o lună. O să-ți dau un pic de fond de greutatea mea merge în această recenzie. Când sunt într-o formă foarte bună, voi cântări despre 210lbs. Am fost lovit sala de sport, dar am făcut, de asemenea, câteva bucle cheeseburger și extensii franceză prăjește în ultimul timp (mananca prea mult fast-food). Începând cu ziua 1 a acestei examinări, am weighed..228bs. Ceea ce am făcut în timpul acestei examinări a fost luat PhenQ, cu o cantitate normală de dietă și exercițiu fizic.

Am un punct nu pentru a schimba modul în care am făcut tren în mod normal. Nu am cu adevărat strict dieta pentru că am vrut să văd ce ar putea face cu adevărat PhenQ. Aș spune că dieta mea în timpul a lua PhenQ a fost medie, ceva de mâncare bună și unele junk food.

Prima zi am luat acest supliment, am simțit energia imediat! Mi - ar fi să spun că pulberea capsimax. Serios, Iregularly au băuturi energizante și PhenQ a lucrat mult mai bine. Nu sunt o persoană atât de dimineață zdruncina de energie am primit de la PhenQ a fost un cadou frumos . Având energia este mare , dar să intre în modul în care a făcut PhenQ pentru a pierde în greutate, și anume grăsime.

Înainte de a lua vreodată PhenQ, am menționat că am cântărit aproximativ 228lbs. Din fericire, în primele două săptămâni de utilizare PhenQ, am venit deja în greutate la 220lbs, care era rece cu mine. Am păstrat întotdeauna de grăsime pe părțile mele, denumită de obicei pe lovehandles. Sunt sigur că mulți alți tipi știu ce vreau să spun despre modul în care lovehandles auto-conștient poate face să vă simțiți în anumite situații. Am fost aproape de sfârșitul primei mele luni (container) de PhenQ și a fost de pornire pentru a vedea lovehandles meu micșora în jos destul de un pic.

Am ajuns meu de treizeci de zile cu PhenQ cu un mărunțită șase pachet de ABS, sclipind în lumina? Nu, dar am mers, la ultima mea cântarul, de la 228lbs la 214lbs, pierde 14 de lire sterline în aproximativ 30 de zile .

PhenQ Efecte secundare posibile

Unul dintre ingredientele principale in aceasta pilula dieta este cofeina, care , în ciuda creșterea nivelului de energie pot interfera cu modele de dormit. De aceea , este recomandat să ia acest lucru doar in timpul micului dejun și masa de prânz .

În aceeași suflare, dacă sunteți gravidă sau alăptați , atunci s-ar putea dori să solicite consimțământul de la medicul dumneavoastră. Aceeași situație se aplică în cazul în care aveți afecțiuni medicale cronice, pre-existente sau dacă luați alte medicamente .

Ceva interesant despre PhenQ este faptul că majoritatea oamenilor care au folosit nu au raportat efecte adverse de la utilizarea acesteia. Dintre efectele secundare moderate raportate până în prezent includ:

  • Nelinişte
  • Nervozitate
  • Vărsături
  • Greaţă
  • probleme digestive

Un alt dezavantaj potențial al utilizării acestui produs este faptul că efectele sale de pierdere în greutate sunt limitate doar pentru o perioadă scurtă de timp.

Adică trebuie să îmbrățișeze un stil de viață sănătos , chiar și după utilizarea acestuia în caz contrar s -ar putea să obțineți din nou în greutate unele câțiva ani în jos linie.

Când totul este spus și făcut, încă se simt mai multe studii științifice trebuie să fie efectuate pe aceasta pilula dieta special pentru a stabili efectele sale pe termen lung pentru sănătate.

Unde puteți găsi acest supliment? (Și Salvare $ de 10 off de vânzare cu amănuntul)?

Acest supliment este disponibil numai prin intermediul site-ul oficial al PhenQ. Acest supliment este disponibil numai prin intermediul site-ul oficial PhenQ. Cu toate acestea, puteți găsi acest lucru pentru 10 $ mai ieftin decât PhenQ de vânzare cu amănuntul.

Sfat Economii suplimentare:

Dacă decideți să luați un container de PhenQ, există o modalitate de a economisi mai mulți bani. Dacă aveți două containere de PhenQ, site - ul în mod automat adaugă o sticlă la comanda dumneavoastră . In plus, obtinerea trei sticle de Phenq vei primi două sticle suplimentare pentru gratuit .

Binele și răul de PhenQ:

Binele:

  • Made in FDA inspectat si aprobat de facilități.
  • Înapoi de ingrediente dovedite științific pentru pierderea de grăsime, inclusiv exclusive a-Lacys Reset.
  • Conține un amestec capsimax, cafeina oferind, piperina, și alte pierdere în greutate bine-cunoscut ingrediente rapel.

Răul:

  • Produsul este disponibil numai on-line printr-un singur site, care poate duce la probleme de stoc.

Rezultate așteptate PhenQ

Rezultatul mediu al PhenQ va fi în jur de 10 până la 12 de lire sterline în prima lună. Unii ar putea pierde mai mult de lire sterline, în funcție de modul în care corpul tau reactioneaza la acesta. Cu toate acestea, se recomandă să utilizați pilula dieta timp de cel puțin trei luni. Chiar și atunci când ați ajuns la greutatea dorită, suplimentul vă va ajuta să mențină noua greutate.

Marturii Real

[caption id = „attachment_9“ align = lățimea „aligncenter“ = „600“] a pierdut 44lbs în 3 luni - Taiylah lupta cu excesul de greutate de ani de zile, ea niciodată plângere și concentrat întotdeauna cu exercitarea, alimentația corectă și luând PhenQ ca dieta pastile rapid . Imaginile din dreapta este de 100% rezultate reale [/ caption] [caption id = „attachment_178“ align = „alignright“ width = „600“]. A pierdut 11lbs într - o lună - Getting frustrat cu propria sa greutate și deja au încercat atât de multe suplimente alimentare și de a îmbunătăți , de asemenea , stilul de viață, dar încă nu noroc. Dupa ce a citit PhenQ recenzie în cele din urmă Ghislain început să - l. În doar o lună a observat rezultate pozitive. [/caption]

Nota finala pentru PhenQ

Dacă sunteți bolnav de a pierde nici o greutate sau de a pierde încet, ar trebui să încercați, probabil, un arzător de grăsime. Dacă doriți să-și piardă grăsime rapid și în condiții de siguranță, PhenQ este un supliment mare de a utiliza. Am observat că am avut mai multă energie în timpul tratamentului cu PhenQ. În plus, am observat nici un nou câștiguri reale de grăsime în timp ce folosind acest supliment. De asemenea, am fost în stare să (până la sfârșitul primei luni) începe să-și piardă într-adevăr de grăsime din zonele stocate, cum ar fi lovehandles mele.

1 BOTTLE
65.95€
Cu amănuntul: 75.95€
Economie 10.00€
cumpară acum »
2 FLACURI + 1 GRATUIT
129.95€
Cu amănuntul: 227.85€
Economie 97.90€
cumpară acum »
3 FLACURI + 2 GRATUITE + GRATUIT ADVANA CLEANSE
174.95€
Cu amănuntul: 379.75€
Economie 204.80€
cumpară acum »

click aici pentru a comanda PhenQ de pe site - ul oficial »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

CUMPARĂ ACUM »