Moj PhenQ Pregled in rezultati – Ali je mogoče, da izgubijo težo, ki jih jemljejo tabletko?

Home » Review » phenq » Moj PhenQ Pregled in rezultati – Ali je mogoče, da izgubijo težo, ki jih jemljejo tabletko?

Kratek pregled PhenQ

Ali PhenQ dejansko delovala?  Podroben pregled

PhenQ je maščoba dodatek gorilnika. Maščob gorilniki so izdelki, ki so narejeni, da vam pomaga izgubiti težo. Teža boste izgubili naj bi v prvi vrsti prihajajo iz maščobe in ne mišice. PhenQ navaja, da bo gorijo maščobe, ki je bila shranjena v vašem telesu. Poleg tega ta dodatek določa, da bodo izboljšali svoje razpoloženje, poveča energijo in pomaga, da blokira prihodnje maščobe proizvodnjo. Res mi je všeč dejstvo, da je PhenQ vložen v FDA pregledati in odobriti objekte , ne boste ugotovili, da pri mnogih drugih maščob gorilniki.

Seznam sestavin v tej Dopolnilu

Tukaj je nekaj ključnih sestavin v PhenQ in kaj te sestavine, ki se uporabljajo za. Sestavina izključno za PhenQ je znan kot a-Lacys Reset . To bizarno imenovan sestavina je znanstveno raziskano, da pospeši metabolizem in poveča termogenezo. Termogenezo je proces, v katerem se temperatura v notranjosti vašega telesa dvigne dovolj malo, da začnete kurjenje maščob proč.

Druga velika sestavina PhenQ je capsimax prah, mešanica paprike, piperin, kofeina in niacina . Imajo eno od teh sestavin, je dovolj, da bi dostojno dopolnilo hujšanje. Vendar pa je tudi štiri znane presnovo povečanje sestavin je prav super . Želim več podjetij dal to mešanico v svojih maščobe gorilniki.

Res je kar nekaj super sestavine tega dodatka. Rad bi vam kaj več o PhenQ. Torej, bomo zaokrožili preostanek seznama sestavin v PhenQ, ki vsebujejo kalcijev karbonat, nopal in L-karnitin .

Moji rezultati z PhenQ

Vsaka steklenica PhenQ je približno enako, da imajo ponudbo za en mesec. Dal ti bom malo ozadje na moja teža bo v tem pregledu. Ko sem v zelo dobri formi, bom tehta okoli 210lbs. Sem bil hitting telovadnico, vendar sem naredil tudi nekaj cheeseburger kodre in razširitve francoska Fry v zadnjem času (jedo preveč hitro hrano). Od 1. dan tega pregleda, sem weighed..228bs. Kaj sem storil v tem pregledu je vzel PhenQ, z normalno količino dieto in telesno vadbo.

Naredila sem to točko, da se ne spreminjajo tako, kot sem normalno trenirati. Nisem res strogo dieto, ker sem hotel videti, kaj lahko PhenQ res. Jaz bi rekel, da je moja prehrana pri čemer PhenQ povprečju nekaj dobre hrane in nekaj junk hrane.

Prvi dan sem to dopolnilo, sem začutil energijo takoj! Jaz bi moral reči, da je capsimax prahu. Resno, Iregularly imajo energijske pijače in PhenQ delal veliko bolje. Nisem jutro oseba, tako da je bil sunek energije sem dobil od PhenQ lepo perk . Ob energije je super, vendar pa se v tem, kako PhenQ naredil za hujšanje, in sicer maščobe.

Pred kdaj ob PhenQ, sem omenil, da sem tehtal okoli 228lbs. Na srečo, v prvih dveh tednih uporabe PhenQ, sem že prišel v teži do 220lbs, kar je kul z mano. Vedno sem shranjene maščobe na moji strani, običajno imenuje lovehandles. Prepričan sem, da mnogi drugi fantje vedo, kaj mislim o tem, kako lahko v zadregi lovehandles se boste počutili v določenih situacijah. Sem se bliža konec mojega prvega meseca (kontejnerjev) za PhenQ in so začeli videti moje lovehandles skrčil precej malo.

Sem na koncu moje trideset dni PhenQ z zdrobljenih šest pakiranja abs, se lesketa v luči? Ne, ampak sem šel na moje zadnje tehtanje, od 228lbs do 214lbs, izgubila 14 kilogramov v približno 30 dni .

PhenQ Možni neželeni učinki

Ena izmed glavnih sestavin v tej dieti tabletke je kofein, ki lahko kljub povečanje vaše energije ravni moti vaše spalne vzorce. Zato je priporočljivo, da se to le med zajtrkom in kosilom .

V isti sapi, če ste noseči ali dojite, potem boste morda želeli poiskati soglasje s svojim zdravnikom. Isti primer velja, če imate kakšno kronično, že obstoječih zdravstvenih stanj ali če jemljete druga zdravila .

Nekaj ​​zanimivega o PhenQ je, da večina ljudi, ki so uporabljali to niso poročali o neželenih učinkov njegove uporabe. Zmernih neželenih učinkov, če so poročali, so:

  • nelagodje
  • živčnost
  • bruhanje
  • slabost
  • prebavni vprašanja

Druga potencialna pomanjkljivost uporabo tega izdelka je, da so njegovi učinki hujšanja omejena le za kratek čas.

To pomeni, da imate objemu zdravega načina življenja, tudi po uporabi se sicer lahko še vedno znova težo čez nekaj let po vrsti.

Ko je vse povedano in storjeno, smo še vedno počutim treba izvesti na tej dieti tabletke več znanstvenih študij, zlasti za ugotavljanje njegove dolgoročne učinke na zdravje.

Kje lahko najdete ta dodatek? (In Save $ 10 Off Retail)?

Ta dodatek je na voljo samo prek uradne spletne strani PhenQ. Ta dodatek je na voljo samo prek uradne spletne strani PhenQ. Vendar pa lahko to našli za 10 $ cenejši od maloprodajne PhenQ.

Dodatna Prihranek Nasvet:

Če se odločite, da zgrabite posodo PhenQ, obstaja način, da shranite več denarja. Če ste dobili dve posode PhenQ, na spletni strani samodejno doda brezplačno steklenico, da vaše naročilo . Poleg tega bodo dobili tri steklenice Phenq dobili še dve steklenici za brezplačno .

Dobro in slabo za PhenQ:

Dobro:

  • Izdelano v FDA pregledati in odobriti objektov.
  • Nazaj znanstveno dokazanih sestavin za izgubo maščobe, vključno ekskluzivni a-Lacys Reset.
  • Vsebuje capsimax mešanico, ki se ponaša kofein, piperine in druge znana hujšanje spodbujanju sestavine.

The Bad:

  • Izdelek je na voljo samo na spletu preko ene spletne strani, ki lahko privede do out vprašanj zalogi.

PhenQ Pričakovani rezultati

Povprečen rezultat PhenQ bo okoli 10 do 12 funtov v prvem mesecu. Nekateri lahko izgubite več kilogramov, odvisno od tega, kako vaše telo reagira na to. Vendar pa je priporočljivo uporabiti prehrana tabletke za vsaj tri mesece. Tudi ko ste dosegli želeno težo, bo dodatek pomagal ohraniti svojo novo težo.

Real Pričevanja

[caption id = "attachment_9" align = "aligncenter" width = "600"] izgubil 44lbs v 3 mesecih - Taiylah bori s prekomerno telesno težo več let, ona nikoli pritožba in vedno osredotočen z vadbo, pravilno prehrano in ob PhenQ kot hitra prehrana tablete . Prave slike je 100% realni rezultati [/ caption] [caption id = "attachment_178" align = "alignright" width = "600"]. Izgubil 11lbs v enem mesecu - Glavni krivec, s svojo lastno težo in že poskusili toliko prehranska dopolnila in tudi izboljšanje življenjskega sloga, vendar še vedno ne sreča. Po branju PhenQ pregled končno Ghislain začela jemati. V samo enem mesecu je opazil pozitivne rezultate. [/caption]

Končna ocena za PhenQ

Če ste bolni izgubili nobene teže ali izgubili počasi, bi verjetno morali poskusiti gorilnik maščob. Če želite izgubiti maščobo hitro in varno, PhenQ je odličen dodatek za uporabo. Opazil sem, da sem imel več energije ob PhenQ. Poleg tega sem opazil nobenih pravih novih maščobnih dobičke, medtem ko uporabljate ta dodatek. Prav tako sem bil sposoben (do konca prvega meseca) začeli zares izgubiti maščobo iz shranjenih področjih, kot moji lovehandles.

1 PLOČA
65.95€
Maloprodaja: 75.95€
Prihranki 10.00€
kupi zdaj »
2 STEKLA + 1 BREZPLAČNO
129.95€
Maloprodaja: 227.85€
Prihranki 97.90€
kupi zdaj »
3 BOTTLES + 2 FREE + FREE ADVANA CLEANSE
174.95€
Maloprodaja: 379.75€
Prihranki 204.80€
kupi zdaj »

kliknite tukaj za naročilo PhenQ iz uradne spletne strani »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

KUPI ZDAJ »