Min PhenQ Review og resultater – Er det muligt at tabe sig ved at tage en pille?

Home » Review » phenq » Min PhenQ Review og resultater – Er det muligt at tabe sig ved at tage en pille?

En kort oversigt over PhenQ

Er PhenQ rent faktisk arbejder?  En detaljeret gennemgang

PhenQ er en fedtforbrænder supplement. Fat brændere er produkter, der er lavet for at hjælpe dig med at tabe. Den vægt, du taber skal primært komme fra fedt og ikke muskler. PhenQ erklærer, at den vil brænde fedt, der er blevet gemt på din krop. Hertil kommer, at dette tillæg hedder det vil forbedre din humør, øge energi, og hjælpe til at blokere fremtidig fedt produktion. Jeg kan virkelig godt lide det faktum, at PhenQ er lavet i FDA kontrolleret og godkendt faciliteter , vil du ikke opdage, at med mange andre fedt brændere.

Liste over ingredienser i dette tillæg

Her er et par vigtige ingredienser i PhenQ, og hvad disse ingredienser bruges til. En ingrediens eksklusivt til PhenQ er kendt som a-Lacys Nulstil . Dette bizart navngivne ingrediens er blevet videnskabeligt undersøgt for at fremskynde stofskifte og øger termogenese. Termogenese er den proces, hvor kroppens indre temperatur er hævet lidt nok til at begynde at brænde fedt væk.

En anden stor bestanddel i PhenQ er Capsimax pulver, en blanding af capsicum, piperine, koffein og niacin . Under en af disse ingredienser er nok til at gøre en anstændig vægttab supplement. Men herunder fire velkendte stofskifte styrke ingredienser er blot awesome . Jeg ønsker flere virksomheder sætter denne blanding i deres fedt brændere.

Der er virkelig er en hel fantastisk ingredienser i dette tillæg. Jeg vil lade dig mere om PhenQ. Så skal vi til at afrunde resten af listen over ingredienser i PhenQ som omfatter calciumcarbonat, nopal, og L-carnitin .

Mine resultater med PhenQ

Hver flaske PhenQ er omtrent lig med at have en måneds forsyning. Jeg vil give dig lidt baggrund om min vægt går ind i denne gennemgang. Når jeg er i rigtig god form, vil jeg vejer omkring 210lbs. Jeg har været at ramme gym, men jeg har også gjort et par cheeseburger krøller og fransk steger udvidelser sidst (spiser for meget fastfood). Pr dag 1 i denne anmeldelse, jeg weighed..228bs. Hvad jeg gjorde under denne anmeldelse blev taget PhenQ, med en normal mængde kost og motion.

Jeg gjorde det et punkt at ikke ændre den måde, jeg normalt træner. Jeg havde ikke rigtig strengt kost, fordi jeg ønskede at se, hvad PhenQ virkelig kunne gøre. Jeg vil sige, at min kost under tage PhenQ var gennemsnitlige, nogle god mad og nogle junkfood.

Den første dag jeg tog dette tillæg, jeg følte den energi med det samme! Jeg ville have at sige, at Capsimax pulver. Seriøst, Iregularly har energidrikke og PhenQ arbejdede meget bedre. Jeg er ikke en morgen person, så det ryk af energi, jeg fik fra PhenQ var en nice perk . Have energi er stor, men lad os komme ind i, hvordan PhenQ gjorde for at tabe sig, nemlig fedt.

Før nogensinde at tage PhenQ, jeg nævnte, at jeg vejede omkring 228lbs. Heldigvis, inden for de første to uger af at bruge PhenQ, jeg havde allerede kommet ned i vægt til 220lbs, hvilket var cool med mig. Jeg har altid lagret fedt på mine sider, der almindeligvis kaldes lovehandles. Jeg er sikker på mange andre fyre ved, hvad jeg mener om, hvordan selvbevidste lovehandles kan gøre dig i visse situationer. Jeg nærmer sig slutningen af min første måned (beholder) af PhenQ og var begyndt at se mine lovehandles skrumpe ned ganske lidt.

Har jeg ender mine tredive dage med PhenQ med en strimlet seks pack abs, glinsende i lyset? Nej, men jeg gik på min sidste indvejning, fra 228lbs til 214lbs, at miste 14 pounds i omkring 30 dage .

PhenQ Bivirkninger

En af de vigtigste ingredienser i denne slankepille er koffein, som trods øge din energi niveauer kan forstyrre din sovende mønstre. Det er derfor, det anbefales at tage dette kun under morgenmad og frokost .

I samme åndedrag, hvis du er gravid eller ammer så skal du måske ønsker at søge samtykke fra din læge. Samme sag gælder, hvis du har nogen kronisk, præ-eksisterende medicinske tilstande, eller hvis du tager anden medicin .

Noget interessant om PhenQ er, at flertallet af mennesker, der har brugt det har ikke rapporteret bivirkninger fra dens brug. Af de moderate indberettede bivirkninger hidtil omfatte:

  • uro
  • Nervøsitet
  • Opkastning
  • Kvalme
  • Digestive spørgsmål

En anden potentiel ulempe ved anvendelse dette produkt er, at dens vægttab virkninger kun er begrænset i kort tid.

Det vil sige , du er nødt til at omfavne en sund livsstil, selv efter at bruge det ellers kan du stadig genvinde vægten nogle få år ned linjen.

Når alt er sagt og gjort, vi stadig føler mere videnskabelige undersøgelser nødvendigt at udføre undersøgelsen på denne kost pille især at fastslå de langsigtede virkninger for sundheden.

Hvor Du finder Supplement? (Og Gem $ 10 Off Retail)?

Dette supplement er kun tilgængelig via den officielle hjemmeside for PhenQ. Dette supplement er kun tilgængelig via den officielle PhenQ hjemmeside. Men du kan finde dette for $ 10 billigere end detail PhenQ.

Ekstra tip Besparelser:

Hvis du beslutter at få fat i en beholder med PhenQ, der er en måde at spare flere penge. Hvis du får to beholdere af PhenQ, hjemmesiden automatisk tilføjer en gratis flaske til din ordre . Desuden vil få tre flasker Phenq får du to ekstra flasker til fri .

De gode og de dårlige af PhenQ:

Den gode:

  • Made in FDA kontrolleret og godkendt anlæg.
  • Tilbage ved videnskabeligt bevist ingredienser for at tabe fedt, herunder den eksklusive a-Lacys Nulstil.
  • Indeholder en Capsimax blanding, og byder på koffein, piperine, og andre velkendte vægttab boosting ingredienser.

Bad:

  • Produktet er kun tilgængelige online via en hjemmeside, som kan føre til udsolgte spørgsmål.

PhenQ Forventede resultater

Det gennemsnitlige resultat af PhenQ vil være omkring 10 til 12 pounds i den første måned. Nogle kan miste mere pounds afhængigt af hvordan din krop reagerer på det. Det anbefales dog, at bruge kost pille i mindst tre måneder. Selv når du har nået den ønskede vægt, vil tillægget hjælpe dig med at vedligeholde din nye vægt.

Rigtige Udtalelser

[caption id = "attachment_9" align = "aligncenter" width = "600"] mistet 44lbs i 3 måneder - Taiylah kæmper med overvægt i årevis, hun aldrig klage og altid fokuseret med motion, korrekt ernæring og tager PhenQ som de hurtige kost piller . De rigtige billeder er 100% reelle resultater [/ caption] [caption id = "attachment_178" align = "alignright" width = "600"]. Mistede 11lbs på en måned - Kom godt frustreret med sin egen vægt og allerede prøvet så mange kosttilskud og også forbedre den livsstil, men stadig uden held. Efter at have læst PhenQ gennemgang endelig Ghislain begyndte at tage det. I blot en måned lagde han mærke til positive resultater. [/caption]

Den endelige karakter for PhenQ

Hvis du er træt af at miste nogen vægt eller tabe det langsomt, bør du nok prøve en fedtforbrænder. Hvis du ønsker at tabe fedt hurtigt og sikkert, PhenQ er en stor supplement til at bruge. Jeg har bemærket, at jeg havde mere energi, mens du tager PhenQ. Desuden bemærkede jeg ingen reelle nye fede gevinster, mens du bruger dette supplement. Jeg var også i stand til (ved udgangen af ​​den første måned) begynder at virkelig tabe fedt fra lagrede områder, ligesom mine lovehandles.

1 GLAS
65.95€
Standardpris: 75.95€
Besparelse 10.00€
KØB NU »
2 GLAS + 1 GRATIS
129.95€
Standardpris: 227.85€
Besparelse 97.90€
KØB NU »
3 GLAS + 2 GRATIS + GRATIS ADVANA CLEANSE
174.95€
Standardpris: 379.75€
Besparelse 204.80€
KØB NU »

klik her for at bestille PhenQ fra den officielle hjemmeside »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

KØB NU »