Min PhenQ Review och resultat – Är det möjligt att gå ner i vikt genom att ta ett piller?

Home » Review » phenq » Min PhenQ Review och resultat – Är det möjligt att gå ner i vikt genom att ta ett piller?

En kort översikt över PhenQ

Har PhenQ egentligen?  En detaljerad genomgång

PhenQ är ett fett brännare tillägg. Fettförbrännare är produkter som är gjorda för att hjälpa dig att gå ner i vikt. Vikten du förlorar bör i första hand komma från fett och inte muskler. PhenQ uppger att det kommer att bränna fett som lagrats på din kropp. Dessutom detta tillägg sägs att det kommer att förbättra ditt humör, öka energi och hjälpa till att blockera framtida fettproduktion. Jag gillar verkligen det faktum att PhenQ görs i FDA inspekterade och godkända anläggningar , kommer du inte att finna att många andra fettförbrännare.

Förteckning över ingredienser i denna Supplement

Här är några viktiga ingredienser i PhenQ och vad dessa ingredienser används till. En ingrediens exklusivt för PhenQ kallas a-Lacys Återställ . Detta bisarrt som heter ingrediens har vetenskapligt studerats för att påskynda ämnesomsättningen och ökar thermogenesis. Termogenes är den process där kroppens inre temperatur höjs något tillräckligt för att börja bränna fett bort.

En annan stor ingrediens i PhenQ är capsimax pulver, en blandning av paprika, piperin, koffein och niacin . Med en av dessa ingredienser är tillräckligt för att göra en ordentlig viktminskning tillägg. Men däribland fyra välkända metabolism öka ingredienser är bara häftigt . Jag önskar att fler företag lägger denna blandning i sina fettförbrännare.

Det finns verkligen en hel del grymma ingredienser i detta tillägg. Jag vill låta dig mer om PhenQ. Så vi kommer att avrunda resten av ingrediensförteckningen i PhenQ som omfattar kalciumkarbonat, nopal och L-karnitin .

Mina resultat med PhenQ

Varje flaska PhenQ är ungefär lika med att ha en månads leverans. Jag ska ge er lite bakgrund på min vikt gå in denna översyn. När jag är i riktigt bra form, kommer jag väga om 210lbs. Jag har trycka på gym, men jag har också gjort några ostburgare lockar och franska fry förlängningar nyligen (äta för mycket snabbmat). Från och med dag 1 av denna översyn, jag weighed..228bs. Vad jag gjorde under denna översyn tog PhenQ, med en normal mängd kost och motion.

Jag gjorde det till en vana att inte ändra det sätt jag normalt träna. Jag visste inte riktigt strikt diet eftersom jag ville se vad PhenQ verkligen skulle kunna göra. Jag skulle säga att min kost under ta PhenQ var genomsnittet, god mat och lite skräpmat.

Den första dagen jag tog detta tillägg, kände jag energin genast! Jag skulle behöva säga att capsimax pulvret. Allvarligt, Iregularly har energidrycker och PhenQ arbetade mycket bättre. Jag är inte en morgonmänniska så att ryck av energi jag fick från PhenQ var en trevlig perk . Med energi är stor men låt oss komma in i hur PhenQ gjorde för att förlora vikt, det vill säga fett.

Innan någonsin ta PhenQ, nämnde jag att jag vägde ca 228lbs. Lyckligtvis under de två första veckorna av att använda PhenQ, jag hade redan kommit ner i vikt 220lbs, som var coola med mig. Jag har alltid lagrat fett på mina sidor, brukar kallas lovehandles. Jag är säker på att många andra killar vet vad jag menar om hur självmedvetna lovehandles kan få dig att känna i vissa situationer. Jag närmar sig slutet av min första månaden (container) i PhenQ och börjar se mina lovehandles krympa ner en hel del.

Har jag avsluta min trettio dagar med PhenQ med strimlad sex-pack abs, glittrande i ljuset? Nej, men jag gick på mitt senaste invägningen från 228lbs till 214lbs, förlorar 14 pounds i ca 30 dagar .

PhenQ Eventuella biverkningar

En av de viktigaste ingredienserna i denna diet piller är koffein, som trots att öka din energi nivåer kan störa din sömn. Det är därför det rekommenderas att ta endast under frukost och lunch .

I samma andetag, om du är gravid eller ammar då kanske du vill söka tillstånd från din läkare. Samma fall gäller om du har några kroniska, redan existerande medicinska tillstånd eller om du tar andra läkemedel .

Något intressant PhenQ är att majoriteten av människor som har använt det har inte rapporterats biverkningar från dess användning. Av de moderata biverkningar hittills rapporterats är:

  • Oro
  • Nervositet
  • kräkningar
  • Illamående
  • mag-frågor

En annan potentiell nackdel med att använda denna produkt är att dess viktminskning effekter endast begränsas under en kort tid.

Det vill säga att du måste anamma en hälsosam livsstil även efter att ha använt det annars kan du fortfarande upp i vikt några få år senare.

När allt är sagt och gjort, fortfarande känner vi mer vetenskapliga studier behöver utföras på denna diet piller särskilt för att fastställa dess långsiktiga effekter på hälsan.

Var Du hittar Supplement? (Och spara $ 10 Off Retail)?

Detta tillägg är endast tillgänglig via den officiella hemsidan för PhenQ. Detta tillägg är endast tillgänglig via den officiella PhenQ hemsida. Däremot kan du hitta detta för $ 10 billigare än detaljhandeln PhenQ.

Extra Spar Tips:

Om du väljer att ta en behållare med PhenQ, det finns ett sätt att spara mer pengar. Om du får två behållare av PhenQ, webbplatsen automatiskt lägger till en gratis flaska till din beställning . Dessutom kommer få tre flaskor Phenq får du ytterligare två flaskor gratis .

De goda och de dåliga av PhenQ:

De goda:

  • Made in FDA inspekterade och godkända anläggningar.
  • Tillbaka genom vetenskapligt beprövade ingredienser för att förlora fett, inklusive de exklusiva a-Lacys Återställ.
  • Innehåller en capsimax blandning, med koffein, piperin, och andra välkända viktminskning Boosting ingredienser.

Det dåliga:

  • Produkten är endast tillgänglig online via en webbplats som kan leda till av emissioner.

PhenQ Förväntat resultat

Det genomsnittliga resultatet av PhenQ kommer att vara runt 10 till 12 pounds under den första månaden. Vissa kan förlora mer pounds beroende på hur din kropp reagerar på det. Det är dock rekommenderas att använda bantningsmedel under minst tre månader. Även när du har nått önskad vikt, kommer tillägget att hjälpa dig att behålla din nya vikt.

Real Vittnesmål

[caption id = "attachment_9" align = "aligncenter" width = "600"] förlorade 44lbs i 3 månader - Taiylah kämpar med övervikt i flera år, hon aldrig klagomål och alltid fokuserat med motion, rätt kost och ta PhenQ som de snabba bantningspiller . Rätt bilderna är 100% verkliga resultat [/ caption] [caption id = "attachment_178" align = "alignright" width = "600"]. Förlorade 11lbs i en månad - Komma frustrerad med sin egen vikt och redan försökt så många kosttillskott och även förbättra livsstilen, men fortfarande ingen lycka. Efter att ha läst PhenQ översyn äntligen Ghislain började ta det. På bara en månad märkte han positiva resultat. [/caption]

Slutbetyget PhenQ

Om du är trött på att förlora någon vikt eller förlora det långsamt, bör du förmodligen försöka ett fett brännare. Om du vill förlora fett snabbt och säkert, är PhenQ ett bra komplement att använda. Jag märkte att jag hade mer energi samtidigt som PhenQ. Dessutom märkte jag inga riktiga nya fett vinster medan du använder detta tillägg. Jag fick också möjlighet att (i slutet av den första månaden) börjar verkligen förlora fett från lagrade områden, som mina lovehandles.

1 FLASKA
65.95€
Besparingar: 75.95€
Återförsäljare 10.00€
köp nu »
2 FLASKOR + 1 GRATIS
129.95€
Besparingar: 227.85€
Återförsäljare 97.90€
köp nu »
3 FLASKOR + 2 GRATIS + GRATIS ADVANARENGÖRING
174.95€
Besparingar: 379.75€
Återförsäljare 204.80€
köp nu »

Klicka här för att beställa PhenQ från den officiella hemsidan »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

BUY NOW »