Mijn PhenQ en resultaten – Is het mogelijk om gewicht te verliezen door het nemen van een pil?

Home » Review » phenq » Mijn PhenQ en resultaten – Is het mogelijk om gewicht te verliezen door het nemen van een pil?

Een kort overzicht van PhenQ

Heeft PhenQ eigenlijk?  Een gedetailleerde beoordeling

PhenQ is een vetverbrander supplement. Vetverbranders zijn producten die zijn gemaakt om u te helpen gewicht te verliezen. Het gewicht je verliest moet vooral komen uit vet en geen spieren. PhenQ stelt dat het zal vet dat is opgeslagen branden op je lichaam. Bovendien, dit supplement verklaart het zal uw stemming te verbeteren, energie te verhogen, en helpen om de toekomst van vet te blokkeren productie. Ik hou echt van het feit dat PhenQ is gemaakt in FDA geïnspecteerd en goedgekeurd faciliteiten , zul je niet vinden dat met vele andere vetverbranders.

Lijst van ingrediënten in dit supplement

Hier zijn een paar belangrijke ingrediënten in PhenQ en wat deze ingrediënten worden gebruikt voor. Een ingrediënt exclusief voor PhenQ staat bekend als een Lacys Reset . Dit bizar genoemd ingrediënt is wetenschappelijk onderzocht te versnellen de stofwisseling en het verhogen van thermogenese. Thermogenesis is het proces waarbij interne temperatuur van je lichaam iets voldoende is verhoogd om te beginnen met het verbranden van vet weg.

Andere grote ingrediënt in PhenQ is Capsimax poeder, een mengsel van capsicum, piperine, cafeïne en niacine . Het hebben van één van deze ingrediënten is genoeg om een fatsoenlijke gewichtsverlies supplement te maken. Echter, met inbegrip van vier bekende metabolisme stimuleren van ingrediënten is gewoon geweldig . Ik wou dat meer bedrijven zetten deze mix in hun vetverbranders.

Er zijn echt heel wat geweldige ingrediënten in dit supplement. Ik wil je meer weten over PhenQ laten. Dus, gaan we af te ronden de rest van de lijst van ingrediënten in PhenQ waaronder calciumcarbonaat, nopal, en L-carnitine .

Mijn resultaten met PhenQ

Elk flesje PhenQ ongeveer gelijk is aan een één maand levering. Ik geef je een beetje achtergrondinformatie geven over mijn gewicht in te gaan op deze beoordeling. Als ik in zeer goede vorm, ik zal wegen ongeveer 210lbs. Ik ben al naar de sportschool, maar ik heb ook gedaan een paar cheeseburger krullen en friet uitbreidingen de laatste tijd (het eten van te veel fast food). Vanaf dag 1 van deze beoordeling, ik weighed..228bs. Wat ik deed tijdens deze beoordeling is nam PhenQ, met een normale hoeveelheid van dieet en lichaamsbeweging.

Ik maakte er een punt om de manier waarop ik normaal train niet veranderen. Ik heb niet echt strikt dieet omdat ik wilde zien wat PhenQ echt kon doen. Ik zou zeggen dat mijn dieet tijdens het nemen van PhenQ was gemiddeld, lekker eten en een aantal junk food.

De eerste dag nam ik dit supplement, voelde ik de energie meteen! Ik zou moeten zeggen dat de Capsimax poeder. Serieus, Iregularly hebben energy drinks en PhenQ werkte veel beter. Ik ben geen ochtendmens, zodat de schok van energie die ik kreeg van PhenQ was een leuk extraatje . Het hebben van energie is geweldig, maar laten we krijgen in hoe PhenQ deed voor het verliezen van gewicht, te weten vet.

Voordat ooit het nemen van PhenQ, ik zei dat ik woog ongeveer 228lbs. Gelukkig, binnen de eerste twee weken van het gebruik PhenQ, had ik al naar beneden komen aan het gewicht van 220 pond, die cool met mij. Ik heb altijd opgeslagen vet op mijn kanten, in de volksmond de lovehandles. Ik weet zeker dat veel andere jongens weet wat ik bedoel over hoe zelfbewust lovehandles kan je het gevoel in bepaalde situaties. Ik was bijna aan het einde van mijn eerste maand (container) van PhenQ en was beginnen te zien mijn lovehandles krimpen nogal een beetje.

Beëindigde ik mijn dertig dagen met PhenQ met een verscheurde six pack van abs, glinsterend in het licht? Nee, maar ik heb te gaan, bij mijn laatste weging, van 228lbs naar 214lbs, verliezen 14 pond in ongeveer 30 dagen .

PhenQ Mogelijke bijwerkingen

Een van de belangrijkste ingrediënten in dit dieet pil is cafeïne, die ondanks het stimuleren van uw energie niveaus kunnen interfereren met uw slaappatroon. Daarom is het raadzaam om deze pas tijdens het ontbijt en lunch .

In dezelfde adem, als u zwanger bent of borstvoeding geeft dan je zou willen om toestemming te vragen van uw arts. Hetzelfde geval van toepassing als u een chronische, reeds bestaande medische aandoeningen of als u andere drugs .

Iets interessants over PhenQ is dat de meerderheid van de mensen die gebruik hebben gemaakt dat zijn geen nadelige effecten als gevolg van het gebruik ervan gemeld. Van de matige bijwerkingen tot nu toe gemeld zijn onder andere:

  • onbehaaglijkheid
  • Nervositeit
  • braken
  • Misselijkheid
  • spijsvertering problemen

Een ander potentieel nadeel van het gebruik van dit product is dat het gewichtsverlies brengt alleen beperkt kortstondig.

Dat wil zeggen dat je moet een gezonde levensstijl, zelfs na het gebruik ervan anders kun je nog steeds terug te krijgen gewicht enkele jaren langs de lijn te omarmen.

Wanneer alles is gezegd en gedaan, we nog steeds het gevoel meer wetenschappelijke studies moeten worden uitgevoerd op dit dieet pil met name de lange-termijn effecten op de gezondheid vast te stellen.

Waar vindt u dit Supplement? (En opslaan $ 10 korting op de retail)?

Dit supplement is alleen beschikbaar via de officiële website van PhenQ. Dit supplement is alleen verkrijgbaar via de officiële PhenQ website. Echter, kunt u deze vinden voor $ 10 goedkoper dan de detailhandel PhenQ.

Extra Besparingen Tip:

Als u besluit om een container van PhenQ grijpen, is er een manier om meer geld te besparen. Als je twee containers van PhenQ, de website automatisch voegt een gratis fles om uw bestelling . Daarnaast zal het krijgen van drie flessen Phenq krijg je twee extra flessen voor gratis .

De goede en de slechte van PhenQ:

De goede:

  • Made in FDA geïnspecteerd en goedgekeurd faciliteiten.
  • Back van wetenschappelijk bewezen ingrediënten voor het verliezen van vet, waaronder de exclusieve een-Lacys Reset.
  • Bevat een Capsimax mix, met cafeïne, piperine, en andere bekende gewichtsverlies stimuleren van ingrediënten.

De slechte:

  • Product is alleen online beschikbaar via een website die kan leiden tot niet op voorraad kwesties.

PhenQ Verwachte resultaten

Het gemiddelde resultaat van PhenQ zal rond de 10 tot 12 pond in de eerste maand. Sommigen kunnen meer ponden te verliezen, afhankelijk van hoe je lichaam reageert op het. Echter, is het raadzaam om het dieet pil te gebruiken voor ten minste drie maanden. Zelfs wanneer u het gewenste gewicht heeft bereikt, zal het supplement u helpen om uw nieuwe gewicht te behouden.

Real Testimonials

[caption id = "attachment_9" align = "aligncenter" width = "600"] verloren 44 pond in 3 maanden - Taiylah worstelen met overgewicht al jaren, Ze heeft nooit klacht en altijd gericht met lichaamsbeweging, goede voeding en het nemen van PhenQ als de snelle dieetpillen . De juiste beelden is 100% echte resultaten [/ caption] [caption id = "attachment_178" align = "alignright" width = "600"]. Verloren 11 pond in een maand - gefrustreerd met zijn eigen gewicht en al geprobeerd zo veel voedingssupplementen en ook het verbeteren van de levensstijl, maar nog steeds geen geluk. Na het lezen van PhenQ beoordeling eindelijk Ghislain begon te nemen. In slechts een maand merkte hij positieve resultaten. [/caption]

Het eindcijfer voor PhenQ

Als je ziek van het verliezen van geen gewicht of langzaam te verliezen, moet je waarschijnlijk proberen een vetverbrander. Wilt u snel en veilig vet te verliezen, PhenQ is een geweldige aanvulling om te gebruiken. Ik merkte dat ik had meer energie, terwijl het nemen van PhenQ. Bovendien merkte ik geen echte nieuwe vette winsten tijdens het gebruik van dit supplement. Ik was ook in staat om (tegen het einde van de eerste maand) beginnen om echt vet uit opgeslagen gebieden verliezen, net als mijn lovehandles.

2 POTTEN + 1 GRATIS
129.95€
Detailhandel: 75.95€
Bespaar 10.00€
koop het nu »
1 POT
65.95€
Detailhandel: 227.85€
Bespaar 97.90€
koop het nu »
3 POTTEN + 2 GRATIS + ADVANA CLEANSE GRATIS
174.95€
Detailhandel: 379.75€
Bespaar 204.80€
koop het nu »

klik hier om PhenQ bestellen via de officiële website »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

KOOP NU »