Anmeldelser PhenQ: Vægttab Piller Med Phentermin

Home » Review » phenq » Anmeldelser PhenQ: Vægttab Piller Med Phentermin

I en aktiv verden, hvor tiden er altid klemt ind mellem arbejdsliv samt familiemedlemmer tid, kost samt motion kan ikke lever op til den øverste bekymring listen. Anmeldelser PhenQ: vægttab piller med phentermin. For de fleste af os, er vi afhængige …I en aktiv verden, hvor tiden er altid klemt ind mellem arbejdsliv samt familiemedlemmer tid, kost samt motion kan ikke lever op til den øverste bekymring listen. Anmeldelser PhenQ: vægttab piller med phentermin. For de fleste af os, er vi afhængige af kosttilskud som PhenQ at hjælpe med at løse denne ulighed samt at opnå den energi, som kaldes for bogstaveligt udøve.

Anmeldelser PhenQ: vægttab piller Med phentermin - Kost Piller Analyse

Selvom vi gør det bedste, vi kunne for at skabe balance mellem vores kost samt fange i træning her og der uden tillæg, vi alle stadig kræve lidt hjælp de fleste i øjeblikket. En lille hjælp til at udfylde de huller, hvor vi undlader på grund af stress og angst, de ovenfor anførte tidspres eller lejlighedsvis slip i viljestyrke. Anmeldelser PhenQ: vægttab piller med phentermin .

De fleste individer ønsker en hurtig såvel som simpel reparation.

Hurtige løsninger resulterer i rebound vægtøgning samt mangel på næringsstoffer x 1000. Så er du på til følgende produkt hurtig reparation, hvilket gør det en endeløs cyklus af op-og også nedture |. Du er videre til næste produkt hurtigt reparation, hvilket gør det en endeløs cyklus af op-og nedture.

Ikke desto mindre kan der være hurtig og også meget nem måde at begynde en måde at leve justering og også at få den krop, du har faktisk altid ønsket |. Der kan være hurtigt samt nem måde at starte en livsstilsændring og også opnå den krop, du har faktisk altid ønsket. Gør smarte valg om kosttilskud kan gøre hele forskellen.Præcis hvad er PhenQ?

PhenQ er et produkt af høj kvalitet fra Bauer Gruppe DMCC, den selvsamme virksomhed, der bragte dig bestseller ernæringsmæssige tabletter såsom Meratol, Proactol XS samt masser af andre. Anmeldelser PhenQ: Vægttab piller med phentermin

PhenQ Review - PhenQ Anmeldelser: Vægttab piller med phentermin

Ligesom mange forskellige andre "Phen" elementer, er PhenQ udviklet til at behandle alle mulige grunde individer tager på i vægt. Et par af sine påståede fordele består af følgende:

 • Forbrændinger lagret fedt, mens blokke fedt fremstilling
 • Forbedrer dit humør, vægt og mental intensitet
 • Forbedrer din energi og også stofskiftet
 • Minimerer fødevarer længsler
 • Opretholder muskelmasse vækst

BauerNutrition hævder, at PhenQ kan tilbyde dig kraften i flere vægt-tab kosttilskud i en potent tablet. Fortsæt med at læse for at lære mere.

Dette mærke udnytter de fineste, alle naturlige bestanddele, og som fremstillet farmaceutiske kriterier, gør det til et af det øverste, alt-i-en vægtkontrol opløsning.

Dens hemmelige ingrediens kaldes α-LACYS RESET ® , en medicinsk verificeret termogen formel, der vil brænde dit kropsfedt.

Andre bestanddele indbefatter blanding af niacin (vitamin B3) capsicum ekstrakt, højt indhold af koffein, calciumcarbonat, piperine, figenkaktus, chrom og L-carnitin.Aktive indholdsstoffer i PhenQ

PhenQ Ingredienser - PhenQ Anmeldelser: Vægttab piller med phentermin

Formlen for PhenQ er lavet med kun 100% alle naturlige komponenter. De fleste af komponenterne er velkendte repræsentanter, der bistår med at øge stofskiftet eller droppe vægt og også kunne være placeret i mange forskellige andre kosttilskud. Hvad virkelig etablerer dette tillæg fra hinanden er dens patenterede 'hemmelige komponent' kaldes α-Lacys Nulstil .

Firmaet nægter at give nogen indsigt lige ind præcis, hvad α-Lacys Nulstil er konstrueret af bortset fra at sige, at det arbejder for at forbedre din krops alle naturlige termogeniske (varme producerer) procedurer. Aktivering af disse procedurer får kroppen til at udvide varmere og dermed til at smelte flere kalorier. Det virker også til at fremskynde den hastighed, hvormed mad metaboliseres. Når kroppen oplever en stigning i termogenese (hæve i kropstemperaturen niveau), vil bruge op en god portion energi til enten fastholde, at temperaturniveau eller afkøle kroppen ned. Ved at målrette de hormonelle stoffer, der styrer dette organ funktion, a-Lacys Nulstil opfordrer kroppen til at smelte flere kalorier og tidligere holdt fedt end almindelige kost regime piller |. Når kroppen oplever en stigning i termogenese (stigende i kropstemperatur) det vil forbruge en fantastisk købet af energi enten at opretholde denne temperatur eller for at køle kroppen ned. Ved at målrette de hormonelle stoffer, der forvalter denne kropsfunktion, a-Lacys Nulstil motiverer kroppen til at forbrænde flere kalorier og tidligere gemte fedt end almindelige kost piller.

Ifølge en undersøgelse offentliggjort på emnets hjemmeside, har professionelle forsøg med α-Lacys Nulstil faktisk førte til frivillige miste ca. 7,24% af deres kropsfedt og 3,44% af deres generelle kropsvægt. a-Lacys Nulstil ikke alene opfordrer vægttab, men derudover øger produktionen af ​​muskelmasse. I PhenQ forskningsundersøgelse, deltagerne oplevede generelt en stigning i deres muskelmasse 3,80%.

Sammen med α-Lacys Nulstil , tillægget består af komponenter såsom Capismax Pulver, calciumcarbonat, Krompicolinat, Høje niveauer af koffein, Nopal, samt L-Carnitin fumarat. En forbruger bør forstå, at intet sted på hjemmesiden eller på flasken er doseringen mængder af hver komponent forudsat. Dette især er græmme med hensyn til koffein.

Capismax Pulver er en blanding af Capsicum, Piperine (sort peber), Høje niveauer af koffein, samt Niacin (vitamin B3). Det centrale element af pulveret er Capsicum. Capsicum er en naturlig ingrediens, der kan findes i en bred vifte af peber, især peberfrugt samt chili peppers.

Det er almindeligt anvendt til behandling indigestions da det synligt fremskynder metaboliske procedure. Det øger ligeledes blodcirkulationen, bistå legemet til at føle stimuleret og også skarpe. Ligesom a-Lacys Nulstil, Capsicum fremmer termogenese, selvom dens vigtigste faktor for tilføjelse i tillægget formel kan have mere at gøre med at afbøde ugunstige bivirkninger såsom kvalme.

Calciumcarbonat er en forbindelse bestående af carbon, oxygen og calcium. Det kan findes normalt i klipperne rundt om i verden. Det er oftest opdaget i syreneutraliserende medicin dog også har specielle diætetiske funktioner.

Calciumcarbonat forhindrer kroppen i at udvikle helt nye fedtceller ved at signalere, at kroppen er allerede godt ernæret og derfor har behov for at opbevare længere fedt. Så i modsætning til at omdanne kalorier til fedt, din krop kaster dem alle som energi. Dette er ikke kun hjælper dig slank ned endnu også forbedrer din energi niveauer.

Fordelene ved krompicolinat rent faktisk er blevet anerkendt i betragtning af at 1950'erne. Materialet afledt fra Krom (et metal) og picolinsyre. Det er blandt de afgørende 'mikronæringsstof' nødvendig for kroppen til at fungere. Krompicolinat spiller en nødvendig rolle i-styring, kroppens sukker grader ved at øge niveauet af følsomhed insulin receptorer |. Det er en af de vigtige 'sporstoffer', der er nødvendige for kroppen at arbejde. Krompicolinat spiller en vigtig opgave i reguleringen kroppens sukker grader ved at øge niveauet af følsomhed insulin receptorer.

Det er for det meste brugt til at hjælpe enkeltpersoner varige af diabetes, Krompicolinat ligeledes har ernæringsmæssige fordele. Det reducerer din mad cravings for kulhydrater, især sukker, som kunne gøre slankekure mindre kompliceret at fødslen. Ved at hjælpe din krop gøre langt bedre brug af sin insulin, dette mikronæringsstoffer øger magt samt forbedrer sportspræstationer.

Resultaterne af Koffein er velkendte og også det er faktisk en af ​​de mest udbredte spist psykoaktive medicin på planeten. Høje niveauer af koffein øger vågenhed og også opmærksomhed ved at blokere adenosin, et naturligt sted stof, der inducerer søvnighed. Sådan en stimulans er afgørende for at neutralisere den uundgåelige kostplan træthed.

Koffein påvirker også nervesystemet og forbedrer også sindstilstand, kognitive evner, samt kroppens sychronisation. Der er nogle beviser, der tyder på, at koffein fremmer stofskiftet. Ikke desto mindre er disse searchings for er velunderrettet. Disse resultater er velunderrettet.

Nopal er den mexicanske spanske udtryk for figenkaktus. Nopal indeholder en stor mængde fiber, som kan gøre dig meget mindre sulter, samt pektin, et middel, der nedsætter optagelsen af sukker i maven og også tarme derfor reducere de samlede blodsukkeret. Derudover Nopal er rig på amino acids- et vigtigt fundament for muskelmasse |. Nopal er rig på amino acids- den nødvendige struktur blokke til muskelmasse. Endelig Nopal funktioner rense væsker fra din krop, og hjælper dig til at synes tyndere og ekstra muskuløs ved at reducere væskeophobning samt oppustethed. Nopal funktioner til at skylle væsker fra din krop, og hjælper dig til at dukke op tyndere samt meget mere muskuløs ved at reducere væskeophobning og oppustethed. Nopal består af en stor mængde fiber, som kan gøre dig føler virkelig meget mindre sulten, samt pektin, en repræsentant, der sænker optagelsen af sukker i maven og tarmkanalen derfor reducerende generel blodsukkerniveau. Nopal funktioner til at rense væsker fra kroppen, hjælpe dig til at dukke op tyndere samt meget mere muskuløs ved at sænke væskeophobning og oppustethed.

Den anførte sidste aktive bestanddel er L-carnitin fumarat, en aminosyre naturligt opdaget i rødt kød og også nødder. L-carnitin funktioner til at omdanne øjeblikket lagret fedt lige ind i energi- hjælpe dig til at tabe vægt og forblive aktiveret. Utvivlsomt kan et fravær af L-carnitin oprette din krop til at ophøre med at smelte lagret fedt helt. En mangel på L-Carnitin kan få din krop til at afbryde smeltning gemte fedt alle sammen.Så Præcis hvordan gør PhenQ Arbejde |? Hvordan virker PhenQ job?

PhenQ bakkes op af videnskaben - PhenQ Anmeldelser: vægttab piller Med phentermin

Vores hold mener, at a-Lacys Nulstil er PhenQ nøgle og også vigtigste formel. Selvom dens virkelige sammensætning ikke oplyses på sin vigtigste websted, Bauer Nutrition gjorde deres ideelle til at beskrive præcist, hvordan denne one-of-a-kind ingrediens virker for vægttab. Dens virkelige sammensætning ikke afsløres på sit vigtigste websted, BauerNutrition gjorde deres ideelle til at diskutere, hvor denne unikke komponent fungerer til vægttab.

α-Lacys Nulstil hovedsageligt en termogen middel, som for det meste vil øge din magt og øger din metaboliske niveauer, der vil helt sikkert føre til helt naturlige såvel som hurtig fedt tab procedurer.

Lige hvad der er endnu mere? α-Lacys Nulstil aktiverer din krop til at kaste op ekstra kalorier til også ekstra smelte din fedt butikker. En hurtigere stofskifte medfører en stigning i termogenese samt dette opnås ved at smelte ekstra kalorier.

α-Lacys Nulstil er egentlig ikke bare skabt til reduktion kropsvægt, men det kunne også fremme muskelvæv masse stige. Det er en ekstra fordel for dig, der kommer fra en kost tablet.

Hvad kan du forvente Extra fra PhenQ?

PhenQ er egentlig ikke bare om α-Lacys Nulstil da det er også udstyret andre sustaining ingredienser, ingredienser, der alle anerkendte at tilbyde slankende fordele.

Dette mærke er yderligere pakket med Capsimax pulver, en blanding af capsicum væsentlige piperine, højt indhold af koffein samt niacin alle som er kendte metaboliske proces enhancere. Disse blanding kunne også bidrage til at øge din mentale kapacitet såsom intensitet, hukommelse samt fokus.

Efter ingrediens er calcium carobonate. Calcium er måske ikke den almindelig ingrediens du måske finde i de fleste vægttab tabletter, men vidste du forstår, at calcium derudover fremmer fedtforbrænding?

Ja, calcium er ikke kun for dine knogler, men er ligeledes værdifulde i at bevare en sund vægt.

Calcium virker ved at påvirke dine celler til at holde meget mindre fedt ved at fortælle dem, at din krop er godt ernæret og ikke mere har brug for at spare fedt. Når dette sker, vil fedtforbrænding repræsentanter for dette produkt gøre sit arbejde for at fjerne din overskydende kropsfedt.

Næste ingrediens er figenkaktus, som er en naturlig urt, der er høj i fiber.

Hvordan fungerer en fiberrig essensen hjælp dig slank ned?

Nå, jo mere fiber du spiser, jo mere du kan regulere din appetit og den endnu mere du fjerne forurenende stoffer fra dit system.

L-Carnitin er yderligere eksisterende i PhenQ. Som du ved, L-Carnitin er en aminosyre, der er populær for sine vægttab bygninger.

Men L-Carnitin er større end blot en vægtkontrol aminosyre, det omfatter også andre sundhedsmæssige fordele består af memory udviklingslande resultater. L-Carnitin er meget mere end blot et vægttab aminosyre, det ligeledes omfatter forskellige andre sundhedsmæssige fordele, herunder hukommelse udviklingslande virkninger.

Sidst men ikke mindst, PhenQ består af mineralet chrom. Chrom er almindeligt placeret i størstedelen af ​​fedtforbrænding produkter, da det kunne hjælpe påvirke din krop til at sænke din sukker trang.

I kombination med nopal der er høj i fiber, kan denne diæt tablet absolut hjælpe dig med at sænke din samlede sult.Enhver form for bivirkninger?

Det er godt fremtrædende for at være den bedste vægttab værktøj på markedet, og det ville ikke have opnået denne popularitet, hvis produktet ikke var uden risiko. Det har været dybt undersøgt ved godt vedrørte forskere, såvel som videnskabelige forsøg har faktisk hjulpet afdække eventuelle problemer for sikkerhed og tryghed, der kan opstå fra at bruge dette produkt. Komponenterne gjort brug af er klinisk godkendt, og har fuld tilladelse fra FDA, så du kan hvile hurtigt i løbet af natten, genkender dit helbred er på ingen fare. Der er tonsvis af anmeldelser på deres hjemmeside, som vil hjælpe dig med at træffe en beslutning om, hvorvidt varen er faktisk sikker eller ej. Det er godt skelnes for at være den ideelle vægttab værktøj på markedet, og også det ikke ville have faktisk erhvervet denne popularitet, hvis produktet ikke var uden risiko. Det har faktisk været dybt undersøgt af godt berørte videnskabsmænd, og også kliniske forsøg har faktisk hjulpet opdager nogen form for sikkerhedsproblemer, der kan udvikle sig fra at bruge dette produkt.

Den mest effektive måde at finde ud af, om det er sikkert eller ej, er at give det et skud på egen hånd. Ikke bare vil det hjælpe dig gøre op med din uønskede fedt, det desuden forsyner dig med en stigning på vitalitet, samt øge din generelle velvære. Ved hjælp af dette vil helt sikkert gøre dig undersøge, hvorfor du ikke fik på bandet vognen hurtigere!

Ikke desto mindre, svarende til al medicin, uanset hvor effektive de er, er der et par sikkerhed og sikkerhedsforanstaltninger, som du skal huske på. Som med al medicin, ingen spørgsmål hvor pålidelige de er, er der et par sikkerhedsforanstaltninger, som du bør opretholde i tankerne.

Vi anbefaler, at du aldrig tage det, eller andre vægttab medicin, hvis du er:

 • Gravid
 • I øjeblikket ammer
 • Nedenfor 18 år, eller ældre i forhold til 60
 • I øjeblikket tager anden ordineret medicin

Disse forebyggende foranstaltninger er sammenfaldende for hver enkelt medicin, såvel som vi anbefaler, at du holde sig væk fra vægttab narkotika, hvis du falder under nogen af, at kravene. Hvis du ikke, så hovedet over til de vigtigste site, tage et kig på Consumer Evalueringer, og få på din egen en container i dag!

PhenQ kuponkode 10% OFF: [NO_COUPON]


PhenQ Individuelle Udtalelser

PhenQ Kundeanmeldelser

 • Jeg kaste 44 lbs i 3 måneder - Enkeltpersoner antog jeg kunne ikke gøre det, men jeg kaste 44 pounds i 3 måneder kobling min sund kost og motion med PhenQ - Taiylah P, 21 år aldre
 • Jeg mistede 11 pounds i 1 måned - Efter at have prøvet masser af kost og livsstil ændringer uden succes, PhenQ bistået mig tabe sig, når absolut intet andet fungerede - Ghislain R, 31 år
 • Jeg kaste 14 pounds i 9 uger - Begyndte at se resultater efter blot 2 uger, og tabt 14 lbs, 11,5 inches i taljen og gik fra en britisk dimension 12-10 - Nicola, 36 års aldre
 • Jeg kaste 20 lbs i 5 måneder - jeg skal slanke til at blive kørt med mine unge i parken, som blev gjort muligt takket være PhenQ - Valerie, 31 år
 • Jeg mistede 20 pounds i 3 måneder - PhenQ hjalp mig kaste spædbarn vægt. Det er utroligt, og jeg vil fortsætte med at bruge det, når jeg helt nå mine mål - April, 35 år
 • Jeg mistede 9 lbs i 1 måned - PhenQ bistået mig udrette mine mål for at kaste mave fedt og kærlighed håndtag sammen med boost min fysik - Axelle, 22 års aldre

De PhenQ Fordele og ulemper

Så jeg vil starte med ulemperne.

Du må ikke tage det på night-- En dag besluttede jeg at tage PhenQ på om 22:00 fordi jeg forsømt at tage det til frokost.

Nå den aften jeg var vågen indtil om 03:00, fordi det er en magt booster og også stimulerende. Tåbelige fejl af mig.

Hvis du havde til hensigt at tage PhenQ før din nat træning så det er nok ikke en stor forslag, som du vil være oppe hele aftenen.

Jeg kan ikke foreslå at tage det efter 6:00, hvis du ønsker at få til at sove!

Frustrations-- En gang imellem fik jeg frustrationer efter at have taget PhenQ. Dette kan være at ikke mellemmåltider så mit blodsukker var lavere end normalt.

Efter at have taget et par paracetamols følte jeg virkelig fint selv. At være oprigtig selvom jeg har altid været sårbare over for frustrationer, så jeg ved ikke, hvis det var i virkeligheden at gøre med PhenQ.

Efter PhenQ -? En ting de ikke fortælle dig er de bedste måder at holde vægten ned, efter at du rent faktisk har udgydt det. Jeg tror snarere en masse mennesker vil helt sikkert falde vægt med det så få den tilbage, efter at de stoppe med at bruge det.

Nå jeg faktisk fundet ud af en måde at fastholde vægten off som jeg vil vise dig nedenfor i hvordan man kan holde vægten off område.
I øjeblikket tillader os tale om fordele.

Det er et effektivt cravings suppressant-- Den vigtigste årsag til, at jeg havde fået så fede skyldes det faktum, at jeg hvilede på mit skrivebord hele dagen mellemmåltider.

Efter jeg begyndte at tage PhenQ Jeg var meget overrasket over at finde, at jeg næsten helt holdt op med mellemmåltider.

Efter at have taget PhenQ med min morgen måltid ville jeg ikke føle sultende efter kl. Jeg ville ikke også tænke på mad på nogen måde.

Det er næsten ligesom den del af dit sind, der fortæller dig du sultende samt at have en godbid simpelthen opnår slukket.

Så ville jeg helt sikkert have frokost med PhenQ pille nummer 2, og også ville ikke føle sig sulten overhovedet indtil middag tid.

Hurtigt efter jeg begyndte at tage to af disse tabletter om dagen jeg stoppede mellemmåltider helt, fordi jeg simpelthen ikke sultede.

Det hjalp også mig sænke mine kalorier ved et betydeligt beløb, der er muligvis en stor faktor jeg reduceret vægt.

En masse flere energy-- inden for 10-15 minutter af at tage det jeg synes, at jeg virkelig kvikke op og kommer til at være meget mere skarp såvel som energisk. At være energisk er virkelig ikke præcis, hvordan de fleste mennesker ville helt sikkert definere mig, men efter at have taget dette bemærker jeg en faktiske ændring i min energi grader i de næste par timer.

Nu, hvor jeg faktisk har stoppet snacking og har meget mere magt Jeg har faktisk været at få så meget endnu mere arbejde.

Og også med al den energi, som det giver mig jeg har trænet konsekvent som jeg foretage visse har hjulpet med fedtforbrænding.

Jeg gik fra at gøre noget træning for at gøre omkring 25 minutter hver dag. Jeg havde aldrig for strømmen, før at gøre noget, så bare viser dig nøjagtigt, hvordan magtfulde PQ er.

Du ville sikkert også antage, at jeg ville vćre ekstremt kort på energi fra at sænke kalorier men det var virkelig det modsatte.

Det kaster fat-- Så den mest afgørende pro af dem alle er, at det faktisk gør lige, hvad det siger, det kommer til at gøre, som er smelte fedt. Du kan faktisk mærke virkningerne efter du har taget det, og jeg bare kaste en masse vægt med det jeg tror helt ærligt, det er en kraftfuld fedt varmelegeme.

Enhver person kan udnytte det-- Jeg har faktisk prøvet disse træningsprogrammer i fortiden, som var bare betyder for svært for en almindelig person at gøre. Jeg har ikke tid til at tilbringe timer hver dag udøver og også madlavning særlige retter.

Jeg kan lide, at alt, hvad du nødt til at afslutte med PhenQ er at tage det om morgenen samt til frokost og også det vil helt sikkert undertrykke din appetit og tilbyde dig magt. Med denne energi kan du så gøre noget motion.

At være sandfærdig Jeg formoder, du ville helt sikkert slanke også hvis du gjorde noget træning, selvom du spiser mindre, og det hjælper kaste fedt.

Det er virkelig functions-- Men samlet jeg tror den vigtigste faktor, som jeg kan lide det skyldes det faktum, at det fungerer. Jeg har forsøgt alle slags måder at tabe sig før uden ægte succes endnu begyndte jeg at tabe vægt meget hurtigt efter at have taget PhenQ.

Penge tilbage Guarantee-- At være sandfærdig Jeg ved ikke meget om dette, som jeg aldrig nogensinde selv tænkt på at anmode om mine penge tilbage inning overensstemmelse med webstedet, de har en 60 dages penge tilbage sikre, hvis du ikke er tilfreds, så det er temmelig godt.

PhenQ helt gratis? Et punkt, som jeg forstod, er, at det er i virkeligheden mere overkommelig at tage PhenQ i forhold til det er at mellemmåltid.

Over en normal måned ville jeg helt sikkert investere metode meget mere på crap jeg udnyttede til at forbruge i forhold til, hvad disse tabletter sætte dig tilbage, så ved at fjerne de godbidder Jeg er faktisk sparer penge.

Hvor du kan få PhenQ?

Hvor får PhenQ? Kan du få det i butikkerne? Nå, men du kan t få det i de områder, enten.

Hvor i alverden har du erhverve PhenQ?

Nå, der er virkelig kun ét sted at købe PhenQ. Og der får på mærker hjemmeside nedenfor. Den gode nyhed er, at de giver hurtig helt gratis forsendelse (hvis du køber endnu mere i forhold til en pakke) og også give en række bundter.

1 GLAS
65.95€
Standardpris: 75.95€
Besparelse 10.00€
KØB NU »
2 GLAS + 1 GRATIS
129.95€
Standardpris: 227.85€
Besparelse 97.90€
KØB NU »
3 GLAS + 2 GRATIS + GRATIS ADVANA CLEANSE
174.95€
Standardpris: 379.75€
Besparelse 204.80€
KØB NU »

klik her for at bestille PhenQ fra den officielle hjemmeside »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

KØB NU »