PhenQ Weight Loss Supplement Reviews – Is het echt zo goed?

Home » Review » phenq » PhenQ Weight Loss Supplement Reviews – Is het echt zo goed?

Afvallen is iets dat veel mensen zouden willen bereiken. Ook niet verwonderlijk dat de markt van gewichtsverlies boeken, pillen, programma's en producten is enorm. In feite is het een miljard dollar industrie. De moeilijkheid met een industrie van deze omvang, helaas, is dat het heel overweldigend kan zijn om het product dat het beste zou zijn voor u te identificeren.

Een nieuw product beschikbaar is gekomen en het heet 'PhenQ', en in dit artikel zullen we onderzoeken waarom het de eerste keuze voor de meeste mensen zou kunnen zijn. Dit is een natuurlijke gewichtsverlies product dat is ontworpen om te profiteren van de vetverbranding het lichaam mechanismen. Dat gezegd hebbende, heb je waarschijnlijk al eerder gehoord en zich afvraagt ​​wat PhenQ anders maakt. Hier zullen we een kijkje nemen naar de redenen waarom het werkt echt op een manier die veilig is te nemen.

Wat is PhenQ?

Heeft PhenQ eigenlijk? Een gedetailleerde beoordeling

PhenQ is een gewichtsverlies supplement gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Deze componenten zijn waargenomen om te werken in synergie met elkaar om de vetverbranding en vetopslag controlemechanismen in het lichaam te verbeteren. De ingrediënten zijn geselecteerd na vele jaren van wetenschappelijke studies, waarin de fabrikanten kreeg een beter begrip van de biologische processen die betrokken zijn bij de opslag en het verbranden van vet. Dit wordt gedaan zonder toevlucht te nemen fentermine, een geneesmiddel dat bleek effectief voor gewichtsverlies, maar had onaanvaardbare effecten op de gezondheid. In plaats daarvan heeft een gepatenteerd ingrediënt, die a-LACYS RESET®, en we zullen dit in meer detail later te bespreken.

Veel van de ingrediënten zijn ook gevonden in andere supplementen van het gewichtsverlies, maar PhenQ is de eerste die hebben ze allemaal samen in een gemakkelijk te nemen tablet. Het beste van alles, de ingrediënten zijn 100% natuurlijk. In termen van hoe PhenQ werkt, de ingrediënten synergetisch werken aan:

 • Onderdruk uw honger onbedwingbare trek en eetlust, maar ze maken je niet het gevoel uitgeput, die de meeste andere producten te doen. Normaal gesproken, als de eetlust wordt onderdrukt en uw calorische inname wordt verlaagd, heeft je lichaam niet meer voldoende energie, dat is wat maakt dat u zich zo moe.
 • Verbranden het vet dat reeds door triggering natuurlijke mechanismen in je lichaam, waardoor het vet te zetten in energie wordt opgeslagen. Dit is ook de reden waarom je niet moe voelen.
 • Stop verdere vet van wordt geproduceerd, zodat alleen een gezonde hoeveelheid vet in het lichaam blijft. Dit zal je ervan weerhouden om op gewicht.
 • Verhoog uw energie niveaus door je lichaam te laten gebruik maken van de vetreserves die er al zijn.
 • Verbeter uw stemming, te wijten aan het feit dat je minder calorieën te eten en hebben een energie-boost. De meeste mensen die dieet vinden zichzelf heel boos en neer, wat niet gebeuren als je PhenQ nemen.

Van bijzonder belang is dat PhenQ wordt ondersteund door wetenschappelijk bewijs. Bovendien, terwijl het supplement industrie niet is geregeld, de fabrikant produceert dit supplement in een FDA en GMP goedgekeurde faciliteit. Dit garandeert dat de formule is volkomen veilig.

De fabrikant van PhenQ is ERGO Group Ltd Dit bedrijf produceert al de gezondheid van producten voor meer dan een decennium. Als bewijs van de effectiviteit van hun producten, hebben ze meer dan 190.000 tevreden klanten . Dit kunt u de gemoedsrust te weten dat dit is een gerespecteerd en betrouwbaar bedrijf.

PhenQ Supplement Facts and Ingredients

Volgens de fabrikant, hebben zij uitzonderlijke PhenQ resultaten waargenomen. Specifiek wordt dit afgegeven door de gecombineerde inspanningen van de afzonderlijke bestanddelen, die voorheen alleen in afzonderlijke pillen waren. Wanneer u PhenQ koopt, ontvangt u een fles ontvangen met 60 pillen. Elke pil bevat:

 • Calciumcarbonaat (625 mg) . Calcium is zeer belangrijk voor de botten, maar het kan ook bijdragen aan het creëren en in stand houden van een gezond gewicht. Een aantal studies hebben aangetoond dat het cellen stimuleert om energie in plaats van vet op te slaan. In wezen, het vertelt de cellen die het lichaam niet langer aan een vet op te slaan, want er is geen komende voedseltekort. In feite, een zes maanden durende studie toonde aan dat zwaarlijvige volwassenen die calciumsupplementen nam verloren meer gewicht dan degenen die dat niet deden.
 • L-Carnitine Furmarate (142 mg) , een natuurlijk aminozuur. Het wordt gevonden in voedingsmiddelen, zoals rood vlees, groene groenten en noten. Dit aminozuur helpt uw lichaam om opgeslagen vet om te zetten in energie. Vandaar dat lichaamsvet verbrand zonder dat u uitgeput en moe, dat is een gemeenschappelijke ervaring tijdens het dieet.
 • Capsimax poeder (15,5 mg) . Dit is bewezen dat letterlijk vet van de ontploffing weg. Het bestaat uit cafeïne, paprika, niacine (vitamine B) en piperine (zwarte peper). Zowel paprika en piperine is bekend dat ze een sterke thermogene eigenschappen hebben. Dit betekent dat uw interne lichaamstemperatuur stijgt, waardoor het meer vet verbranden, wat leidt tot gewichtsverlies. Bovendien hebben sommige studies gesuggereerd dat piperine stopt de vorming van nieuwe vetcellen. Capsicum is uitgebreid onderzoek om aan te tonen dat het gewichtsverlies voordelen klinisch relevante niveaus.
 • Chroompicolinaat (80 mcg) , die werkt met insuline te helpen metaboliseren koolhydraten.
 • Cafeïne watervrij (150 mg) , die ervoor zorgt dat je je energiek
 • Nopal (20 mg) , dat is een cactus die is gevuld met vezels en daarom laat je een vol gevoel langer. Het bevat ook belangrijke aminozuren, die uw energie-niveau, die nodig is wanneer je verliest gewicht te verhogen. Bovendien bestrijdt het vasthouden van vocht, dat is een veel voorkomende reden voor mensen om zwaarder dan ze zouden moeten zijn. Het spoelt alle vloeistoffen die onnodig in de weefsels worden bewaard.
 • α-LACYS RESET® (25 mg) - de “geheime” ingrediënt PhenQ Intussen is de eigen en gepatenteerde ingrediënt zogenaamde α-LACYS RESET®. Bevat cysteïne en alfa-liponzuur, die synergetisch samenwerken om cellen reductie en oxidatie evenwicht reguleren. In eenvoudige termen, dit ingrediënt werkt door het stimuleren van het metabolisme en dat is wetenschappelijk bewezen. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat degenen die gebruikt α-LACYS RESET® verloor 7,24% van hun lichaam vet en 3,44% van hun lichaamsgewicht, terwijl het verhogen van hun spiermassa met 3,80% .Hier zijn een aantal grafieken volgens de wetenschappelijke studie, waarin de effectiviteit van het gebruik van PhenQ:

  • Verloren tot 3,44% van hun totale lichaamsgewicht
  • Verloren tot 7,42% van hun totale lichaamsvet
  • Verbeterde hun spiermassa met 3,80%

De synergetische eigenschappen van de PhenQ ingrediënten zijn bijzonder interessant. De calcium signalen cellen om vet te verbranden, de paprika maakt dit makkelijker door het verhogen van uw interne temperatuur, de Nopal zorgt ervoor dat je niet lopen weinig energie, en de andere ingrediënten maken hun eigen bijdragen. Als zodanig, elk ingrediënt doet zijn eigen ding, maar het totale effect is veel beter dan wanneer de ingrediënten apart werden genomen. Betekent PhenQ werk? Het doet er zeker van, dat volgens wetenschappelijke studies, evenals duizenden beoordelingen.

Hoe kan het duren?

Voor het beste resultaat, neem twee PhenQ tabletten per dag, één bij het ontbijt en één bij de lunch. Dit betekent dat een enkele 60 pil fles genoeg zou zijn voor een maand. Het is belangrijk om niet te nemen 's nachts, want je kon vinden het moeilijker in slaap te komen als gevolg van de verhoging van de energie-niveau.

Hoe zit het met Side Effects?

PhenQ wordt geassocieerd met een aantal bijwerkingen veroorzaken, hoewel geen van hen gevaarlijk zijn. In feite, zullen sommige zelfs uw gezondheid te verbeteren. Deze omvatten het volgende:

 • Het calciumcarbonaat inhoud en de vezel in Nopal kan betekenen dat mensen die gevoelig zijn voor verstopping wat problemen kan ondervinden.
 • U voelt zich heel dorst, vooral als gevolg van de thermogene effecten van PhenQ. Echter, dit is een gezonde kant effect als het zal je meer water te drinken, die op zijn beurt betekent dat je minder eet en dat u beter in staat om uit te spoelen giftige stoffen uit je lichaam.
 • Sommige mensen hebben een lichte angst en nervositeit tijdens de eerste paar dagen van het nemen van het supplement opgemerkt, hoewel dit verdwijnt vrij snel.

Dus is PhenQ veilig? Absoluut!

PhenQ Klant recensies

Ghislain R., 31 jaar, verloor 11 pond in slechts 1 maand!

Gefrustreerd met zijn eigen gewicht en al geprobeerd zo veel voedingssupplementen en ook de levensstijl te verbeteren, maar nog steeds geen geluk. Na het lezen van PhenQ beoordeling eindelijk Ghislain begon te nemen. In slechts een maand merkte hij positieve resultaten.

 

Taiylah P., leeftijd 21, verloor 44 pond in slechts 3 maanden!

verloren 44 pond in 3 maanden - Taiylah worstelen met overgewicht al jaren, Ze heeft nooit klacht en altijd gericht met lichaamsbeweging, goede voeding en het nemen van PhenQ als de snelle dieetpillen. De juiste beelden is 100% echte resultaten.

Prijzen en What You Get

De beste plaats om PhenQ kopen is rechtstreeks van haar officiële website . Dit garandeert dat u daadwerkelijk krijgt het juiste product, en niet een illegale kopie. PhenQ is een beetje prijzig, maar een aantal speciale aanbiedingen voor bulk aankopen zijn beschikbaar:

 • Koop twee krijgen een gratis - U krijgt aanbod voor de prijs van een twee maanden een drie maanden levering.
 • Koop drie krijgen twee, drie, met een extra fles Advana Cleanse - U ontvangt het aanbod een vijf maanden voor de prijs van drie, evenals een extra reinigingsmiddel.

Er zijn geen verzend- en verpakkingskosten, ongeacht waar ter wereld je ook bent, en ongeacht hoeveel flessen je koopt.

In termen van hoeveel je nodig hebt, als je meer dan 20 pond te verliezen, moet u de drie flessen te bestellen, want dit vijf maanden zal duren en voldoende zijn voor dat soort van gewichtsverlies zou moeten zijn. Aangezien u een volledige 60 dagen geld terug garantie, je hebt niets te verliezen.

Wat ik leuk vond PhenQ

De belangrijkste PhenQ voordelen zijn:

 • De fabrikant is ERGO Group Limited en het heeft een zeer positieve reputatie.
 • Het is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten.
 • Het helpt uw ​​eetlust onder controle.
 • Het maakt je energiek en actief te voelen als gevolg van een toename van het metabolisme.
 • Het verbrandt vet.
 • Het voorkomt dat de productie van nieuwe vetcellen.
 • Het verbetert uw algemene stemming.
 • Het is wetenschappelijk ondersteund door een groot aantal studies.
 • Het is volkomen veilig.
 • Bij het vergelijken van PhenQ vs Phen375, PhenQ is duidelijk een superieur product.
 • Het wordt geleverd met wereldwijd gratis levering.
 • Het heeft een 60 dagen geld terug garantie.
 • De fabrikant heeft een aantal speciale aanbiedingen voor bulk aankopen gemaakt.

Wat ik niet graag over PhenQ

 • Het is heel kostbaar.
 • Het is alleen online beschikbaar.
 • Het komt met een aantal bijwerkingen.

Final Verdict op PhenQ Resultaten

PhenQ is echt een van de weinige producten van het gewichtsverlies die daadwerkelijk op hun beloften. Zij heeft samen de ingrediënten traditioneel in individuele supplementen te zetten, en iets dat holistisch werkt gecreëerd. Het brandt bestaande vet, omzetten in energie, zodat je niet moe voelen; Het houdt je tegen het eten van zo veel; het maakt je een goed gevoel; en het houdt je tegen de opslag van nieuw vet. Gesteund door wetenschappelijk onderzoek, dit werkelijk lijkt het product dat wij hebben gewacht worden. Het is 100% aan te raden!

2 POTTEN + 1 GRATIS
129.95€
Detailhandel: 75.95€
Bespaar 10.00€
koop het nu »
1 POT
65.95€
Detailhandel: 227.85€
Bespaar 97.90€
koop het nu »
3 POTTEN + 2 GRATIS + ADVANA CLEANSE GRATIS
174.95€
Detailhandel: 379.75€
Bespaar 204.80€
koop het nu »

klik hier om PhenQ bestellen via de officiële website »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

KOOP NU »