PhenQ Review ~ Onko se todella toimii Painonpudotus? Puolueeton Totuus vihdoin paljasti

Home » Review » phenq » PhenQ Review ~ Onko se todella toimii Painonpudotus? Puolueeton Totuus vihdoin paljasti

Jos olet kyllästynyt yrittää eri laihtuminen menetelmä vähän tai ei lainkaan tuloksia näyttämään sitä, niin se on luultavasti hyvä idea antaa laihdutusvalmisteita kuten  PhenQ kokeilla.

[TTT] - ylipaino

Jos olet käynyt blogissamme ennen niin tiedät olen suuri kannattaja laadukkaita Garcinia täydentää. On kuitenkin olemassa muita suuria lisäyksiä, jotka voivat auttaa sinua saamaan uskomattomia laihtuminen tuloksia.

Totuus on, että on olemassa monenlaisia ​​voit kokeilla, kuten:  

 • rasvaa salpaajat,
 • kaasutin salpaajia
 • ja niin edelleen.

Kuitenkin post haluan keskittyä hyvin suosittu tuotemerkki, joka luo paljon kohuun verkossa. Se on PhenQ.

Alusta alkaen, haluaisin myöntää, että suurin osa Phenq sta että olen tällä hetkellä nähdä verkossa on todella sai alle ihoni.

Lähes jokainen ruokavalion pilleri arvostelija näyttää tämä merkki lueteltu parhaan joukkoon valintoja. Koska elämme maailmassa, jossa on erittäin vaikea erottaa aitoa arvioijat alkaen ahne markkinoijat, pidimme tarpeellisena kaivaa totuus niiden takana värikäs Phenq arvioita.

 • Onko tuote yhtä hyvä kuin he ehdottavat?
 • Onko FDA hyväksytty?
 • Mitä sivuvaikutuksia?

Pidä käsittelyssä selvittää.

Sillä mikä on PhenQ? Ja miten tehokasta se Painonpudotus?

Onko PhenQ todella toimii? Yksityiskohtaisen tarkastelun

Paljas totuus on, että Phenq on ruokavalio pilleri.

Kukin paketti tulee pulloon, joka sisältää 60 pillereitä. Ilmeisesti yhtiö vastaa sen myynti mukaan he ovat palvelleet yli 190000 asiakasta eri puolilta maailmaa.

Emme voineet vahvistaa tätä seikkaa.

On kuitenkin kiistatonta, että tämä tuote on varsin suosittu.

Hieman taustaa tutkimus paljastaa, että se on valmistanut yritys menee jonka nimi ERGO Group Limited. Tämä on yritys perustuu Dubai, joka on osa Yhdistyneiden Emirates.

Toinen tuote valmistanut sama yhtiö on Testogen, joka on suunniteltu lisäämään testosteroni miehillä.

Mitä emme tiedä kuitenkaan on, jos yritys on Yhdysvalloissa tytäryhtiö tai jos ollenkaan se toimii sopusoinnussa normien ja Yhdysvalloissa.

Jotkut Phenq arvioita väittävät, että pilleri on valmistettu jo FDA: n hyväksymä laitos. Kuitenkin kurkistaa viranomaisten verkkosivuilla paljastaa, että FDA ei takaa tai hyväksyä tuotantolaitoksia ruokavaliota täydennetään tuotantoon.

Myönteistä kuitenkin, ei ole mitään mainintaa Phenq hallintoviranomaisia kuluttajien tietoisuutta osa verkkosivuilla. Tämä on hyvä asia , koska suosio se on hakenut markkinoilla, odotimme löytää sen mustalle listalle FDA jos ollenkaan se oli huijaus.

Mukaan virallisilla verkkosivuilla, tämä tuote auttaa polttaa varastoida rasvaa, parantaa energian tasoilla, kohottaa mielialaa, estää rasvan tuotannon ja estää ruokahalu.

Mutta jotta tämä onnistuisi, he suosittelevat otettava kaksi tablettia päivässä ( yksi aamiaisen aikana ja toinen lounaalla ).

Sinun ei tulisi ottaa toista pilleri jälkeen viisitoista koska lääke korkea kofeiinipitoisuus voi keskeyttää unirytmi.

Siitä mitä voisimme kerätä, Phenq on ollut markkinoilla nyt kolme vuotta, ja se on saatavana yksinomaan virallisilla verkkosivuilla. Siellä on myös ilmainen maailmanlaajuinen merenkulun ja 60 päivän palautusoikeuden.

Mitä Aineksista Phenq? Ja Do They pudottamaan painoa?

Tämä laihtuminen täydentää koostuu useammasta ainesosasta nimittäin: capsimax jauhe, kromipikolinaattia, kalsiumkarbonaattia, L-karnitiini, furmarate, nopal ja se pääainesosana-Lacys Tyhjennä.

Ellet ole tiedemiehiä, on todennäköistä, että sinulla ei ole aavistustakaan, mitä ne seitsemän on. Joten rikkoa niitä alas sinulle.

Capsimax Powder

Tämä on sekoitus paprika, niasiinia, kofeiinia ja piperine.

Paprika saadaan chilipaprika kasveista, jota on käytetty kautta aikojen aiheuttaa prosessin laihtuminen. Niasiinia tunnetaan myös B3-vitamiini, ja se on yleensä suositeltavaa muuntaa tallennettu rasvaa energiaksi.

Kofeiini on maineikkain sen kyky optimoida aineenvaihduntaa ja piperiiniä otteen mustapippuria on merkitystä rasvan vähentäminen.

kromipikolinaatti

Älä anna kuvitteellisella nimen hämätä, kromipikolinaattia on luonnollinen mineraali löytyy täysjyvätuotteita, vihanneksia ja hedelmiä.

Se tunnetaan yleisesti vastustamiseksi insuliiniresistenssiä. The Journal of Nutrition suosittelee sitä tukahduttamiseksi hiilihydraattien mielihalut ja sääntely verensokeri.

On myös näyttöä siitä, että kromipikolinaatti voi vähentää painonnousu tyypin 2 diabeteksessa.

Kalsiumkarbonaatti

Tämä on ravinnon kalsiumia.

Ei ole paljon tietoa siitä, mitä tämän ainesosan tekee Suhteen laihtuminen vaikka Phenq väittää, että se rohkaisee rasvanpolttoa.

Toistaiseksi ei ole olemassa tieteellisiä tutkimuksia tätä väitettä tukemaan. Onneksi kalsiumkarbonaattia on suhteellisen turvallinen ainesosan ja säästää kohtalainen sivuvaikutuksia, on suositeltavaa rakentaa terveen lihaksia ja parantaa kardiovaskulaaristatuksen .

L-karnitiini furmaraatti-

L-karnitiini furmaraatti- on proteiinin muodossa rakennuspalikan ( tunnetaan myös aminohappo ), joka esiintyy lähinnä avokado ja maitotuotteet.

Tutkimus osoittaa, että tämä on olennainen rooli energiantuotannossa ja rasva-aineenvaihduntaa.

Marylandin yliopiston Medical Center väittää, että hyvin vähän näyttöä on osoittaa, kuinka L-karnitiini voi auttaa laihtuminen, vaikka jotkut tutkimukset osoittavat täydentää voi lisätä lihasmassaa.

Nopal

Tämä saadaan kookospähkinän, ja se on tunnettu antioksidantti ominaisuuksia.

Mukaan artikkelin mukaan ”Journal of Clinical Nutrition” julkaistiin vuonna 2014, tämä voi vähentää hapettumista lipidien varmistaa et vain menettää rasvaa, mutta siihen terveellä tavalla .

Vielä toisessa tutkimuksessa johtaa tohtori Maria Fernandez Kalifornian Nopal osoitettiin johtavan 28 prosentin kolesterolitasojen laskiessa.

a-Lacys Tyhjennä

Tämä on patentoitu kaava, joka sisältää kysteiiniä ja ALA (Alfalipoiinihappo).

Tämä aine toimii ohjaamalla ja neutraloivat radikaaleja, jotka ovat syynä ikääntymiseen, intensiivistä koulutusta ja yleistä kehon häiriöt.

Jotkut tutkijat ovat hyvitetään a-Lacy nollata on peli-vaihtaja Phenq ja luultavasti syy sen tehokkuutta ja voimaa .

Onko Kiinteät tieteen tehokkuuden varmistamiseksi Nämä PhenQ Ainekset?

Emme löytäneet mitään tutkimuksia tehdään tuotteesta yleensä. Onnistuimme kuitenkin törmännyt tutkimuksiin tehty Phenq yksilöllisiä ainesosia.

Ensimmäinen tutkimus osoittaa kohti tehokkuutta Capsimax aine ja se on nimeltään ” kapsaisinoidi ja capsinoids : Mahdollinen rooli painonhallintaan? Systemaattinen katsaus todisteita.”

Toukokuulta 22, 2012 tutkimukseen osallistui 563 osallistujaa ja totesi, että vaikka kapsaisinoidi eivät maaginen luoteja laihtuminen, on huomattavasti näyttöä siitä, että ne voivat olla rooli osana painonhallintaa.

Vielä toisessa pilotissa, 113 satunnaistettiin ihmiset käytettiin testaamaan tehokkuutta kromipikolinaatti tukahduttamaan hiilihydraatti himo.

8 viikon Rutiiniseurannan, tulokset tutkimuksen mukaan alkuaine kromi voi auttaa hallitsemaan hiilihydraattien himo.

Viimeisen tutkimuksen löysimme läheisesti liittyvillä laihtuminen tuote on ”Kofeiini ja liikunta: aineenvaihduntaa, kestävyyttä ja suorituskykyä”, joka on päivätty 2001 Yhdysvaltain National Library of Medicine (National Institute of Health).

Tämä tutkimus vahvistaa, että todellakin, kofeiini voi parantaa prosessin rasvan hapettumista säästämällä Lihasglykogeeni, joka luo suotuisan solunsisäisessä ympäristössä, jotka parantavat aineenvaihduntaa .

Tätä varten vaikka ei ole olemassa tieteellisiä tutkimuksia tehty tuotteen kokonaan, on selvää, että jotkut (jos ei kaikki) aineelle siinä voi työskennellä symbiotically auttaa sinua toteuttamaan laihtuminen maalia.

Mitkä ovat tärkeimmät hyödyt PhenQ?

Matka laihdutus on ylivoimainen yksi, varsinkin kun yksi on nopeus saavuttaa huippunsa.

Oppaita, vinkkejä ja hakata lähtöisin kaikkiin suuntiin, se on tärkeää ymmärtää, että lopullinen peli-vaihtaja on oltava all-in-one, tieteellisesti testattu tuote.

Joten jälleen kerran herää kysymys, onko Phenq tavata leikata?

Olkaamme punnita joitakin sen koituva hyöty.

rasvanpolttoon

Tämä ruokavalio pilleri väittää parantaa laihtuminen lisäämällä kehon aineenvaihduntaa korko ja lisäämällä omaa thermogenic korko.

Jossain määrin, että teoria kuulostaa tosi. Mutta on syytä huomata, että nämä kaksi tekijää eivät yksin riitä aiheuttamaan pitkäaikaisen rasvaa tappio.

Pysähtymättä Fat Production

Monet ihmiset eivät tiedä tätä, mutta yleensä polttaa rasvaa ja hallita paino on melko vaikeaa, koska uuden rasvan pitää tuotetaan.

Hyviä uutisia kaikille harkitsevat Phenq on, että se väittää auttaa lopettamaan tuotannon uusien rasvaa. Tämä saavutetaan tehostamalla maksan muuntaa hiilihydraatteja rasvaa.

Phenq on tunnettu myös vähentää hiilihydraatteja mielihalut ja että menee pitkälle tilanteen hallitsemiseksi.

Hillitsemiseksi ruokahalua

Epäilemättä tällä pilleri voi auttaa kesyttää nälkää. Aineista sisältyvät se edistää kylläisyyden tunnetta ja vakauttaa ruoansulatuskanavan.

Joka mahdollistaa vain kiinni avaimen ateriaa päivässä. Se tarkoittaa myös sitä todennäköisyyttä rikkovia ruokavalioon sääntöjä heittäytyvät epäterveellinen välipala pienenee edelleen.

On todellakin valtava tieteellistä tukea tätä menetelmää .

Tehostaminen energiatasot

Yksi suurimmista huolenaiheista, että syntyy, kun yksi lähtee laihtuminen tehtävänä on, miten hallita energian tasoilla.

Laihduttaminen, pätkäpaastokin ja tiukka käyttäessään voi tehdä tuhojaan teitä aiheuttaa voit hidastaa teidän day-to-day toimintaa.

Se ei kuitenkaan päde Phenq. Paitsi lisäämällä energian tasoilla, se on korkea kofeiinia pitää sinut keskittynyt ja motivoitunut koko päivän.

Tehostaminen Mood

Phenq on täynnä mielialan parantavia ominaisuuksia.

Eri Phenq arviot viittaavat siihen, että se kokonaan poistaa äkäinen tunne ulos elämästäsi. Käyttäessään voi parantaa mielialaa liikaa, joten jos voit hallita puristaa muutaman tunnin kuntosalilla tuotetta käytettäessä, voit huomata merkittäviä parannuksia mielentilaan.

Mikä parasta, pilleri antaa harkinnan sinun temperamenttinsa kautta mielialan tehostavia ominaisuuksia lisäksi parantaa oman ruumiinrakenne.

Onko mahdollista, PhenQ sivuvaikutuksia pelätä?

Yksi tärkeimmistä ainesosat tämä ruokavalio pilleri on kofeiinia, joka huolimatta tehostaa energian tasoilla voivat häiritä nukkumistavoissa. Siksi on suositeltavaa ottaa tämä ainoastaan aamiainen ja lounas .

Samaan hengenvetoon, jos olet raskaana tai imetät sinun kannattaa hakea lupaa lääkäriltä. Sama asia pätee, jos sinulla on krooninen, ennestään sairaus tai jos käytät muita lääkkeitä .

Jotain mielenkiintoista PhenQ on, että suurin osa ihmisistä, jotka ovat käyttäneet sitä ole raportoitu haittavaikutuksia sen käytöstä. Maltillisen sivuvaikutuksia toistaiseksi raportoitu muun muassa:

 • huoli
 • Hermostuneisuus
 • oksentelu
 • Pahoinvointi
 • ruoansulatuskanavan kysymyksiä

Toinen mahdollinen haittapuoli tämän tuotteen on, että sen painon pudotukseen rajoittaa vain lyhyen aikaa.

Eli sinun täytyy omaksua terveellistä elämäntapaa käytön jälkeenkään se muuten saatat silti lihoa muutamaa vuotta myöhemmin.

Kun kaikki on sanottu ja tehty, me silti tuntea enemmän tieteellisiä tutkimuksia tarvitse tehdä tätä ruokavaliota pilleri erityisesti tutkimaan niiden pitkäaikaisvaikutuksia terveyteen.

Mistä voin ostaa PhenQ?

Koska sen kasvava suosio, Phenq on altis huijauksia.

Kyllä, uskokaa pois, siellä on niin paljon ihmisiä, jotka haluaisivat hyötyä onnistumisen tuotteen. Ja välttää saada kaltoin Wheeler-jälleenmyyjät, haluat varmistaa vain hankkia tätä tarjontaa hyvämaineinen lähteestä.

Nyt, ruokavalio pilleri on yksinomaan saatavilla virallisilla verkkosivuilla. Avaintekijöitä varoa vain olla varma, että saat oikeanlainen ovat:

 • Tyytyväisyystakuu politiikkaa
 • Kattava luettelo ainesosista
 • Ilmainen maailmanlaajuinen merenkulun

Pro ja con käyttää PhenQ Fat Burner

Mitä Ymmärrän kun tekee Tutkimukseni on, että suurin osa PhenQ Arviot verkossa vain puhua hyvä puoli tästä tuotteesta. Se on lähinnä koska ne kompensoidaan niiden arvioita.

Vaikka tämä sivusto hyväksyy affiliate komissioiden, ( katso kotisivumme vastuuvapauslauseke ), minun Tavoitteena on tarjota 100% puolueettoman arvion jotta teille lukija voi tehdä koulutettu tietoisen päätöksen.

Niin että on sanottu, tässä on sekä plussat ja miinukset PhenQ mitään jätetty pois.

Plussat

 • Reshapes yleistä ruumiinrakenne
 • Lisää aineenvaihduntaa
 • Parantaa elämänlaatua
 • Edistää tuottavuutta päivällä
 • Parantaa lihasten kasvua, sillä hyvin äänisen elin
 • Työskentelee muuten 100% luonnollinen tapa

Haittoja

Pieni epäily kanssa muutoin lähes täydellinen tuote olisi, että sen hinta on hieman korkeampi kuin muissa täydentää saatavilla. Mutta kuten joku, joka on todella haluavat voittaa pullistuman, olisimme mieluummin maksat palkkion saada joitakin merkittäviä tuloksia kuin halpa hinta vain pettyä.

Real arviot ja käyttäjäkokemukset entisten PhenQ Asiakkaat

”Olen käyttänyt PhenQ 2 päivän ajan ja olen täysin kadottanut ruokahalu mikä on hyvä, koska ennen kuin pystyin kirjallisuuden syödä talon alas. Hyvä niin.”- Lena

Kokemukseni on paras olen ollut, lähinnä koska olen menettänyt noin 30 kiloa, koska olen tilannut ensimmäinen pullo 3. tammikuuta Rakastan PhenQ ja ostan sen uudestaan ja uudestaan, kunnes minä saavuttamaan tavoitteeni. ”- Christina Murphy

”Se ei ole ihme pilleri ja en menettänyt 36 kiloa yli yön. Keskimäärin Olen menettänyt noin 4 kiloa viikossa. Se ei todellakaan toimi, jos pysy siinä.”- Emily Walker

Tuomio: Onko PhenQ työ ja sitä suositellaan?

Meidän alimmalla rivillä PhenQ katsauksissa on, että ensinnäkin me rakastamme sitä, että tätä tuotetta myydään kanssa 60 päivän palautusoikeuden .

Kuitenkin olimme hieman vastahakoisia antamaan sille kymmenen kymmenestä rating koska joidenkin valitukset liittyvät sivuvaikutukset, kuten pahoinvointi ja päänsärky. Olemme kuitenkin melko varmoja, että PhenQ toimii, vain että joillekin ihmisille, se vie jonkin aikaa tottua siihen.

1 PULLON
65.95€
Jälleenmyynti: 75.95€
Säästöt 10.00€
osta nyt »
2 PURKIA + 1 ILMAISEKSI
129.95€
Jälleenmyynti: 227.85€
Säästöt 97.90€
osta nyt »
3 PURKIA + 2 ILMAISTA + ILMAINEN ADVANA CLEANSE
174.95€
Jälleenmyynti: 379.75€
Säästöt 204.80€
osta nyt »

klikkaa tästä tilata PhenQ virallisilla verkkosivuilla »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

OSTA NYT »