PhenQ Review ~ Fungerar det verkligen för viktminskning? Den oförvanskade sanningen Slutligen Revealed

Home » Review » phenq » PhenQ Review ~ Fungerar det verkligen för viktminskning? Den oförvanskade sanningen Slutligen Revealed

Om du är trött på att försöka olika viktminskning metod med små eller inga resultat att visa upp, så är det antagligen en bra idé att ge bantningspiller som  PhenQ ett försök.

[TTT] - övervikt

Om du har besökt vår blogg innan då du vet att jag är en stor förespråkare av högkvalitativa Garcinia kosttillskott. Men det finns andra stora kosttillskott som kan hjälpa dig att få fantastiska resultat viktminskning.

Den Sanningen är att det finns många typer som du kan prova, inklusive:  

 • fett blockerare,
 • carb blockerare
 • och så vidare.

Men i efterhand jag vill fokusera på ett mycket populärt märke som skapar en hel del surr på nätet. Det är PhenQ.

Redan från början vill jag erkänna att det mesta av Phenq recensioner som jag är för närvarande ser på nätet har verkligen fått under min hud.

Nästan varje diet piller granskare verkar ha detta märke anges bland de bästa valen. Med tanke på att vi lever i en värld där det är extremt svårt att skilja äkta granskare från giriga marknadsförare, fann vi att det är viktigt att avslöja den verkliga sanningen bakom de färgglada Phenq recensioner.

 • Är produkten så bra som de föreslår?
 • Är det FDA-godkända?
 • Vilka är biverkningarna?

Fortsätt läsa för att ta reda på.

Så vad exakt är PhenQ? Och hur effektivt är det för viktminskning?

Har PhenQ egentligen? En detaljerad genomgång

Den enkla sanningen är att Phenq är en diet piller.

Varje paket kommer i en flaska innehållande 60 piller. Tydligen det företag som ansvarar för försäljningen säger att de har tjänat över 190.000 kunder från hela världen.

Det gick inte att verifiera detta faktum.

Det finns dock inget tvivel om att denna produkt är mycket populär.

Lite mer bakgrunds forskning visar att den är tillverkad av ett företag går under namnet ERGO Group Limited. Detta är ett företag baserat i Dubai, som är en del av Förenade Emiraten.

En annan produkt som tillverkas av samma företag är Testogen, som syftar till att öka testosteron hos män.

Vad vi vet inte men är om företaget har ett amerikanskt dotterbolag eller om alls det fungerar i linje med de normer och praxis i USA.

Vissa Phenq recensioner hävdar att p-piller är tillverkad i en FDA godkänd anläggning. Men en titt på förvaltningar hemsida visar att FDA inte certifiera eller godkänna tillverkningsanläggningar för kosttillskott produktion.

Positivt finns dock ingenting om Phenq på förvaltningar konsumenternas medvetenhet delen av webbplatsen. Detta är en bra sak eftersom med populariteten har hämtat ut på marknaden, vi skulle ha förväntat att hitta den svartlistad av FDA om alls det var en bluff.

Enligt den officiella hemsidan, hjälper denna produkt bränna lagrat fett, öka energinivåer, höja humöret, blockerar fettproduktion och dämpar aptiten.

Men för att detta ska ske, de rekommenderar att ta två tabletter per dag ( ett under frukost och en annan under lunchen ).

Du ska inte ta ett piller efter 15:00 på grund av läkemedlets höga koffeinhalt kan avbryta dina sömnvanor.

Från vad vi skulle kunna samla in, har Phenq funnits på marknaden i tre år nu och det är endast tillgänglig från den officiella hemsidan. Det finns också fri världs omfattande leverans och en 60-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Vilka ingredienser Make Up Phenq? Och gör de underlätta viktminskning?

Denna viktminskning tillägg består av flera ingredienser nämligen capsimax pulver, krompikolinat, kalciumkarbonat, L-karnitin, furmarate, nopal och det huvudsakliga ingrediens en-Lacys Återställ.

Om du inte är en forskare, är chansen att du har ingen aning om vad de sju är. Så låt oss bryta ner dem åt dig.

Capsimax Pulver

Detta är en blandning av capsicum, niacin, koffein och piperin.

Capsicum erhålles från chili peppar växter som har använts sedan urminnes tider för att inducera processen för viktminskning. Niacin är också känd som vitamin B3 och det är allmänt rekommenderas för konvertering lagrat fett till energi.

Koffein är känd för sin förmåga att optimera metabolism och piperin ett extrakt av svartpeppar spelar en roll i fett minskning.

Chromium Picolinate

Låt inte den tjusiga namnet lura dig, är chromiumpicolinate ett naturligt mineral som finns i fullkorn, grönsaker och frukter.

Det populärt kallas för att motverka insulinmotstånd. The Journal of Nutrition rekommenderar det för att undertrycka kolhydrater cravings och reglering av blodsockernivåer.

Det finns också belägg för att chromiumpicolinate kan minska viktökning hos typ 2-diabetes.

Kalciumkarbonat

Detta är ett diet form av kalcium.

Det finns inte mycket information om vad denna ingrediens gör när det gäller viktminskning trots Phenq hävdar att det uppmuntrar fettförbränning.

Hittills finns det inga vetenskapliga studier att backa detta påstående. Lyckligtvis är kalciumkarbonat en relativt säker ingrediens och spara för måttliga biverkningar rekommenderas för att bygga friska muskler och förbättra kardiovaskulära funktioner .

L-karnitin Furmarate

L-karnitin Furmarate är en form av protein byggsten ( även känd som aminosyra ) som huvudsakligen påträffas i avokado och mejeriprodukter.

Forskning visar att det spelar en viktig roll i energiproduktionen och fettomsättningen.

University of Maryland Medical Center hävdar att mycket lite bevis finns för att visa hur L-karnitin kan hjälpa till viktminskning, trots vissa studier som visar tillägget kan öka muskelmassan.

nopal

Detta erhålles från kokosnöt och det är känt för sina antioxiderande egenskaper.

Enligt en artikel av ”Journal of Clinical Nutrition” som publicerades i 2014, kan detta minska oxidativ skada på lipider se till att du inte bara förlora fett men gör det på ett sunt sätt .

I ytterligare en studie ledd av Dr Maria Fernandez of California, har Nopal visat sig leda till en 28 procent nedgång i kolesterolnivåer.

a-Lacys Återställ

Detta är en patenterad formel som innehåller cystein och ALA (alfaliponsyra).

Denna ingrediens fungerar genom att kontrollera och neutralisera radikaler som tillskrivs åldrande, intensiv träning och allmänna kroppsstörningar.

Vissa forskare har tillgodo a-Lacy återställning för att vara spel-växlare i Phenq och förmodligen orsaken till dess effektivitet och kraft .

Finns det någon fast Science att verifiera effektiviteten av dessa PhenQ ingredienser?

Vi hittade inga studier gjorda om produkten i allmänhet. Men vi lyckades komma över studier som gjorts på Phenq individuella ingredienser.

Den första studien pekar mot effektiviteten av Capsimax Pulver och det heter ” Capsaicinoids och capsinoids : En potentiell roll för viktkontroll? En systematisk genomgång av bevis.”

Daterat 22 maj 2012, deltar i studien 563 deltagare och konstaterade att även om capsaicinoids inte magiska kulor för viktminskning, det finns påtagliga bevis för att de kan spela en roll som en del av viktkontroll.

I ännu en pilotstudie, var 113 randomiserade människor används för att testa effektiviteten av Chromium Picolinate undertrycka kolhydrater begäret.

Efter 8 veckors rutinmässig övervakning, resultaten av studien föreslog att elementärt krom kan hjälpa till att kontrollera kolhydrater begäret.

Den senaste studien fann vi nära anknytning till denna viktminskning produkt är ”Koffein och motion: metabolism, uthållighet och prestation”, som är daterad 2001 på den amerikanska National Library of Medicine (National Institute of Health).

Denna studie bekräftar att faktiskt kan koffein förbättra processen av fett oxidation genom att bespara muskel glykogen, vilket skapar en gynnsam intracellulär miljö som ökar ämnesomsättningen .

För detta ändamål, trots att det inte finns några vetenskapliga studier som gjorts på produkten helt, är det klart att en del (om inte alla) ingredienser som ingår däri kan arbeta i symbios för att hjälpa dig att förverkliga dina mål viktminskning.

Vad är några av de främsta fördelarna med PhenQ?

Resan för att förlora vikt är en överväldigande en, speciellt när man behöver hastigheten att nå toppen.

Med guider, tips och hackar kommer från alla håll, är det viktigt att inse att det slutliga spel-växlare måste vara en allt-i-ett, vetenskapligt testad produkt.

Så än en gång en fråga uppstår, gör Phenq träffa snittet?

Låt oss väga in på några av sina upplevda fördelar.

bränna fett

Denna diet piller anspråk på att förbättra viktminskning genom att öka kroppens ämnesomsättning och öka sin termogena takt.

Till viss del den teorin låter sant. Men det är värt att notera att dessa två faktorer ensam är inte tillräckligt för att framkalla en långsiktig viktminskning.

Stoppa fettproduktion

Många människor vet inte detta, men i allmänhet bränna fett och hantera vikt är ganska svårt eftersom nya fettet håller produceras.

Några goda nyheter för alla som funderar på att använda Phenq är att den påstår sig hjälpa till att stoppa produktionen av nya fett. Detta åstadkommes genom att öka effektiviteten i levern vid omvandling kolhydrater till fett.

Phenq är också känt för att minska kolhydrater cravings och som går långt i att kontrollera situationen.

Att bromsa din aptit

Ingen tvekan kan använda detta piller hjälpa tämja din hunger KVAL. Några av ingredienserna som ingår i det att främja en känsla av mättnad och stabilisera matsmältningssystemet.

Det gör det möjligt att endast hålla sig till de viktigaste måltider om dagen. Det innebär också att din sannolikheten att bryta din diet regler genom att hänge sig åt en ohälsosam mellanmål minskas ytterligare.

I själva verket finns det enorma vetenskapliga bevis för att backa denna metod .

Boosting energi nivåer

En av de största bekymmer som uppstår när man ger sig ut på en viktminskning uppdrag är hur man ska hantera energinivåer.

Bantning, intermittent fasta och rigorös utöva kan ta en vägtull på dig så att du måste sakta ner på din dag till dag aktiviteter.

Det är dock inte fallet med Phenq. Förutom att öka din energi nivåer, är det hög koffeinnivåer hålla dig fokuserad och motiverad hela dagen.

Öka ditt humör

Phenq är lastat med humörhöjande egenskaper.

Olika Phenq recensioner tyder på att det helt bort cranky känslan av ditt liv. Utövar kan förbättra ditt humör också, så om du klarar av att pressa ett par timmar på gymmet när du använder produkten, skulle du märka stora förbättringar i ditt humör.

Bäst av allt, ger piller noggrant övervägande till humöret genom sina humörhöjande egenskaper förutom att förbättra din kropp.

Är det något PhenQ biverkningar att oroa sig för?

En av de viktigaste ingredienserna i denna diet piller är koffein, som trots att öka din energi nivåer kan störa din sömn. Det är därför det rekommenderas att ta endast under frukost och lunch .

I samma andetag, om du är gravid eller ammar då kanske du vill söka tillstånd från din läkare. Samma fall gäller om du har några kroniska, redan existerande medicinska tillstånd eller om du tar andra läkemedel .

Något intressant PhenQ är att majoriteten av människor som har använt det har inte rapporterats biverkningar från dess användning. Av de moderata biverkningar hittills rapporterats är:

 • Oro
 • Nervositet
 • kräkningar
 • Illamående
 • mag-frågor

En annan potentiell nackdel med att använda denna produkt är att dess viktminskning effekter endast begränsas under en kort tid.

Det vill säga att du måste anamma en hälsosam livsstil även efter att ha använt det annars kan du fortfarande upp i vikt några få år senare.

När allt är sagt och gjort, fortfarande känner vi mer vetenskapliga studier behöver utföras på denna diet piller särskilt för att fastställa dess långsiktiga effekter på hälsan.

Var kan jag köpa PhenQ?

På grund av sin växande popularitet är Phenq benägna att bedrägerier.

Ja, tro mig, det finns så många människor som vill dra nytta av framgången för denna produkt. Och för att undvika att få en raw deal från Wheeler-återförsäljare, du vill ser till att du bara köpa denna försörjning från en känd källa.

För nu är diet piller enbart tillgänglig på den officiella hemsidan. Några viktiga element för att hålla utkik efter bara vara säker på att du får rätt affären inkluderar:

 • Pengarna tillbaka garanti politik
 • Omfattande ingrediensförteckning
 • Gratis världsomspännande sjöfart

Pro och nackdelar med att använda PhenQ Fat Burner

Vad jag inser samtidigt som man gör min forskning är att de flesta av PhenQ recensioner på nätet bara tala om den goda sidan av denna produkt. Det beror främst på att de håller på att kompenseras för sina recensioner.

Även om denna webbplats accepterar affiliate provision, ( se vår hemsida disclaimer ), är mitt mål att ge 100% Rekommendationer så att du min läsare kan göra ett välgrundat ett välgrundat beslut.

Så med detta sagt, här finns både fördelar och nackdelar med PhenQ med ingenting utelämnats.

Pros

 • Omformar din totala fysik
 • Ökar din ämnesomsättning
 • Förbättrar din livskvalitet
 • Främjar din produktivitet under dagen
 • Förbättrar muskeltillväxt, för en väl tonad kropp
 • Fungerar i en 100% naturligt sätt

Nackdelar

Små betänkligheter med den annars nästan perfekt produkt skulle vara att priset är något högre än andra kosttillskott tillgängliga. Men som någon som verkligen vill slå bula, vi skulle hellre du betalar en premie för att få några anmärkningsvärda resultat än ett billigt pris bara för att bli besviken.

Real recensioner och omdömen av tidigare PhenQ Kunder

”Jag har använt PhenQ under 2 dagar nu och jag har helt förlorat min aptit vilket är bra eftersom innan jag kunde litterära äta huset ner. So far so good.”- Lena

Min erfarenhet har varit det bästa jag har haft, främst eftersom jag har förlorat omkring 30 pounds sedan jag beställde min första flaskan januari 3. Jag älskar verkligen PhenQ och jag ska köpa den om och om igen tills jag når mitt mål. ”- Christina Murphy

”Det är inte ett mirakel piller och jag ville inte förlora 36 pounds över natten. I genomsnitt jag förlorade ca 4 pounds per vecka. Det spelar verkligen fungera om du hålla fast vid det.”- Emily Walker

Bedömning: Har PhenQ arbete och rekommenderas?

Vår nedersta raden på PhenQ betyg är att först av allt vi älskar det faktum att denna produkt säljs med en 60-dagars pengarna-tillbaka-garanti .

Men var vi lite tveksamma till att ge det en tio av tio betyg på grund av några klagomål kopplade till biverkningar som illamående och huvudvärk. Men vi är ganska övertygade om att PhenQ fungerar endast för vissa människor tar det lite tid att vänja sig vid det.

1 FLASKA
65.95€
Besparingar: 75.95€
Återförsäljare 10.00€
köp nu »
2 FLASKOR + 1 GRATIS
129.95€
Besparingar: 227.85€
Återförsäljare 97.90€
köp nu »
3 FLASKOR + 2 GRATIS + GRATIS ADVANARENGÖRING
174.95€
Besparingar: 379.75€
Återförsäljare 204.80€
köp nu »

Klicka här för att beställa PhenQ från den officiella hemsidan »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

BUY NOW »