PhenQ Преглед ~ Има ли наистина работа за отслабване? Безпристрастния Истината накрая разкри

Home » Review » phenq » PhenQ Преглед ~ Има ли наистина работа за отслабване? Безпристрастния Истината накрая разкри

Ако сте уморени от опитва различен метод за отслабване с малко или никакви резултати, за да се покаже за това, тогава е най-вероятно е добра идея да се даде хапчета за отслабване, като  PhenQ опитам.

[ТТТ] - наднормено тегло

Ако сте посетили нашия блог преди това ли, че аз съм голям привърженик на висококачествени Garcinia добавки. Въпреки това, има и други големи добавки, които могат да ви помогнат да получите невероятни резултати за отслабване.

Истината на въпроса е, че има много видове които можете да опитате, в това число:  

 • мазнини блокери,
 • въглехидрати блокери
 • и т.н.

Въпреки това, в този пост искам да се съсредоточи върху много популярна марка, която създава много бръмча онлайн. Това е PhenQ.

Още от самото начало, бих искал да признаем, че повечето от Phenq Отзиви, че Аз съм в момента виждаме онлайн са наистина ми под кожата.

Почти всяка диета хапчето рецензент изглежда да има тази марка в списъка на най-добрите възможности за избор. Като се има предвид, че живеем в един свят, където това е изключително трудно да се направи разграничение истински рецензенти от алчни търговци, ние открихме, че е важно да разкрие истината зад тези колоритни коментари Phenq.

 • Продуктът не е толкова добър, колкото те предложили?
 • Дали е FDA одобрени?
 • Какви са страничните ефекти?

Дръжте четене, за да разберете.

Така че какво точно се PhenQ? И доколко е ефективна Това за отслабване?

Дали PhenQ действително работят? Подробен преглед

Простата истина е, че Phenq е диета хапче.

Всеки пакет се предлага в бутилка, включващ 60 хапчета. Очевидно е, че фирмата, която отговаря за продажбите си казва, че те са служили над 190 000 клиенти от цял ​​свят.

Ние не успяхме да потвърдим този факт.

Въпреки това, няма спор, че този продукт е доста популярен.

Малко по-фон изследвания установи, че той е произведен от фирма става с името ERGO Group Limited. Това е компания, базирана в Дубай, който е част от Обединените емирства.

Друг продукт, произведен от същата компания е тестоген, която има за цел да даде тласък на тестостерон при мъжете.

Какво не знаем обаче е, ако фирмата има дъщерно дружество в САЩ, или ако изобщо тя работи в съответствие със стандартите и практиките на Съединените щати.

Някои коментари Phenq твърдят, че хапчето се произвежда в FDA одобри съоръжението. Въпреки това, един поглед на сайта на администрации показва, че FDA не удостовери, или одобри производствени мощности за производство на хранителни добавки.

Положително е обаче, че не се споменава на Phenq на секцията администрации на потребителите на информираността на сайта. Това е хубаво нещо , защото с популярността го е прочела на пазара, щяхме да се очаква тя да е в черния списък от FDA, ако изобщо това е измама.

Според официалния сайт, този продукт помага изгаря натрупаните мазнини, повишаване на енергийната нива, издигнат настроение, блокира производството на мазнини и подтиска апетита.

Но, за да може това да се случи, те препоръчват прием на две таблетки дневно ( едно време на закуска и друг по време на обяд ).

Не трябва да приемате друго хапче след 15:00 защото високо съдържание на кофеин на лекарството може да се прекъсне си навици за сън.

От това, което бихме могли да се съберат, Phenq е на пазара от три години и е изключително достъпен от официалния сайт. Налице е също безплатно в световен мащаб корабоплаването и 60-дневна гаранция за връщане на парите.

Какво Съставки Make Up Phenq? И Да, те способстват за Отслабване?

Тази добавка за отслабване се състои от няколко съставки, а именно: capsimax прах, хром пиколинат, калциев карбонат, L-карнитин, фумарат, Nopal и основна съставка-Lacys нулирани.

Освен ако не сте учени, шансовете са, че вие ​​нямате представа какви са тези седем са. Така че нека да ги съборят за вас.

Capsimax Прах

Това е смесица от люта чушка, ниацин, кофеин и пиперин.

Capsicum се получава от люта чушка растения, които са били използвани от древни времена за предизвикване процеса на загуба на тегло. Ниацин е известен също като витамин В3 и обикновено се препоръчва за превръщане на натрупаните мазнини в енергия.

Кофеинът е известен със способността си да се оптимизира обмяната на веществата и пиперин екстракт от черен пипер играе роля в намаляване на мазнините.

хром пиколинат

Не позволявайте на фантазия името да ви заблуди, хром пиколинат е естествен минерал открит в пълнозърнести храни, зеленчуци и плодове.

Той е известен за противодействие на инсулинова резистентност. Списанието на хранене препоръчва за потискане на апетита и въглехидратни регулиране на нивата на кръвната захар.

Съществуват и доказателства, че хром пиколинат може да намали наддаване на тегло при диабет тип 2.

Калциев карбонат

Това е хранителна форма на калций.

Няма много информация за това какво прави тази съставка по отношение на загуба на тегло, въпреки че Phenq твърди тя насърчава изгарянето на мазнините.

Досега няма научни изследвания, за да подкрепят това твърдение. За щастие, калциев карбонат е сравнително безопасна съставка и запазете за умерени странични ефекти, се препоръчва за изграждане на здрави мускули и подобряване на сърдечно-съдовите функции .

L-карнитин фумарат

L-карнитин фумарат е форма на протеин изграждащ блок ( известен също като амино киселина ), който се намира главно в авокадо и млечни продукти.

Изследванията показват, че това играе съществена роля в производството на енергия и метаболизма на мазнините.

Университетът на Мериленд Медицински център твърди, че съществува много малко доказателства, за да покаже колко L-карнитин може да помогне при загуба на тегло, въпреки някои изследвания, показващи добавка може да увеличи мускулната маса.

Nopal

Това се получава от кокосово и е известен със своите антиоксидантни свойства.

Според статия от "списание за клинично хранене", публикувана през 2014 г., това може да намали окислително увреждане на липидите ви гарантира не само губят мазнини, но го правят по здравословен начин .

В още едно друго проучване, водена от д-р Мария Фернандес на Калифорния, Nopal е доказано, че да доведе до 28% спад в нивата на холестерола.

а-Lacys Reset

Това е патентована формула, която съдържа цистеин и ALA (Alpha Lipoic Acid).

Тази съставка работи чрез контролиране и неутрализиране радикали, които се приписват на стареене, интензивни тренировки и общи нарушения на тялото.

Някои изследователи са кредитирани по-Лейси нулиране за това, че промени играта в Phenq и най-вероятно причината за нейната ефективност и мощност .

Има ли някакви Solid науката да се провери ефективността на тези PhenQ Състав?

Не успяхме да намерим никакви изследванията, направени за продукта като цяло. Въпреки това, ние успяхме да попаднете на изследванията, направени за отделните съставки Phenq му.

Първото проучване сочи към ефективността на Capsimax Прах и е озаглавена " Capsaicinoids и capsinoids : Потенциална роля за регулиране на теглото? Систематичен преглед на доказателства. "

От 22 май 2012 г. В изследването са участвали 563 участници и отбеляза, че макар капсаициноиди не са магически куршуми за загуба на тегло, има съществени доказателства, че те могат да играят роля като част от управлението на теглото.

В друг пилотно проучване, 113 рандомизирани души са били използвани, за да се тества ефективността на хром пиколинат в потискане въглехидратна.

След 8 седмици на рутинно наблюдение, резултатите от проучването показват, че елементарен хром може да помогне за контрол въглехидратна.

Последното проучване установихме, тясно свързан с този продукт за отслабване е "Кофеин и упражнения: метаболизъм, издръжливост и производителност", който е с дата 2001 г. за Националната библиотека на САЩ по медицина (Национален институт по здравеопазването).

Това проучване потвърждава, че наистина, кофеин може да подобри процеса на окисление на мазнините от съхраняващи мускулния гликоген, което създава благоприятна вътреклетъчната среда, която се засили обмяната на веществата .

За тази цел, въпреки че няма научни изследвания, направени на продукта изцяло, то е ясно, че някои (ако не всички) съставки, включени в него могат да работят симбиоза да ви помогне да осъзнаете вашите цели загуба на тегло.

Кои са някои от основните ползи от PhenQ?

Пътуването на отслабване е пълен един, особено когато човек се нуждае от скоростта, за да стигнат до върха.

С ръководства, съвети и хакове, идващи от всички посоки, че е важно да се разбере, че най-добрата игра-чейнджър трябва да е всичко-в-едно, научно тестван продукт.

Така че отново възниква един въпрос, има ли Phenq срещне разреза?

Нека да тежи в някои от възприетите ползи.

изгаряне на мазнини

Тази диета хапче твърди, за да се подобри загуба на тегло чрез увеличаване на скоростта на метаболизма на тялото и увеличаване на нечии термогенни процент.

До известна степен тази теория звучи вярно. Но си струва да се отбележи, че само на тези два фактора не са достатъчни, за да се предизвика дългосрочна загуба на мазнини.

Спирането на мазнини Производство

Много хора не знаят това, но като цяло изгаряне на мазнини и управление на теглото е доста трудно, защото нови мазнини пази се произвежда.

Някои добра новина за всеки, обмисля да използва Phenq е, че той твърди, че да помогнат за спиране на производството на нови мазнини. Това се постига чрез повишаване на ефективността на черния дроб при превръщането на въглехидратите в мазнини.

Phenq също се слави с намаляване на въглехидрати глад и че се извърви дълъг път в контролирането на ситуацията.

Ограничаване на апетита

Няма съмнение, че с помощта на това хапче може да помогне опитоми си глад. Някои от съставките, включени в него, насърчаване на чувство за ситост и стабилизиране на храносмилателната система.

Това дава възможност да се придържаме само към основните хранения за деня. Той също така означава, че вашият вероятност от счупване на правилата си диета спорт с нездравословна закуска намалява още повече.

Наистина, има огромно научни доказателства в подкрепа на този метод .

Увеличаване на притока на енергия

Един от най-големите опасения, които се появяват, когато човек се впуска в мисия за отслабване, е как да се управляват нивата на енергия.

Диета, с прекъсвания гладно и строг упражняване може да окаже влияние върху вас като ви да се забави от вашите ден за ден дейности.

Това обаче не е така с Phenq. Освен повишаване на енергийните нива, това е високо ниво на кофеин ви държи фокусирани и мотивирани през целия ден.

Увеличаване на вашето настроение

Phenq е натоварено с повишаване на настроението свойства.

Различни мнения Phenq предполагат, че тя напълно премахнато ексцентричен усещането от живота си. Движение може да подобри настроението ви също, така че ако можете да управлявате да изтръгне няколко часа в салона, когато използвате този продукт, вие ще забележите значителни подобрения в настроението ви.

Най-хубавото е, хапчето дава внимателна преценка на нрава си чрез своите повишаващи настроението свойства в допълнение към подобряване на вашата физика.

Съществуват ли възможни PhenQ странични ефекти да се притесняваш?

Една от основните съставки на тази диета хапчето е кофеин, който въпреки повишаване на енергийните нива може да се намесва с вашите моделите на съня. Ето защо е препоръчително да се вземе това само по време на закуска и обяд .

В едно изречение, ако сте бременна или кърмите тогава може да искате да се търси съгласие от Вашия лекар. Същият случай се прилага, ако имате някакви хронични, предварително съществуващи заболявания или ако приемате други лекарства .

Нещо интересно за PhenQ е, че мнозинството от хората, които са използвали това не са докладвали неблагоприятни последици от неговото използване. От досега средства за умерените странични ефекти включват:

 • безпокойство
 • нервност
 • повръщане
 • гадене
 • Храносмилателните проблеми

Друг потенциален недостатък на използването на този продукт е, че неговите ефекти за отслабване са ограничени само за кратко време.

Така да се каже , че трябва да прегърне здравословен начин на живот, дори и след използването му в противен случай може да продължите да си възвърне теглото някои няколко години за установяване на ред.

Когато всичко е казано и направено, ние все още се чувстват по научни изследвания трябва да бъдат проведени на тази диета хапче особено да се установи дългосрочните последици за здравето.

Къде мога да купя PhenQ?

Благодарение на своята нарастваща популярност, Phenq е склонна към измами.

Да, вярвам, че ме, има толкова много хора, които биха искали да се възползват от успеха на този продукт. И за да се избегне получаването на несправедливост от безскрупулен търговци, искате да се грижи да придобие само това захранване от реномиран източник.

За сега, на хапчето диета е изключително достъпно на официалния сайт. Някои от основните елементи, за да се грижа за само за да бъдете сигурни, че сте се правилното споразумение включва:

 • Парите обратно гаранция политика
 • Подробен списък на съставките
 • Безплатна доставка по целия свят

Про и против за използване на PhenQ Fat Burner

Това, което се реализира, докато правиш изследванията ми е, че повечето от коментарите PhenQ онлайн говорят само за добрата страна на този продукт. Това е главно, защото те се компенсират своите мнения.

Докато този сайт приема филиал на комисиите, ( вижте нашия уебсайт отказ от отговорност ), моята цел е да осигури 100% безпристрастен преглед, така че да ми четец може да направи информирано информирано решение.

Така че с това се каза, тук са двете плюсовете и минусите на PhenQ без да остане навън.

Професионалисти

 • Оформящо цялостната си физика
 • Увеличава метаболизма ви
 • Подобрява качеството на живота ви
 • Популяризира производителността си през деня
 • Подобрява растежа на мускулите, за добре тонизирана тялото
 • Работи в 100% естествен начин на

Против

Малки угризения с друго почти перфектно продукт би бил, че цената му е малко по-висока в сравнение с другите добавки на разположение. Но като човек, който наистина иска да победи на изпъкналост, ние скоро ще ви платят допълнително, за да получите някои забележителни резултати в сравнение с по-ниски цени само за да бъдат разочаровани.

Реални, отзиви и мнения на бившия PhenQ Клиенти

"Аз ползвам PhenQ за 2 дни, сега и аз съм напълно загубих апетит, което е добре, защото преди да успея да литературен яде залата. Дотук добре. "- Lena

" Опитът ми показва най-доброто, аз съм имал, най-вече защото са загубили около 30 паунда, тъй като аз поръчах първата ми бутилка януари 3. Аз наистина обичам PhenQ и аз ще го купя отново и отново, докато не постигне целта си. "- Кристина Murphy

"Това не е хапче чудо и аз не се губят 36 паунда за една нощ. Като цяло аз загубих около 4 паунда на седмица. Това наистина работи, ако се придържате към него. "- Емили Walker

Прогноза: Има ли PhenQ работа и се препоръчва?

Нашата долната линия на коментари PhenQ е, че на първо място ние обичаме това, че този продукт се продава с 60-дневна гаранция за връщане на парите .

Въпреки това, ние бяхме малко по-склонни да му се даде десет от десет рейтинг, защото на някои оплаквания, свързани с нежелани реакции като гадене и главоболие. Въпреки това, ние сме уверени, че PhenQ работи, само че за някои хора, е необходимо известно време, за да свикнете с него.

1 БУТИЛКА
65.95€
На дребно: 75.95€
спестявания 10.00€
купи сега »
2 БУТИЛКА + 1 БЕЗПЛАТНО
129.95€
На дребно: 227.85€
спестявания 97.90€
купи сега »
3 БУТИЛКИ + 2 БЕЗПЛАТНО + БЕЗПЛАТНО ADVANA CLEANSE
174.95€
На дребно: 379.75€
спестявания 204.80€
купи сега »

кликнете тук, за да поръчате PhenQ от официалния сайт »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

купи сега »