Onko PhenQ todella toimii? Yksityiskohtaisen tarkastelun

Home » Review » phenq » Onko PhenQ todella toimii? Yksityiskohtaisen tarkastelun

Nimeä ruokavalio suunnitelma olet kokeillut ja nyt etsit osaksi PhenQ! Todellakin, saatat olla etsimässä nopeuttaa paino los s . Tai saatat olla etsivät nopeaa ruokavalion ja Healther suunnitelma hyökätä.

Jossain vaiheessa, olet mennyt kaasutin ilmaiseksi tai gluteeniton . Yritit paras tiskin ruokavalion pilleri, joka todella toimii. Ja jopa uusin terveelliset trendi, superfood tai laihtuminen suunnitelma .

Tietenkin, olet pariksi oman ruokavalion suunnitelmia kuukauden säännöllisesti treenata, toivoen, että saat hyviä tuloksia. Jos tämä kuulostaa tutulta, niin, sinun pitäisi etsiä toinen rasvanpolttoon vaihtoehto. Eräänä päivänä, löysitte laihdutusvalmisteita kuten Phen375 tai PhenQ.

Ovatko nämä rasvanpolttoa pillereitä ihme tuotteiden nopeuttaa laihtuminen?

Jos kysyt itseltäsi, olet oikeassa paikassa. Löydät täältä tutkimusta PhenQ. Lisäksi saat selville, onko se hyvä vaihtoehto verrattuna muihin laihtuminen pillereitä , kuten Phen375.

Mikä on PhenQ?

Onko PhenQ todella toimii?  Yksityiskohtaisen tarkastelun

PhenQ on ruokavalio pilleri täydentää .

Mukaan valmistajan Yhdysvaltojen jakelijan verkkosivuilla , tämä luonnollinen lisä suorittaa kohdistamista varten ja polttaa varastoida rasvaa. Lisäksi se estää ruokahalua ja estää rasvan tuotantoon.

He jopa tehdä väite, että ruokavalio pilleri voi vaikuttaa myönteisesti tunnelmia ja antaa sinulle energiaa lisää.

Varmuuskopioida vaatimuksensa, valmistajat väittävät olevan tieteellisen ja kliinisen tutkimuksen. Nämä tutkijat näyttöä siitä, että PhenQ on go-tuote saavuttaa painonpudotuksen hyötyjä.

Joten ... se hype. Mutta todella selvittää, mitä PhenQ on, mennään eteenpäin ja kysyä muutamia seurata kysymyksiä.

Mitkä ovat ainesosat PhenQ?

PhenQ ei Phentermine

Aloitetaan mitä tämä ruokavalio pilleri lisäosa ei ole.

Vaikka nimiä kuten PhenQ, Phen24 ja Phen375 laajasti vihjaavat laihtuminen voima fentermiinin, se ei sisällä fentermiiniä .

Tämä on hyvä asia, koska joissakin maissa bannish fentermiinin (joskaan ei Yhdysvalloissa), koska sen huonoja vaikutuksia.

Tämä lisäosa sisältää 7 aineita: Capsimax Jauhe, kalsiumkarbonaattia, kromipikolinaatti, kofeiini, Nopal, L-karnitiini Furmurate, ja sen keskeinen osatekijä ” α-Lacys Reset ® ”.

Se sisältää myös määriä magnesiumstearaattia ja magnesiumoksidia.

Ellei sinulla tieteellisen tai ravitsemusterapeutin tausta, mikään näistä ainesosien nimet todennäköisesti merkitse paljon sinulle.

Älä huoli; seuraava askel on tietenkin mennä yli jokainen ainesosa järjestyksessä.

PhenQ Ainekset

Näin harkitsemme tulokset asiaa tutkimusten. Nämä tutkimukset liittyvät onko PhenQ ainekset todella osoittautua tehokkaaksi auttaa ihmisiä laihtua.

CAPSIMAX POWDER

Tämä on seos, paprika, piperiini, kofeiini, ja niasiinia:

  • Paprika - Tulossa chili kasveja, vuoden 2012 yo y osoittaa, että paprika on merkitystä pyrittäessä laskettavissa laihtuminen. Tämä johdannainen muka vaikuttaa prosessin laihdutus vähentämällä energian saannin. Tai yksinkertaisemmin, paprika näyttää toimivan ruokahalua vähentävää.
  • Piperine - AKA mustapippuria osoittaa myös ainakin yksi tieteellinen tutkimus rooli rasvan vähentäminen.
  • Kofeiini - Tämäkin on viittaus useammassa kuin yhdessä tutkimuksessa. Esimerkiksi 2009 tutkimuksessa European Journal of Clinical Nutrition osoittautuu PhenQ olla vaikutusta polttaa kaloreita ja lopettamisesta sekä ruokahalua.
  • Niasiini - myös B3-vitamiini. Mukaan  National Library of Medicine , Niasiini ”on myös tärkeää muuntaa ruokaa energiaa” . Huolimatta kaikista elintoimintojen niasiinia suorittamia terveessä ruumiissa, elimistömme ei säilytä niasiinia. Siksi ateriat tai ravintolisien täytyy jatkuvasti täydennystä kehon. Mukaan 2010 tehdyssä tutkimuksessa World Journal of Gastroenterolog y , niasiinia toimii myös ruokahalua kiihottavia. Valitettavasti muut ominaisuudet niasiinia ehkäistä sen painonpudotuksen hyötyjä.

KALSIUMKARBONAATTI

Kalsium carbonat on täydentävä muoto ravinnon kalsiumin. PhenQ sivusto väittää, että tämä ainesosa kannustaa kehon polttaa rasvaa. Kuitenkin tutkimukseen he mainitsevat oikeastaan ei näytä tukevan sitä. Lisäksi tulokset joidenkin Tutkimuksen ristiriidassa tämän ainesosan näyttelee merkittävää roolia laihtuminen ollenkaan.

Viimeinen huomautus: kalsiumkarbonaattia voi aiheuttaa kohtalaista PhenQ sivuvaikutuksia, kuten tulemme keskustelemaan hieman kauempana.

Pikoliini Kromi

Kromipikolinaattia on luonnollinen mineraali, joka on monella terveelliset elintarvikkeet, kuten lihaa, täysjyvätuotteita, hedelmiä ja vihanneksia. Vuonna 1993 julkaistu tutkimus T hän lehdessä Nutritio n todistaa, että kromi voi torjua insuliiniresistenssiä.

Ja siksi apua verensokerin säätely, joka auttaa tukahduttamaan himo hiilihydraatteja (ja siten vähentää kalorien kulutus).

NOPAL

Nopal on pad Meksikon piikikäs päärynä kaktus. 2014 tutkimus kertoo, että kuitu tässä ainesosa on hyödyllistä auttaa kehon eroon rasvasta.

Tutkimuksessa todetaan myös, että nopal on terve osa ruokavaliota muista syistä kuin laihtuminen.

L-karnitiini FURMURATE

L-karnitiini Furmurate on aminohappo tuet rasvan metaboliassa ja energian tuotantoon. Punainen liha, avocad O , ja maitotuotteiden muun elintarvikkeet sisältävät tätä PhenQ aineena.

Magnesiumstearaatti & Oxyde

Magnesium on mineraali tärkeää monille elintoimintosi. Valmistajat käyttävät usein magnesiumstearaatti sitoa ja säilyttää oikea sekoitus täydentää ainesosia.

a-Lacy RESET

Tärkein ainesosa on seos, alfa-lipoiinihappo ja kysteiini. Se toimii aineenvaihduntaa kiihdytin ja nopeuttaa kalorien palamista.

On PhenQ turvallista?

Päättäjät väittävät, että he valmistavat tämän ruokavalion täydentää FDA-hyväksytty laitokseen. Mukaan FDA verkkosivuilla kuitenkin FDA ei takaa tai tarkastaa tuotantolaitoksia ravintolisiä. Ne eivät myöskään edellytä hyväksyntää ravintolisiä ennen niiden markkinointia.

Hyvä uutinen on kuitenkin se, että FDA alkaa valvoa ruokavaliota täydennetään jälkeen ne tulevat markkinoille.

FDA virkaa luettelo kuluttajan päivitysten ja varoitusten suhteen tällaisia tuotteita. Siten PhenQ ei näy listassa. Eikä yksikään tutkimus yhdistämällä tämä ruokavalio pilleri turvallisuussignaalia rikkomuksia tai vakavan PhenQ sivuvaikutuksia.

Niin näyttää siltä, ​​että tämä lisäosa on turvallista ottaa. Mutta se on turvallista, jos yksi seuraa päättäjät oman hallinnon suuntiin.

Raskaana olevat, imettävät naiset tai alaikäisiä alle 18, ei tule pilleri. He varoittavat myös, että ihmiset, joilla on ennestään jokin tai ottamalla lääkemääräysten ei tule käyttää tätä ruokavalion pilleri neuvottelematta ensin lääkärin tai lääketieteellisen terveydenhuollon ammattilainen.

Mitä PhenQ S ide Effects?

Käyttäjät eivät ilmoittavat merkittävistä PhenQ sivuvaikutuksia.

Kuitenkin, sinun ei pitäisi ottaa PhenQ noin viisitoista, johtuen siitä, että se on nautintoaine. Jos sinulla on kofeiini herkkyydet, sinun tulisi myös välttää muita kofeiinia ( C Offee , virvoitusjuomat).

Kalsiumkarbonaattia aiheuttaa PhenQ sivuvaikutuksia, kuten ummetus, pahoinvointi ja oksentelu, kaasu-, sekavuutta, päänsärkyä ja jano. Kun kyseessä on PhenQ kuitenkaan ei vaikuta siltä, ​​että kuluttajat raportoivat näitä oireita.

Onko PhenQ todella toimii?

PhenQ on suhteellisen uusi markkinapaikka. Siksi ei ole laajoja verkossa arvioita.

Kuitenkin PhenQ ei toimi suorittamaan ilmoitettuun tarkoitukseen. Kuluttajat laihtunut kun t TILANNEKATSAUS Ph en Q .Ne raportti kokee edut enemmän energiaa ja ruokahalun.

Seuraavassa on esimerkkejä muutamista vastakkaisia ​​arvioita saatavilla koskien asiakkaan tuloksia.

PhenQ Asiakkaat arvostelua

Emily - 31. maaliskuuta st 2016: Riippumaton asiakkaalle Emily kirjoittaa, että ”10-15 minuutin kuluttua siitä kun” PhenQ hän kokemuksia korottaa hänen energiatasot. Siihen pisteeseen, että hän voi alkaa tehdä päivittäistä liikuntaa. Jotain hän aiemmin ei ollut energiaa tehdä. Emily raportoi myös laihtuminen 48 kiloa 3 kuukautta PhenQ, terveellisen ruokavalion ja liikunnan.

Amanda - Huhtikuu 19 th 2016: Amanda on yksi harvoista kuluttaja arvioijat reportes kielteisiä kokemuksia käyttämällä PhenQ. Hän väittää kärsivät PhenQ sivuvaikutuksia kalsiumkarbonaattia. Vaikka Amanda viime kädessä päättää, että PhenQ haittavaikutukset ovat liian vaikeita toteuttaa edelleen täydentää. Hän toteaa myös, että hän kokee merkittävää laihtuminen.

Jason - Tämä kuluttajien reportes kokee turhautumista muiden laihtuminen tuotteita ennen kääntyen PhenQ. Ja lopuksi tämä lisäosa, hän saavuttaa laihtuminen tuloksia hän haluaa.

Valtaosa asiakkaiden arviot käytettävissä aremore samanlainen Emily ja Jason kommentit kuin Amandan. Ovatko nämä arvioijat todellisuudessa ovat todellisia ja itsenäisiä, sinun täytyy arvioida itse.

Muut näkökohdat

On olemassa muutamia muita tekijöitä tutkia tehdessään päätöstä ostamisesta PhenQ .

Ensinnäkin, kun päätavoitteena PhenQ on olla rasvanpolttoon kiihdytin, se ei ole erillinen pikaratkaisua. Se toimii yhdessä terveellisen ruokavalion ja liikunnan kuuri.

Toiseksi hinta. At $ +69,99 pullo, PhenQ on noin 10 dollaria kalliimpi kuin Phen375. Phen 375 on myös se etu, että nykyisten kauemmin. Se tarkoittaa, että on enemmän todistetusti kohdistaminen yli puntaa. Lisäksi se on enemmän näyttöä olevan turvallinen laihtuminen täydentää.

Kolmanneksi, takaus. Vaikka Phen375 eivät tarjoa rahat takaisin-takuu, Phen375 tarjoaa vain rajoitetusti rahaa takaisin lupaus. Phen375 edellyttää, että asiakkaille on 30 päivän kuluessa alkuperäisen hankinnan hypätä läpi useita vanteet.

Näitä ovat pitämällä verkossa koko käytettäväksi Phen375 n erityisesti verkkosivuilla. Lisäksi ne saavat sertifioinnin lääkärin tukea asiakkaita väittävät, joilla ei ole mitään painonpudotuksen hyötyjä.

  • Sen sijaan PhenQ tarjoaa asiakkailleen 67 päivän takuu (ylimääräiset seitsemän päivät ovat selittämään toimitusaika). Ja ruokavalion pilleri vaatii paljon vähemmän todisteeksi asiakkaan tyytymättömyys heidän tuotteensa. Heidän joustavaa politiikkaa on pyrkimys saada kuluttajat näyte heidän tuotteensa. Ehdottomasti, se onnistuu lisäämällä ylimääräinen turvallisuutta noin ostaa sitä.
  • PhenQ jopa mainostaa, että asiakkaat voivat hyödyntää niiden BTGO (ostaa kaksi saat yhden) käsitellä ja niiden takuu.

Mutta PhenQ pyyntöjä palata pullot rahat takaisin pyynnön. Ja että sen avulla ainoastaan ​​tukien ostohinta mutta ei postikulut. Silti PhenQ n vähän rajoituksia suurempia kuin palautusoikeus.

johtopäätös

Ei ole olemassa turvallisuusongelmia vakavia riittänyt estämään PhenQ.

Lisäksi on olemassa riittävästi myönteisiä asiakkaiden arviot ja tutkimuksen ollen oikeuttaa ruokavalion pilleri. Lopulta kuitenkin, tämä on päätös, joka on paino huolellisesti. Ja mahdollisesti keskustella terveydenhuollon ammattilainen.

Tämä pätee erityisesti, jos sinulla on terveysongelmia. Tai jos olet reseptilääkkeitä, jotka voivat häiritä PhenQ n aineiden yhdistelmä.

Viimeinen muistutus tehdessään päätöstä siitä ostamaan PhenQ vai ei. Tämä lisäosa on laihtuminen kiihdytin ja tehostajana. Kaikki hype ja hoopla syrjään, tuottajat eivät tee vaatimus maagisia ominaisuuksia.

Tämä lisäosa liittyy säännöllinen Laihtuminen ja hoito, mukaan lukien terveellinen ruokavalio ja liikunta.

Joten sinun tulisi PhenQ?

Lopulta kun paras laihtuminen täydentää markkinoilla on sinun. Mutta toivomme tämän artikkelin osoittautuu apua. Ja nyt pidätte etuja ja haittoja ottamisen ruokavaliota täydentää.

1 PULLON
65.95€
Jälleenmyynti: 75.95€
Säästöt 10.00€
osta nyt »
2 PURKIA + 1 ILMAISEKSI
129.95€
Jälleenmyynti: 227.85€
Säästöt 97.90€
osta nyt »
3 PURKIA + 2 ILMAISTA + ILMAINEN ADVANA CLEANSE
174.95€
Jälleenmyynti: 379.75€
Säästöt 204.80€
osta nyt »

klikkaa tästä tilata PhenQ virallisilla verkkosivuilla »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

OSTA NYT »