Heeft PhenQ eigenlijk? Een gedetailleerde beoordeling

Home » Review » phenq » Heeft PhenQ eigenlijk? Een gedetailleerde beoordeling

Noem het dieet plan je hebt het geprobeerd en nu u op zoek bent naar PhenQ! Inderdaad, kunt u op zoek naar uw versnellen gewicht los s . Of u misschien op zoek naar een snelle dieet en healther plan van aanpak.

Op een gegeven moment, je hebt gegaan carb gratis of glutenvrij . Je hebt geprobeerd de beste over de toonbank dieet pil die echt werkt. En zelfs, de laatste gezonde voeding trend, superfood, of plan van het gewichtsverlies .

Natuurlijk, je hebt al het koppelen van uw dieet plannen van de maand met een regelmatige work-outs, in de hoop dat u goede resultaten krijgt. Als dit klinkt bekend, dan moet je zoeken naar een andere vetverbranding optie. Op een dag ontdekt u dieetpillen zoals Phen375 of PhenQ.

Zijn deze vetverbranding pillen het wonder producten die uw gewichtsverlies te versnellen?

Als je jezelf deze vraag, bent u aan het juiste adres. Je zal hier onderzoek vinden op PhenQ. Ook kom je erachter of het nu een goede optie in vergelijking met andere gewichtsverlies pillen , zoals Phen375.

Wat is PhenQ?

Heeft PhenQ eigenlijk?  Een gedetailleerde beoordeling

PhenQ is een dieetpil supplement .

Volgens de Verenigde Staten distributeur van de fabrikant website , deze natuurlijke aanvulling voert het doel van targeting en het verbranden van opgeslagen vet. Ook is het onderdrukt de eetlust en blokkeren vet productie.

Zij de bewering dat de dieetpil is in staat om een ​​positieve invloed op uw stemming en geven u energieverhogingen maken, zelfs.

Om een ​​back-up van hun vorderingen, de fabrikanten beweren aan de wetenschappelijke en klinische studie te hebben. Deze onderzoekers bewijs dat PhenQ is de go-to product om gewicht te verliezen voordelen te behalen.

Dus ... dat is de hype. Maar om echt te weten te komen wat PhenQ is, zullen we verder gaan en vragen een aantal follow-up vragen.

Wat zijn de ingrediënten van PhenQ?

PhenQ is niet Phentermine

Laten we beginnen met wat dit dieet pil supplement is dat niet.

Hoewel namen als PhenQ, Phen24 en Phen375 in grote lijnen wijzen op het gewichtsverlies kracht van fentermine, is het niet bevatten fentermine .

Dit is een goed punt omdat sommige landen bannish phentermine (maar niet de Verenigde Staten) als gevolg van de slechte gevolgen.

Dit supplement bevat 7 natuurlijke ingrediënten: Capsimax Poeder, calciumcarbonaat, chroompicolinaat, cafeïne, Nopal, L-Carnitine Furmurate, en de belangrijkste ingrediënt “ α-Lacys Reset ® ”.

Het bevat ook hoeveelheden magnesiumstearaat en magnesiumoxide.

Tenzij je hebt een wetenschappelijke of voedingsdeskundige achtergrond, geen van deze benamingen van ingrediënten bedoelt waarschijnlijk veel aan u.

Maak je geen zorgen; de volgende stap is natuurlijk om te gaan over elk ingrediënt in orde is.

PhenQ Ingrediënten

Daarbij zullen we de resultaten van relevante onderzoeken te overwegen. Deze studies hebben betrekking op de vraag of de PhenQ ingrediënten inderdaad effectief in het helpen van mensen gewicht te verliezen te bewijzen.

Capsimax POWDER

Dit is een mengsel van capsicum, piperine, cafeïne en niacine:

  • Capsicum - Vanuit chili peper planten, een 2012 stud y blijkt dat paprika een rol in het bereiken meetbare gewichtsverlies speelt. Dit derivaat beweert het proces van het verliezen van gewicht door het verminderen van energie-inname beïnvloeden. Of, in eenvoudiger bewoordingen, paprika toont om op te treden als een eetlustremmer.
  • Piperine - AKA zwarte peper toont ook door ten minste één wetenschappelijk onderzoek een rol te spelen in vetreductie.
  • Cafeïne - Ook dit heeft betrekking op meer dan één studie. Bijvoorbeeld, een studie uit 2009 in het European Journal of Clinical Nutrition blijkt PhenQ om invloed op het verbranden van calorieën en het onderdrukken van de eetlust.
  • Niacine - ook Vitamine B3. Volgens de  National Library of Medicine , niacine “is ook belangrijk voor het omzetten van voedsel in energie” . Ondanks alle van de vitale functies niacine voert voor een gezond lichaam, onze lichamen niet niacine te slaan. Daarom moet de inname van voedsel of voedingssupplementen voortdurend te vullen het lichaam. Volgens een studie 2010 in het World Journal of Gastroenterolog y , niacine fungeert ook als een eetluststimulator. Helaas, de andere eigenschappen van niacine tegen haar gewichtsverlies voordelen.

CALCIUMCARBONAAT

Calcium Carbonat is een aanvullende vorm van calcium. PhenQ website beweert dat dit ingrediënt stimuleert het lichaam om vet te verbranden. Maar het onderzoek noemen ze eigenlijk niet lijkt te steunen. Bovendien ondersteunen de resultaten van een aantal studie tegenspreken dat dit ingrediënt speelt een significante rol in gewichtsverlies at all.

Een laatste opmerking: calciumcarbonaat kan matig PhenQ bijwerkingen veroorzaken, als we een beetje verder zal bespreken.

chroompicolinaat

Chroompicolinaat is een natuurlijk mineraal dat in veel gezond voedsel zoals vlees, volle granen, fruit en groenten. Een 1993 studie gepubliceerd in T hij Journal of nutritio n bewijst dat chroom insulineresistentie kunnen tegengaan.

En daarom helpen met regelgeving van de bloedsuiker, die helpen onderdrukken verlangen naar koolhydraten (en daarmee het calorieverbruik te verminderen).

NOPAL

Nopal is het pad van de Mexicaanse vijgcactus. Een 2014 studie zegt dat de vezel in dit ingrediënt is gunstig in het helpen van het lichaam zelf ontdoen van vet.

De studie concludeert tevens dat nopal is een gezond onderdeel van het dieet voor andere doeleinden dan het gewichtsverlies redenen.

L-CARNITINE FURMURATE

L-Carnitine Furmurate een aminozuur helpt bij vetverbranding en energieproductie. Rood vlees, avocad o , en zuivel onder andere voedingsmiddelen bevatten dit ingrediënt PhenQ.

Magnesiumstearaat & OXYDE

Magnesium is het mineraal essentieel is voor vele lichamelijke processen. Fabrikanten gebruiken vaak Magnesiumstearaat te binden en een goede mix van supplement ingrediënten te behouden.

a-Lacy's RESET

Het belangrijkste bestanddeel een mengsel van a-liponzuur en cysteïne. Het fungeert als een metabolisme versneller en versnelt de calorieverbranding.

Is PhenQ veilig?

De makers beweren dat zij de fabricage van dit dieet aan te vullen in een door de FDA goedgekeurde faciliteit. Volgens de FDA website, maar de FDA niet certificeren of inspecteren productiefaciliteiten voor voedingssupplementen. Ook hebben zij geen goedkeuring van voedingssupplementen voor hun marketing nodig hebben.

Het goede nieuws is echter dat de FDA begint te voedingssupplementen te controleren nadat ze de markt betreden.

FDA posten een lijst met updates van de consument en waarschuwingen met betrekking tot dergelijke producten. Zo hoeft PhenQ niet op deze lijst. Evenmin zijn er onderzoek associëren dit dieet pil met een veiligheidsfunctie overtredingen of ernstige PhenQ bijwerkingen.

Dus het lijkt erop dat dit supplement is veilig te nemen. Maar het is veilig als men volgt de makers eigen administratie richtingen.

Zwangere, zogende vrouwen of minderjarigen onder de leeftijd van 18 jaar mogen de pil niet te nemen. Ze waarschuwen ook dat mensen met reeds bestaande aandoeningen of het nemen van medische voorschriften dit dieet pil mag nemen zonder eerst te overleggen met een arts of een medische professional.

Wat zijn PhenQ S ide Effects?

Gebruikers hoeven geen significante PhenQ bijwerkingen te melden.

U moet echter niet PhenQ na ongeveer 3 uur, te wijten aan het feit dat het een stimulerend middel. Als u cafeïne gevoeligheden, moet je ook voorkomen dat andere vormen van cafeïne ( c offee , frisdrank).

Calciumcarbonaat induceren PhenQ bijwerkingen zoals constipatie, misselijkheid of braken, gas, mentale verwarring, hoofdpijn en dorst. In het geval van PhenQ echter, blijkt niet dat de consument melden dergelijke symptomen.

Heeft PhenQ echt werken?

PhenQ is relatief nieuw op de markt. Daarom zijn er geen uitgebreide online reviews.

Echter, PhenQ werkt om de gestelde doelen te voeren. Consumenten verloren gewicht wanneer t Opname Ph en Q .Ze verslag van de voordelen van meer energie en de onderdrukking van de eetlust ervaren.

Het volgende is een voorbeeld van een aantal van de contrasterende beoordelingen beschikbaar met betrekking tot de resultaten van de klant.

PhenQ Beoordelingen door andere klanten

Emily - 31 maart st 2016: Een onafhankelijke afnemer Emily schrijft dat “binnen 10-15 minuten na inname van” PhenQ ervaart zij een toename van haar energie niveaus. Tot op het punt dat ze kunnen beginnen met de dagelijkse oefening uit te voeren. Iets wat ze eerder had niet de energie om te doen. Emily meldt ook een gewichtsverlies van 48 pond in 3 maanden met PhenQ, een gezond dieet en lichaamsbeweging.

Amanda - april 19 th 2016: Amanda is een van de weinige consument reviewers reportes een negatieve ervaring met PhenQ. Ze beweert te lijden onder de PhenQ bijwerkingen van calciumcarbonaat. Echter, terwijl Amanda uiteindelijk beslist dat de PhenQ bijwerkingen te ernstig om door te gaan naar het supplement te nemen. Ze erkent ook dat ze ervaart aanzienlijk gewichtsverlies.

Jason - Deze consument reportes ervaart frustratie met andere producten van het gewichtsverlies voordat hij zich op PhenQ. En tenslotte met deze aanvulling, realiseert hij het gewichtsverlies resultaten die hij wil.

De meerderheid van de klant reviews beschikbaar aremore vergelijkbaar met Emily en Jason's opmerkingen dan Amanda's. Of deze reviewers eigenlijk zijn echt en onafhankelijk, moet u zelf beoordelen.

Andere Overwegingen

Er zijn een paar andere factoren te overwegen bij het maken van een beslissing over de aanschaf van PhenQ .

In de eerste plaats, terwijl een hoofddoel van PhenQ is om het verbranden van vet accelerator zijn, het is niet een stand-alone quick fix. Het werkt in combinatie met een gezond dieet en een oefening regime.

In de tweede prijs. Voor $ 69,99 een fles, PhenQ is ongeveer 10 dollar duurder dan Phen375. Phen 375 heeft ook het voordeel van de bestaande rond langer. Dit betekent dat het een bewezen targeting bovenmatige ponden. Ook heeft het meer bewijs voor een veilige gewichtsverlies supplement zijn.

Ten derde, garantie. Terwijl Phen375 bieden een geld terug garantie, Phen375 biedt slechts een beperkte geld terug belofte. Phen375 vereist dat klanten moeten binnen 30 dagen na de oorspronkelijke aankoop sprong door verschillende hoepels.

Deze omvatten het houden van een online document gedurende gebruik op specifiek website Phen375's. Evenals het ontvangen van certificering van een arts om de klanten te ondersteunen beweren dat het geen gewichtsverlies voordelen.

  • In tegenstelling PhenQ biedt klanten een 67 dagen garantie (de extra zeven dagen zijn om rekening te houden voor de scheepvaart tijd). En de dieetpil vergt veel minder bewijs van ontevredenheid van een klant met hun product. Hun flexibel beleid is een poging om de consument te krijgen om hun product te proeven. Zeker, het erin slaagt het toevoegen van een extra veiligheid over te kopen.
  • PhenQ adverteert zelfs dat klanten profiteren van hun BTGO (kopen twee krijgen een) deal en hun garantie kan nemen.

Maar PhenQ verzoeken tot flessen terug te keren met het geld terug te vragen. En dat de garantie alleen terugbetalingen aankoopprijs, maar exclusief verzendkosten. Toch minimale beperkingen PhenQ's steken gunstig af bij terugkeerbeleid.

Conclusie

Er zijn geen bezorgdheid over de veiligheid ernstig genoeg om PhenQ voorkomen.

Ook zijn er genoeg positieve recensies van klanten en onderzoek om het nemen van de dieetpil rechtvaardigen. Uiteindelijk, hoewel, dit is een beslissing die zorgvuldig moet wegen. En misschien bespreken met een zorgverlener.

Dit geldt vooral als je gezondheidsproblemen. Of als je op een recept medicatie die kunnen interfereren met PhenQ de combinatie van ingrediënten.

Een laatste herinnering wanneer het maken van de beslissing om PhenQ kopen of niet. Dit supplement is een gewichtsverlies versneller en versterker. Alle hype en heisa terzijde, hebben de producenten niet de aanspraak op magische eigenschappen te maken.

Dit supplement begeleidt een regelmatig dieet van het gewichtsverlies en het regime, met inbegrip van een gezond dieet en lichaamsbeweging.

Dus je moet nemen PhenQ?

Uiteindelijk is het nemen van de beste gewichtsverlies supplement op de markt is aan jou. Maar we hopen dat dit artikel bewijst nuttig voor u. En nu je kijkt naar de voors en tegens van het nemen van dit dieet aan te vullen.

2 POTTEN + 1 GRATIS
129.95€
Detailhandel: 75.95€
Bespaar 10.00€
koop het nu »
1 POT
65.95€
Detailhandel: 227.85€
Bespaar 97.90€
koop het nu »
3 POTTEN + 2 GRATIS + ADVANA CLEANSE GRATIS
174.95€
Detailhandel: 379.75€
Bespaar 204.80€
koop het nu »

klik hier om PhenQ bestellen via de officiële website »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

KOOP NU »