Har PhenQ egentligen? En detaljerad genomgång

Home » Review » phenq » Har PhenQ egentligen? En detaljerad genomgång

Namnge diet plan du har provat det och nu är du undersöker PhenQ! I själva verket kan du vara ute efter att accelerera din vikt los s . Eller du kanske letar efter en snabb diet och healther anfallsplan.

Vid ett tillfälle, har du gått carb gratis eller glutenfri . Du försökte bäst över disk bantningsmedel som verkligen fungerar. Och även den senaste hälsosam kost trend, superfood, eller viktminskning plan .

Naturligtvis, du har para din kost planer i månaden med vanliga träningsrutiner, i hopp om att du får bra resultat. Om detta låter bekant, då ska du söka efter en annan bränna fett alternativ. En dag upptäckte du bantningspiller som Phen375 eller PhenQ.

Är dessa fettförbränning piller de mirakelprodukter som accelererar din viktminskning?

Om du frågar dig själv frågan, är du på rätt plats. Du hittar här forskningen på PhenQ. Dessutom kommer du ta reda på om det är ett bra alternativ i jämförelse med andra viktminskning piller , som Phen375.

Vad är PhenQ?

Har PhenQ egentligen?  En detaljerad genomgång

PhenQ är en diet piller tillägg .

Enligt tillverkarens USA distributör webbplats , utför denna naturligt komplement i syfte att rikta och bränna lagrat fett. Dessutom undertrycker det din aptit och blockera fettproduktion.

De gör även påståendet att bantningsmedel kan positivt påverka ditt humör och ger dig energi ökar.

För att backa upp sina påståenden, tillverkarna hävdar att den vetenskapliga och kliniska studier. Dessa forskare bevis för att PhenQ är go-to produkt för att uppnå viktminskning fördelar.

Så ... det är hype. Men för att verkligen ta reda på vad PhenQ är kommer vi att gå vidare och ställa några följdfrågor.

Vad är ingredienserna i PhenQ?

PhenQ inte fentermin

Låt oss börja med vad denna diet piller tillägg är det inte.

Även namn som PhenQ, Phen24 och Phen375 antyda i stort sett på viktminskning makt fentermin, innehåller den inte fentermin .

Detta är en bra utgångspunkt som vissa länder bannish fentermin (även om inte USA) på grund av dess dåliga effekter.

Detta tillägg innehåller 7 naturliga ingredienser: Capsimax Pulver, kalciumkarbonat, krompikolinat, koffein, Nopal, L-karnitin Furmurate, och dess nyckel ingrediens ” α-Lacys Återställ ® ”.

Den innehåller också mängder magnesiumstearat och magnesiumoxid.

Om du inte har en vetenskaplig eller nutritionist bakgrund, ingen av dessa ingredienser namn betyder förmodligen mycket för dig.

Oroa dig inte; nästa steg är naturligtvis att gå över varje ingrediens i ordning.

PhenQ Ingredienser

På så sätt kommer vi att överväga resultaten av relevanta forskningsstudier. Dessa studier avser huruvida PhenQ ingredienser verkligen vara effektiva i att hjälpa människor att gå ner i vikt.

CAPSIMAX pulver

Detta är en blandning av paprika, piperin, koffein, och niacin:

  • Capsicum - Kommer från chili peppar växter, en 2012 stud y visar att capsicum spelar en roll för att uppnå mätbara viktminskning. Detta derivat avser att påverka processen att förlora vikt genom att minska energiintaget. Eller enklare uttryckt, visar capsicum att fungera som en aptitnedsättande.
  • Piperin - AKA svartpeppar visar också med minst en vetenskaplig studie för att spela en roll i fettreducering.
  • Koffein - Även detta har referens i mer än en studie. Till exempel en 2009 studie i European Journal of Clinical Nutrition visar PhenQ att ha effekt på förbränningen av kalorier och undertryckande av aptiten.
  • Niacin - även Vitamin B3. Enligt  National Library of Medicine , Niacin ”är också viktigt för att omvandla mat till energi” . Trots alla vitala funktioner niacin utför för en sund kropp behöver våra kroppar inte lagra niacin. Därför måste intaget av föda eller kosttillskott ständigt fylla på kroppen. Enligt en studie 2010 i World Journal of Gastroenterolog y , niacin fungerar också som en aptit stimulerande. Tyvärr andra egenskaper hos niacin motverka dess fördelar viktminskning.

KALCIUMKARBONAT

Kalcium Carbonat är en kompletterande form av dietetiskt kalcium. PhenQ hemsida hävdar att denna ingrediens uppmuntrar kroppen att bränna fett. Men forskningsstudien de citerar faktiskt inte verkar stödja det. Dessutom är resultaten av någon studie motsäger att denna ingrediens spelar någon större roll i viktminskning alls.

En sista anmärkning: kalciumkarbonat kan leda till måttliga PhenQ biverkningar, som vi kommer att diskutera lite längre fram.

chromiumpicolinate

Chromium Picolinate är ett naturligt mineral som finns i många hälsosamma livsmedel såsom kött, fullkorn, frukt och grönsaker. En studie 1993 publicerades i T han Journal of Nutritio n bevisar att krom kan motverka insulinresistens.

Och därför bidra med blodsockerreglering, som hjälper undertrycka cravings för kolhydrater (och därmed minska kaloriförbrukning).

nopal

Nopal är kudden av den mexikanska fikonkaktus. En 2014 studie säger att fibern i denna ingrediens är fördelaktigt att hjälpa kroppen göra sig av fett.

Studien konstaterar också att nopal är en frisk del av kosten för andra ändamål än viktminskning skäl.

L-karnitin FURMURATE

L-Karnitin Furmurate är en aminosyrahjälpmedel i fett metabolisering och energiproduktion. Rött kött, avocad o , och mejeriprodukter bland annat livsmedel innehåller denna PhenQ ingrediens.

Magnesiumstearat & oxid

Magnesium är mineral avgörande för många kroppsliga processer. Tillverkare använder ofta Magnesiumstearat att binda och upprätthålla en lämplig blandning av kompletterar ingredienser.

a-LACY s RESET

Den viktigaste ingrediensen är en blandning av alfa-liponsyra och cystein. Det fungerar som en metabolism accelerator och snabbar upp kalorier bränner.

Är PhenQ säkert?

Skaparna hävdar att de tillverkar denna kosttillskott i en FDA-godkänd anläggning. Enligt FDA webbplats, men FDA inte certifiera eller inspektera tillverkningsanläggningar för kosttillskott. Inte heller kräver godkännande för kosttillskott före sin marknadsföring.

Den goda nyheten är dock att FDA börjar övervaka kosttillskott efter de kommer in på marknaden.

FDA inlägg en lista över konsument uppdateringar och varningar om sådana produkter. Således har PhenQ inte visas på den här listan. Inte heller har någon studie associera denna diet piller med eventuella överträdelser säkerhet eller allvarliga PhenQ biverkningar.

Så det verkar som om detta tillägg är säkert att ta. Men det är säkert om man följer skaparna egen administration riktningar.

Gravida, ammande kvinnor eller minderåriga under 18 år bör inte ta p-piller. De varnar också att personer med redan existerande villkor eller ta medicinska ordinationer inte bör ta denna diet piller utan att först samråda med en läkare eller en medicinsk sjukvårdspersonal.

Vad är PhenQ S IDE Effects?

Användare rapporterar inte några väsentliga PhenQ biverkningar.

Du bör dock inte ta PhenQ efter ca 15:00, på grund av det faktum att det är ett njutningsmedel. Om du har koffein känslighet, du bör också undvika att ta andra former av koffein ( c offee , läsk).

Kalciumkarbonat inducerar PhenQ biverkningar som förstoppning, illamående eller kräkningar, gas, mental förvirring, huvudvärk och törst. I fallet med PhenQ dock verkar det inte att konsumenterna rapportera sådana symtom.

Har PhenQ verkligen fungerar?

PhenQ är relativt ny på marknaden. Därför finns det inte omfattande online recensioner.

Däremot PhenQ arbeta för att utföra sina uttalade syften. Konsumenterna förlorade vikt när t ÖRA Ph en Q .De rapport upplever fördelarna med mer energi och undertryckande av aptit.

Följande är ett urval av några av de kontrasterande recensioner tillgängliga om kundens resultat.

PhenQ Kunder Recensioner

Emily - 31 mars st 2016: En oberoende kund Emily skriver att ”inom 10-15 minuter att ta” PhenQ hon upplever en ökning av sina energinivåer. Till den grad att hon kan börja att utföra daglig motion. Något hon tidigare inte haft energi att göra. Emily rapporterar också en viktminskning på 48 pounds i 3 månader med PhenQ, en hälsosam kost och motion.

Amanda - April 19 th 2016: Amanda är en av de få konsument granskarna reportes en negativ erfarenhet av att använda PhenQ. Hon påstår sig lider av de PhenQ biverkningar av kalciumkarbonat. Men medan Amanda slutligen beslutar att biverkningarna PhenQ är alltför svår att fortsätta att ta tillägget. Hon erkänner också att hon upplever betydande viktminskning.

Jason - denna konsument reportes upplever frustration med andra viktminskningsprodukter innan du slår till PhenQ. Och slutligen med detta tillägg, uppnår han resultat viktminskning han önskar.

Majoriteten av recensioner tillgängliga aremore liknar Emily och Jasons kommentarer än Amandas. Huruvida dessa granskare faktiskt är verkliga och oberoende, måste du bedöma själv.

andra överväganden

Det finns några andra faktorer att tänka på när de fattar beslut om att köpa PhenQ .

För det första, medan ett huvudmål för PhenQ är att vara en bränna fett accelerator, är det inte en fristående quick fix. Den fungerar i kombination med en hälsosam kost och ett träningsprogram.

För det andra, priset. På $ 69.99 en flaska, är PhenQ cirka 10 dollar dyrare än Phen375. Phen 375 har också fördelen av befintlig runt längre. Det innebär att den har en mer väl dokumenterad rikta överskjutande pounds. Dessutom har det mer bevis för att vara en säker viktminskning tillägg.

För det tredje, garanti. Medan Phen375 erbjuder en pengarna tillbaka-garanti, Phen375 erbjuder bara en begränsad pengar tillbaka pant. Phen375 kräver att kunderna måste inom 30 dagar från det ursprungliga inköps hoppa genom flera ringar.

Dessa inkluderar att hålla en online-rekord under användning på Phen375 är specifikt hemsida. Samt ta emot intyg från en läkare för att stödja kunderna hävdar att inte ha några fördelar viktminskning.

  • Däremot erbjuder PhenQ kunder en 67 dagars garanti (extra sju dagar är att ta hänsyn till sändningstiden). Och bantningsmedel kräver mycket mindre bevis på kundens missnöje med sin produkt. Deras flexibel politik är ett försök att få konsumenter att prova sin produkt. Definitivt, lyckas det att lägga till en extra säkerhet om att köpa det.
  • PhenQ annonserar även att kunderna kan dra nytta av deras BTGO (köpa två få en) affär och deras garanti.

Men PhenQ begär att återvända flaskor med pengarna tillbaka begäran. Och att garantin endast återbetalningar inköpspris men utesluter fraktkostnader. Ändå PhenQ s minimala begränsningar mäta sig med återvändande.

Slutsats

Det finns inga säkerhetsrisker allvarliga nog för att undvika PhenQ.

Det finns också tillräckligt positiva kundernas utvärderingar och forskning för att motivera upptagande av bantningsmedel. I slutändan är dock detta ett beslut som måste väga noggrant. Och eventuellt diskutera med sjukvårdspersonal.

Detta gäller särskilt om du har hälsoproblem. Eller om du är på en receptbelagd medicin som kan störa PhenQ s ingrediens kombination.

En sista påminnelse när man fattar beslutet om att köpa PhenQ eller inte. Detta tillägg är en viktminskning accelerator och förstärkare. All hype och hoopla åt sidan, inte producenterna inte göra anspråk på magiska egenskaper.

Detta tillägg följer en vanlig viktminskning diet och regim, inklusive en hälsosam kost och motion.

Så ska du ta PhenQ?

I slutändan, med den bästa viktminskning tillägg på marknaden är upp till dig. Men vi hoppas att denna artikel visar hjälp för dig. Och nu överväga för- och nackdelar med att ta detta kosttillskott.

1 FLASKA
65.95€
Besparingar: 75.95€
Återförsäljare 10.00€
köp nu »
2 FLASKOR + 1 GRATIS
129.95€
Besparingar: 227.85€
Återförsäljare 97.90€
köp nu »
3 FLASKOR + 2 GRATIS + GRATIS ADVANARENGÖRING
174.95€
Besparingar: 379.75€
Återförsäljare 204.80€
köp nu »

Klicka här för att beställa PhenQ från den officiella hemsidan »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

BUY NOW »