Er PhenQ rent faktisk arbejder? En detaljeret gennemgang

Home » Review » phenq » Er PhenQ rent faktisk arbejder? En detaljeret gennemgang

Navngiv kostplan du har prøvet det, og nu du søger ind PhenQ! Faktisk kan du være på udkig for at fremskynde din vægt los s . Eller du kan være på udkig efter en hurtig kost og healther plan for angreb.

På et tidspunkt, har du gået carb fri eller glutenfri . Du forsøgte det bedste i håndkøb kost pille, der virkelig fungerer. Og selv, det nyeste sund kost trend, superfood, eller vægttab plan .

Selvfølgelig har du været parring din kost planer i måneden med regelmæssige arbejde-outs, i håb om at du vil få gode resultater. Hvis det lyder bekendt, så skal du søge efter en anden brændende fedt mulighed. En dag, du opdagede slankepiller som Phen375 eller PhenQ.

Er disse fedtforbrænding piller mirakel produkter, som accelererer dit vægttab?

Hvis du spørger dig selv dette spørgsmål, er du på det rigtige sted. Du finder her forskning i PhenQ. Også, vil du finde ud af, om det er en god mulighed i forhold til andre vægttab piller , ligesom Phen375.

Hvad er PhenQ?

Er PhenQ rent faktisk arbejder?  En detaljeret gennemgang

PhenQ er en kost pille supplement .

Ifølge producentens USA forhandler hjemmeside , denne naturlige supplement udfører det formål at målrette og brændende lagret fedt. Også, det undertrykker din appetit og blokere fedt produktion.

De har endda gøre påstanden om, at kost pille er i stand til positivt at påvirke dit humør og give dig energi øger.

Hvis du vil sikkerhedskopiere deres krav, fabrikanterne hævde at have videnskabelig og klinisk undersøgelse. Disse forskere beviser, at PhenQ er go-to produkt for at opnå vægttab fordele.

Så ... det er den hype. Men for virkelig at finde ud af, hvad PhenQ er, vil vi gå videre og spørge nogle opfølgende spørgsmål.

Hvad er ingredienserne i PhenQ?

PhenQ er ikke phentermin

Lad os starte med hvad denne kost pille supplement er ikke.

Selvom navne som PhenQ, Phen24 og Phen375 bredt antyde vægttab magt phentermin, betyder det ikke indeholder phentermin .

Dette er en god pointe, som nogle lande bannish phentermin (selvom ikke USA) på grund af sin dårlige effekter.

Dette supplement indeholder 7 naturlige ingredienser: Capsimax Pulver, calciumcarbonat, krompicolinat, Koffein, Nopal, L-Carnitine Furmurate, og dens vigtigste ingrediens ” α-Lacys Nulstil ® ”.

Den indeholder også mængder af magnesiumstearat og magnesiumoxid.

Medmindre du har fået en videnskabelig eller ernæringsekspert baggrund, ingen af ​​disse ingredienser navne sandsynligvis betyde meget for dig.

Må ikke bekymre dig; det næste skridt er naturligvis at gå over hver ingrediens i orden.

PhenQ Ingredienser

Dermed vil vi overveje resultaterne af relevante undersøgelser. Disse undersøgelser vedrører hvorvidt PhenQ ingredienser faktisk vise sig effektiv i at hjælpe folk tabe sig.

Capsimax PULVER

Dette er en blanding af capsicum, piperine, koffein, og niacin:

  • Capsicum - Kommer fra chili peber planter, en 2012 stud y viser, at Capsicum spiller en rolle for at opnå kvantificerbare vægttab. Dette derivat foregiver at påvirke processen med at tabe ved at reducere energiindtaget. Eller mere enkelt, peberfrugt viser at fungere som en appetitnedsættende.
  • Piperine - AKA sort peber viser også med mindst en videnskabelig undersøgelse for at spille en rolle i fedt reduktion.
  • Koffein - Også dette har reference i mere end én undersøgelse. For eksempel en undersøgelse fra 2009 i European Journal of Clinical Nutrition viser PhenQ at have effekt på afbrænding af kalorier og undertrykke af appetitten.
  • Niacin - også Vitamin B3. Ifølge  National Library of Medicine , niacin ”er også vigtigt for at omdanne mad til energi” . På trods af alle de vitale funktioner niacin udfører for en sund krop, behøver vores kroppe ikke opbevares niacin. Derfor skal fødeindtagelse eller kosttilskud løbende genopbygge kroppen. Ifølge en undersøgelse fra 2010 i World Journal of Gastroenterolog y , niacin fungerer også som en appetitvækker. Desværre, de andre egenskaber af niacin modvirker dens vægttab fordele.

CALCIUMCARBONAT

Calcium Carbonat er en supplerende form af calcium i kosten. PhenQ hjemmeside hævder, at denne ingrediens opmuntrer kroppen til at forbrænde fedt. Men det forskningsundersøgelse de citerer faktisk synes ikke at støtte det. Derudover resultaterne af nogle forsøg modsiger, at denne ingrediens spiller nogen væsentlig rolle i vægttab overhovedet.

En sidste bemærkning: calciumcarbonat kan forårsage moderate PhenQ bivirkninger, som vi vil diskutere lidt længere fremme.

krompicolinat

Krompicolinat er et naturligt mineral, der er i mange sunde fødevarer såsom kød, fuldkorn, frugt og grøntsager. En 1993 undersøgelse offentliggjort i T han Tidende Nutritio n beviser, at chrom kan modvirke insulinresistens.

Og derfor hjælpe med blodsukker regulering, som hjælper med at undertrykke trangen til kulhydrater (og dermed mindske kalorieforbrug).

NOPAL

Nopal er puden af den mexicanske figenkaktus. En 2014 undersøgelse siger, at fiberen i denne ingrediens er gavnligt i at hjælpe kroppen skille sig af fedt.

Undersøgelsen konkluderer også, at nopal er en sund del af kosten til andet end vægttab årsager.

L-CARNITIN FURMURATE

L-Carnitin Furmurate er en aminosyre hjælpemidler i fedt metabolisering og energiproduktion. Rødt kød, avocad o , og mejeri blandt andre fødevarer indeholder dette PhenQ ingrediens.

MAGNESIUMSTEARAT & Oxyde

Magnesium er mineralsk afgørende for mange kropslige processer. Producenter bruger ofte Magnesiumstearat at binde og opretholde en ordentlig blanding af supplement ingredienser.

a-LACY s RESET

Den vigtigste ingrediens er en blanding af a-liponsyre og cystein. Det fungerer som en stofskifte speeder og fremskynder kalorieindhold brænding.

Er PhenQ sikker?

De beslutningstagere hævder, at de fremstiller denne diæt supplement i en FDA-godkendt anlæg. Ifølge FDA hjemmeside, men FDA ikke certificere eller inspicere produktionsfaciliteter for kosttilskud. de kræver godkendelse af kosttilskud før deres markedsføring heller ikke.

Den gode nyhed er dog, at FDA begynder at overvåge kosttilskud efter de kommer ind i stedet markedet.

FDA udstationerer en liste over forbrugernes opdateringer og advarsler vedrørende sådanne produkter. Således ikke PhenQ ikke på denne liste. Har heller ikke nogen undersøgelse knytte denne kost pille med eventuelle overtrædelser sikkerheds- eller alvorlige PhenQ bivirkninger.

Så det lader til, at dette tillæg er sikkert at tage. Men det er sikkert, hvis man følger de beslutningstagere egen administration retninger.

Gravide, ammende kvinder eller mindreårige under 18 år bør ikke tage p-piller. De advarer også, at mennesker med præ-eksisterende forhold eller tage medicinske recepter ikke bør tage denne kost pille uden først at rådføre sig med en læge eller en medicinsk professionel.

Hvad er PhenQ S ide Effekter?

Brugere rapporterer ikke nogen væsentlige PhenQ bivirkninger.

Du bør dog ikke tage PhenQ efter ca. 3:00, på grund af det faktum, at det er et nydelsesmiddel. Hvis du har koffein følsomheder, du også bør undgå at tage andre former for koffein ( c Offee , sodavand).

Calciumcarbonat fremkalde PhenQ bivirkninger som forstoppelse, kvalme eller opkastning, gas, mental forvirring, hovedpine og tørst. I tilfælde af PhenQ dog, betyder det ikke ud til, at forbrugerne rapporterer sådanne symptomer.

Er PhenQ virkelig arbejde?

PhenQ er relativt nyt til markedspladsen. Derfor er der ikke store online anmeldelser.

PhenQ betyder dog arbejde, til at udføre sine erklærede formål. Forbrugerne mistede vægt, når t aking Ph da Q .De rapport oplever fordelene ved mere energi og undertrykkelse af appetit.

Det følgende er et udsnit af nogle af de kontrasterende anmeldelser til rådighed vedrørende kundens resultater.

PhenQ Kunder Anmeldelser

Emily - 31. marts st 2016: En uafhængig kunde Emily skriver, at ”inden for 10-15 minutter efter indtagelse” PhenQ hun oplever en stigning i hendes energi niveauer. Til det punkt, at hun kan begynde at udføre daglig motion. Noget hun ikke tidligere havde haft energi til at gøre. Emily rapporterer også et vægttab på 48 pounds i 3 måneder med PhenQ, en sund kost og motion.

Amanda - April 19 th 2016: Amanda er en af de få forbruger korrekturlæsere reportes en negativ oplevelse ved hjælp PhenQ. Hun hævder at lide under de PhenQ bivirkninger af calciumcarbonat. Men mens Amanda i sidste ende beslutter, at de PhenQ bivirkninger er for svær at fortsætte med at tage tillægget. Hun erkender også, at hun oplever betydeligt vægttab.

Jason - denne forbruger reportes oplever frustration med andre vægttab produkter, før du tænder for PhenQ. Og endelig med dette tillæg, opnår han de vægttab resultater han ønsker.

De fleste af kundeanmeldelser rådighed desuden mere ligner Emily og Jasons kommentarer end Amandas. Hvorvidt disse korrekturlæsere faktisk er reelle og uafhængige, skal du selv bedømme.

Andre overvejelser

Der er et par andre faktorer at overveje, når de træffer en beslutning om at købe PhenQ .

For det første, mens en vigtigste mål for PhenQ er at være en brændende fedt accelerator, er det ikke en stand-alone quick fix. Det virker sammen med en sund kost og en øvelse regime.

For det andet, pris. På $ 69,99 en flaske, PhenQ er omkring 10 dollars dyrere end Phen375. Phen 375 har også den fordel, at den eksisterende omkring længere. Det betyder, at det har en mere dokumenteret målrette overskydende pounds. Også, det har flere beviser for at være en sikker vægttab supplement.

For det tredje, garanti. Mens Phen375 tilbyder en pengene tilbage garanti, Phen375 tilbyder kun en begrænset penge tilbage løfte. Phen375 kræver, at kunderne skal inden 30 dage efter det oprindelige køb hoppe gennem flere bøjlerne.

Disse omfatter at holde en online rekord i hele brug på Phen375 er specifikt hjemmeside. Samt at modtage certificering fra en læge til at understøtte kunderne hævder at ikke at have nogen vægttab fordele.

  • I modsætning hertil PhenQ tilbyder kunderne en 67 dages garanti (de ekstra syv dage er at tage højde for skibsfarten tid). Og kosten pille kræver meget mindre bevis for en kundes utilfredshed med deres produkt. Deres fleksibel politik er et forsøg på at få forbrugerne til at prøve deres produkt. Bestemt, det lykkes at tilføje en ekstra sikkerhed om at købe det.
  • PhenQ selv annoncerer, at kunderne kan drage fordel af deres BTGO (købe to få en) del og af deres garanti.

Men PhenQ anmodninger om at returnere flasker med pengene tilbage anmodning. Og at garantien kun restitutioner købe pris, men udelukker forsendelsesomkostninger. Alligevel PhenQ s minimale restriktioner tåler sammenligning med returret.

Konklusion

Der er ingen sikkerhedsproblemer alvorlige nok til at undgå PhenQ.

Der er også nok positive kundeanmeldelser og forskning for at retfærdiggøre udtagning af kosten pille. I sidste ende, selv om, det er en beslutning, der skal vægt omhyggeligt. Og muligvis diskutere med en sundhedsmedarbejder.

Dette gælder især, hvis du har helbredsproblemer. Eller hvis du er på en receptpligtig medicin, der kan forstyrre kombination PhenQ s ingrediens.

En sidste påmindelse, når der træffer beslutningen om at købe PhenQ eller ej. Dette supplement er et vægttab accelerator og forstærker. Al den hype og hoopla til side, behøver producenterne ikke gøre krav på magiske egenskaber.

Dette supplement ledsager en regelmæssig vægttab kost og regime, herunder en sund kost og motion.

Så skal du tage PhenQ?

I sidste ende, idet det bedste vægttab supplement på markedet, er op til dig. Men vi håber, at denne artikel viser sig nyttige for dig. Og nu overveje dig de fordele og ulemper ved at tage dette kosttilskud.

1 GLAS
65.95€
Standardpris: 75.95€
Besparelse 10.00€
KØB NU »
2 GLAS + 1 GRATIS
129.95€
Standardpris: 227.85€
Besparelse 97.90€
KØB NU »
3 GLAS + 2 GRATIS + GRATIS ADVANA CLEANSE
174.95€
Standardpris: 379.75€
Besparelse 204.80€
KØB NU »

klik her for at bestille PhenQ fra den officielle hjemmeside »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

KØB NU »