Betyr PhenQ faktisk fungerer? En detaljert gjennomgang

Home » Review » phenq » Betyr PhenQ faktisk fungerer? En detaljert gjennomgang

Navn diett plan du har prøvd det, og nå du ser inn PhenQ! Faktisk kan du være ute etter å akselerere vekten los s . Eller du kan være på jakt etter en rask diett og healther plan for angrep.

På ett punkt, har du gått carb gratis eller glutenfri . Du prøvde den beste over disk diett pille som virkelig fungerer. Og selv, den nyeste spise sunt trend, supermat, eller vekttap plan .

Selvfølgelig, du har blitt paring din diett planer i måneden med treningsvaner, håper at du får gode resultater. Hvis dette høres kjent ut, så bør du søke etter et annet brenne fett alternativ. En dag oppdaget du slankepiller som Phen375 eller PhenQ.

Er disse fettforbrenning piller mirakel produktene som akselererer vekttap?

Hvis du spør deg selv dette spørsmålet, er du på rett sted. Du finner her forskning på PhenQ. Dessuten vil du finne ut om det er et godt alternativ i forhold til andre vekttap piller , som Phen375.

Hva er PhenQ?

Betyr PhenQ faktisk fungerer?  En detaljert gjennomgang

PhenQ er en diett pille supplement .

Ifølge produsentens USA distributør nettside , dette naturlig supplement utfører den hensikt å målrette og brenne lagret fett. Også undertrykker den appetitten og blokkere fettproduksjon.

De selv gjør påstanden om at dietten pillen er i stand til å positivt påvirke humøret og gi deg energi øker.

Å sikkerhetskopiere sine krav, produsentene hevder å ha vitenskapelig og klinisk undersøkelse. Disse forskerne bevis for at PhenQ er farten til produktet for å oppnå vekttap fordeler.

Så ... det er sprøytenarkoman. Men for å virkelig finne ut hva PhenQ er, vil vi gå videre og spørre noen oppfølging spørsmål.

Hva er ingrediensene i PhenQ?

PhenQ er ikke Phentermine

La oss starte med hva denne dietten pille supplement er det ikke.

Selv om navn som PhenQ, Phen24 og Phen375 bredt hint på vekttap makt phentermine, betyr det ikke inneholder phentermine .

Dette er et godt poeng som noen land bannish phentermine (selv om ikke USA) på grunn av sin dårlige effekter.

Dette tillegget omfatter 7 naturlige ingredienser: Capsimax pulver, kalsiumkarbonat, krompikolinat, koffein, Nopal, L-carnitin Furmurate, og dens nøkkel ingrediens “ α-Lacys Reset ® ”.

Den inneholder også mengder av magnesiumstearat og magnesiumoksid.

Med mindre du har en vitenskapelig eller ernæringsfysiolog bakgrunn, ingen av disse ingrediens navnene betyr trolig mye for deg.

Ikke bekymre deg, neste steg er selvfølgelig å gå over hver ingrediens i orden.

PhenQ Ingredienser

Ved å gjøre det, vil vi vurdere resultatene av relevante forskningsstudier. Disse studiene er knyttet til hvorvidt PhenQ ingrediensene faktisk være effektive i å hjelpe folk ned i vekt.

Capsimax POWDER

Dette er en blanding av paprika, piperine, koffein og niacin:

  • Capsicum - Kommer fra chili pepper planter, en 2012 stud y viser at chilipepper spiller en rolle i å oppnå målbare vekttap. Dette derivat hensikt å påvirke prosessen for å tape vekt ved å redusere energiinntaket. Eller, i enklere termer, viser paprika til å fungere som en appetitt suppressant.
  • Piperine - AKA sort pepper viser også ved minst en vitenskapelig studie for å spille en rolle i fettreduksjon.
  • Koffein - Dette også har referanse i mer enn én studie. For eksempel, en 2009 studie i European Journal of Clinical Nutrition viser PhenQ å ha effekt på forbrenning av kalorier og undertrykkende av appetitten.
  • Niacin - også Vitamin B3. Ifølge  National Library of Medicine , Niacin “er også viktig for å konvertere mat til energi” . Til tross for alle vitale funksjoner niacin utfører for en sunn kropp, trenger kroppen ikke lagre niacin. Derfor må matinntaket eller kosttilskudd stadig fylle opp kroppen. Ifølge en 2010 studie i verden Journal of Gastroenterolog y , niacin fungerer også som en appetitt stimulerende. Dessverre har de andre egenskaper av niacin motvirke dets vekttap fordeler.

KALSIUMKARBONAT

Kalsium Carbonat er en supplerende form av kalsium. PhenQ nettsted hevder at denne ingrediensen stimulerer kroppen til å forbrenne fett. Men forskningsstudie de sitere faktisk ikke ut til å støtte den. I tillegg er resultatene av noen studier motsi at denne ingrediensen spiller noen vesentlig rolle i vekttap i det hele tatt.

En siste bemerkning: kalsiumkarbonat kan føre til moderate PhenQ bivirkninger, som vi vil diskutere litt videre på.

krom picolinate

Krom picolinate er et naturlig mineral som er i mange sunn mat som kjøtt, hele korn, frukt og grønnsaker. En 1993 studie publisert i T han Journal of Nutritio n bevis på at krom kan motvirke insulinresistens.

Og derfor hjelpe til med blodsukkerreguleringen, noe som bidrar til å undertrykke krav til karbohydrater (og derved redusere kaloriforbruk).

Nopal

Nopal er pute av den meksikanske stikkende pære kaktus. En 2014 studie sier at fiber i denne ingrediensen er gunstig i å hjelpe kroppen kvitte seg med fett.

Studien konkluderer også med at Nopal er en sunn del av kostholdet for andre enn vekttap grunner.

L-karnitin FURMURATE

L-karnitin Furmurate er en aminosyre hjelpemidler i fett metabolisering og energiproduksjon. Rødt kjøtt, avocad o , og meieri blant andre matvarer inneholder denne PhenQ ingrediens.

MAGNESIUMSTEARAT & oksid

Magnesium er mineral avgjørende for mange kroppslige prosesser. Produsenter bruker ofte Magnesiumstearat å binde og opprettholde en forsvarlig blanding av supplement ingredienser.

a-LACY s RESET

Hovedingrediensen er en blanding av alfa-liponsyre og cystein. Det fungerer som en metabolisme akselerator og raskere kaloriforbrenningen.

Er PhenQ trygt?

Skaperne hevder at de produserer denne dietten supplement i en FDA-godkjent anlegg. Ifølge FDA nettside, men FDA kan ikke garantere eller kontrollere produksjonsanlegg for kosttilskudd. Heller ikke de krever godkjenning for kosttilskudd før sin markedsføring.

Den gode nyheten er imidlertid at FDA begynner å overvåke kosthold kosttilskudd etter at de går inn i markedet.

FDA poster en liste over forbruker oppdateringer og advarsler om slike produkter. Dermed gjør PhenQ ikke vises på denne listen. Heller ikke har noen studie knytte denne dietten pille med eventuelle sikkerhetsbrudd eller alvorlige PhenQ bivirkninger.

Så det ser ut til at dette tillegget er trygt å ta. Men det er trygt hvis man følger skaperne egen administrasjon retninger.

Gravide, ammende kvinner eller mindreårige under 18 år bør ikke ta pillen. De advarer også at folk med pre-eksisterende forhold eller tar medisinske resepter ikke bør ta denne dietten pille uten først å rådføre deg med en lege eller en medisinsk helsepersonell.

Hva er PhenQ S IDE Effects?

Brukere rapporterer ikke noen betydelige PhenQ bivirkninger.

Men du bør ikke ta PhenQ etter ca 15:00, på grunn av det faktum at det er et sentralstimulerende. Hvis du har koffein følsomhet, bør du også unngå å ta andre former for koffein ( c offee , brus).

Kalsiumkarbonat indusere PhenQ bivirkninger som forstoppelse, kvalme eller oppkast, gass, mental forvirring, hodepine og tørste. I tilfelle av PhenQ derimot, betyr det ikke ut til at forbrukerne rapportere slike symptomer.

Betyr PhenQ egentlig?

PhenQ er relativt ny på markedet. Derfor er det ikke omfattende online vurderinger.

Men PhenQ virker til å utføre sine uttalte formål. Forbrukerne gått ned i vekt når t Aking Ph no Q .De rapport opplever fordelene med mer energi og undertrykkelse av appetitt.

Følgende er et utvalg av noen av de kontrasterende vurderinger som er tilgjengelig om kundens resultater.

PhenQ Kunder Anmeldelser

Emily - 31. mars st 2016: En uavhengig kunde Emily skriver at “innen 10-15 minutter for å ta” PhenQ hun opplever en økning i sine energinivå. Til det punktet at hun kan begynne å utføre daglig mosjon. Noe hun tidligere ikke hadde hatt energi til å gjøre. Emily rapporterer også et vekttap på 48 pounds i 3 måneder med PhenQ, et sunt kosthold og mosjon.

Amanda - 19 april th 2016: Amanda er en av de få forbruker anmeldere reportes en negativ erfaring med PhenQ. Hun hevder å lide av PhenQ bivirkninger av kalsiumkarbonat. Men mens Amanda slutt avgjør at PhenQ bivirkningene er for alvorlig til å fortsette å ta supplement. Hun erkjenner også at hun opplever betydelig vekttap.

Jason - Denne forbruker reportes opplever frustrasjon med andre vekttap produkter før du slår til PhenQ. Og til slutt med dette tillegget, oppnår han vekttap resultatene han ønsker.

Flertallet av kunder i butikken aremore lik Emily og Jason kommentarer enn Amandas. Hvorvidt disse anmeldere faktisk er reelle og uavhengige, må du dømme selv.

andre hensyn

Det er et par andre faktorer å vurdere når du gjør en beslutning om å kjøpe PhenQ .

For det første, mens et hovedmål for PhenQ er å være en brennende fett akselerator, er det ikke en frittstående rask løsning. Det fungerer i forbindelse med et sunt kosthold og en øvelse diett.

Dernest pris. På $ 69.99 en flaske, er om lag 10 dollar dyrere enn Phen375 PhenQ. Phen 375 har også fordelen av eksisterende rundt lenger. Det betyr at den har en mer dokumentert oversikt over målretting skytende pounds. Dessuten har det mer bevis for å være et trygt vekttap supplement.

Tredje, garanti. Mens Phen375 tilbyr en pengene tilbake-garanti, Phen375 tilbyr kun et begrenset pengene tilbake pant. Phen375 krever at kundene må innen 30 dager etter den opprinnelige kjøps hoppe gjennom flere ringer.

Disse inkluderer å holde en online rekord gjennom bruk på Phen375 er spesifikt nettsted. Så vel som å motta sertifisering fra en lege for å støtte kunder hevder å ikke ha noen vekttap fordeler.

  • I kontrast PhenQ tilbyr kundene en 67 dagers garanti (de ekstra sju dagene er å gjøre rede for frakt tid). Og diett pille krever mye mindre bevis for kundens misnøye med sitt produkt. Deres fleksibel politikk er et forsøk på å få forbrukerne til å prøve deres produkt. Definitivt, lykkes det i å legge en ekstra sikkerhet om du kjøper den.
  • PhenQ annonserer med at kunder kan dra nytte av deres BTGO (kjøpe to få en) avtale og for sin garanti.

Men PhenQ forespørsler om å returnere flasker med pengene tilbake-forespørsel. Og at garantien kun refusjon kjøpe pris, men ekskluderer fraktkostnader. Likevel PhenQ er minimale restriksjoner tåler sammenligning med returrett.

Konklusjon

Det er ingen sikkerhet bekymringer alvorlig nok til å unngå PhenQ.

Dessuten er det nok positive anmeldelser fra kunder og forskning for å rettferdiggjøre å ta av dietten pille. Til syvende og sist, selv om dette er en avgjørelse som må veie nøye. Og muligens diskutere med helsepersonell.

Dette gjelder spesielt hvis du har helseproblemer. Eller hvis du er på en reseptbelagte medisiner som kan forstyrre PhenQ ingredienskombinasjon.

En siste påminnelse når du gjør beslutningen om å kjøpe PhenQ eller ikke. Dette tillegget er et vekttap akselerator og forsterker. Alle skudd og hoopla side, trenger produsentene ikke gjør krav på magiske egenskaper.

Dette tillegget følger en vanlig vekttap kosthold og diett, inkludert et sunt kosthold og mosjon.

Så bør du ta PhenQ?

Til syvende og sist tar den beste vekttap supplement på markedet er opp til deg. Men vi håper denne artikkelen beviser nyttig for deg. Og nå du vurdere fordeler og ulemper med å ta denne dietten supplement.

1 BOTTLE
$69
Retail: $79.95
Save $10 Right Now!
buy now »
2 BOTTLES + 1 FREE
$139.90
Retail: $239.85
Save $99.95 Right Now!
buy now »
3 BOTTLES + 2 FREE + FREE ADVANA CLEANSE
$189.95
Retail: $399.75
Save $209.80 Right Now!
buy now »

Klikk her for å bestille PhenQ fra den offisielle nettsiden »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

KJØP NÅ »