Are PhenQ fapt de lucru? O revizuire detaliată

Home » Review » phenq » Are PhenQ fapt de lucru? O revizuire detaliată

Denumiți planul de dieta care le - ați încercat și acum sunteți în căutarea în PhenQ! Într - adevăr, s -ar putea fi în căutarea pentru a accelera dvs. greutate los s . Sau s -ar putea fi în căutarea pentru o dieta rapida si planul healther de atac.

La un moment dat, ai plecat liber carbohidrati sau fara gluten . Ați încercat cel mai bun peste pilula dieta contra care functioneaza cu adevarat. Și chiar, cele mai recente tendințe o alimentație sănătoasă, superaliment, sau planul de pierdere în greutate .

Desigur, ai fost împerecherea planurile tale dieta lunii , cu regulate de lucru-out, în speranța că veți obține rezultate foarte bune. Dacă acest lucru sună familiar, atunci, ar trebui să căutați o altă opțiune de grăsime de ardere. Într - o zi, ai descoperit pastile dieta cum ar fi Phen375 sau PhenQ.

Sunt aceste grăsime de ardere pastile de produse miraculoase care accelerează pierderea în greutate?

Dacă vă întrebați - vă la această întrebare, sunteți la locul potrivit. Veți găsi aici de cercetare pe PhenQ. De asemenea, veți afla dacă este o opțiune bună în comparație cu alte pastile de pierdere în greutate , cum ar fi Phen375.

Ce este PhenQ?

Are PhenQ fapt de lucru?  O revizuire detaliată

PhenQ este un supliment de dieta pilula .

Potrivit Statele Unite distribuitor al producătorului site - ul , acest supliment natural realizează scopul de direcționare și de ardere a grasimilor stocate. De asemenea, suprima productia pofta de mancare si grasime bloc.

Ei fac chiar și afirmația că pilula dieta este capabil de a avea un impact pozitiv starea de spirit și vă va oferi energie creste.

Pentru a susține afirmațiile lor, producătorii afirmă să aibă studii clinice și științifice. Acești cercetători dovada că PhenQ este-du-te la produsul pentru a obține beneficii de pierdere în greutate.

Deci ... asta e hype. Dar pentru a găsi într-adevăr ce este PhenQ, vom merge mai departe și de a pune unele intrebari pe.

Care sunt ingredientele PhenQ?

PhenQ nu este Phentermine

Să începem cu ceea ce aceasta dieta pilula supliment nu este.

Cu toate ca nume precum PhenQ, Phen24 și Phen375 aluzie în linii mari , la puterea de pierdere în greutate de fentermina, acesta nu conține fentermina .

Acesta este un punct de bun ca unele țări fentermina bannish (deși nu în Statele Unite), datorită efectelor sale rele.

Acest supliment include 7 ingrediente naturale: Capsimax Pulbere, carbonatului de calciu, picolinat de crom, cafeina, Nopal, L-carnitina Furmurate și ingredientul cheie „ α-Lacys Reset ® “.

Acesta conține, de asemenea, cantități de stearat de magneziu și oxid de magneziu.

Dacă nu ai un fundal științific sau nutritionist, nici unul dintre aceste nume de ingrediente, probabil, înseamnă mult pentru tine.

Nu vă faceți griji; următorul pas, desigur, este de a trece peste fiecare ingredient în ordine.

Ingrediente PhenQ

În acest sens, vom lua în considerare rezultatele studiilor de cercetare relevante. Aceste studii se referă la faptul dacă ingredientele PhenQ într-adevăr, se dovedesc eficiente în a ajuta oamenii pierde in greutate.

CAPSIMAX PULBERE

Acesta este un amestec de capsicum, piperina, cofeina, si niacina:

  • Capsicum - Venind din plante ardei iute, un 2012 stud y demonstrează că Capsicum joacă un rol în realizareapierderegreutate cuantificabil. Acest derivat urmărește să influențeze procesul de a pierdegreutate prin reducerea aportuluienergie. Sau, în termenisimpli, Capsicum aratăa acționa ca un inhibitorapetitului.
  • Piperine - piper negruAKA prezintaasemeneade cel puțin un studiu științific pentru a juca un rol în reducerea grăsimii.
  • Cafeina - Acest prea arereferință în mai multun studiu. De exemplu, un studiu2009 în European Journal of Clinical Nutritiondovedește PhenQ pentru a avea efect asupra arderea caloriilor și suprimarea apetitului.
  • Niacina -asemeneavitamina B3. Potrivit  Bibliotecii Naționale de Medicină , niacina „este de asemenea important pentru transformarea alimentelor în energie“ . În ciuda tuturor de vitale funcții niacina efectuează pentru un organism sănătos, corpurile noastre nu se păstrează niacina. Prin urmare, ingestiaalimente sau suplimente alimentare trebuie să alimenteze continuu corpul. Conform unui studiu2010 in Jurnalul Mondial de Gastroenterolog y , niacinaasemeneaacționează ca un stimulent apetitului. Din păcate, celelalte proprietăți ale niacina contracara beneficiile salepierderegreutate.

CARBONAT DE CALCIU

Calciu Carbonat este o formă suplimentară de calciu dietetice. Site - ul PhenQ susține că acest ingredient incurajeaza organismul sa arda grasimi. Cu toate acestea, studiul de cercetare care citează de fapt , nu pare să - l susțină. In plus, rezultatele studiului contrazic unele că acest ingredient joacă un rol semnificativ în pierdere în greutate , la toate.

Un ultim notă: carbonat de calciu poate provoca reacții adverse PhenQ moderate, așa cum vom discuta un pic mai departe.

Picolinatul

Cromul picolinat este un mineral natural , care este in multe alimente sanatoase , cum ar fi carne, cereale integrale, fructe si legume. Un studiu publicat in 1993 T a Journal of nutritio n dovezi că crom poate contracara rezistenta la insulina.

Și, prin urmare, ajuta cu reglementarea de zahăr din sânge, care ajuta suprima pofta de carbohidrati (si, prin urmare, reducerea consumului de calorii).

Nopal

Nopal este pad mexican cactus pere fileu. Un 2014 studiu spune că fibrele din acest ingredient este benefic în a ajuta organismul sa scape de grăsime.

De asemenea, studiul concluzionează că Nopal este o parte sanatoasa a dietei în alte scopuri decât pierderea în greutate motive.

L-Carnitina FURMURATE

L-carnitina Furmurate este un aminoacid SIDA în metabolizării și producția de energie grăsime. Carne roșie, avocad o , si lactate , printre alte alimente contin acest ingredient PhenQ.

STEARAT & MAGNEZIU oxid

Magneziul este esențial mineral pentru multe procese corporale. Producătorii folosesc frecvent stearat de magneziu pentru a lega și menține un amestec adecvat de ingrediente supliment.

a-LACY RESET lui

Ingredientul cheie este un amestec de acid alfa - lipoic și cisteină. Acesta acționează ca un accelerator de metabolism și accelerează arderea caloriilor.

Este PhenQ sigur?

Factorii de decizie susțin că produc acest supliment de dieta într-o unitate de FDA-aprobat. Potrivit site-ul FDA, cu toate acestea, FDA nu certifica sau de a inspecta facilități de producție pentru suplimente alimentare. Nici nu au nevoie de aprobare pentru suplimente alimentare înainte de comercializarea lor.

Vestea buna, cu toate acestea, este faptul că FDA incepe sa monitorizeze suplimente de dieta dupa ce intra pe piață.

FDA postează o listă de actualizări ale consumatorilor și avertismente cu privire la astfel de produse. Astfel, PhenQ nu apare pe această listă. De asemenea, nu are nici un studiu care asociază aceasta pilula dieta cu orice încălcări de siguranță sau reacții adverse grave PhenQ.

Deci, se pare că acest supliment este sigur de a lua. Dar este sigur dacă cineva urmează factorii de decizie proprii direcții de administrare.

Gravide, femeile care alăptează sau minorii cu vârsta sub 18 ani nu ar trebui să ia pilula. De asemenea, ei avertizează că persoanele cu afecțiuni sau a lua prescriptii medicale pre-existente nu ar trebui sa ia aceasta pilula dieta fără a consulta cu un medic sau un profesionist medical de sănătate.

Care sunt PhenQ S idici Efecte?

Utilizatorii nu raportează orice efecte secundare PhenQ semnificative.

Cu toate acestea, nu trebuie să luați PhenQ după aproximativ 15, datorită faptului că este un stimulent. Dacă aveți sensibilități cofeina, tu , de asemenea , ar trebui să evite a lua alte forme de cofeina ( c offee , băuturi răcoritoare).

carbonat de calciu induce efecte secundare, cum ar fi PhenQ constipație, greață sau vărsături, gaze, confuzie mentală, dureri de cap și de sete. În cazul PhenQ cu toate acestea, nu reiese că consumatorii raportează astfel de simptome.

Are PhenQ de lucru Serios?

PhenQ este relativ nou pe piata. Prin urmare, nu sunt recenzii extinse on-line.

Cu toate acestea, PhenQ lucrează pentru a realiza scopurile sale declarate. Consumatorii au pierdut în greutate , atunci când t vând în Ph en Q raport .Au se confruntă cu beneficiile de mai multă energie și suprimarea apetitului.

Ceea ce urmează este o mostră de unele dintre comentarii contrastante disponibile cu privire la rezultatele clientului.

PhenQ Clienții Recenzii

Emily - 31 martie st 2016: Un client independent Emily scrie că „în termen10-15 minute deluarea“ PhenQ ea cunoaște o creștere a nivelului eienergie. La punctulcare ea poate începe să efectueze exercițiizizi. Ceva ea anterior nu a avut energiaa face. Emily raporteazăasemeneao pierderegreutate de 48lire sterline in 3 luni cu PhenQ, o dieta sanatoasa si exercitii fizice.

Amanda - 19 aprilie th 2016: Amanda este una dintre puținele recenzentiiconsum reportes o experiență negativă folosind PhenQ. Ea pretindea suferi de efectele secundare PhenQ de carbonatcalciu. Cu toate acestea,timp ceceleurmă Amanda decide că efectele secundare PhenQ sunt prea grave pentru a continua să ia supliment. De asemeneaea recunoaște că ea experiențe pierdere semnificativăgreutate.

Jason - Acest reportesconsumconfruntăfrustrare cu alte produsepierderegreutate înainteporni la PhenQ. Șiceleurmă cu acest supliment, el atinge rezultatele pierderegreutatele dorește.

Majoritatea recenzii ale clientilor disponibile aremore similare cu comentariile și Emily Jason decât cea a lui Amanda. Fie că aceste comentatorii sunt de fapt reale și independente, trebuie să judece pentru tine.

alte considerente

Există alți câțiva factori de luat în considerare atunci când se face o decizie cu privire la achiziționarea PhenQ .

În primul rând, în timp ce un obiectiv principal al PhenQ este de a fi un accelerator de grăsime de ardere, acesta nu este un stand-alone soluție rapidă. Acesta acționează în asociere cu o dieta sanatoasa si un regim de exercitii.

În al doilea rând, prețul. La o sticla de 69.99 $, PhenQ este de aproximativ 10 de dolari mai scump decât Phen375. Phen 375 are, de asemenea, avantajul de a existent în jurul valorii de mai mult timp. Aceasta înseamnă că are un record dovedit mai multe de direcționare de kilogramele în plus. De asemenea, are mai multe dovezi pentru a fi un supliment de pierdere în greutate în condiții de siguranță.

În al treilea rând, garanție. In timp ce Phen375 nu oferă o garanție de bani înapoi, Phen375 oferă doar o suma de bani înapoi garanție limitată. Phen375 impune ca clienții trebuie în termen de 30 de zile de salt de cumpărare inițial prin mai multe cercuri.

Acestea includ păstrarea o înregistrare on-line pe tot parcursul utilizării pe site-ul specific Phen375 lui. Precum și a primit certificarea de la un medic pentru a sprijini clienții pretind că nu au nici un beneficiu de pierdere în greutate.

  • În schimb, PhenQ oferă clienților o garanție de 67 zile (extra șapte zile sunt pentru a ține cont de timpul de transport maritim). Și pilula dieta necesită mult mai puțin dovada de nemulțumire a unui client cu produsul lor. Politica lor flexibilă este un efort de a obține consumatorilor pentru a gusta produsul lor. Categoric, ea reușește adăugând un plus de siguranta cu privire la achiziționarea acesteia.
  • PhenQ chiar și publicitate pe care clienții pot beneficia de BTGO (Get One Cumpara Două) afacere și de garantare a acestora.

Dar cererile de PhenQ pentru a reveni sticle cu solicitare de bani înapoi. Și că garanția numai restituiri prețul de achiziție, dar exclude costurile de transport. Cu toate acestea, restricțiile minime PhenQ a compara favorabil cu politica de returnare.

Concluzie

Nu există probleme de siguranță suficient de severe pentru a evita PhenQ.

De asemenea, există suficiente comentarii pozitive ale clienților și de cercetare pentru a justifica luarea pilula dieta. În cele din urmă, deși, aceasta este o decizie pe care trebuie să cântărească cu atenție. Și, eventual, discuta cu un profesionist din domeniul sanitar.

Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți probleme de sănătate. Sau, dacă sunteți pe un medicament baza de prescriptie, care poate interfera cu combinația de ingredient PhenQ lui.

Un ultim memento când luarea deciziei dacă să cumpere PhenQ sau nu. Acest supliment este un accelerator de pierdere în greutate și un amplificator. Toate hype și hoopla o parte, producătorii nu fac pretenția de proprietăți magice.

Acest supliment însoțește o dieta si regim de pierdere în greutate regulate, inclusiv o dieta sanatoasa si exercitii fizice.

Deci, trebuie să luați PhenQ?

În cele din urmă, luând cel mai bun supliment pierdere în greutate de pe piață este de până la tine. Dar noi sperăm că acest articol se dovedește util pentru tine. Și acum ia în considerare argumentele pro și contra de a lua acest supliment dieta.

1 BOTTLE
65.95€
Cu amănuntul: 75.95€
Economie 10.00€
cumpară acum »
2 FLACURI + 1 GRATUIT
129.95€
Cu amănuntul: 227.85€
Economie 97.90€
cumpară acum »
3 FLACURI + 2 GRATUITE + GRATUIT ADVANA CLEANSE
174.95€
Cu amănuntul: 379.75€
Economie 204.80€
cumpară acum »

click aici pentru a comanda PhenQ de pe site - ul oficial »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

CUMPARĂ ACUM »