Ali PhenQ dejansko delovala? Podroben pregled

Home » Review » phenq » Ali PhenQ dejansko delovala? Podroben pregled

Ime načrt prehrane, ki ste jo poskusili in zdaj, ki ga iščete v PhenQ! Pravzaprav, boste morda videti, da pospeši svoje teže los ov . Ali se lahko iskali hitro prehrano in healther načrt napada.

Na eni točki, ste šli carb brezplačno ali brezplačno gluten . Poskušali ste najboljši OTC prehrana tabletke, ki resnično deluje. In tudi, najkasneje zdrava prehrana trend, Superfood, ali načrt, izguba teže .

Seveda, ste bili seznanjanje vaše prehrane načrtov v mesecu z rednimi delovnimi šolanja, v upanju, da boste dobili odlične rezultate. Če to zveni znano, potem bi morali iskati drugo pereč možnost maščobe. Nekega dne, ko ste ugotovili, prehrana tablete kot Phen375 ali PhenQ.

Ali so te maščobe gorenja tablete so čudež izdelki, ki pospešujejo vašo izgubo teže?

Če si postavljate to vprašanje, ste na pravem mestu. Tu boste našli raziskave o PhenQ. Prav tako boste ugotovili, ali je dobra izbira v primerjavi z drugimi hujšanje tablete , kot Phen375.

Kaj je PhenQ?

Ali PhenQ dejansko delovala?  Podroben pregled

PhenQ je prehrana tabletke dodatek .

Po mnenju ameriškega distributerja proizvajalca spletni strani , ta naravni dodatek opravlja namen ciljanje in kurjenje nakopičeno maščobo. Prav tako zavira apetit in blok maščobe proizvodnje.

Ti so celo, da je trditev, da je prehrana tabletke lahko pozitivno vplivajo na vaše razpoloženje in vam energije povečuje.

Če želite varnostno kopirati svoje trditve, da proizvajalci trdijo, da imajo znanstvene in klinične študije. Ti raziskovalci dokazujejo, da je PhenQ go-to izdelek za doseganje koristi hujšanje.

Torej ... to je hype. Ampak, da bi ugotovili, kako PhenQ je, bomo šli naprej in vprašati nekaj spremljanje vprašanj.

Kaj so Sestavine PhenQ?

PhenQ ni Phentermine

Začnimo s tem, kar je ta prehrana tabletke dodatek ni.

Čeprav imena, kot so PhenQ, Phen24 in Phen375 splošno namigujejo na moč hujšanje z fenterminom, ne vsebuje fentermin .

To je dobro izhodišče kot nekaterih državah bannish fenterminom (čeprav ne ZDA), zaradi svojih slabih učinkov.

Ta dodatek vključuje 7 naravnih sestavin: Capsimax v prahu, kalcijev karbonat, krom pikolinat, kofein, nopal, L-karnitin Furmurate, in njena ključna sestavina " α-Lacys Reset ® ".

Vsebuje tudi količine magnezijevega stearata in magnezijevega oksida.

Razen če imaš znanstveno ali prehrano ozadje, nobena od teh imen sestavin verjetno pomeni veliko za vas.

Ne skrbite; Naslednji korak je seveda, da gredo čez vsako sestavino v redu.

PhenQ Sestavine

Pri tem bomo upoštevali rezultate ustreznih raziskav. Te študije se nanašajo na to, ali so PhenQ sestavine res izkaže za učinkovito pri pomoči ljudem izgubiti težo.

CAPSIMAX prahu

To je mešanica capsicum, piperin, kofeina in niacina:

  • Paprika - Prihaja iz chili poper rastlin, A 2012 žrebec y kaže, da ima paprika vlogo pri doseganju merljivih izgubo teže. Ta derivat dozdevno vplivajo na proces hujšanje z zmanjšanjem vnosa energije. Ali pa na enostavnejši način, paprika kaže, da deluje kot zaviralec apetita.
  • Piperin - AKA poper kaže tudi najmanj eno znanstveno študijo, da igrajo pomembno vlogo pri zmanjševanju maščob.
  • Kofein - To je tudi sklicevanje v več kot eni študiji. Na primer, raziskava v European Journal of Clinical Nutrition 2009 dokazuje PhenQ, da imajo vpliv na kurjenje kalorij in zatiranja v apetita.
  • Niacin - tudi vitamin B3. Glede na  National Library of Medicine , niacin "je pomembno za pretvorbo hrane v energijo tudi" . Kljub vse vitalne funkcije niacina opravlja za zdravo telo, naša telesa ne shranjujejo niacin. Zato je treba vnos hrane ali prehranskih dopolnil nenehno dopolnitev telo. Glede na študijo 2010 v svetovnem listu Gastroenterolog y , niacin deluje tudi kot spodbujanje teka. Na žalost, so druge lastnosti niacina preprečevanje njenih prednosti hujšanje.

KALCIJEV KARBONAT

Kalcij Carbonat je dopolnilna oblika prehranskih kalcija. PhenQ spletna stran trdi, da je ta sestavina spodbuja telo, da gorijo maščobe. Vendar pa raziskava citirajo dejansko ne zdi, da ga podpre. Poleg tega so rezultati neke študije nasprotujejo, da ima ta sestavina vsako pomembno vlogo pri izgubi teže sploh.

Še zadnja opomba: kalcijev karbonat lahko povzročijo zmerne PhenQ stranske učinke, saj bomo razpravljali malo naprej.

KROMA Picolinate

Krom Picolinate je naravni mineral, ki je v mnogih zdravilnih živil, kot so meso, polnozrnate žitarice, sadje in zelenjavo. Iz leta 1993 študija, objavljena v T on listu Nutritio n dokazuje, da lahko kromov preprečevanje insulinske rezistence.

In zato pomagajo z regulacijo krvnega sladkorja, ki je pomagal zatreti željo po ogljikovih hidratov (in s tem zmanjša porabo kalorij).

nopal

Nopal je pad mehiške opuncija. 2014 Študija pravi, da je vlakno v te sestavine koristno pomaga telesu se znebiti maščobe.

Študija tudi ugotavlja, da je nopal zdrav del prehrane, razen izgube teže razlogov.

L-karnitin FURMURATE

L-karnitin Furmurate je AIDS aminokislinski maščob metabolisation in energije. Rdeče meso, avocad o in mlečnih izdelkov med drugim živila vsebujejo to PhenQ sestavino.

Magnezijev stearat & oksid

Magnezij je mineral bistvenega pomena za mnoge telesne procese. Proizvajalci pogosto uporabljajo magnezijev stearat, da se veže in vzdržuje ustrezno mešanico dodatek sestavin.

a-Lacy je RESET

Ključna sestavina je mešanica alfa-lipojsko kislino in cistein. Deluje kot metabolizma pospeševalnika in pospeši izgorevanje kalorij.

Je PhenQ varen?

Ustvarjalci trdijo, da jih proizvajajo ta dodatek prehrani v FDA odobrila objekta. Po spletni strani FDA pa je FDA ne potrdi, ali pregled proizvodnih zmogljivosti za prehranska dopolnila. Prav tako ne zahteva odobritev za prehranska dopolnila pred njihovo trženje.

Dobra novica pa je, da je FDA začne spremljati prehrana dopolnila, po tem, ko vstopijo v mesto na trgu.

FDA objav seznam posodobitev potrošnikov in opozorila v zvezi s temi proizvodi. Tako PhenQ ne pojavi na seznamu. Prav tako ima vsako študijo poveže ta prehrana tabletke z vsemi varnostnimi kršitve ali hude PhenQ stranskih učinkov.

Tako se zdi, da je ta dodatek varno jemati. Ampak to je varno, če naslednji ustvarjalci lastne administrativne smeri.

Nosečnice, doječe ženske ali mladoletniki, mlajši od 18 let ne smejo jemati tabletke. Prav tako opozarjajo, da ljudje s stanji ali ob zdravniških receptov ne smejo jemati tega prehrana tabletke, ne da bi se prej posvetovali z zdravnikom ali medicinsko zdravstvenih delavcev.

Kaj so PhenQ S ide učinki?

Uporabniki ne poročajo o nobenih pomembnih PhenQ stranskih učinkov.

Vendar pa ne smete jemati PhenQ po približno 3PM, zaradi dejstva, da je poživilo. Če imate kofeina občutljivosti, ki jih prav tako naj se izogibajo jemanju drugih oblik kofeina ( c offee , brezalkoholne pijače).

Kalcijev karbonat povzroči PhenQ stranske učinke, kot so zaprtje, slabost ali bruhanje, plin, zmedenost, glavoboli in žeje. V primeru PhenQ pa se ne zdi, da potrošniki poročajo take simptome.

Ali PhenQ res deluje?

PhenQ je relativno nova na trgu. Zato ne obstajajo obsežne spletne ocen.

Vendar PhenQ ne deluje za izvajanje zastavljenih namenov. Potrošniki shujšala, ko t ADALJNJE Ph en Q poročila .Države doživlja prednosti več energije in zatiranje apetita.

V nadaljevanju je vzorec nekaj nasprotujočih si mnenj so na voljo v zvezi z rezultati stranke.

PhenQ Stranke Mnenja

Emily - 31. marec st 2016: Neodvisna stranka Emily piše, da "v roku 10-15 minut po zaužitju" PhenQ izkusi povečanje svojih energetskih ravneh. Do te mere, da jo lahko začne opravljati dnevno vadbo. Nekaj je prej ni imela energije, da bi naredil. Emily poroča tudi izgubo teže 48 kilogramov v 3 mesecih z PhenQ, zdravo prehrano in telesno vadbo.

Amanda - april 19 th 2016: Amanda je ena od redkih življenjskih recenzentov reportes negativno izkušnjo z uporabo PhenQ. Ona trdi, da trpi zaradi PhenQ stranskih učinkov kalcijevega karbonata. Kljub temu, da Amanda končno odloči, da so PhenQ stranski učinki preveč resna, da bi še naprej igrati dodatek. Prav tako priznava, da izkusi veliko izgubo telesne teže.

Jason - Ta potrošnikov reportes doživljajo frustracije z drugimi izdelki za hujšanje, preden se obrnil k PhenQ. In končno s tem dodatkom, da je dosega rezultate za hujšanje je želja.

Večina mnenj kupcev voljo aremore podobna Emily in Jason Komentarji kot Amanda je. Ali so dejansko ti ocenjevalci resnična in neodvisna, morate presoditi sami.

Drugi premisleki

Obstaja nekaj drugih dejavnikov je treba upoštevati pri odločanju o nakupu PhenQ .

Prvič, medtem ko je glavni cilj PhenQ je, da je kurjenje pospeševalnik maščobe, da ne gre za samostojen hitro popraviti. Deluje v povezavi z zdravo prehrano in vadbo režim.

Drugič, cena. Ob $ 69.99 steklenico, PhenQ je približno 10 dolarjev dražji kot Phen375. Fen 375 ima tudi to prednost, da obstoječe okoli več. To pomeni, da ima več dokazano ciljanja odvečnih kilogramov. Prav tako je več dokazov, da se varno dopolnilo hujšanje.

Tretjič, garancija. Medtem ko Phen375 ne ponujajo denar nazaj garancije, Phen375 ponuja le omejeno denarja nazaj zaobljubo. Phen375 zahteva, da kupci morajo v roku 30 dni od prvotnega nakupa skok skozi več obroče.

Ti vključujejo vodenje spletu skozi uporabo na posebej spletni strani Phen375 je. Kot tudi prejema potrdilo od zdravnika za podporo strankam trdijo, da nimajo nobenih koristi hujšanje.

  • V nasprotju s tem, PhenQ strankam ponuja 67 dnevno garancijo (dodatni sedem dni naj bi račun za čas ladijskega prometa). In prehrana tabletke zahteva veliko manj dokazilo o nezadovoljstvu neke stranke s svojim izdelkom. Njihova prožna politika je prizadevanje, da se potrošnikom, da vzorec svoje izdelke. Definitivno, to uspe dodaja dodatno varnost pa je nakup.
  • PhenQ tudi oglašuje, da lahko stranke izkoristijo svoje BTGO (Nakup Two dobili eno) posel in njihovega zavarovanja.

Ampak PhenQ zahteve za vrnitev steklenice z denar nazaj zahtevo. In to je jamstvo le nadomestila nakup ceno, vendar izključuje stroške pošiljanja. Kljub temu, minimalne omejitve PhenQ je ugodni v primerjavi s politiko vračanja.

Zaključek

Ni skrbi glede varnosti, dovolj hude, da bi se izognili PhenQ.

Prav tako je dovolj pozitivnih ocen strank in raziskave, ki upravičujejo odvzem prehrane tabletke. Konec koncev, čeprav, to je odločitev, da je treba skrbno pretehtal. In morda se pogovorite z zdravstveni delavec.

To še posebej velja, če imate zdravstvene težave. Ali pa, če ste na zdravila na recept, ki bi lahko ovirala kombinacije sestavin PhenQ je.

Še zadnji opomnik pri sprejemanju odločitev za nakup PhenQ ali ne. Ta dodatek je pospeševalec hujšanje in ojačevalec. Vse hype in hoopla stran, proizvajalci ne vloži zahtevek za magične lastnosti.

Ta dodatek spremlja redno prehrano in režim hujšanje, vključno z zdravo prehrano in telesno vadbo.

Torej bi si vzemite PhenQ?

Konec koncev, pri čemer najboljše dopolnilo hujšanje na trgu, je odvisno od vas. Vendar upamo, da ta članek izkaže za koristno za vas. In zdaj preučiti prednosti in slabosti pri čemer ta dodatek prehrani.

1 PLOČA
65.95€
Maloprodaja: 75.95€
Prihranki 10.00€
kupi zdaj »
2 STEKLA + 1 BREZPLAČNO
129.95€
Maloprodaja: 227.85€
Prihranki 97.90€
kupi zdaj »
3 BOTTLES + 2 FREE + FREE ADVANA CLEANSE
174.95€
Maloprodaja: 379.75€
Prihranki 204.80€
kupi zdaj »

kliknite tukaj za naročilo PhenQ iz uradne spletne strani »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

KUPI ZDAJ »