Дали PhenQ действително работят? Подробен преглед

Home » Review » phenq » Дали PhenQ действително работят? Подробен преглед

Име на диета план сте го опитвали, а сега, което търсите в PhenQ! Всъщност, може да се търси, за да се ускори вашия тегло лос ите . Или може да се търси бърза диета и Healther план за атака.

В един момент, когато си тръгна въглехидрати безплатно или без глутен . Опитали сте най-доброто над контра хапчето диета, която наистина работи. И дори, най-новата тенденция за здравословно хранене, суперхрана, или план за загуба на тегло .

Разбира се, вие сте били сдвояване вашите планове за хранене на месеца с редовни тренировки, надявайки се, че ще получите добри резултати. Ако това ви звучи познато, то тогава трябва да се търси друг вариант изгаряне на мазнини. Един ден, сте открили хапчета за отслабване, като Phen375 или PhenQ.

Дали тези изгаряне на мазнини хапчета чудотворните продукти, които ускоряват вашия загуба на тегло?

Ако си зададете този въпрос, вие сте на правилното място. Вие ще намерите тук изследвания на PhenQ. Също така, ще разберете дали това е добър вариант в сравнение с други хапчета за отслабване , като Phen375.

Какво е PhenQ?

Дали PhenQ действително работят?  Подробен преглед

PhenQ е добавка диета хапче .

Според дистрибутор на производителя на САЩ уебсайт , тази естествена добавка изпълнява целите на насочването и изгаряне на натрупаните мазнини. Също така, той потиска апетита и мазнини блок производство.

Те дори направи твърдението, че хапчето диета е в състояние да повлияе положително на настроението и ще ви даде енергия увеличава.

За да направите резервно копие на своите претенции, производителите твърдят, да има научни и клинични изследвания. Тези изследователи са доказали, че PhenQ е мястото, където можете да се продукт за постигане на ползи за отслабване.

Така че ... това е свръх. Но наистина да разберете какво е PhenQ, ние ще вървим напред и да попитам някои последващи въпроси.

Какви са съставките на PhenQ?

PhenQ не е Phentermine

Да започнем с това, което тази добавка диета хапче не е така.

Въпреки, че имена като PhenQ, Phen24 и Phen375 широко загатват за силата на загуба на тегло от фентермин, тя не съдържа фентермин .

Това е добър момент, тъй като някои страни bannish фентермин (макар и не в САЩ) се дължи на лошите ефекти.

Тази добавка включва 7 естествени съставки: Capsimax прах, калциев карбонат, хром пиколинат, кофеин, Nopal, L-карнитин Furmurate и неговата основна съставка " α-Lacys Reset ® ".

Той също така съдържа количества магнезиев стеарат и магнезиев оксид.

Освен ако не сте се погрижили за научно или диетолог фон, нито един от тези наименования на съставките вероятно означава много за вас.

Не се притеснявайте, следващата стъпка, разбира се, е да се премине всяка съставка в ред.

PhenQ Съставки

По този начин, ние ще разгледа резултатите от съответните проучвания. Тези проучвания са свързани с това дали съставките PhenQ наистина се окажат ефективни в подпомагането на хората да губят тегло.

CAPSIMAX ПРАХ

Това е смес от Capsicum, пиперин, кофеин, и ниацин:

  • Capsicum - Идвайки от люта чушка растения, а 2012 конезавод у показва, че чушки играе роля в постигането на количествено намаляване на теглото. Това производно претендира да повлияе на процеса на отслабване чрез намаляване на приема на енергия. Или, по-просто казано, чушки показва да действа като средство за потискане на апетита.
  • Пиперин - AKA черен пипер също показва най-малко с едно научно изследване, за да играе роля в намаляване на мазнините.
  • Кофеинът - Това също има позоваване в повече от едно изследване. Например, едно проучване в Европейския списание за клинично хранене 2009 доказва PhenQ да има ефект върху изгарянето на калории и подтискането на апетита.
  • Ниацин - също Витамин B3. Според  Националната библиотека по медицина , ниацин "също е важен за превръщането на храната в енергия" . Въпреки всички жизненоважни функции ниацин изпълнява за здраво тяло, нашите тела не съхраняват ниацин. Ето защо, прием на храна или хранителни добавки трябва постоянно попълване на тялото. Според едно проучване, 2010 г. в Световната вестник Gastroenterolog у , ниацин също така действа като стимулира апетита. За съжаление, останалите характеристики на ниацин противодействие на ползите за отслабване.

КАЛЦИЕВ КАРБОНАТ

Калциев Carbonat е допълнителна форма на хранителния калций. PhenQ сайт твърди, че тази съставка насърчава тялото да гори мазнини. Въпреки това на научното изследване, те цитират в действителност не се появи, за да го подкрепят. Освен това, резултатите от някои проучване противоречат, че тази съставка играе значителна роля в загуба на тегло на всички.

Една последна забележка: калциев карбонат може да предизвика умерени PhenQ странични ефекти, тъй като ние ще обсъдим малко по-нататък.

хром пиколинат

Хром пиколинат е естествен минерал, който е в много здравословни храни като месо, пълнозърнести храни, плодове и зеленчуци. А 1993 проучване, публикувано в Т той вестник Nutritio п доказва, че хром може да се противодейства на инсулинова резистентност.

И затова помогне с регулиране на кръвната захар, което да помогне потискат желанието за въглехидрати (и по този начин да се намали разхода на калории).

Nopal

Nopal е подложката на мексиканския бодлива круша кактус. A 2014 проучване казва, че влакното в тази съставка е от полза за подпомагане на тялото да се отървете от мазнините.

Проучването също така заключава, че Nopal е здравословна част от хранителния режим по причини, различни от загуба на тегло.

L-карнитин FURMURATE

L-карнитин Furmurate е помощи аминокиселина на мазнини метаболизъм и производство на енергия. Червените меса, avocad о и млечни продукти наред с други храни съдържат този PhenQ съставка.

Магнезиев стеарат и окисни

Магнезият е минерал от съществено значение за много телесни процеси. Производителите използват често магнезиев стеарат, за да се свързват и поддържа правилното съчетание на добавка съставки.

а-LACY RESET на

Основната съставка е смес от алфа-липоева киселина и цистеин. Той действа като ускорител на метаболизма и ускорява изгарянето на калории.

Дали PhenQ Безопасно ли е?

Създателите твърдят, че те произвеждат тази диета добавка в FDA одобрени съоръжението. Според интернет страницата на FDA, обаче, FDA не удостоверява или проверяват производствени съоръжения за хранителни добавки. Нито пък изисква одобрение за хранителни добавки преди пускането им на пазара.

Добрата новина обаче е, че FDA започва да следи хранителни добавки, след като влезе в пазар.

FDA публикува списък с актуализации на потребителите и предупреждения по отношение на такива продукти. По този начин, PhenQ не се появи в този списък. Нито пък има някакво проучване свържете тези хапчета за отслабване с всякакви нарушения на безопасността или сериозни PhenQ странични ефекти.

Така се оказва, че тази добавка е безопасно да се вземат. Но това е безопасно, ако някой следва създателите собствена администрация посоки.

Бременни, кърмещи жени или непълнолетни лица под 18-годишна възраст не трябва да приемат хапчета. Те също така предупреждават, че хора с предшестващи състояния или приемате медицинските предписания не трябва да приемат тази диета хапче, без първо да се консултирате с лекар или медицински здравен специалист.

Какви са PhenQ S идни ефекти?

Потребителите не съобщават за всякакви значителни PhenQ странични ефекти.

Въпреки това, не трябва да приемате PhenQ след около 15:00, което се дължи на факта, че това е стимулант. Ако имате кофеин чувствителност, вие също трябва да избягвате приема други форми на кофеин ( в offee , безалкохолни напитки).

Калциев карбонат индуцира PhenQ странични ефекти като констипация, гадене или повръщане, газ, умствено объркване, главоболие и жажда. В случай на PhenQ обаче, това не изглежда, че потребителите съобщават за такива симптоми.

Дали PhenQ наистина работа?

PhenQ е сравнително нова на пазара. Поради това, че не са обширни онлайн коментарите.

Въпреки това, PhenQ работи за извършване на заявените си цели. Потребителите загубили тегло, когато т захващат с Ph ен Q доклад .Те изпитват ползите от повече енергия и потискане на апетита.

По-долу е извадка от някои от най-контрастни мнения на разположение по отношение на резултатите от клиента.

PhenQ Клиенти Отзиви

Емили - 31 март во 2016: Независим клиент Емили пише, че "в рамките на 10-15 минути след приема на" PhenQ тя преживява увеличение на енергийните си нива. До точката, че тя може да започне да извършва ежедневно упражнение. Нещо, което преди това не е имал сили да се направи. Емили също така съобщава, загуба на тегло от 48 кг за 3 месеца с PhenQ, здравословна диета и физически упражнения.

Аманда - Април 19 -ти 2016: Аманда е една от малкото потребителски отзиви reportes негативен опит с използването на PhenQ. Тя твърди, че страдат от PhenQ странични ефекти на калциев карбонат. Въпреки това, докато Аманда в крайна сметка реши, че страничните ефекти PhenQ са твърде тежки, за да продължите да приемате добавка. Тя също така признава, че тя изпитва значителна загуба на тегло.

Джейсън - това потребителските reportes изпитват чувство на неудовлетвореност и с други продукти за отслабване, преди да включите към PhenQ. И най-накрая с тази добавка, той постига резултати за отслабване които желае.

По-голямата част от отзиви на клиенти на разположение aremore подобен на Емили и Джейсън коментари от Аманда. Дали тези рецензенти всъщност са реални и независими, трябва да се прецени за себе си.

Други съображения

Има няколко други фактори, за да се вземат предвид при вземането на решение за покупка на PhenQ .

На първо място, а основна цел PhenQ е да бъде изгаряне на мазнини газта, не е самостоятелен бързо решение. Той действа заедно със здравословна диета и режим на упражнения.

На второ място, цена. В 69.99 $ бутилка, PhenQ е около 10 долара по-скъпи от Phen375. Phen 375 също е в полза на съществуващите по-дълго. Това означава, че има по-доказани качества за насочване над паунда. Също така, той има повече доказателства, за да бъде безопасна добавка за отслабване.

На трето място, гаранция. Докато Phen375 направя предлагаме гарантирано връщане на парите, Phen375 само предлага ограничен парите обратно гаранция. Phen375 изисква, че клиентите трябва в срок от 30 дни от датата на първоначалната покупка скочи през няколко обръчи.

Те включват поддържане на онлайн рекорд в цялата използване на специално уебсайт Phen375 е. Както и получаване на удостоверение от лекар, за да подкрепи клиентите твърдят, че няма никакви ползи, загуба на тегло.

  • За разлика от тях PhenQ предлага на клиентите 67 дни гаранция (допълнителните седем дни са за отчитане на времето за превоз). И хапчето диета изисква много по-малко доказателство за недоволството на клиента с техния продукт. Тяхната гъвкава политика е усилие, за да получите на потребителите да се вземе проба на техния продукт. Определено, успява да се добави допълнително безопасност за покупка.
  • PhenQ дори рекламира, че клиентите могат да се възползват от тяхната BTGO (купи Две Get One) сделка и на тяхната гаранция.

Но искания PhenQ за връщане на бутилки с парите обратно искането за. И че гаранцията само възстановявания покупната цена, но изключва разходите за доставка. И все пак, минимални ограничения PhenQ си имат предимства в сравнение с политиката за връщане.

заключение

Има опасения за сигурността достатъчно тежки, за да се избегне PhenQ.

Също така, има достатъчно положителни отзиви на клиенти и изследвания, за да оправдае вземането на хапчето диета. В крайна сметка, обаче, това е решение, което, трябва да тежи внимателно. И по възможност да обсъди с медицински специалист.

Това е особено вярно, ако имате здравословни проблеми. Или ако сте на лекарства с рецепта, която може да се намесва в комбинация съставка PhenQ му.

Един последен напомняне при вземане на решение дали да се купи PhenQ или не. Тази добавка е ускорител на загуба на тегло и подобрител. Цялата истерия и суетня настрана, производителите не правят претенцията за магически свойства.

Тази добавка придружава редовна диета и режим на загуба на тегло, включително здравословна диета и физически упражнения.

Така че трябва да приемате PhenQ?

В крайна сметка, като най-добрата добавка за отслабване на пазара зависи от вас. Но ние се надяваме тази статия доказва, полезна за вас. И сега ли, че плюсовете и минусите от приема на тази диета добавка.

1 БУТИЛКА
65.95€
На дребно: 75.95€
спестявания 10.00€
купи сега »
2 БУТИЛКА + 1 БЕЗПЛАТНО
129.95€
На дребно: 227.85€
спестявания 97.90€
купи сега »
3 БУТИЛКИ + 2 БЕЗПЛАТНО + БЕЗПЛАТНО ADVANA CLEANSE
174.95€
На дребно: 379.75€
спестявания 204.80€
купи сега »

кликнете тук, за да поръчате PhenQ от официалния сайт »

Author: Adhika Dibya

Nutritionist and Dietician based in Jakarta, with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Gadjah Mada University.

купи сега »